Nervozita na začiatku tehotenstva

lucialen1
25. apr 2024

Ahojte, som momentálne len v 7tt a v podstate mi nič nie je navonok ale som v niektorých situáciách hrozne nervózna a rýchlo vybuchnem. Napríklad - mám syna, ktorý chodí do škôlky čiže je ešte malý a proste ma dokáže vytočiť s totálnymi hlúposťami naposledy som naňho kričala lebo odtrhol kvet. Predtým som takáto nebola a mna to v zápätí mrzí ale už to nejde vrátiť spáť. Takýchto situácii je do dňa veľa aj doma aj v práci. Cítim sa ako sprostá, že iná kričím. Prosím vás mali ste to niektorá tiež ? Prešlo to neskôr alebo budem vrieskat celých 9 mesiacov ? V prvom tehotenstve som toto nemala…ale nemala som este ani dieťa takze neviem či by som to mala…no proste katastrofa a už vyzerám ako cholerická matka…

lencisko
25. apr 2024

@lucialen1 ahoj aj mne sa teraz také dialo. Presne pri prvej dcére nič a teraz ma rozčúlila aj úplná hlúposť na začiatku tehu. Ale prešlo to 🍀☺️

diewcatqoo
25. apr 2024

V prvom tehotenstve som mala take stavy, ze ma vsetko vytocilo. A obzvlast ma vytacali deti, bola som normalne alergicka na detsky plac. Velakrat sa mi stalo, ze ak som niekde bola a zacalo tam plakat dieta, napr. v restauracii, v MHD a pod, tak som radsej odisla/vystupila, aby som toto nemusela pocuvat.
Teraz v tomto tehotenstve som tiez nervozna obcas, ale snazim sa to nedavat najavo. Nechcem ziapat po starsom synovi, on za moje rozpolozenie nemoze. Radsej odidem z izby, naratam do 10 alebo pokricim do vankusa.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre