Aférka s nadriadeným

22. apr 2024

Ahojte zienky,

Poprosila by som o rady o zienok, ktore maju podobne skusenosti.

Od roku 2021 som mala aferku so svojim nepriamo nadriadenym. Viem, ze ku mne aj nieco citil a ja tiez a celkovo sme sa mali spolu dobre. Ani jeden nechcel vztah a mimo vecerov po praci a par vikendov spolu sme nic viac nechceli. V roku 2023 som odisla na inu poziciu do ineho mesta. Pravidelne sme si volavali, boli to niekolko hodinove telefonaty a mala som pocit, ze sme vhupli do pekneho priatelstva. Ked som sa vratila spat, tak akoby ochladol. Dovtedy mi vzdy hned odpisal, vzdy vyuzil prilezitost a prisiel za mnou, ked som bola sama, hladal dovody, aby sme sa stretli a teraz mam pocit, ze vzdy ked za nim pridem akoby ho otravujem.

Na druhu stranu, on mi uz par krat povedal, ze citi, akoby ma musel do niecoho tlacit, lebo je "nadriadeny" a neciti zo mna to vzrusenie - ano, ked som sa zacala citit, ako otrava a prestal odpisovat a celkovo sa mi zdal iny, tak som aj ja obmedzila kontakt na cisto profesionalny. Hlavne pre to, lebo moj nazor je, ze ked mi chlap povie, ze ma na mna vsetok cas sveta a potom uz zrau nema, nema zaujem. Ale po tychto komentaroch, by som chcela, aby si to nemyslel.

Vedeli by ste mi poradit ako dalej? Profesionalne spolu vieme fungovat, ale chyba mi to viac..

domkakvet
22. apr 2024

Stratil zaujem za ten cas co si bola prec, mozno ma inu, ale dalo sa to cakat, ved ste v ziadnom vztahu neboli.

barbora0308
22. apr 2024

Ja len ze principom vztahu "priatelia z benefitmi" je to, ze ak to jedneho omrzi, ochladne, tak ten druhy nema potrebu riesit preco a funguje dalej. Myslim, ze u teba to zial postupilo troska na vyssi level a uz su tam z tvojej strany nejake city, preto to potrebujes riesit...

barborachors
22. apr 2024

chce to skončiť, tak ta obviňuje z toho, co on sam robí, klasika. Bud mu už jeho zena na teba prišla a/alebo si našiel nový matrac, pripadne nejaku mladú hlupanu na sex. Si naivna, ak si myslíš ze ta respektoval. Ziaden chlap nebude rešpektovať zenu, co bez vztahu len tak roztahuje nohy (aj ked len jemu)....aha dnes sa tomu hovorí nezáväzné uzivanie si. No nie. Chlapi uvazuju inak, ako si ty myslis.

deti95060810
22. apr 2024

radšej zmeniť prácu ako sa s ním naďalej stretávať - hoc aj profes.

autor
22. apr 2024

Hlavne by som chcela radu, ze ked ma take komentare, ze ho ignorujem a preto citi ze uz nic nechcem. Ako sa mam ku nemu spravat?

barbora0308
22. apr 2024

A co vlastne od neho chces? A on od teba? V tom mate jasno vobec?

autor
22. apr 2024

Pracu menit nebudem. Fungovat profesionalne vieme. Mna skor mrzi, ze sa to vratilo opat na level pred aferou - dokopy nic. Cize radite nechat ho tak?

athelas86
22. apr 2024

Po dvoch rokoch ho prešla zamilovanosť a "vzťah" neprerástol do lásky, keďže bol založený prevažne na sexe a výhradne na tom sa stavať nedá. Takže si už len otravná minulosť.

autor
22. apr 2024

Cize tie jeho komentare su len lacne chlacholky? A ako sa ku nemu mam terqz spravat? Byt mila a profesionalna (tak to bolo pred aferou, aj teraz) akoby sa nic nestalo

autor
22. apr 2024

Cize ked uz neprejavuje zaujem, tak uz to nikdy nebude take ako predtym?

athelas86
22. apr 2024

No keď z toho spravíte obaja normálny vzťah ktorý treba budovať a udržiavať, tak to môže byť také pekné ako predtým, ale nie je to veľmi reálne.
Zamilovanosť a vzrušenie z niečoho "zakázaného" sa už pri tejto konkrétnej osobe nevráti.

athelas86
22. apr 2024

Jo a tie komentáre sú s cieľom vyvolať vinu v tebe, aby si v podstate ty bola vinná za stroskotanie vzťahu, ale pritom on bude celý šťastný že skončil. Manipulácia.

barbora0308
22. apr 2024

Mozno bude a mozno nie 🤷 sama nevies co to medzi vami bolo, netusis, ako to vnimal on....mozno si sa mu zunovala, mozno ma aktualne inu, mozno sa zlakol svojich pocitov a mozno si na teba spomenie znova po par panakoch na dalsom teambuildingu. Otazne je preco chces ty vobec riesit taketo opletacky s veducim? Stoji ti to za to, mat zbytocne dusno na pracovisku?

sevrin
22. apr 2024

Nabúchal inú, potrebuje sa ťa nejako diplomaticky zbaviť.

autor
22. apr 2024

Mali sme sa spolu fajn a chybaju mi aj nase rozhovory. Nejake veci sa zmenili v jeho aj mojom zivote a jednoducho sme nemali cas sa stretavat. Chybaju mi “afterwork drinks” aj ked to bolo tak raz za tri tyzdne.
Co ma asi aj trapi je moje ego, nikdy nikto takto nestratil o mna zaujem a ja neviem ci sa to moze este vratit spat, ci sa mam nejako “snazit” dalej flirtovat, alebo to mechat tak

autor
22. apr 2024

Ano, je zenaty, ale nema inu milenku a ani mu na mna neprisla jeho zena. Nie je to nase prva aferka a obaja sme vedeli do coho ideme.
Asi ma skor zaujima celkovo ako to je dalej pri takychto zamilovanostiach - moze sa “vzrusenie” vratit? Alebo to nechat tak? Stratil uz uplne zaujem?

vanilkovazmrzka
22. apr 2024

Tak bud mu na rovinu povies to co si tu napisala, a on si uvedomi, ze si nemusi drzat od teba odstup, alebo budes mat istotu v tom, ze uz jednoducho len nema zaujem.

vanilkovazmrzka
22. apr 2024

A ze vam neni kokotno doliezat za zenatymi/vydatymi

andreatytler
22. apr 2024

Ha... zabudla si v uvode napisat taky maly detail ze je zenaty.😀
Naco by ti niekto radil ako obnovit vztah ked je to nemoralne?

autor
22. apr 2024

@vanilkovazmrzka a vie ze neni? Zivot a manzeltvo nie su cierno-biele. Obaja sme v dlhycb nudnych kamaratskych vztahoch. O partnerov nechceme. Ale vies, nemusim nic vysvetlovat, lebohodnoty, ktore zastavas su spravne

autor
22. apr 2024

@andreatytler presne pre toto som to nenapisala 🥲

sevrin
22. apr 2024

Aha, on je ženatý? No myslím, že to tu budeš mať vysvetlené od viacerých ako ďalej pokračovať v tej aférke.

autor
22. apr 2024

@sevrin takze ako pokracovat?

autor
22. apr 2024

Stratil zaujem o svoju dalsiu milenku a nechat ho tak a nadalej ignorovat?

sevrin
22. apr 2024

Nechaj to plávať, máš na viac ako sa ťahať za ženatým. A to ešte o vás nevie jeho žena 👹

andreatytler
22. apr 2024

Teraz uz dostanes len jednu odpoved... Kasli na neho.

lonely66
22. apr 2024

no ty si poriadna beštia. a on hovado... ešte ako-tak pochopím, že ste si chceli "len" vrznúť, akože asi sa to stáva, hoci pre mňa nemysliteľné... ALE že ty chceš od neho tie rozhovory a tú intimitu ako predtým? on už asi dávno pochopil, že u teba to prerástlo viac, než čakal a tak to stopol práve tým, že je teraz chladný a čisto na profesionálnej úrovni. má bobky, aby mu na to neprišla žena, keď ty začneš dobiedzať.

odpoveď: áno, nechaj ho na pokoji, udrž vzťah už len na profesionálnej úrovni.

autor
22. apr 2024

Dobre. Tak nebudem uz nadvazovat na to co bolo. Necham to plavat 😔

autor
22. apr 2024

Dakujem daky za rady. Skoda, chcela som pocut, ze ma stale o mna zaujem, len reaguje na to, ze ho ignorujem. Aj minuly tyzden mi povedal, ze by ma chcel vida at castejsie

kitycat
22. apr 2024

Najskor som chcela napisat, aby si sa s nim porozpravala ako si to predstavuje...

Potom citam, ze ti chybaju vase "afterwork drinks" cize ste sa zliali a zasulozili...

Dalej citam, ze je zenaty... tak sa vykasli na sefa co asi vsetko zacvakal a najdi si ineho, ktoremu das ...

Ak nezavazne, tak ta nema co trapit, ze preco uz ochladol a zaroven ti bude jedno ci ho netrapi, ze vie ze s pis s inym (kolegom)..🤌🤌🤌