Prečo muži dohadzujú iným mužom ženu, ktorá sa im páči?

1. máj 2024

Stalo sa mi to 2 x. Obaja so mnou výrazne flirtovali. Jeden ma dokonca pozýval ísť von… jeden bol pred rozvodom o čom som nevedela a tak som neprejavila žiaden záujem.
Obaja títo muži ma chceli niekomu dohodiť…jeden mi na drzovku dohodol rande s kolegom s ktorým by som vraj podľa neho pasovala a druhý to skúšal na kamaráta ktorý ma žiaľ zastihol neupravenú von so psom :D. Prečo to spravili ak oni sami mali o mňa záujem? Alebo nemali?

misana84
1. máj 2024

Asi nemali

autor
1. máj 2024

@misana84 tak by ma nezvádzal v trenkách na ubytovni :D, tiež by ma nepozýval do kina.

mikadooo
1. máj 2024

Skôr mi to príde, že sa ťa chceli elegantne zbaviť 🫣. A tie medové fúziky predtým, no asi skúšali, či im dáš, alebo neviem čo bolo predtým, prečo si myslíš, že najskôr mali o teba záujem.

autor
1. máj 2024

@mikadooo prečo by sa chceli zbaviť niekoho, kto o nich nejavil žiaden záujem? Prečo by ma pozýval do kina a na drink. Keď sa vrátil k ex tak to okorenil slovami mala si šancu?

muchotrafka298
1. máj 2024

Pokial ma chlap o zenu zaujem, urcite ju nedohadzuje inemu.

zuzinka888
1. máj 2024

Asi nie, a kamarati asi dlho zufalo sami.

mamutka
1. máj 2024

Zvádzal v trenkách na ubytovni… to musí byt zaujímavý materiál.

pribinak
1. máj 2024

Moc to analyzujes. Nedala si im, tak tá posunuli proste ďalej. Nebudú s tebou stáčať čas

autor
1. máj 2024

@zuzinka888 nezdali sa mi takí zúfalci. Obaja veľký šviháci. Skôr ľudia v okolí nechápali, prečo nemám záujem. Ale mne to tiež príde len taký povrchný flirt z ich strany a skúšali či sa chytím. Tiež si hovorím, ktorý muž by dohodil ženu, ktorá sa mu naozaj páči inému?

autor
1. máj 2024

@mamutka bolo horúco tak proste chodil v trenkách (nie bežne, raz). Postavil sa do dverí ako taký opičák (aha tu som a takmer nahý) a takto sa chcel rozprávať. Mne to prišlo ľúto vtedy, lebo by som začala z iného konca keby už a poprosila som ho či môžem prejsť :D. Rozmýšľam, ako dlho sa odhodlával na tento kúsok.

autor
1. máj 2024

@pribinak asi máš pravdu.

lindous
1. máj 2024

No, či by som opísanú situáciu nazvala zvádzaním a nejakým kúskom, to fakt neviem 😅😅 ale teda ak aj tam boli nejaké pokusy o flirt, jasné je že nemali VÁŽNY záujem, asi nie je moc nad čím polemizovať

autor
1. máj 2024

@lindous zalez od postoja. Keď sa postavil do dverí a ruky dvihne a oprie sa o zárubňu a evidentne sa len naťahuje, aby bol viditeľný, tak asi si niečo dokazoval. Mne to už môže byt dávno jedno. Len ma tak dnes napadlo o čo vlastne šlo.

chodec15
2. máj 2024

Ubytovna, trenky, radoby maco ... vyborny material na vztah. 🙂

sissy27
2. máj 2024

Toto nemyslis vazne, ze tu scenku na ubytovni si povazovala za flirt ci zvadzanie, ze nie? 🙈 v danom momente si bola potencialny material na fajku alebo mozno aj sex, ale len preto, ze si zena a isla si prave okolo, nic viac nic menej. A ten co skusil kino a drink - to iste, len si dal trosku viac namahy.

enya00
2. máj 2024

o co islo?Jemu asi o bohapustu trtkacku 😂 a nemyslim si, ze maju o teba zaujem, ked ta nukaju inym…skor mozno maju o tebe horsiu mienku… lahky ciel, tak sa chcu podelit 🤷‍♀️😉

autor
2. máj 2024

@sissy27 to bol ten istý a jeden.

autor
2. máj 2024

@enya00 nebolo to dohodenie kdekomu. Obaja vzdelaní muži, pekní, rozumní. S tým druhým som bola von 3 x a nejak nepreskočila iskra z mojej strany.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
2. máj 2024

garantujem ti, že dohodenie na sex by si pokladala za evidentné a neviem o nikom, komu by nebolo jasné, že niekomu ide iba o sex.

vilma7
2. máj 2024

Keď ta niekto zvádza v trendoch na ubytovni, tak si chce len vrznut a ozaj nemá o teba iný záujem.

jesenzima
2. máj 2024

Píšeš zúfalci .. ale podľa mňa,ženy, ktoré analyzujú každého chlapa, ktorého aj tak nechcu, sú tiež zúfalky, lebo inak by ti to asi bolo jedno ... Nemala by si potrebu riešiť každého trtka 🤷 riešiš koniny...

autor
2. máj 2024

@jesenzima kde som napísala zúfalci?

maminkadeticiek
2. máj 2024

Nemali zaujem o teba.Pre muza neznamena to ze sa mu zena paci nic viac len to,ze je pekna.Ergo dobra na sex.Ak ta niekomu dohodili tak ta urcite vnimali len takto.V opacnom.pripade by sa muz o teba za ziadnych okolnosti nedelil.

autor
2. máj 2024

@jesenzima včera ma zastihla nostalgia. Mala som kopec iných nápadníkov v mladosti a človek vekom zvažuje, či by mi nebolo v živote dobre, keby som si inak vybrala. Nehovorím že konkrétne títo dvaja…

autor
2. máj 2024

@maminkadeticiek opakujem, nebol to lacný materiál. Nebolo to dohodenie na sex. S dohideným vzdelaným mužom sme boli von 3 x. Z toho raz na bicykel. Spoznávali sme sa slovne, úrčite nešlo o sex!

aurinia
2. máj 2024

Chlapi to robia ak považuju ženu za "lahku". Keby bol do teba zalubeny tak by ta neponukal.

autor
2. máj 2024

@aurinia nemal dôvod ma pokladať za ľahkú, keďže som s ním nič nemala.

maminkadeticiek
2. máj 2024

Prepac,ale uz sa nestraonuj.To je take tazke pochopit ze o teba fakt nema zaujem,ked ta dohadzuje inemu?Nechapem co je na tom nepochopotelne ze v tom vidis stale nejaku zahadu.

diewcatqoo
2. máj 2024

Nikdy sa mi nestalo, ze by ma bol niekto, kto by mal o mna realny zaujem, dohadzoval niekomu inemu. Prave naopak, robil vsetko preto, aby si ma nikto iny neuchmatol.
Z tvojho popisu o teba ten chlap v trenkach na ubytovni zaujem nemal. Leda tak o sex, lebo nemal kde inde pichnut, ale vazny zaujem to nebol. Neviem, ale mne keby toto niekto spravil (resp. ano, uz sa mi aj stalo, ze sa predomnou otrcal niekto takto v trenkach a mal blbe reci), vobec by som to nepokladala za nejaky zaujem, skor by som sa pohorsila nad tym, ze co to je za zufalca s takymto spravanim.