Ako sa zbaviť zrastov?

jessi03
26. okt 2019

Ahojte niektora z podobnym problemom?pred rokom som bola na laparoskopii koli bolestiam v podbrusku a zas sa to opakuje.Asi ich mam zas😟Bojim sa ist zas na zakrok.Neviete poradit nieco na zrasty?prosim vas?uzivam wobenzym no niekedy je dobre inokedy nie.3ti tyzden ho uzivam.

zuzu1994
26. okt 2019

@jessi03 ahoj na vzrasty ti pomoze myslim len zakrok a k tomu wobenzynu su to predrazene vitaminy lebo je to na vsetko ked pocujem reklamu na tento liek otvara sa mi nozik vo vrecku nepoznam nikoho konu by pomohol

martinals
26. okt 2019

Ahoj na zrasty ti vitamíny nepomôžu,je to zrastene tkanivo a odstrániť sa dá len operáciou, žiaľ.

jessi03
autor
26. okt 2019

@martinals 😔Dakujem za odpovede.

janynyna
26. okt 2019

@jessi03 ja keď som bola operovaná tak mi odporučil lekár gél(alebo čo to bolo)proti zrastom. Dali mi to rovno pri operácii. Platila som za gél 180€ ale chvalabohu zrasty som nemala. A dúfam,že tam ani nie su

jessi03
autor
27. okt 2019

@janynyna Dost drahy a tazkosti nemas odvtedy,?co tj robili?

totalzufala
19. nov 2019
Používateľ totalzufala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od totalzufala.

Ahoj. Zrasty sa liecia chirurgicky - ale je vysoke riziko, ze sa ti vytvoria znovu. Preto si musis kupit tzv. antiadhezivny gel (vyhladaj si), ktory musis dat chirurgovi a prizvukovat mu, nech ti ho hned po odstraneni zrastov aplikuje do vajcovodov. Nepreplaca ho poistovna. Wobenzym praveze moze pomoct v tomto pripade, uz davnejsie som to riesila, nie som si ista ale myslim ze potlaca enzymaticky prave to znovuvytvorenie zrastov. Uzivat ho ale treba uz pred operaciou. (ostatne ucinky typu Wobenzymu typy "zlepsenie imunity" su bullshit, to suhlasim)

janynyna
19. nov 2019

@jessi03 ja som mala na maternici myom. Lekár ktorý má operoval mi to poradil.