Určili vám z krvi pohlavie?

21. sep 2022

Stalo sa niekomu, že mu z krvi zle určili pohlavie? My sme si dali určovať pohlavie pri trisomy testoch a vyšiel nám chalanisko, dnes som výsledky brala na morfo sono a lekárka čumela, že pipika bábätko fakt nemá. Pred pár dňami na pohotovosti tiež doktor hovoril o dievčatku,ale to som brala s rezervou, že asi zle videl, predsa vyšetroval niečo iné. Teraz som dosť zaskočená 😅

majki_ki
21. sep 2022

Osobne by som určite verila testom, tie sú veľmi presné, určite presnejsie ako ľudský faktor. Máš tu inak aj kopec takýchto istých tem, popozeraj.

autor
21. sep 2022

@majki_ki objednala som sa ešte ku Grochalovi nech sa na to pozrie aj on, my sme najprv chceli babygen test na určenie pohlavia, ale nebolo možné ho realizovať nakoľko som mala transfúziu krvi, čo by mohlo mať za následok klamlivý výsledok. Ktovie či to takto nefunguje aj s trisomy.

majki_ki
21. sep 2022

Tu na koníku sa pýtala pani v gynekologicke poradni, písali, že práveže tieto testy sú spoľahlivé v tom, že naozaj selektuju to dňa dieťaťa v tom aktuálnom čase, preto na to nevplýva ani predošlé tehotenstvo ani nič. Uvidíš čo Grochala, on je špička aj ja idem k nemu.

macica1706
21. sep 2022

Trisomi test je ten posledný ktorému by som verila bohužiaľ 😥

selena_luna
21. sep 2022

@macica1706 preco?

majki_ki
21. sep 2022

@macica1706 tiež by ma zaujímalo prečo, keďže Trisomy testy sú platené a majú vyše 99 percentnú úspešnosť... Nemyslíš si ich s Triple testami?

macica1706
21. sep 2022

Nie nemýlim si ich s Triple testami.bolo som na nich lebo mi Triple testy vyšli 1:250 na downa. Tak som si zaplatila za Trisomi testy kde mi nepotvrdili downa ale tak vysoké riziko trizomie 13 že sa moje dieťa nedožije do pôrodu ,že vo mne zomrie a že mám ísť okamžite na odber plodovej vody a na potrat. Vraj dievča...tie nervy nikomu neprajem...objednala som sa na genetiku čo je v BA problém aby ma zobrali hned ako som ja potrebovala(bola som v 19tt).na genetike rozhovor z Dr.ktory mi teda vôbec povzbudivé slová nepovedal.odber plodovej vody vyšiel super ,už pri odberu mi Dr.hovoril že bábätko je zdravé a nevidí deformity ktoré mi boli potvrdene z TRISOMI testov. následne morfolog. Utz potvrdil ze bábätko je chlapec a je zdravý.a mam doma 2 ročného zdravého chlapca.vraj som bola to 1% no stavať by sa to nemalo.

majki_ki
22. sep 2022

@macica1706 nuž, keďže si to 1 percento a teda negarantuje 100 percentnú úspešnosť, zrejme naozaj existujú prípady ako tvoje, no je to asi veľmi ojedinele.. každopádne som rada, že u teba sa teda mylili

autor
22. sep 2022

Volala som svojej gynekologicke nech pozrie aké pohlavie určili pri amniocentéze. Tam je to tiež dievčatko. Vyzerá to tak, že sa zmýlili.

majki_ki
22. sep 2022

To ano, nič presnejšie ako amniocenteza nie je

pacicka20
18. okt 2023

Dobry den nakoniec ste mali chlapceka podla twtaov trisomy?

pacicka20
18. okt 2023

@macica1706 dobry den vy ste nakoniec mali chlapceka.a.niw dievcatko.podla twtaov trisomy ?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre