Prezidentské voľby - Koho idete voliť?

radsej_knihu
4. mar 2019

Ahojte zienky a dievcata, chystate sa ist volit o dva tyzdne? Ak ano, koho a preco? Sama som zatial nerozhodnuta, sondujem v okoli a zaujimaju ma vase nazory.

beky1813
4. mar 2019

Nie, nejdem volit

mogaa
4. mar 2019

Ani ja, nebudem vyberať z daných kandidátov menšie zlo......

sintra
4. mar 2019

To zas bude rososo 😁 Ale ok, za seba - idem volit Caputovu, z inych kandidatov pre mna nikto nazorovo neprichadza do uvahy.

januarova
4. mar 2019

aj ja Caputovu. najprv som tiez bola nerozhodnuta, ale vedela som ze urcite nie kandidat Smeru, nech by to bol ktokolvek, Harabin nie, Kotleba nie a podobni malopercentni. Takze z vyberu mi zostala Caputova, pocula som ju uz vo viac diskusiách.

pribinak
4. mar 2019

Caputovu. Nevolim neofasistu, eštébáka, smeraka, komunistu, rojkov, snilkov a ludi, ktori prevracajú kabáty.

qetka
4. mar 2019

ja tiez Caputovu, pre mna tam nikto iny, kto by pripadal do uvahy nie je. Chcem, aby Slovensko reprezentoval niekto slusny, mudry, nech nie je zlodej, klamar ani tutko, nechcem aby bol prezident niekoho figurkou a robil co dirigent ukaze. Ja si myslim, ze aj ked sa clovek nezhodne s nikym na 100%, ze spravit kompromis, nie je mensie zlo. Na 100% sa nezhodnem ani s manzelom a to si rozumieme perfektne 😉

blackcat8885
4. mar 2019

Neviem ci pojdem ale ak ano tak určite by som volila Čaputovu

klarissa25
4. mar 2019

Ja idem tiez volit Caputovu 🙂

lubik87
4. mar 2019

Žienky a nieje divné že žena o ktorej nikto nič nevedel vyhráva prieskum ? Neviem koho voliť ale toto mi príde podobne ako Kiska...zrazu z ničoho vykvitol a teda žiadna sláva.....

hettinka
4. mar 2019

Ja nie som stotoznena s tým, že nepôjdem voliť... ale ten vyber, no neviem, koho nakoniec vyberiem. Caputovu isto nie. Možno pána Mikloška.

evittam
4. mar 2019

@lubik87 No ved všetci zrazu idu volit niekoho v style:
"...kde sa vzala tu sa vzala,..."

sintra
4. mar 2019

@lubik87 nikto nic nevedel - to je relativne. V ramci komunity pre ktoru sa angazovala (kauza Pezinska skladka) bola znama dost. Jasne, ze vseobecne sa do povedomia dostala az v poslednej dobe - ale to je predvolebna kampan.

radsej_knihu
autor
4. mar 2019

Hm, vsetci v mojom okoli tiez idu Caputovu. Asi jej to nakoniec hodim. Lepsie obcianska aktivistka ako smeracka mafia alebo neonazis. Hlavne mam uz plne zuby tej arogancie mocnych, ona aspon prijemne vystupuje.

silvusias
4. mar 2019

Ani neviem kočky, ale asi to tak vyzerá, že voliť nepôjdem. Aj sme sa o tom s manželom rozprávali, no nevieme koho. Veď to sú takí neznámi ľudia a neviem proste čo bude menšie zlo

pribinak
4. mar 2019

@lubik87 to, ze ty si o nej doteraz nepocula, neznamena, ze ju nikto nepozná. Je to občianska aktivistka, enviromentalistka
A ano, vsetci poznáme neofasistu, dobre pozname smeraka, prevracača kabátov, estebacika, .....
Dakujem neprosím

renatka100
4. mar 2019

@qetka a to, ze je za to, aby deti boli vychovavane v style ze rodina nie je muz a zena ale rodic jedna a rodic dva Vam nevadi? Ze uznava lgbt, kedy si muzi davaju zenske pohlavie a opacne? Co to uz bude za svet? Dakujem, radsej budem volit ine mensie zlo ale tuto “zenu” urcite nie...

radsej_knihu
autor
4. mar 2019

@renatka100 Hm, ak ta toto trapi viac ako rozkradanie republiky a la Fico, sirenie nenavisti a la Kotleba, rozvracanie statu a ustavy a la Harabin, tak mas zvlastne priority.

Veru nepredstavitelne a hrozne, ze by dieta vychovavali dve zeny bez muza. Napriklad rozvedena zena byvajuca u mamy, lebo nema na vlastne byvanie. Co uz len z toho vyrastie, traumu bude mat chudatko dieta, hadam lepsie ho na adopciu dat do uplnej rodiny.

kianka5
4. mar 2019

@radsej_knihu nevychádzam z úžasu koľko ludí ide voliť p. Čaputovú...a čo ona spraví pre nás...bude taká istá ako Kiska...iba sa pchať do riti EU a nadávať na Slovákov, ktorí si ju zvolili aby ich reprezentovala...Ja volím Harabína.

kianka5
4. mar 2019

@renatka100 ale s týmito názormi bude vystupovať v mene našej krajiny a kedže sa s nimi ja nestotožňujem, voliť ju nebudem....a nerozumiem niekomu, kto nevidí ako dopadli západné krajinys multikulti, že ju aj napriek tomu ide voliť...to určite pre náš štát nechcem.

klaudia126
4. mar 2019

@kianka5
@kiankaaj ja volim Harabina.on aspon nie je slnieckar ako Caputova.ludia ved ona je zastancom lgbti teorie ak to neviete.spamatajte sa uz!

0507
4. mar 2019

Caputovu, pre mna jasna volba

klaudia126
4. mar 2019

@0507 ved ju ani nepoznate.kde savzala tu sa vzala.....

lesankavh
4. mar 2019

Čaputovú určite nie,nepodporujem lgbt.😒

lubkavargova1
4. mar 2019

@radsej_knihu prepacte, ale porovnavat rozvedenu matku zijucu s matkou lebo nema kde byvat a dve milenecke zeny, ako par je ako porovnavat jablka s hruskami. ... to nepodripujem, len konstatujem.

klarissa25
4. mar 2019

@klaudia126 a to si myslis ze to presadi,? Z pozicie prezidentky urcite nie

klaudia126
4. mar 2019

@klarissa25 volte koho chcete ale precitajte si ustavu SR ake ma prezident kompetencie

ukulela
4. mar 2019

volit pojdem, a caputovu. registrujem ju uz dlho - postavila sa kocnerovi v case, ked mal najvacsiu moc.
btw - ked uz teraz niekto povie, ze si nema z coho vybrat? mame tam laviciara - smeraka, liberealku, ortodoxneho katolika - antikomunistu, fasistu, mafiana v talari, blazna Daba atd - aj systemovy aj antisystemovy volic si naozaj maju z coho vybrat.
a ked volit nepojdete, potom nekritizujte, ze one toto, hento tamtoto.
a kiez by teda vsetci volili pozrelej uvahe a overovani zdrojov informacii, na zaklade ktorych sa rozhoduju.
Zuza, ides!

klaudia126
4. mar 2019

@lubkavargova1 nepochopila som to ako co?

sintra
4. mar 2019

@renatka100 no mne to nevadi, predstav si. S adopciou deti homosexualnymi parmi suhlasim, aj preto je to moja kandidatka.

ukulela
4. mar 2019

@klaudia126 ze nepopznas caputovu, je len dokaz, ze nesledujes dianie okolo. a ze volis harabina - "neslnieckara" - ktory sa kamosi s kosovskou, ci albanskou mafiou??? to sa rovna, akoby si volila kocnera. bic viac, nic menej.