Som v 7. týždni a vôbec sa tak necítim

15. feb 2022

Ahoj, je normálne že som v 7mom týždni tehotenstva a vôbec sa tak necítim? Žiadne bolesti krížov, bruška alebo ranné nevoľnosti... Iba sa mi sem tam zatočí hlava ze príde na mňa taký par minútový nával čo mi je zle raz za deň a to je vše?

tindik
15. feb 2022

Ahoj, ja som momentálne v 16 tt, a doteraz v podstate nemám nejaké "príznaky tehotenstva" (okrem zväčšených prsníkov). Moja mamina bola v tehotenstve so mnou na tom takto isto - žiadne nevoľnosti, iba zopár maličkých indícií sem tam za týždeň. Určite sa toho neboj, ak doktor povie že je všetko v norme, nemáš dôvod sa strachovať. Hoci viem, že sa to ľahko povie, pretože keď ti je zle, aspoň vieš že sa niečo deje :D Točáky hlavy by som ale nepodcenila, tiež ma sem tam zatočí, iba dodržuj pitný režim a pokoj 🙂 držím ti palce!

diamond007
15. feb 2022

Áno, tiež som nemala ranné nevoľnosti pri prvom a pri druhom iba zavrate pár krat

julka29
15. feb 2022

Ja som momentálne v 29tt a nemala som absolútne žiadne príznaky tehotenstva a si iba v 7 týždni takže to iba môže prísť

bolarazjedna
15. feb 2022

Je to úplne normálne, nemusíš nič cítiť, je to v poriadku. A možno o pár dní už budeš objímať záchod a túžiť po bezpriznakovom tehotenstve.

andreatytler
15. feb 2022

Este je skoro. Vacsinou pridu prve priznaky po dovrseni toho 7 mesiaca. Takze ak nejake budes mat, uz coskoro pridu.

ell_mala
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
enoula
15. feb 2022

Normálne je uplne vsetko 😃 cize aj ked nic ti nie je, aj ked ledva zijes 🙂 je to strasne individuálne všetko, kazda zena to ma inac... A najma moze sa to všetko hocikedy zmenit

deti95060810
15. feb 2022

pri treťom tehu som nemala žiadne problémy - príznaky. ani len tie prsia sa nezväčšovali tak ako pri predch. tehu. Kvôli mešk. menz. som zašla ku gyn a tá ma prekvapila - 15 tt

1321987
15. feb 2022

Buď rada moja ja som 7 kíl schudla čo mi tak zle bolo
Iba som vracala a zle mi bolo celé dni
Bud rada ako ti je

bolarazjedna
15. feb 2022

@andreatytler asi si myslela 7.tyzden, ale si ma pobavila ☺️

banderaska29
15. feb 2022

@bolarazjedna no, ani to nie je moc na smiech 😀 moja kamoška je v 7. mesiaci a zvracia od počiatku tehotenstva 😀 ale už to berie s rezervou, o to viac sa vraj teší na pôorod 😀

nika12323
15. feb 2022

Ach .. dnes ked som už asi 5 x objímala zachodovu misu som si povedala prečo práve Ja ? Prečo nemôžem mat bezpriznakove tehotenstvo ? .. veeeed buď rada že sa takto netrápis ako mi poniektorí😊😌

bolarazjedna
15. feb 2022

@banderaska29 ale @andreatytler napísala, že prvé príznaky sa objavia až 7.mesiac. To sa nerovná toho, že od začiatku vracia, ešte aj v 7.mesiaci.

banderaska29
15. feb 2022

@bolarazjedna ach ty si to nepochopila...🙉

simca06022011
15. feb 2022

a co by si chcela citit v 7tt? 🙂 klud... co ma prist pride, ak nepride, bud rada...

siska53
15. feb 2022

Pri prvom som len nemala menzes a mala tvrde, velke prsia. Nic ine.. az neskor, okolo 9.tt som uz citila tam dole to roztahovanie maternice.

andreatytler
15. feb 2022

@bolarazjedna Ano... 7 tyzden je spravny... nie 7 mesiac. Dakujem za opravu.

Autorka. Niektore zeny maju proste smolu a maju silne priznaky uz od 5 tyzdna a trva to doslova cele tehotenstvo. Vacsina zien dostane prve priznaky okolo 8 tyzdna a vrcholi to v 12 tyzdni a potom sa to zlepsuje. Ja som do 8 tyzdna nemala vobec nic. Ked som isla na prvy ultrazvuk v 7+ tyzdni, bola som si ista ze mi povedia ze tam nic nie je. Bola som sokovana ked mi povedali ze je krasne embryo a silne srdiecko.
Myslim ze zalezi od toho ake vysoke mas hladiny hCG. Ak relativne nizke, tak asi aj tvoje priznaky budu mierne. Ja som mala nizke a jedinny priznak bola nevolnost. Vracala som len raz a asi v 9 tyzdni. Nutkanie na vracanie som mala od 8 do 15 tyzdna a najhorsie to bolo o 2:00 v noci.

autor
16. feb 2022

Ďakujem každej ktorá mi odpovedala na moju otázku 🥰 no mám ešte jednu v tom strese čo som bola u lekára keď mi povedal ze som tehotná som sa ho zabudla pýtať na podstatne veci..ako je ci vidno srdiečko atď... Dva x som prišla o svoje detičky, skrz krvácania a hematomy tak ma poslal na hematologiu hneď na vyšetrenia ci si nebudem musieť pichať fraxi... No ale k veci dal mi fotku zo sona, ukázal mi plodík povedal ze 7tyzden a ze ďalšia kontrola až o mesiac 15.marca... Ak by nebolo vidno byť srdiečko tak by si ma nezavolal až o mesiac či?

andreatytler
16. feb 2022

Tiez si myslim ze by ti povedal ze nevidi srdiecko uz hned tam na tej kontrole. Ale pre pokoj duse, tam zavolaj a opytaj sa. V sprave urcite budu mat zaznam o srdiecku.
Na tej fotke na okrajoch nie su ziadne udaje z ultrazvuku?

nikasmile
16. feb 2022

Ahoj, je to úplne normálne a buď rada, že si takto ok. Nevolnosti nie sú príjemné a ver, že každá by chcela mať bez. 😉

autor
16. feb 2022

@andreatytler sú ale ako zistím ktoré skratky patria k srdiečku?

autor
16. feb 2022
andreatytler
16. feb 2022

Tak to neviem☹. Ale z tych asi ani jedna nepatri srdiecku. Malo by to byt medzi 90-110 ak si v 7 tyzdni. To co mas budu asi technicke parametre ultrazvuku... ten posledny by mohla byt dlzka plodu - 7.1cm. Kukla som na moje fotky a ani ja nemam srdiecko.
Kludne tam zavolaj... povedz ze mas trochu obavu koli predchadzajucim potratom a ze by ti pomohlo to vediet.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre