Zhoršený spánok u mesačného dieťaťa

ollliv
2. máj 2024

Ahojte chcem sa spýtať ci s tým niektora z vás nemá skúsenosť. Posledne tri dni cez den drobec spi max 20 minút v kuse, s placom sa zobudí a ďalších 10 minút niekedy aj menej ho uspavam a opäť 20 minút spi a opäť ho uspavam a takto dokola až kým sa už akoze vyspal a začne pýtať papať. V noci vie potiahnuť aj dlhšie dve hodinky/hodku a pol. Neviete čím by to mohlo byt? Skúšala som aj v kočíku a je to presne o tom istom. Kým ho nevyberie a nespím on v ňom nezaspí, pritom prvýkrat zaspí sám, ale potom už musím postupovať ako doma. Inak plače akoby ho rezali... Má koliky aj reflux môže to byť tým? aj keď doteraz vedel spat v kuse?

marianarem
2. máj 2024

@ollliv Ten spanok sa u babatiek strasne meni, niekedy naozaj zo dna na den je to cele inac. Vacsinou sa nedozvies preco, treba jedine sledovat, ci je dieta vyspate, ci vyzera po takom spanku.l oddychnuto. Ak ano, tak proste pockat na dalsie obdobie.

kikusenka1
2. máj 2024

Aj moje dieťa takto zaspavalo až sme dospeli do štádia keď mala 6 mesiacov ze spi na obed 2 hodiny a potom až večer a to sa budí ešte 2-3x. A už bude mať 2 roky 🫣

abadka15
4. máj 2024

Mám doma 7t synčeka tiež som to mala podobne a zrejme som nechápala že prečo je to tak . Ale zistila som že pokiaľ je bábo až nadmierne unavené tak ho ťažko uspať a bude zmätený takto to bolo u mňa tiež sa budil každých 20 minút .