Môžem dnes nafarbit vlasy, keď som si ich farbila v pondelok?

vivi06
26. apr 2024

Ahojte baby, chcem sa len spýtať že či si môžem dnes nafarbit vlasy keď som si ich farbila v pondelok?? Akože mám za sebou už 3% peroxid 6x ale to bolo tak že 2x peroxidy a nevyšiel malo bolo a potom o týždeň sme použili 4x a 3x farbenie lenže to nevyzerá dobre vyzerá to hrozné není to podľa mojich predstáv a neviem čo teraz robiť či si počkať alebo to risknúť neviem.. o vlasy sa starám samozrejme dávam im výživu len sa bojím že mi už vypadnu vlasy... No keby ste boli zlaté či by ste mi nedali radu.. ďakujem veľmi pekne

zuzubb007
26. apr 2024

Najskôr o mesiac farbiť, poznám babu čo jej po farbeniach odpadávali kusy vlasov , a odporúčam teda kaderníčku lebo sama budeš robiť len pokusy a nikdy to nebude vyzerať ako chces

hipuska
26. apr 2024

Výživa na zničené vlasy nepomôže. Nevymýšľaj, počkaj. A choď ku kadernícke

vivi06
autor
26. apr 2024

@hipuska pokiaľ viem vymýšľanie to není to je vážna vec😃

nika_val
26. apr 2024

@vivi06 skús mi upresniť jasnejšie čo ste to robili
Akú si mala farbu vlasov ? Čo si presne použila 1krat a ďalšie razy
Akú farbu chceš docieliť
Rada poradím len potrebujem viac info

vivi06
autor
26. apr 2024

@nika_val odfarbovali sme z čiernej na svetlú chytilo mi to na ryšavú tak sme dali rosé blond dobre bolo trochu svetlejšie potom to nebolo ono použila som blond farbu alebo také niečo... Zase chytilo niečo no stále to nebolo podľa mojich predstáv tak som našla od loreal Paris extrém blond použila som ju v pondelok a som v nej doteraz sú svetlejšie také blond už není to tmavé ani nič ani oranžové lenže není to dobre farbené a jednoducho sa mi to asi nehodí... a už mám odrasty a ani neviem ako a tak som kúpila jemne Opálovu blond a dúfam že mi tie vlasy do normálu a nebudú na stred cesty... A teraz neviem či to mám farbiť či nie lebo akože v pondelok bolo že som mala horúce a rýchlo sme umyli vlasy ostali len vypadávajú tie slabe a staré vlasy ako každej normálnej žene len sa bojím či už po tomto zákroku mi fakt vypadnu...lebo keď v pondelok som mala takú reakciu tak neviem..

luciab28
26. apr 2024

@vivi06 určite nefarbi ale vydrz, výpadku Ti všetky a potom už bude zle

hipuska
26. apr 2024

@vivi06 z čiernej prejsť na blond na jeden krát = sa nedá bez zničenia vlasov. To ty ich už máš odpálené úplne podľa mňa.

vivi06
autor
26. apr 2024

@hipuska sú zdravé čo až kukam aké mám silné vlasy 😏

klip0
26. apr 2024

Mne sa stalo toto u kaderníčky pri obyčajnom farbení hnedých na inú hnedú že ma trochu pálila pokožka.
Do troch týždňov z mojej extrémne hustej hrivy boli holé miesta, brutálne riedke, doslova pár vlasov mi ostalo. Roky som to dávala dokopy.
Nikdy v živote som si už odvtedy nefarbila. Takže keď si mala takúto reakciu, modli sa aby to uz teraz nedopadlo zle, nieto ďalšie farbenie. Išla by som možno tak o mesiac alebo dva ku kadernícke ak vôbec.

vivi06
autor
26. apr 2024

@klip0 mňa nepálilo nič všetko ok ja si dlhodobo farbim vlasy ale podľa mňa že som mala horúce vlasy bolo za tým aj moje dni pretože nikdy som to nemala a tak zase túto značku som mala prvýkrát

klip0
26. apr 2024

@vivi06 xved horúce vlasy predpokladám je to isté ako pálenie pokožky len inak povedané. Ale tak sprav ako myslíš, ty jediná budeš niesť následky nie my

vivi06
autor
26. apr 2024

@klip0 prišla som pre radu nie o následky😀 a somariny nie som v krčme

smajcii
26. apr 2024

Ja osobne by som sa bála farbiť si vlasy aj dvakrát po sebe, nie to toľkokrát. A ešte pri predstave, že som mala čierne vlasy a do blond som sa dostávala hádam aj dva roky, pomaličky, postupne. Myslím, že by bolo fajn nechať ich chvíľu tak, naozaj toľko peroxidu ti tie vlasy môže nie že odfarbiť, ale aj odstrániť. Nech to dobre dopadne 🙂

dzescebuly
26. apr 2024

@vivi06 mohla by si pridať foto pred a po?

nika_val
27. apr 2024

@vivi06 fuuha fúha, no kde začať
Určite by som nefarbila.
Podľa toho čo si písala išlo o farby z drogérie (bežne dostupné v obchodoch) tie obsahujú veľmi silné peroxidy (tie blond ).
Vlasy sa pri odfarbovaní ničia (vždy narúšajú sa disfulfidové väzby vždy) takže síce možno nemáš na pocit zničené vlasy ver mi je to pre ne veľký zásah.
Keď bola pokožka tepla to nemusí znamenať nič ale aj môže to zase závisí od toho aku citlivú máš pokožku hlavy.
Ak boli vlasy (v dĺžke) teplé to už značí problém pretože mohlo začať nastať pálenie vlasov (nie doslova ako keď ich zapáliš ale proste odfarbovaním, častým farbením, silným peroxidom sa vlasy dajú veľmi ľahko spáliť ).

Na tvojom mieste by som počkala minimálne ten 1mesiac a to vravím naozaj minimálne ideálne možno aj 2-3.
Ja viem s tými odrastami to bude ťažké ale pre dobro svojich vlasov to výdrž.

Zaobstaraj si farbiacu masku na vlasy (je to ako klasická maska na vlasy ale s obsahom pigmentov takže jemne natonuje vlas a bude sa to vymyvat až sa úplne vymyje)

klip0
27. apr 2024

@vivi06 veď som ti dala radu v komentári vyššie. Všetky ti tu píšeme to isté, že si farbiť nemáš.
Keď si aj tak chces, tak áno, následky budeš niesť ty, nie my