Ktorú pôrodnicu v Bratislave odporúčate?

leonna
9. feb 2012

Ahojte baby, ktorú pôrodnicu v Bratislave odporúčate a prečo? Prípadne aj pôrodníka....Ďakujem.

lillika
9. feb 2012

@leonna Ahojky.Urcite Dr.Martin Rozemberg na Antolskej.A preco???Lebo je najlepsi. 🙂 🙂 🙂

zuzka1008
10. feb 2013

ja ružinovsku, velmi mily a ochotný personal

martinaa1
12. feb 2013

Antolska aj teraz sa tam chystam ist rodit..

jkc3000
3. júl 2013

Jednoznačne odporúčam Kocha. Dôvod? Služby a prístup je neporovnateľný s akoukoľvek bratislavskou porôdnicou. Čakanie na pôrod v samostatnej izbe s partnerom, vlastná kúpeľňa, partner môže byť celý čas s mamičkou, dostatočná intimita, možnosť výberu polohy. Rodila som ako prvorodička a veľmi sa teším, že som tam bola. Mamičky sú zvyčajne sami na izbe, partner môže prísť a zostať s mamičkou kedykoľvek od 10:00 - 21:00, samostatná kúpeľňa s veľkým sprchovým kútom, polohovateľná posteľ (aj hore/dole, nielen polohovateľný matrac pri sede/ľahu, čo je neoceniteľné pri cisárskom reze), ochotné sestričky (stačí zvoniť), dobrá kuchyňa. Tie peniaze za to stoja.

zuzickaaak
3. júl 2013

Ja suhlasim a jednoznacne odporucam Kocha. Neocenitelne je, ked moze byt partner stale s vami a mate sukromie. Pristup lekarov a sestriciek na 100%. Este by som odporucila Mudr. Marcisovu. Ja som ju mala pri porode a vdaka nej spominam na porod v dobrom ( aj ked trval 16hod.) a tesim sa na druhy 🙂) Uz tri dni po porode mi nic nebolo. Po tejto skusenosti pojdem nabuduce rodit uz len v Kochovi a s Mudr. Marcisovou. 🙂

haraslim
30. júl 2013

@jkc3000 ano, pokial sa nic nestane, tak mozno v opacnom pripade katasrofa a o inom radsej pomlcim!!!!!!! Koch nikdy v zivote!!!!!

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre