Stredná odborná škola obchodu a služieb - Martin

tanickabuf
23. feb 2021

Dobrý deň! Tento rok si musím podať prihlášku na strednú školu. Uvažovala som nad SOŠ obchodu a služieb v Martine, odbor- Hotelová akadémia. Chcela by som sa Vás opýtať, či niekto nemáte skúsenosti s touto SŠ, najlepšie konkrétne s týmto odborom. A ešte som chcela vedieť, ako to tam funguje s internátom, pretože na stránke školy, som nenašla žiadne informácie. Ďakujem vopred 🙂).

deti95060810
24. feb 2021

je to obyčajná učňovka, pred cca 3 dňami písali z KE že tieto školy už nemajú takú úroveň ako pred niekoľkými rokmi...Tiež sme plánovali dať jednu dcéru na hotelovú akad. do Za, ale upustili sme od toho...Môžeš napísať do skupiny Mt - možno ti niekto odpovie že pozná túto školu....

tanickabuf
autor
24. feb 2021

@deti95060810 Ďakujem veľmi pekne.

domuska11
28. feb 2021

@tanickabuf Hotelová Akadémia nieje Učňovka, je to 5 ročné štúdium. Na stránke školy nájdete jej vychovno- vzdelávací program, s komplet prehľadom predmetov,ktoré sa vyučujú.
Dokonca má Hotelova Akadémia v MT lepšie výsledky ako v DK - ktorá bola vždy na veľkej úrovni.
Deťom sa venujú, majú výborné podmienky na prax . Myslím,že na stránke majú aj sprievodné video ako prezentácia odboru, treba pozrieť.

mtnns
20. mar 2021

Je to 5 ročná škola ukončená maturitou žiadna obyčajná ucnovka..neter teraz konci a bola veľmi spokojná bavilo ju to..

miselllka555
21. mar 2021

Táto škola vôbec nieje taká "prestížna" ako sa prezentuje je to škola kde je neuveriteľná šikana deti si robia posmech nielen z vás ale aj z profesorov. Tý to nemajú vôbec pod kontrolou a radšej pred tým zatvárajú oči. Je síce pekné že majú krásnu webovú stránku a bla bla ale ja sama som tam chodila vyskúšala som dva rôzne odbory tak isto aj spomínanú hotelovú akadémiu a horšiu školu som ešte nezažila čo môžem povedať že som ich pár vyskúšala. Síce je teraz Covid ale priala by som tým ktorý túto školu považujú za dobrú alebo priam prestížnu (od ktorej má ďaleko) aby sa išli poobzerať na mužské a ženské záchody z ktorých sa určite valí dym ešte teraz. Všetko špinavé staré zadymené 15 ročným prvákom dovolia fajčiť cez prestávky učebnice nedostanete ani pri maturite vážne skvelá voľba pre teenagerov. Je toho veľa o čom by sa dalo napísať a to som ani nespomenula neprofesionálnych učiteľov a nie to majstrov. Keď vám majstri nadávajú do neschopných hlúpych deciek nútia vás robiť veci ktoré absolútne nemajú nič spojené s edukáciou. Skvelá voľba pre budúcu generáciu.