Alergia na bielkovinu z kravského mlieka

kappikk
14. aug 2021

Ahojte,prisla som si po radu,napady,skusenosti.
Moje dieta bude mat 6 mesiacov, bola mu zistena alergia na BKM , rada by som mu na vecer davala aj dake kasicky, existuje nieco pre taketo deticky? ciste ovocie na kasicku mi nechce.

asia83
14. aug 2021

@kappikk Veď sú aj ryžové nemliečne kaše Sunarka. Určite aj xy iných značiek.

kappikk
autor
14. aug 2021

@asia83 teraz si pripadam ako totalny idiot🙈
toto ma vobec nenapadlo 🙏🙏🙈🙈😀😀
Dakujem 😀

dzepeta
14. aug 2021

@kappikk alerie na kravske mlieko su bezne. Bezne kravy maju a1 kazein ktory v tele sposobuje zapalove procesy. Preto sa detom ani neodporuca kravske mlieko a ked uz krava tak jedine od lravy jersey- ta ako jedina ma mlieko a2 kazein tak ako koza a ovca.

veronice
14. aug 2021

Moja mala to mala tiez. Treba pozerat NEMLIECNE kase. Tie sa zarabaju do mlieka ale uz ake das je na tebe - my sme mali najskor ten speci nutrilon na predpis a potom spici Infant drinky (dcerka slabo priberala, tie infant mala na to...) no a do toho som jej to zarobila alebo do vody. Ale POZOR. Nie vsetky nemliecne kase aj naozaj nwobsahuju mlieko. Tusim sunar ci ktora to bola ze na obale pisu ze je nemliecna a pozries vzadu zlozenie a ze obsahuje mlieko... Takze treba vzdy aj to zlozenie kontrolovat.
Inak na povzbudenie - dcerke to zistili v 3.mesiacoch a po polrocnej diete bolo vsetko ok 🙂 teraz ma 2,5r a miluje mlieko a mliecne vyrobky 👍

kappikk
autor
14. aug 2021

@veronice tak to ste ma potesili 🙏 mojmu to bolo zistene v 4 .. tak dufam,ze budeme rovnaky pripad

pimpa12
14. aug 2021

@kappikk aj DM drogéria má dobrý výber nemliecnych produktov pre deti. Mojej zistili v 11 mesiacoch alergiu na bkm. Teraz má 2 roky a už jej mlieko nevadí. Nedávam jej ho ale veľa.

janushka_t
14. aug 2021

@kappikk kaše Nomina sú výborné, veľký výber, ochutíš ako potrebuješ; uvariť ovsené vločky vo vode, krupicu vo vode, dochutiť s ovocím, teraz v lete rovno uvarím s broskyňou, slivkou, pridám lyžičku oleja; Hipp má dobré nemliečne tiež