Woman Secret. Býva na ovu testoch citlivosť?

edmi
10. okt 2011

Ahojte pouzivala niektota ovulacne testy WOMAN SECRET "Right time"??? ci vam ukazali silnu ciarku teda ovulku?? mne sajeden den ukazal len duch potom 2 dni slaba ciarka potom 2 dni duch a zase 2 dni slaba ciarka myslim ze to by som nemala povazovat za ovulaciu! A byva aj na ovu testoch cytlivost??

nadka88
10. okt 2011

@edmi ahoj, mne women secrety celkom pekne ovulku ukazali. ak mas este len slabu ciarku, treba testovat dalej. musis mat aspon obidve ciarky rovnake, pripadne testovacia by mala byt silnejsia, nez kontrolna.

felinka
10. okt 2011

Ahojte, ja sa prave tento mesiac prvykrat skusam testovat tymto testom, zacala som od 10. DC a pokracujem, dnes som 15. DC a som zvedava, co mi dnes ukaze. 😅 Zatial bola testovacia ciarka cim dalej tym silnejsia, naposledy som sa testovala predvcerom, ked bola este o cosi slabsia ako kontrolna. V navode sa pise, ako hovori nadka, ze testovacia ciarka by mala byt bud rovnako silna ako kontrolna, pripadne este silnejsia, vtedy je test pozitivny. Edmi, mavas pravidelny cyklus?

olilili
23. okt 2011

ahojte, aj ja som zacala pouzivat tento druh ovulacnych testov, zatial len slabe ciarky, alebo duchovia. Dnes som 11DC. Odkedy sa snazime otehotniet, cyklus skace ako sa mu chce. Dnes som dobrala aj poslednu tavletku Clostilbegyt.....tak cakam kedy sa ovulacia dostavi... 😒

jurkovatynka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
herzynka
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre