Matrace do manželskej postele

vlocka007
16. apr 2023

Ahojte prosím viete nejaku stránku poradiť kde kúpiť 2 matrace do manželskej postele ktoré sa hodia na pevný látkovy rošt ? 90x200,najlepšie 18-20 cm.

panelacikova
16. apr 2023

@vlocka007 skús tu: https://www.zdriemnisi.sk/
tuším im funguje aj chat v nedeľu 16-20, ak sa nemýlim, takže ak ťa zaujme nejaký matrac, môžeš sa popoludní-večer opýtať na podrobnosti. inak ceny majú bezkonkurenčné oproti iným, ktorí predávajú úplne rovnaké výrobky. ak majú skladom, zašlú do 24 hodín penové a do cca 48 hodín pružinové. na pevný látkový rošt môžu ísť oba druhy, len penové budú pôsobiť potom mierne tvrdšie. čiže môžeš vyberať zo všetkých druhov, ktoré tam nájdeš v podstate (až na polohovateľné, ale to je iná kategória). ideálne je pozrieť si to, vybrať si a potom cez chat prediskutovať. alebo cez bežný pracovný deň im funguje aj infolinka a celkom kvalitná.
ešte dodám, že pri jednotlivých výrobkoch máš vždy aj napísané, na aký rošt sa hodia ideálne. ale platí, čo som napísala. penový môže ísť aj na pevný rošt.

vlocka007
autor
16. apr 2023

@panelacikova ahoj a ty máš odtiaľ kúpený? Ktorý a si spokojná?

panelacikova
16. apr 2023

@vlocka007 ja nemám kúpený. mám však zaručenú informáciu, že majú kopu spokojných zákazníkov. to neber tak, že im dohadzujem kšeft, jednoducho sa dívam objektívne na ich služby, predaj, reklamácie, ochotu komunikovať, čo sa týka zákazníka, robia naozaj všetko pre to, aby mu vyšli v ústrety. kupovala suseda, odporučila som aj jej. aj netrafila dobre, reklamovala, bez problémov jej vzali matrace nazad a potom si kúpila u nich iné a v pohode. čiže komunikácia bola fakt na úrovni a riešenie problému rýchle. preto odporúčam tento obchod.
ja mám skúsenosti s rôznymi obchodmi (nepíšem o matracoch) a ostávam verným zákazníkom práve tam, kde viem, že mi vybavia reklamáciu, kde vybavia rýchlu výmenu, či rýchle vrátenie peňazí. a tento obchod je takýmto obchodom, nemusíš sa u nich obávať toho, že ťa budú naťahovať, že budú zdržiavať peniaze pri prípadnom vrátení alebo reklamácii. ak dostaneš matrace a nebudú sa ti pozdávať (myslím ihneď, nie po polroku), stiahnu ti ich kuriérom a môžeš si vybrať iné. je tam nejaký drobný poplatok za dopravu, ale je to fajn služba, niekedy na obrázku matrac vyzerá inak, než v skutočnosti. čiže u nich vrátenie do 14 dní funguje tiež top.

slniecko5
16. apr 2023

Spime pár mesiacov na Dormeo ergo comfort a je fakt skvelý. Manžel hovorí, že na lepšom ešte nespal. Len teda pozeram, že nejak zdražel, kupovali sme ho v lete za 250 eur. Máme dva oddelené, nie jeseň veľký vcelku.

bylinka25
16. apr 2023

My sme kupovali v Kondele.

stanulienkat
16. apr 2023

Benab

bibina32
16. apr 2023

@vlocka007 Sconto

dominika7990
16. apr 2023

https://raj-matracov.sk/matrace-1-plus-1/1537-s... My sme kupovali tento. A za mna pecka. Ja mám rada mäkšie tak mám otočený naopak ako manžel 🙂

milanemila
16. apr 2023

@vlocka007 my mame tieto matrace z tempuru, spi sa na nich ako na oblaciku https://www.prespanok.sk/matrace-tempur/