Súkromná stredná odborná škola Postupimská - Košice

nikolv6
15. júl 2021

Ahojte, dcéra sa rozhoduje kam by šla na strednú školu a ja by som sa chcela opýtať aké mate skúsenosti, resp ako to funguje na Súkromnej strednej odbornej škole odbor Hotelová akadémia. Dakujdm

viky_21
16. júl 2021

Dobry den, ja som tam chodila ale uz davnejsie. Nemala som odbor hotelovku ale obchodnu ale princip bol ten isty. Skolne sa platilo tusim mesacne podla priemeru znamok (ak sa nemylim) takze cim horsi priemer tym vyssie skolne. My sme napriklad mali predmety ako slovencina, matematika, jazyky spojene s hotelovkarmi a odborne zvlast.

kvila
8. okt 2021

@viky_21 fúha, to vážne s tým školným tak? A na začiatku v 1. ročníku ste platili koľko? Nepamätáte? Ja tiež rozmýšľam nad touto školou pre syna, on má však poruchy učenia a to by sme sa asi nedoplatili, keď to má byť teraz. Neviete, kde zistím, aké je tam teraz školné? Písala som tam, ale nikto sa mi neozval.

janulla1
12. nov 2022

@kvila dobrý deň aj my sa rozhodujeme nad touto školou nastúpil tam syn nakoniec?

kvila
12. nov 2022

@janulla1 áno, nastúpil.

janulla1
12. nov 2022

@kvila môžem napísať správu?

kvila
12. nov 2022

@janulla1 píšte 🙂

terina25
18. máj 2023

@kvila mozem sa spytat kolko platite skolne?a ako sa synovi dari?robil normalne prijimacky?tiez uvazujem nad tou skolou,syn ma tiez poruchy ucenia

kvila
24. jún 2023

@terina25 školné máme 65€, uvidíme ako bude budúci rok. Synovi sa darí v odborných predmetoch dosť dobre, tie všeobecné, to je boj. Prijímačky robil normálne, mal akurát nadstavený čas. Urobil veľmi dobre, ale ani neboli ťažké. Učila som sa s ním veľmi intenzívne od februára, takže výsledok sa dostavil 😉. Za najväčšiu nevýhodu školy považujem fakt, že nemá špec.pedagóga, ktorý by deti so ŠVVP nejak mal pod dohľadom a nedostatok informácií. Keďže väčšina učiteľov na tejto škole uprednostňuje samostatnosť študentov, o nejakých podrobných informáciách na edupage môžeme my rodičia iba snívať.