Zimnica v tehotenstve

patusicek
16. dec 2021

Dobrý večer, je tu niekto kto sa v tehotenstve stretol so zimnicou?
V práci mame strašnú zimu nefungovalo nám kúrenie v sklade. Mne a každému v práci je strašná zima plus má boli hrdlo. Kolegyne sú aj prechladnute zospodu.
Ale čo je cudne že mna ako tehotnú bije strašná zima lamu má nohy a teplu hlavu mám podľa môjho odhadu ale teplotu nemam max ukázalo 37,1. Nechápem tomu že čo mi môže byt.
Nestretol sa niekto s takým problem som v 14t.
Ďakujem za rady.

P.S testujeme sa každý pondelok v práci aj som si urobila test preistotu aj dnes a negatív- pri pozitívnom som nebola. (aspoň neviem o tom)

lilope
16. dec 2021

@patusicek máte v práci zimu, si prechladnutá, máš zimnicu a zvýšenú teplotu. Čo to môže byť? Možno začínajúca choroba, možno budeš len prechladnutá. Ale to, že máte v práci brutálnu zimu, to asi nie je celkom v poriadku ani pre netehotnú ženu (viď kolegyne) nie to ešte pre teba.

vvrga1
16. dec 2021

@patusicek ja som otehotnela v júli, najväčšie horúčavy a bez srandy som mala na sebe v robote mikinu a večer keď som si ľahla to bolo najhoršie, musela som vytiahnuť zimný paplón, potom to chvíľku prešlo ale aj teraz zimu zle znášam. Je to asi normálne. Kamarátka mávala horúčavy 🙃

dzinka777
16. dec 2021

@patusicek ja som mala na začiatku oboch tehotenstiev kszdy vecer zimnicu presne o 7 vecer som sa triasla taka zima mi bola.ale nebudes nahodou prechladnuta z tej zimy?

patusicek
autor
16. dec 2021

@dzinka777 tak teplotu nemam ale zima má bila včera cely deň aj cez noc a lámali ruky teraz ráno cítim kus ruky ale už som sa zohriala a hlava ale tá má boli vždy ráno.

patusicek
autor
16. dec 2021

@lilope práve že teplotu nemam tak sa čudujem že či mi môže byt lebo taký stav som ešte nemala na začiatku tehu mi bola zima ale toto som nemala

patusicek
autor
16. dec 2021

@dzinka777 tak to sama neviem čo mi je taký stav nezažila žeby má bila zima ako keby mám horúčku a to som nemala som sa nevedela zohriať

katarinka2290
16. dec 2021

@patusicek zo zaciatku teh. Od 7tt som vracala a vzdy som mala zimnicu,3m a 4 m bol.maj a jul ked bolo vonku teplo tak ja som bola doma pod perinou zababusena,chora som nebola pocas celeho teh.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre