Milujúci muž má druhú tvár, ktorú mi ukazuje iba niekedy

22. mar 2024

nechcem tu rozduchat plamene vasni a hadky, a ani nic podobne a ani urazky prosim vopred. Ak chcete komentovat v zlom, radsej to nerobte. prosim vas, uz tiez mam hlavu v zmetku pre mna je to nepochopitelne tiez a neviem si sama poradit niekedy myslim, ze najlepsie je odist.
chapem ze neni normalne co teraz napisem. ale muz je milujuci, nezny, sladky, roztomily, kvetinky nosi, sarmantny, priatelsky, kupi mi co chcem, charizmaticky, stara sa o mna pekne, navari, sem tam uprace, je prijemny, stale ma chvali, ospevuje aka som uzasna krasna, ako ma stastie, ze ma stretol, ze je stastny, je opatrny ohladuplny, pocuva ma, kazdy den mame takmer dokonaly sex, je velmi vasnivy, nepije, nefajci, je rodinne orientovany, berie ma vzdy na vylety, do kina a pod ( zijeme spolu v taliansku, je talian )naozaj mi dokazuje svoju lasku, robim si co chcem, som nezavisla zena,
mame prakticky idealny a idylicky vztah, ktory nam moze hocikto zavidiet navonok. Ale ! jedno obrovske ale je tu ktore sa hanbim pred niekym hovorit. vsetko vyzera az prilis sladko no neviem ako to povedat.hmmm je extremny ale ze az extremny cholerik a ma uplne zatmenie pred ocami od agresie a hnevu nevie skontrolovat sa, no pocas hadok ma neraz preplieskal ci uz po tvari alebo po chrbate. Stalo sa to za tie roky asi 10 krat, ale hrozne som sa citila ponizene, ako decko, proste nechapem to. Ako moze taky uzasny chlap ma agresivne preplieskat len tak, za to, ze na seba kricime a ja nesuhlasim s nim. Potom sa na druhy den sopravedlnuje klaci, prosi, a zas vsetko ide do starych kolaji, povie mi ze mal zatmenie a ze zacneme odznova, ze ho to trapi a je smutny. *donesie kvety ja mu odpustim za par dni a ideme dalej. o mesiac znova zatmenie. A takto to ide uz par rokov. prosim nesudte ma, ja len nechapem ako moze byt taky uzasny gentleman a pozorny chlap milujuci, ktory dokazuje lasku denne takmer mne, ako moze byt zaroven taky agresivny cholerik ze pocas hadok ma preplieskava. ja som mu nikdy nevratila. prosim nesudte ma vazne mam 29 aj on. zijem tu spolu, robime a tajk ako casnici

len_nig
22. mar 2024

Učebnicový manipulátor

deedol
22. mar 2024

nebojis sa, ze bude mat raz take zatmenie, ze ta zmlati tak, ze budes mat nasledky, alebo ta rovno zabije?
a on s tym ani nechce nic robit? napr. riesit si svoj nedostatok sebaovladania na terapii? a ked budete mat deti, tak v zatmeni vytrieska aj tie?

za mna: po prvom preplesku by nasledoval z mojej strany rozchod. ja na tomto svete nie som na to, aby ma niekto otlkal.

melanta
22. mar 2024

Nie, nie je milujúci. A ty? Bez komentára. Čo je to za ženu, ktorá sa nechá biť? Ako môžeš myslieť vážne, že muž, ktorý ťa preplieska je milujúci? Vieš čo máš urobiť. Ak to neurobíš, aspoň nemaj deti. Pretože takéhoto otca si nezaslúži žiadne dieťa.

zuzana9393
22. mar 2024

Asi sa nehovorí zbytocne, že ,,talianske manželstvo". Ja by som odišla. Aspoň na mesiac. Ak by sa snažil, vrátila by som sa s tým, že to bolo naposledy. Nech s tým niečo robí, ide k psychológovi, alebo to nejakým spôsobom rieši, keďže sám to asi vyriešiť nevie.... Inak to bude len horšie. On bude horší a ty ho časom budeš nenávidieť. Prestane tá zaslepovat tá jeho dokonalosť. Držím palce.

jesenzima
22. mar 2024

Máme v rodine takú ženu, čo sa nechá otlkat, a potom jej stačí doniesť kvetinu a vlastne sa nič nestalo 🤷 buď odídeš, alebo ťa raz zbije tak, že to nerozchodis ...

cafelatte
22. mar 2024

Na jazyku med, v srdci jed.

Osobne z mojich skúseností čím sladsi jazyk, tym horsi charakter.

minenkak
22. mar 2024

Ja že napíšeš že máš aspoň 50ked za tie roky sa to stalo asi 10x,ty dobre vieš čo máš robiť aj si to napísala alebo len čakáš kým ťa zabije v mávala svojich emócií

autor
22. mar 2024

@len_nig trosku som zacala o tom citat po nete hej vyzera na manipulatorstvo, ale on bol vzdy taky dobry, sladky chlap. ja necpochopim ako sa dokaze takto chovat, neraz ma prepleskal tak, ze som mala modriny na ramene alebo chrbte-
akoze nie silno, ale ja mam strasne bielu pokozku a hned to vidno, aj maly dotyk.

@melanta ale praveze to ma metie, ze je milujuci inak by som s nim nikdy nezacala vztah nikdy by som s nim nebola. vzdy mi povie, ze proste vybuchol som mrzi ma to mal som zatmenie mysle, si moje vsetko, nikdy ma neopust nemozem betz teba dychat, vzdy ma presvedci, aby som kufor nezbalila.

@zuzana9393 kufor som uz zbalila po prvom raze a aj potom, ale vzdy ma odprosil, vzdy mi to nejako vynahradil, zobral ma na dovolenku, kupil ruze, pomiloval sa so mnou, neviem prosto vzdy daco urobil aby ma dostal zas do varu ako predtym, vzdy som sa vyhrozila ze uz odidem natrvalo, raz som si aj nasla podnajom pre seba iny, ale nedovolil mi odist od neho, ze bezo mna umrie snad, ze som jedina zena ktoru chce v zivote.

@cafelatte ja nechapem ako moze taky romanticky, nezny clovek potom na mna dvihat ruku a preplieskat ma ked sa hadame nechapem proste toto je mimo mna.

@deedol zjavne s tym nic pan nechce urobit, kedze by som tu nepisala,ale bol by na terapii. Vzdy povie, to my juzni taliani mame taku horku krv, vzblkneme a nemyslime to tak, niekedy prehaname a sme viac vybusnejsi ako ostatni ludia ale to neznamena ze sme zli, len sa nevieme moc ovladnut no ked je hadka ... cholerik jak vysity

autor
22. mar 2024

@minenkak sme spolu 7 rokov, zijeme spolu 6 rokov, kvoli nemu som nedokoncila vs na sk odisla som za nim zit

lily246
22. mar 2024

Ale toto nie je nič zvláštne, práveže štandardný násilník. Ako z učebnice, preplesky striedajú s hrkútaním. Sú ženy, čo na to majú žalúdok, iné odídu. Sama vieš, že iné to s ním nebude, tak len ty sa musíš rozhodnúť ho opustiť, my to za teba nevieme urobiť.

andrea_ff
22. mar 2024

Ja by som utekala....raz so to dovolil, druhý raz si to dovolil.... Desiaty raz si to dovolil a dovolí si to ešte x krat. Veď nie je normálny? Chces aby ťa raz prizabil/zmrzacil? Spýtaj sa samej seba, keby sa takto niekto správal k tvojej (napr. Máme, dcére, sesternicu), čo by si jej poradila?

autor
22. mar 2024

@andrea_ff ved preto som napisala, ze nesudte ma v prvom poste.
@lily246
myslite ze ja tak chcem zit??? nechcem!! jasne ze nie, ale vravim ze ja si stale myslim, ze je fajn milujuci chlap, len nechapem jeho cholerickej povahe ktore ma zatmenie mysle

autor
22. mar 2024

ved tiez nechcem byt otlakana a preplieskavana, i ked som pocula ze na juhu talianska je to zial bezna praktika :(

autor
22. mar 2024

oni sa asi preplieskavaju navzajom,ale ja som nikdy na to nenabrala odvahu, lebo sa obavam, ze by to dopadlo zle, ale neviem sama som uveznena vo vlastnych myslenkach ze co s tym

zuzana9393
22. mar 2024

Takže to máte ozaj talianske manželstvo. No ktovie, možno to tak videl doma. Možno to berie za normálne. Keď ti to vyhovuje tvoja vec. Mňa by neodprosil, kým by sa nezačal liecit. Ste asi v bode, že buď si zvykneš, lebo šak ti to vynahradí, alebo odídeš natrvalo. Ale tie deti s ním prosím ťa fakt nemaj.

len_nig
22. mar 2024

Neviem prečo ale nepríde mi to ako reálny príbeh prepáč 🤷‍♀️ a ak aj je tak fakt odíď kým bude neskoro

alessavandervelden
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
andrea_ff
22. mar 2024

Ja ťa nesudim. 🌷. Ale ja by som takto žiť nevedela....že kedy mu prepne? Chodiť okolo neho po špičkách. Možno aj odchod bude dramatický a zmení sa na diabla....máš iba jeden život. Nepremarni si ho ❤️

minenkak
22. mar 2024

Takže ťa každého 8.4mesiaca zmláti,že si to nechaš a nie nezmení sa

vvvvb
22. mar 2024

Ako ženu ťa absolútne nerešpektuje, že máš iný názor ako on, PÁN DOKONALÝ. Ty máš byť rada čo všetko pre teba robí ako ženu robí, ale nie si pre neho rovnocenný človek, ktorý má právo na svoj vlastný názor. Píšeš, že ti teraz dovolí robiť si čo chceš. Počkaj po svadbe alebo po narodení dieťaťa, to ti zatrhne úplne všetko a nechcem vedieť čo s tebou spraví, keď už teraz ťa za opačný názor mláti.

0silvia0
22. mar 2024

Mile ako si ho chudacika odpravedlnujes. Mne by bolo na grcanie z takehoto spravania, najprv preplesk a potom suchanie s nozickami, a klacanie na kolienkach a odprosovanie. Mne by bolo trapne aj za neho.
Ale tak aj taki chlapi maju zeny a frajerky, tak to asi na niektore plati, no.
Nejdem ta sudit, rozhodnut sa musis sama, ci chces v tomto zit.

martinka13
22. mar 2024

Tak neviem presne co chceš čítať. Ak s ním chceš ostať, skús ho tiež raz preplieskať, keď je to u nich také bežné. Ja osobne by som s takým chlapom nikdy nebola. Predstav si, že Tvoje deti budú tie bitky zažívať. A ktovie, či sa im tiež neujde. Odíď od neho. Si mladá, život máš pred sebou.

natassa2
22. mar 2024

Mate deti? Pokial nemate deti tak byt tebou idem cim skor od neho prec. Viem o com hovorim, prezila som si nieco podobne. Ono to casom prerastie do niecoho este horsieho. Rodicia o tom vedia?

minenkak
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gejb
22. mar 2024

Je ti jasne, ze keď s nim budeš mat dcéru tak sa rovnako aj ona nechá od muza otlkat lebo to bude vidieť doma a považovať za normálne. To jej praješ?

hylary
22. mar 2024

Dúfam že nie ste manzelia

deedol
22. mar 2024

to nie je "cholerik jak vysity". ja som cholericka, velakrat vybuchnem, ale nikdy som na nikoho nezdvihla ruku. ved som predsa dospela, nie som dieta, co sa zaseklo v troch rokoch a cape okolo seba...

napriek vsetkym pozitivam, co si vymenovala, by som odisla. nasilie vo vztahu je pre mna cervena ciara.

10zabka
22. mar 2024

vieš, čo je škokholmský syndróm? Ak nie, tak nájdi na nete.

hopsas
22. mar 2024

Zapamätaj si - chlap čo ťa otĺka nie je ani sladký ani milujúci. Úprimne ťa z celého srdca ľutujem.

thereisabear
22. mar 2024

Za mňa ani do talianskeho manželstva bitka nepatrí, takže tým by som to neospravedlňovala. Máš dve možnosti, buď si na to zvykneš a budeš dúfať, že ťa raz neprizabije alebo odídeš.
Myslíš, že iné týrané ženy nemajú takých "úžasných chlapov"? Či iné zbijú hneď na prvom rande a ja tak s nimi ostávajú? Zďaleka v tomto nie si výnimočná.