Bolesť v pravom podbrušku v 15. týždni

zuzugal
12. apr 2016

Ahojte tehulky, mala ste niektorá podozrenie na zápal slepáku? Mna už dlhšie pobolieva sem tam dole v pravom podbrušku. Nie samo od seba, skôr pri pohybe resp. vstávaní zo stoličky napr....Ine problémy nemám, tehu nevolnosti mi už prešli...sem tam zápcha, tak či to nemôže byť aj z toho...
bolesti nie sú neznesitelne, ani počas noci sa neobjavujú...Dnes som bola na gynde, dala mi NO-SPU (ktoru ale brat nebudem, aby som neohrozila bábo a magnezium - to je ok) ...s tým, že ak mi to neprejde mám isť na chirurgiu, že to môže byť slepák :(... nemali ste niektorá?

gabriela93
12. apr 2016

Ahoj,ja som mala tiez take bolesti v tehotenstve ako hovoris.nevedela som sa niekedy ani postavit zo stolicky,aj ked som chodila tak to bolelo.nie vzdy ale dost casto ma to chytilo.Moj gynek.vzdy hovoril,ze je to v tehotenstve normalne,tak neriesila som.a teraz po porode uz nic.tak uvidis ako,ci ta to neprejde.A nospu mozes,nam to v nemocnici,ked som lezala na rizikovom davali furt,ked nas nieco bolelo 🙂

zuzugal
autor
12. apr 2016

@gabriela93 dakujem ti, upokojila si ma 😎

rheuska
12. apr 2016

ked ti predpisala No-SPu tak ju ber. To je na uvolnenie krcov. Viacero zien bralo. Dietatka maju zdrave. Uvidis ci tabletky zabrania krcom ak nie tak to bude slepak. Ale aj mna pichalo a bolelo kadekde. Teda este stale :D. Ratam s tym, ze je to bezne. Vsak mala tlaci, plodovy vak sa zvacsuje.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre