Ktorú základnú školu si vybrať?

zuzana853
18. okt 2016

Ahojte. Chcela by som sa opýtať, či mi niekto vie poradiť a povedať, ktorá základná škola v Považskej je taká naj. Budeme sa sťahovať a ja mám už teraz hlavu v smútku, kam dám syna(ešte chodí na prvý stupeň). Chcela by som pre neho to najlepšie. Milý, dobrý prístup, akčné učiteľky, školu, kde sa aj niečo robí a aj sa naučí. neviem, či ma rozumiete. Jednoducho niečo wau!!! Z čoho budem nadšená aj ja ako rodič, aj moje dieťa a hlavne, bude tam chodiť rád.
Nemám problém ho voziť. Veď to robím pre svoje dieťa. Len by som rada vybrala naozaj to najlepšie, čo Považská ponúka. Viete mi prosím niekto poradiť, odporučiť?

jatva
19. okt 2016

Ked som este ja chodila na ZS, tak kazda zo skol mala nejake zameranie. Asi zalezi comu davas prednost. Chodila som na 3.ZS a ta bola sportova (jenda trieda), ale zvysok bol obyc, potom na gympli mi najlepsi absolventi prisli ti z 5zs z matematickej triedy. Boli to fakt hlavicky. Ale ci to je take aj teraz... No a potom druhy stupen za mna 8rocny gympel. Asi velmi zalezi koho to dieta chyti za ucitelov. Na kazdej skole budu dobri a horsi...