Platová trieda ŠKD

detki
6. júl 2021

Ahojte, volajú ma na pohovor do škd, pracujem ako učiteľka v mš, adaptačné mám za sebou som samostatný pedagóg. Ukončené vzdelanie mám 1.stupen VŠ pedagogickú. Do ktorej platovej triedy by ma mali zaradiť na škole? Ďakujem

sella38
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
detki
autor
6. júl 2021

@sella38 ďakujem pekne 😊 som kvalifikovaná

shaola
6. júl 2021

@detki určite nie 7. trieda, tá je buď pre ukončené VŠ vzdelanie II. stupňa, alebo I. stupňa s atestáciou... pedagogická VŠ je v akom odbore? ak si kvalifikovaná pre ŠKD, tak by si mala byť rovnako zaradená ako si teraz v MŠ 😉 čiže v 6. triede...
a stačí trochu pogoogliť, ako učiteľka by si si takéto veci mala vedieť nájsť.. toto je tabuľka zaraďovania PZ...
https://www.minedu.sk/data/att/13950.pdf

sella38
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
shaola
6. júl 2021

@sella38 ach.. tak tam je kameň úrazu.. ja som VŠ 1. stupeň pochopila ako ukončené bakalárske vzdelanie, slečna asi myslela kvalifikáciu na dolný stupeň.. možno to upresní.. ale nie som si istá, či jej automaticky uznajú 7. triedu.. pretože II. stupeň kvalifikáciu má pre iný odbor (teraz to už tuším rozlišujú)..

sella38
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
onmaria
6. júl 2021

@shaola súhlasím, ak je kvalifikovaná, má 1.stupen VS (teda Bc.) a adaptacne za sebou,tak bude zaradená do 6.triedy - ja som tiež z toho popisu pochopila,že má ukončený 1.stupen Vs..
Pokiaľ má ukončené VŠ 2.stupna (teda Mgr.),tak patrí do 7dmicky (ale je otázne,či to uznajú,keďže iný odbor..to by ma zaujímalo 🤔🤔🤔 ako to je).
A ešte by ma zaujímalo,čo sa autorky týka..keďže pracovala v MS,tak vlastne by mala byť v triede nižšie tiež..nie?