Deptanie

3. aug 2022

Ahojte už som to tu raz písala. . moja sestra vypytuje od mami peniaze , požičiat"ktoré nikdy nevráti..
Je vydatá ..ja neviem kde je chyba či v oboch alebo ..asi.

Už odrazu je taká situácia že mama nereaguje na jej prosikanie že potrebuje...na vybavovanie si. Už asi došla na to že dosť .proste ukasuje mi jej správy v poslednom čase..
Otázka odomna pre vás ?čo mám ja s tým ? Už som napísala a budem ja ťa najväčšia sviňa že sa im do toho pletiem? Veď roky ju podporuje tak potom ? Čo čakala mama 😂že sa zmení zo dňa na deň? Ani nepríde pozret čo sú roky dlhé . Áno keby išlo o peniaze príde.

autor
3. aug 2022

Akurát mne je s toho asi zle ,mne to berie energiu. Príde mi to ako deptanie

mariaveronikag
3. aug 2022

aký máš ty vzťah so sestrou? Viete sa normálne porozprávať? Keby si jej len tak povedala, že mama Ti spomínala, že si už dlho nebola...uvidíš, čo odpovie a či s ňou je nejaká reč. Mame by som na Tvojom mieste povedala, že Ty nemôžeš za to, čo robí. Možno sa chce mama len vyrozprávať. Zasiahnuť veľmi nemôžeš. Ani vtedy, keď bolo "dobre", lebo jej dávala peniaze, tak si nezasahovala, tak prečo by so mala teraz?

nyusika
3. aug 2022

sestre povedz, ze je od nej maximalne trapne brat peniaze od matky a este trapnejsie stazovat sa tebe.

kolko mate rokov ?? to nedokazes sestre vycistit zaludok ?
mame sa necudujem, asi jej uz diola trpezlivost

autor
3. aug 2022

@nyusika nedokážem 🙄 vlastne veď mama mi raz povedala že jej nevadilo keď jej starký pomáhal iným ako jej. Ale proste celé na hlavu je to . A navyše sa stará o jej syna ktory nepracuje a je dospelý. Normálne rozmýšľam nebavit sa s nimi lebo mne môže byť fuk ale toto je nekonečny príbeh čo robia ..aby jedna vydata 40r žena toto robila preboha .

autor
3. aug 2022

@mariaveronikag vzťah ako vzťah ..neviem klasika nevidíme sa iba raz za rok možno a cez Facebook. Ale stále len negatíva nic ine nečítam

nyusika
3. aug 2022

kto sa o koho stara ?? mama o sestrinho syna ?

kks, akoze nedokazes, normaklne jej na plnu hubu (pardon 😀) poverz, aby ta tymi jej xxx nezatzxovala, ze ta to absolutne nezaujima....staci jej to napisat do spravy a je vybavene.

a

zlostitko
3. aug 2022

Ved minule si pisala, ze si zasiahla 🤦‍♀️ Tak ako??? 😂😂

autor
3. aug 2022

@nyusika 😄oki

mariaveronikag
3. aug 2022

nadhoď sestru tému : Návštevy u mamy.

autor
3. aug 2022

@zlostitko 😂 nepomohlo o deň ďalšie správy

autor
3. aug 2022

Príde mi to ako čítam vw vydieranie prosím !pošli mi 100e potrebujem si vybavivat veci kokos ja 100chuti napísať jej mužovi ..ale ten sa už máme sťažoval na ňu takže toto je telenovela

autor
3. aug 2022

Normálne má prehnalo dnes ako tu bola mama. Jake nervy vo mne zas .

autor
3. aug 2022

@mariaveronikag áno mama nereaguje na správy tak už aj napísala že asi príde osobne ..tak asi s igelitkou na peniaze

sadkoni
3. aug 2022

Osobne by som sa so sestrou stretla. Toto nie je normálne a ja nechápem, že jej to nie je blbé, veď ja by som sa tak hanbila.