Akú učebnicu na First Cambridge certificate?

brita
30. apr 2018

Ahojte.Prosim poraďte, ktorú učebnicu konkrétne treba mať zvládnutú na prípravu First Cambridge certificate? Máte niekto skúsenosti,pripravovali sa Vase deti na tento prvý certifikát? Ide o prípravu školáka na túto skusku,nie dospeleho.Aku učebnicu v kurze používali?kto potom tieto skúšky organizuje a vystavuje certifikáty?IJAV?vďaka za Vase skúsenosti.

wonderingone
30. apr 2018

@brita ahoj, ak by si sa rozhodla pre FCE Result, mám ju na predaj v top stave. https://www.modrykonik.sk/market/knihy/8clvd2/a...

brita
autor
30. apr 2018

@wonderingone ahoj,prosim ťa,to je na Cambridge skúšku?hľadám konkrétne učebnicu na úplne prvú skúšku Cambridge.vdaka za info.

wonderingone
30. apr 2018

@brita áno, my sme ju používali na bilingválnom. Kľudne pozri napríklad na: https://www.martinus.sk/?uItem=134210 , prípadne iné recenzie 🙂

dhlinkova
1. máj 2018

Priamo British Council ponúka učebnice a aj majú zoznam učebníc. Sú aj tzv. testovnice. Niekedy ich predávala predajňa Albion v BB.

ivana_uz
11. júl 2018

Ahoj, mam skusenosti s pripravou na CAE. Opisala som svoj postup, ktory ma uspesne doviedol do finale v tychto dvoch kratkych clankoch. Verim, ze v nich najdes aspon kusok inspiracie-pomoci.
https://uspor-zivot.eu/2018/01/07/priprava-na-c...
https://uspor-zivot.eu/2018/01/21/priprava-na-s...

Oficialna literatura na skusky - aktualna, je na tomto webe :
http://www.cambridge.org/us/cambridgeenglish/ca...

Ak by si potrebovala nejake blizsie info, kludne napis.
Drzim palce. 🙂