IVF v Žiline a následná PN

8. jún 2021

ahojte prosím vás tie čo ste absolvovali ivf v ZA, vypisovali vám PN priamo tam v CAR alebo vám len dali odporúčanie pre vášho gynekologa a ten vás vypísal na pn ?

nykkushka
8. jún 2021

Neviem či je to všade tak, ale v CAR sa PN nevypisuje. Vypisuje ju gynekológ, keď potvrdí tehotenstvo za par týždňov od IVF. Aspoň u mňa to tak bolo 😊

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
januska1905
8. jún 2021

Ano, daju odporucanie. Ja som mala take bolesti, ze si fakt neviem predstavit byt v robote. Spanok minimalny. A jasne ze by som si vycitala, ze som mala ostat v klude. U mna to nevyslo, ale robila som co sa dalo.

nykkushka
8. jún 2021

@bambulienka25 prepáčte, ale ako vy viete či ma/nemá dôvod na PN, alebo či musí /nemusí byť doma?
Ja som po ivf zostala doma a dôvod? Rizikové pracovisko. Neviem si tam predstaviť ťahať denne, nočné, 24ky, byť denne ožarovana RTG a ohrozená rôznymi patogenmi 🤷‍♀️🤦‍♀️.

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nykkushka
8. jún 2021

@bambulienka25 asi záleží od centra, mne povedali, aby som si pn vybavila, ešte to aj dl papierov pre môjho gyndosa napísali.

autor
8. jún 2021

@nykkushka dakujem ...presne ja to isté , robím aj nočné a tiež na rizikovom pracovisku ....a vypísali ti pn hned ako si začala s pichaním? či až po vklade?

nykkushka
8. jún 2021

Až po vklade. My sme to mi relatívne rýchle, na prvý pokus. V deň vkladu som zostala doma a dohodla sa s vedúcou, že ak za 2tyzdne potvrdia tehotenstvo, ostávam na PN a ak sa nezadari, tak to pokryje dovolenka a nadcasy. Mne sam gyndos povedal, že do roboty určite nie.

tessa04
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
petkasaurus
9. jún 2021

Mna to asi caka tiez, nakolko nam nevysli iui.. Len ma stve, ze v robote by videli ten dovod pn

kkk12345678
10. jún 2021

Mne dal v CAR odporucenie Dr. na PN ale môj gynekológ mal extrémne veľa reči okolo toho že mi PN netreba aj napriek tomu, že mám veľmi stresujúcu prácu a často krát ani len na obed počas 10 h nestíham ísť… nakoniec mi dal, a diagnoza : iné komplikácie v súvislosti s graviditou. Bol to 2 vklad… takze som už nechcela nič riskovať a tersz cakam 🙂

simona1994
17. júl 2021

Juj ja si to neviem predstaviť fungovať v praci po IVF ja robím 12ky dlhý,krátky týždeň v drogérii a asi by som zostala hneď na Peenke lebo keď sa nám podarí bábätko bude to malý zázrak

Prečítaj si, čo potrebuješ vedieť o otehotnení.
Naše mamičky spísali skvelé rady, ako otehotnieť.
Dôležité je poznať aj príznaky tehotenstva.
Zisti, kedy má žena plodné dni.
Kedy a ako používať tehotenský test?
Zisti viac o tvojom tehotenstve týždeň po týždni alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Nepoznáš termín pôrodu? Vypočítaj si ho v tehotenskej kalkulačke.
Modrý koník ti prípadne napovie aj pri neplodnosti.

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre