aneta_knezovicova
27. okt 2018
247 

Marťanko mánia...

Ahojte, dnes to bude o zdraví. Alebo o Marťankoch... 😀

Ale teda, aby som predstavila našu rodinu. Práve som si uvedomila, že inú spoločnú fotku ani nemáme, len túto starú 2 roky.

Tatíčko Paľko. Ako vačšina tatinkov, aj on je veľmi máličko s nami. Ale keď je s nami, tak sú na ňom baby stále nalepené.

Ja, mamka Anet, som na materskej dovolenke, no od septembra som už začala pracovať. No, a poznáte to, po práci škôlka, domácnosť, navariť a samozrejme to všetko za spolupráce našich báb.

Naša opička Anička. Veľmi šikovné a múdre dievčatko. Teraz v decembri bude mať 4 rôčky. Miluje škôlku a už teraz ju v škôlke predurčili, že bude riaditeľka sveta, lebo povie aj to, čo nevie 😀

No a dostávame sa k nášmu chlapcovi v sukničke. Našej Kike. Narodila sa v 29tt a všetci sa smejú, že keby ešte počkala v brušku, tak je z nej chlapec. A tak sa aj správa. Všetko, čo si odtrpela, odležala, si teraz vynahrádza na tom, aká je z nej "besnoška". 

Ale aj tak je to naše slniečko najkrajšie a veľká bojovníčka.

Ale poďme na to, prečo si toto všetko čítate a prečo to všetko píšem...

Zúčastnili sme sa na #test_martankovia a tu je moja #recenzia.

Kristínka tým, že je skôr narodená, tak sa na ňu choroba nestihne ani pozrieť a už je chorá.
To bola hlavná motivácia, prečo som sa chcela zapojiť do testovania Marťankov. Dve zimy dozadu mala Kika hradené poisťovňou vakciny Synagis, no túto zimu už nie. Keď Aninka začala chodiť do škôlky, tak Kika bola samozrejme stále chorá.

Som názoru, že imunitu si musia deťi vybudovať cez choroby. Som názoru, že žiadny doplnok nie je zázračný a ani Marťankovia nie sú. No uvedomujem si to, že môžu dopomôcť k tomu, aby dĺžka nebola taká dlhá a aj priebeh bol ľahší.

Čo sme teda dostali na testovanie??? 

  • Cmúľacie tablety Marťankovia Futura 3-6
  • Sirup Marťankovia Futura 1-3

Táto recenzia je robená z mojich pocitov, pocitov mojich báb a je to len môj subjektívny názor. (Testovala som aj ja.)

Takže, prišiel nám balíček a dievčatá sa veeeeľmi tešili.

 Pre prehľadnosť budem používať:
+ za kladné vlastnosti produktu a
- za záporné vlastnosti, respektíve za vlastnosti, čo sa mne nepáčili.

Prvé budú Cmúľacie tablety Marťankovia Futura 3-6.

Čo nám o nich prezradili pred testovaním?

Cmúľacie tablety Marťankovia Futura 3-6 sú obohatené o betaglukány a sú určené pre predškolákov vo veku 3 až 6 rokov. Podporujú funkciu imunitného systému, starajú sa o správne kognitívne funkcie detí, ako napr. schopnosť sústrediť sa a učiť, ale podporujú aj správny rast a silné kosti. Cmúľacie tablety majú príjemnú jahodovú príchuť. 

+ chutné "cukríčky"

+ ľahko sa pohryzú

+ príjemná chuť

- farbia

Cmúľacie tablety sú chuťovo dobré, dajú sa fajn pohrýzť, no Kika ich cmuľkala a sem tam jej trošku potieklo z pusinky a pofarbilo to pár veci. 

Ďalší bude na testovanie Sirup Marťankovia Futura 1-3.

Čo nám o nich prezradili pred testovaním?

Sirup Marťankovia Futura 1-3 je vhodný pre deti vo veku od 1-3 rokov. Podporuje správny rast, priaznivo ovplyvňuje rozvoj vnímania a ďalších kognitívnych funkcií, a v neposlednom rade podporuje aj prirodzenú detskú imunitu. Sirup má navyše lahodnú chuť vďaka obsahu jahodového a jablčného pyré.

+ primerane hustý

-  neskutočne presladený

Sirup je chuťovo dobrý, no neskutočne presladený, až trpký.
Hneď na začitku tesovania Aninka povedala, že jej to nechutí, že je to odporne sladké. Aj napriek tomu, že má rada sladkosti, to nechce.
Ja sama som ju do toho nenútila, a tak sa podľa môjho názoru naše testovanie stalo ešte viac efektívne.

Dievčatá chodia do škôlky, v ktorej majú triedy vedľa seba, a stretávajú sa teda s tým istým kolektívom. Čiže podmienky na "chorobu" majú rovnaké.
Kristínke som každé ráno dávala sirup a ako odmenu vždy poobede, keď prišli zo škôlky, dostala cmúľaciu tabletu.
Okrem toho, samozrejme, dopujeme imunitu zeleninou a ovocím a ani dobrý teplý čajík nesmie chýbať po príchode z vychádzky.

Testovať sme začali v pondelok. Aninka začala už v stredu trošku kašlať a Kika bola v poriadku. Verím tomu, že to nebola len náhoda, že u Kiky sa začala choroba prejavovať až v piatok poobede.
Aninka bola chorá od stredy do utorka, Kika od piatku do utorka.
Aj ten priebeh bol u Kristínky ľahší. Inokedy mala skôr Kika chorobu horšiu ako Aňa.
No musím uznať, že rozdiel tam bol. A z môjho pohľadu badateľný. Baby mali teda lieky od ich detskej lekárky, no Kike som aj počas liečby liekmi dávala aj Marťankov.

Výrobky Marťankov nami testované hodnotím véééľmi pozitívne. Určite deťom pomôžu, no nie každému môžu chutiť, ale to je asi úplne normálne.
Dúfam, že tento môj siahodlhý román niekomu pomôže pri správnom výbere doplnkov na podporu imunity pre jeho rodinku.
Prikladám ešte pár fotiek.

No a na záver by som sa chcela poďakovať, že sme sa mohli tohto super testovania zúčastniť.

Začni písať komentár...

Odošli