Má niekto podobnú skúsenosť s tehotenským testom?

ivanak49
15. okt 2019

V nedeľu 13.10.2019 som si robila test ukazovalo mi dve čiarky tak som si skúsila urobiť ďalší test dnes keď mi ráno ukázalo zas dve čiarky išla som k doktorke no ta urobila sono a že zatiaľ není na Sone nič vidieť ze by som bola tehotná že treba počkať ďalších 10 dní ci príde menštruácia zatiaľ mi mešká len dva dni. Len som dosť nervózna lebo by sme chceli moc babo a keď nič na Sone není vidno. Mate s tým niekto skúsenosť?

mima1
15. okt 2019

Je to este skoro. Moze to byt hoc co. Mozes byt tehotna len je este zavcasu na sono. Musis vydrzat naozaj tak dva tyzdne

lenkaaa25
15. okt 2019

@ivanak49 jasné, neboj. To je normálne. Nabudúce by už mala vidieť gestačný vak a možno už aj bábinko v ňom. Držím palce 😊🍀

veronikaszabova
15. okt 2019

@ivanak49 preto sa nema chodit ku gynekologovi hned, ako si najdes // na teste. Staci 6-7tt.Este je skoro

katarinka89
15. okt 2019

@ivanak49 Ja už čakám 4.te dieťa a vždy keď som si robila test po meskajucej menštruácii, ku gyn som zašla až o 4 týždne.

zuz02
15. okt 2019

Presne ako dievčatá vyššie pisu. Je zbytočné ist tak skoro k doktorovi, pretože ešte nemusí nič na sone vidieť. Pri prvom som sa tak skoro ponáhľala a tiež nič nebolo vidieť. Az neskôr. A všetko bolo ok. Takže žiaden stres.

valentina365
15. okt 2019

@ivanak49 moja byvala gynekologicka objednavala az na 8 tyzden, presne pre toto. Na sone je este velmi skoro na to, aby nieco videla. Ak treba tehotenstvo potvrdit skor napr kvoli kontraindikovanym liekom v tehotenstve, tak robi lekar odber krvi s nejakym odstupom dni a porovnava ci stupa hcg. Kazdopadne, drzim palce. Ciarky mas krasne silne, gratulujem. Co najviac pozitivneho myslenia a setri sa.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre