Ktoré CAR v Bratislave odporúčate ?

selly671
25. júl 2019

Ahojte, viete mi napisat svoje skusenosti s CAR v Bratislave? Ktore odporucate/neodporucate, vyhody, nevyhody... Dakujem!

fialka1318
25. júl 2019

@selly671 urcite nie gynfive to je len pas na peniaze..nic ine absolvovala som jedno ivf ktore nevyslo,velka stimulacia , odber vajicok 14,oplodnenych 8 a z toho prezili len dva a aj tie boli v zlej kvalite nie v takej ako tvrdili oni pred vkladom..proste nula bodov najhorsie centrum..vysolili sme u nich cca 4000 € a zbytocne..pristup nulovy. Nic nevysvetlia ,lekar nezhovorcivy proste za mna skusenost ktoru si uz nikdy nezopakujem..dokonca som mala kvoli nim aj ohss obrovske davky hormonov mi davali hoci vedeli ze mam pcos a treba opatrne s liekmi .. odisla som do iscare lebo v roku 2016 sa pridali pod reprofit brno..chcela som dat sancu slovenku,ja mam pcos,nemavam ms cize otehotnenie prirodzenie nebolo mozne a manzel mal hrozny spermiogram a diagnozu oligoasthenoteratozoospermia ktora sa mu upravila po zmenenej strave a brani vitaminov ci zelenine 🙂 a uplny opak gynfivu,lekari mily vsetko vysvetlia,cakaren a izby utulne mala som sukromie starali sa o mna a dodavali odvahu ,vzdy ma rozosmievali a nikdy na mna neboli zli ako v gynfive..nevyskocili na mna sestricky..v iscare ta na krv sestricky volaju ked prides rano sa zahlasis na recepcii a pockas ..nemusis ako v gynfive stat v rade jak na porazku a este sa niektore predbehuju ...v iscare slo vsetko ok nemala som ziaden problem vyslo ma to dokopy na 1650€ priplatenie za icsi ,pk,macs a mrazenie plus slamka a este sermiogramy a vysetrenia niektore a za lieky som doteraz dala cca 800€ ale to ratam aj s vselijakymi vitaminmi ktore som si dokupila 🙂 inofolic combi hlavne robil velke sumy ktory mi odporucili v iscare ☹ postupovali k pcos pomaly ziadny ohss som nemala cize som mohla ist na cerstvy transfer a hned prvy vysiel 🙂 teraz som 7tt+5den 🙂 a dufam ze bude vsetko ok 🙂 ale su baby ktore pisu ze vo ferticente je tiez velmi dobre alebo v repromedike 🙂 alebo helios v martine ten si vsetci chvalia ale hlavne brno 🙂 ja som sla do iscare ako som pisala vyskusat kvoli tomu ze sa pridali k reprofitu co som citala na internete a aj kvoli tomu ze som chcela reprodukcnu imunologiu a aj genetiku a oni to robia zdarma 🙂 ale to je moja skusenost 🙂 urcite su baby ktore ti napisu ine skusenosti 🙂 hlavne nech sa ti podari babenko 🙂

selly671
autor
25. júl 2019

@fialka1318 dakujem ti pekne, suhlasim ja som do Gyn-fiv chodila a odisla som odtial po prvom IUI - ktore sice bolo uspesne ale skoncilo MA, ked som mala ist na druhe IUI doktorka mi hovori ze ho nemozeme spravit lebo tam mam velku zrazeninu...tak ja cela zrutena som isla do Repromedicy a tam mi lekar hovori ze to neni zrazenina ale dominantny folikul, ktory je teda o dost vacsi ako tie ostatne. Tak som zacala chodit do Repromedicy, kde som uz absolvovala IVF a jedno KET ( mala som len 2 vajicka co prezili ), ale kedze vsetko neuspesne tak rozmyslam ze idem inde, nakolko aj moj lekar odtial odchadza.
Ale Gyn-fiv otrasny pristup, neprijemne lekarky, pre vsetkych si len cislo, ziadny ludsky pristup ematia nic, najhorsie centrum, vsetky moje kamosky odtial odisli.
Co sa tyka Martina to som pocula ze robia zazraky, len si moc neviem predstavit to dochadzanie... Tak skusam ci niekto nema odporucanie na Antolsku alebo este zvazujem Dr. Tazberikovu tiez v Repromedice.

queen_mary
25. júl 2019

No. My sme s muzom boli na prvej navsteve v iscare, reprodemica a ferticent. Nakoniec sme si vybrali ferticent, ale pozor, iba kvoli lekarovi. Jedna sestrička ma rozplakala pri iui, ked sa ma v "tom" momente spytala, ci budem platit cash alebo kartou. Nezabudnem na ten moment asi do smrti. Naopak dr. Marsik skvely, sadol mne aj muzovi. V repromedice sme boli u dr. Drabeka. Tam vsetko ok, akurat nas volali dovnutra pod cislami, prislo mi to zvlastne. Kazdopadne vtedy sme sa rozhodli intuitivne, keby sa mam rozhodovat druhykrat, isla by som asi do Iscaru. Velmi mila lekarka, povedala by som, ze najmenej tlacila narychlo do ivf. A okrem toho vsetkeho 😂 ked som si porovnavala zazitky s kamoškou, co chodila do brna, tak by som asi volila brno.

lucka_lullu
25. júl 2019

@selly671 ahoj Antolskú myslíš tú ambulanciu reprodukcnej medicíny? Prof Borovský?

juliet86
25. júl 2019

my sme z BA ale chodime do reprofitu brno. ak na to mate financne a casovo chodi im tam cely svet pary z 91 krajin tak asi robia nieco spravne... netvrdim ze su dokonali ale nestretla som sa u nich so zlym pristupom.

selly671
autor
25. júl 2019

@lucka_lullu ano tu, neviem meno lekara, som tam objednana len na konzultaciu k primarovi, tak asi k Dr. Petrenkovi ak sa nemylim.

lucyjka6
25. júl 2019

@selly671 mudr.Tazberikova presla z Iscare do Repromedica

lucyjka6
25. júl 2019

@selly671 dem mam pravdupovediac kazde centra su rovnake a je to teraz dobry biznis,kazdeho beru ako kus,Zalezi velmi na lekarovi na akeho natrafis +aky je problem a ci vobec ten problem najdu,ja som chodila do Iscare ked boli este na Sulekovej,vtedy to bolo fajn,teraz uz je tam mnoho novych lekarov a stale sa menia,kamoska bola v Gynfive a presla do Brna kde tiez neuspela a vratila sa no Iscare,Moja dr.bola v Iscare teraz presla do Repromedica a uz ide odtial prec,Ja som si dala porobit vysetrenia hematologiu reprodukcnu imunologiu a v iscare len urcili aky protokol,vklad vysiel na prvy krat avsak v 21tt som potratila,pokus cislo2. Bol opat uspesny a mala ma uz 2roky,tera by som chcela este druhe dieta tak silno rozmyslam kam ist

stela01
25. júl 2019

Za mňa Ferticent .
2 x IVF- 3 x KET A z toho 2 x KET úspešne 👍🏻😉

lilitela
25. júl 2019

@selly671 V BA ziadny 🙂

piszi
25. júl 2019

Za mňa Repromedical... 🙂

selly671
autor
25. júl 2019

@piszi a ku komu tam prosim chodis ?

ceklis
25. júl 2019

@selly671 v ba Ferticent ale určite by som v prípade dostatku časového priestoru išla do Brna.

piszi
25. júl 2019

@selly671 MuDr Hlinstak.

selly671
autor
25. júl 2019

@ceklis prosim ta a preplaca nam poistovna aj zakroky v Cechach?

ceklis
25. júl 2019

@selly671 áno, ale postup treba zisti priamo v poisťovni. Ja som to už nemala hradené, ale je tu veľa diskusii o tom ako postupovať v prípade preplatenia ivf v cr. Poisťovňa preplatí toľko koľko by zaplatila aj tu v sr. Držím palce. Skús ísť na konzultáciu tu do ba a do Brna a uvidis aký pocit z toho budes mat.

fialka1318
25. júl 2019

@selly671 hm ono zalezi dost aj ake mate diagnozy lebo manzelov spermiogram led videli urologovia povedali ze nic z toho ale nevzdali sme sa a po gynfive som sa skoro dogrcala z ich chovania ako sa so mnou jednali stale som mala modriny po vpichoch ziadny usmev len peniaze chceli ☹ ja som v iscare u mudr. Grossovej je skvela vsetko mi vysvetli 🙂 stale sa na mna usmieva a aj ked mi robila odber tak po odbere sa za mnou zastavila ze ako sa mam vsetko mi povedala a povedala ze drzi prsteky a ze tentokrat to vyjde 🙂 dodala mi energiu ale ked mi volali o 5dni a povedali ze na transfer mam jednu expandovanu blastocystu Ackovej kvality tak sme sa potesili a ked sme sa pytali na ostatne pekne nam vysvetlili ze nechaju este jeden den v inkubatore aby dosli do vyssieho stadia a na druhy den mi volali ze davaju zamrazit 2x expandovanu blastu skvelej kvality a jednu hatchujucu ktora vychadza z obalu 🙂 ta prva blasta sa uchytila a uz som ju 3x videla na sone so srdieckom 😉 takze som vdacna iscare a do brna sa mi nechcelo az ist je to daleko ani nwm si predstavit ako by som tam ja sama chodila kedze manzelovi nechcu davat volna uz ☹ uz minul aj paragrafy na mna ☹ a ja som sviatocny sofer 😀 inak ak by si chcela ist n pohovor vyskusat do iscare je nova lekarka dr misikova urcite chod na pohovor k nej je skvela mlada a usmiata vzdy a skvely pocit z nej mam vzdy 😉 robila mi vklad embrya a pred vkladom mi vsetko podrobne vysvetlila a dala priestor na otazky ohladom vkladaneho embrya a cely vklad ma rozosmievali 🙂 cize to bol moj najlepsi vklad 🙂 isla som vysmiata jak slniecko odtial 🙂 a potom som uz na vsetky sona chodila k nej vsetko mi ukazala na sone dokladne pozrela maternicu 🙂 a pred prepustenim k mojmu gynkovi nam dodala ze uz bude vsetko ok ze mame malinkeho bojovnika a srdiecko mu bije ako zvon a rastie ako z vody a ze po porode jej ho mame doniest ukazat 😉 neviem ja som bola spokojna 🙂 ale ako som pisala vela bab odislo do brna niektorym sa tam podarilo otehotniet niektorym nie ale vraj mau dobre pohovory a su strasne dobri na pacientov 🙂 a dost bab co sme boli kratko po sebe na vklady su prave z repromediky a z ferticentu a si ich chvalili 😉 ale to zistis az na konzultacii ci ti ten lekar sadne 😉 ja mam rada usmiatuch lekarov ktori mi pozdvihnu naladu a vsetko mi vysvetlia 😉 drzim ti prsteky nech to vyjde na prvykrat uz 😉

evinkakub
25. júl 2019

Ja odporúčam Brno.
Nie gynfiv v Ba. 3x Iui neuspesne. Je to na dlho. Nakoniec som otehotnela prirodzene.

zuzumajko
28. júl 2019

Uprimne? Ak si z Ba, chodila by som do Brna. Mne v BA nikdy nevysli ziadne ivf. Za 9 rokov. V brne na prvy raz - kopka ma prace v brusku 😁

zuzumajko
28. júl 2019

*prave

mkatkam
21. aug 2019

Žiadne v Ba, rovno do Brna. Sme stratili roky a dve ivf na Slovensku. V Brne to zatiaľ vyšlo na prvý krát,kopka má v brušku.

mkatkam
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre