Menštruácia - skoré príznaky tehotenstva

4. okt 2020

Ahojte, mali ste niektora takú skúsenosť že vždy pred menštruáciou vás boleli prsia ale keď sa vám podarilo otehotnieť tak ste to tak nemali?ďakujem za odpovede neukamenujte ma áno viem ze treba spraviť test a počkať do MS zaujíma ma čisto len vás názor a skúsenosti a aké ste mali skóre príznaky tehotenstva okrem vynechania menštruácie 🙂

veronikaszabova
4. okt 2020

Boleli ma prsia ako pri MS - pri oboch tehotenstvach.

raddkka
4. okt 2020

Prsia som si nejako neuvedomovala, ale bola som hrozne unavená, každý deň som si musela po obede na dve tri hodiny pospať, inak mi padali viečka. A tvorili sa mi veľa slín.

miakey
4. okt 2020

Ja som mala také isté priznaky ako pred MS. Bolesti pŕs, podbruška, únava. Myslela som si, že každú chvíľu už dostanem MS. Ale prešiel týždeň a MS nikde..

83bambulka83
4. okt 2020

Iba únava ale obrovská. Ukladala som veci do novej skrine a každých pár minút som si musela ľahnúť, lebo som nevládala. Muž na mna pozeral ako na dementnu, takú má ešte nezažil, ja som vždy plna energie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre