Cysta, tehotenstvo alebo stres

vandda
17. apr 2018

Ahojte ženy. Poprosila by som vás o názor. Naposledy presne v deň ovulácie som mala s partnerom pohlavný styk, pri ktorom ma viac krát napustil. Od styku sú to dnes presne 2 týždne a 3 dni, pred 5 dňami som očakávala menštruáciu, no namiesto nej mi prišlo len slabé špinenie, ktoré trvalo 3 dni, po troch dňoch dodnes už špinenie nepretrváva a mám normálny slabý biely výtok aký zvyknem mať aj mimo menštruácie. Čo si o tom myslíte? Cítim sa tieto posledné dni dosť unavená, naliali sa mi prsia a celkovo mám taký zvláštny pocit, zvyknem mať aj nevoľnosti a bolesti hlavy.. V tretí deň špinenia som si robila test, no vyšiel negatívne.. Mám ešte počkať pár dní a spraviť ďalší? Vopred ďakujem za odpovede 🙂

kristres
17. apr 2018

Ja by som este pockala par dni. Skus mozno digitalny test. Tie byvaju presnejsie. 🙂

bibiankaka
17. apr 2018

@vandda môžeš byť tehotná aj nemusíš , test by už mal ukázať ak si tehotná ale takisto ešte nemusí 🙂 ak máš peniažky a si zvedavá kúp testy a testuj a keď nie tak ešte počkaj pár dní.

vandda
autor
18. apr 2018

Včera večer som si už s toľkého napätia musela spraviť ďalší, vyšiel neg. a dnes ráno tiež .. Takže neviem som z toho trochu zmätená.. Počkám teda ešte pár dní , ak bude ms stále meškať, spravím opäť ďalší a ak bude neg. obrátim sa na doktora či za tým nieje niečo horšie, no dúfam že nie 🙂

zuzka1120
18. apr 2018

Ahoj
Ach, mám tento istý problém. V čase menštruácie som dostala len hnedý výtok, no to slabé, testy mám negatívne. Stalo sa mi to prvý krát, i mňa to pretvára piaty deň. Snažíme sa o bábätko desať mesiacov.
Informuj ako si dopadla 🙂
Ja idem zajtra k dr. Prípadne ti napíšem mne čo povedal.

vandda
autor
18. apr 2018

@zuzka1120 držím palce, určite napíš 🙂 Ja predsa len ešte počkám tych pár dní a uvidím.. Ozvem sa

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?mesiace tehotenstva
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre