Slabučké dve čiarky na teste

kaktusik7777
19. dec 2023

Ahojte. Chcela by som sa opýtať ohľadom TT robila som si dva jeden večer ale asi som ho nejak pokazila ten test no mala som slabučke dve čiarky. Druhý test tej istej značky som si robila v noci asi o jedenástej alebo o polnoci nejak tak ukázala sa mi druhá slabá čiarka. No a teraz ráno som si urobila testik a je negatívny ani stopa po druhej ciarke. Mam pred MS 3 dní. Takže čo si myslíte? Ja veľmi TT nezvyknem robiť lebo veľmi stresujem a bolo to aj teraz. Tak neviem ale myslím ze nebudem v tom len by som vedela co si o tom myslite ďakujem.

julia2002
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martul
19. dec 2023

@kaktusik7777 čo si ,, myslíme?" To je absolútne jedno a nič ti to nepomôže.
Platí základné pravidlo, testovať keď bude MS meškať. Ja som to tak spravila 3x a zakaždým jasný výsledok a nemusela som dumať.

dadka1997
19. dec 2023

@kaktusik7777 v noci je uplne zbytocne robit test .. ak na oboch rovnakych testoch bola slaba ciarka a druhy z ranneho vysiel negativny tak tehotna nebudes..
Nechapem preco podaktore robia v priebehu jedneho dna viac tehotenskych testov, rano je moc silnejsi treba robot iba rano

koniarova
19. dec 2023

Čo chceš počuť? Veď na tvoju otázku ti odpovedať nikto nedokáže. Počkaj pár dní a potom testuj. Robiť testy tri dni pred očakávanou ms je hovadina.

lelelienka
19. dec 2023

O par dni sama uvidis, toto je uplne zbytocna otazka. Co ziskas tym, ze budes tych par dni v strese a plna dohadov? Pokojne pockaj a urob si test ked bude mat nejaku vypovednu hodnotu. Ja som toto testovacie sialenstvo nikdy nepochopila 🤷‍♀️

maryetta
19. dec 2023

Zbytocne testy. Zbytocna otazka.
Tak ci tak si musis na vysledok pockat aspon dalsie 2-4dni a urobit test znovu. Niktora z nas do teba nevidime 😉

petka2016
19. dec 2023

Musíš počkať, výdrž kým bude deň MS a urob ráno

kaktusik7777
autor
20. dec 2023

@petka2016 urobila som si test ráno hneď ako som sa zobudila no a bol negatívny. Len nechápem keď večer som si urobila bola tam druhá slabá a čiaročka slabo ju bolo vidno no a ráno je test negatívny. Som len z toho kus zmätená.

kaktusik7777
autor
20. dec 2023

Ešte priložím fotku tych testov. Prvý je zrobeny po piatej večer. No a tie dva pod ním prvý pred ôsmou ráno a posledný po piatej ráno. Neviem len prečo večer je ta druha čiarka. Síce slabá ale je tam. Su to testy značky Pepino.

lelelienka
20. dec 2023

Ja nevidim druhu ciarku na ziadnom z testov. Skutocne treba pockat a robit test neskor, ak tehotna budes, ciarku nebudes musiet hladat lupou, ale bude tam svietit ako vianocny stromcek.

koniarova
20. dec 2023

Ja som asi slepá,ale nevidím nič.

kaktusik7777
autor
24. dec 2023

@koniarova ja asi tie čiarky vidím aj keď tam niesu :D robila som si len ráno testy a všetky mi vyšli negatívne. Menzes mi mešká. A som taka malatna unavená. Neviem čím to je. Už nech ta menštruácia príde :D

koniarova
24. dec 2023

@kaktusik7777 vydrž pár dní. Možno na teba aj choroba lezie. Držím palce.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre