Každé tehotenstvo - iné príznaky

12. sep 2022

Ahojte,mam dve deti.. mladsie este kojim,ma cez rok. Sex mávame často,bez ochrany,ale ,, prerušovaný,,

Pri prvom tehotenstve si moc prvé príznaky nepamätám,iba ze mi prestala chutiť kava,unava a meskala ms.. potom som mala dve čiarky.

Druhe som vedela ze sme počali a príznaky som citila hned uz o dvoch týždňoch.dokonca aj uhnezdnie som.citila. Bolenie pŕs točenie hlavy,chute únava,test ukázal 2 čiarky este pred vynechaním ms.

A teraz, mešká mi ms.. inak nemám nijaké príznaky okrem bolesti podbruska a krížov m no uz mi meškajú 5 den a bolesti mam stale ako pred ms... Stuk sme mali ale teda neurobil sa do mňa.. môže to byt tak ze ak by som bola tehotná,mala by som úplne iny priebeh? Bez príznakov? Testy su zatiaľ negatívne i ked sa mi zdalo ze dnes vidím maleho ducha.. môže mi meškať ms aj skrze kojenie?

autor
12. sep 2022

Kedysi ma prsia boleli ked mi mala prísť ms,ale po druhom pôrode sa to zmenilo a pred príchodom ms som tento príznak prestala mať. Tak žeby som ho nemala ani v prípade ze som v tom?

Alebo si len namyslam..🙄

autor
12. sep 2022

A este teda mám výtok, žltý alebo az priesvitný. Najma ked ma začne bolieť podbrusko tak aj výtok zosilnie.

veronikaszabova
12. sep 2022

Nemas skorej mykozu? Zapal?

autor
12. sep 2022

@veronikaszabova nemyslím si,nic ma nesvrbi nebolí.. skor mi to príde ako take pms.. uz hiac ako týždeň som velmi.podrazdena, nervózna netrpazliva.. no menštruácia ani náznak.. občas ma to dole rozboli, už myslím ze príde a nič. Skúšala som si ju vyvolať sexom, teplou vanou a nepomohlo. Inak bývalá presná ako hodinky

veronikaszabova
12. sep 2022

No neviem... Ak by to boli tehotenske priznaky, tak aj test by si mala pozitivny.

autor
12. sep 2022

@veronikaszabova myslím si aj ja, skúšala som.ten menej citlivý.skusim s citlivosťou 10 zajtra ráno

deti95060810
12. sep 2022

áno je to kvôli kojeniu... mala som tento problém

autor
12. sep 2022

@deti95060810 takže mi môže takto haprovat aj ked uz bola pravidelná? Ma slahne,, teraz aby som den co den cakala kedy príde.

zuzi0911
12. sep 2022

Jasne...ja tiež mam dve dcéry,že okrem vymeskanej ms by ma ani nenapadlo,že som tehu...dokonca ceke tehitstca krásne,bez nevoľnosti,bez oroblemov,cítila som sa netehotno. Pri druhej síce neskôr trosku problémy,ale to nerátam.
Tretie ,zle mi bolo už 5dpo...grgala som zo všetkého,rýchlo som sa zasytila a podbrusko ma nenormálne bolelo a prsia ...žiaľ v 11tt MA
Štvrté, čuch mi brutálne zosilnel ,smrdelo mi vsetko asi od 5dpo a podbrusko bolesti tak silné,že som občas musela predychavat . Od 5tt spinenie .Od 6tt nevoľnosti,zapcha,nadúvanie,zaludok ako kameň atď potom opat spinenie atd....momentálne som v 12tt..a stale mi kadejako .
Takže tak...ale test som nala pozitivny aj 3 aj 4x už na 9dpo.

ls56
12. sep 2022

Uplne v pohode ti to moze haprovat. Moja ma 8m a kojim ju . Ms som dostala hned po sestonedeli a doteraz som ju mala asi 3x. Chodi si ako chce. Sprav si este test zajtra rano a potom by som spravila znova o dva dni. Ale moze to byt kludne aj pms. Samozrejme, ani tehu nie je vylucene.

autor
12. sep 2022

Ja som neskutočne nervózna,neviem sa dat absolútne do pohody ako predtým, po starsej dcere hulakam lebo vsetko čo predtým som dokázala brat s nadhľadom teraz ma hned vytočí.. zeby uz 2 týždne trvalo pms ? Akože neverim zeby som bola tehotná,prerusovane to robíme uz roky a nikdy sa nestala nehoda... Obe deti boli plánované, cielene... Alw samozrejme obava je, keďže doposiaľ mi nikdy ms nemeskala.. niesom.na to zvyknutá, zajtra skusim rano test teda

ls56
12. sep 2022

Ono sanca na tehotenstvo tam vzdy je, aj pokial to robite roky prerusovane,teraz sa stat mohlo. Ale zas na druhej strane je uplne normalne ze MS hapruje pocas kojenia. Staci, ze par dni dieta cuca viacej a znova sa nastartuju uplne ine hormony. Tazko povedat,ale teda ak ti meska tak uz by si na teste urcite mala vidiet ciarky dve. Daj vediet 🙂 drzim palce nech je ako chces 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre