Zázvorový čaj v tehotenstve

28. máj 2021

Baby ako je to so zazvorovym cajom v tehotenstve?Ja som uz zufala kazdy hovori nieco ine😡 Som nachladnuta,boli ma hrdlo,suchy kasel...som ale v 30.tyzdni. Je to bezpecne?nechcem brat ziadne lieky,radsej by som pila ten caj to mi vzdy pomaha...
A inak na hrdlo som kupila homeogene9...cize homeopatika...to je bezpecne v tehotenstve ano?Dakujem

desore
28. máj 2021

OMG...zazvorovy caj nezabija...kludne aj paralen... co si myslis, ze keby si dostala nejaku bakteriu, na ktoru treba antb., ze ti ju dr neda??

bibka26
28. máj 2021

s homeopatikami v tehu neviem ale ked ta boli hrdlo ja mam vyskusane najlepsie je tepla voda a soľ resp striedať kloktanie soľ a jablcny ocot do pohara vody par kvapiek, čo sa cajov tyka tak pravidelne by sa zevraj v tehu nemali bylinkove caje lebo vela bylin prekrvuje tenke tkanovo teda aj maternicu. preto sa nazory roznia aj ja som pocula asi x nazorov ale je pravda ze vacsinou je to negativny postoj, ale ked si nespravis super silny a nebudes to pit vkuse kazdy den do konca tehotenstva podla mna jeden dva cajiky nie silne ti neublizia 🙂 ked mas kasel tak sa aj ponaparuj nad salviou alebo harmancekom zvlhcis tym sliznice a neublizis si 🙂

llucciaa
28. máj 2021

pokiaľ nebude veľmi silný, tak môžeš poprípade skús rakytník, ten má veľa vitamínu C a je dobrý pri prechladnutí 🙂

pondelok01
28. máj 2021

Mozes si daj aj caj, aj paralen.

hviera81
28. máj 2021

mozes, len nie prilis vela, cize nedavaj si 6 zazvorovych cajov za den, striedaj. lipa, baza, tiez su na prechladnutie, medovka sice nie, ale na doplnenie tekutin je fajn, pripadne ovocny s citronom a medom. cibulovy caj na hrdlo, a daj si aj cesnak, pripadne aj kapucinku (tiez neprehanat)

pallovas
31. máj 2021

Zázvorom nie tuhý môžeš šálku denne prípadne 9g čerstvého zázvoru...nastrúhať a zaliať vodou....tak ako baby píšu na hrdlo najlepšia slaná voda alebo šalvia kloktať k tomu vit C, veľa tekutín ...a k tým homeo....je to len placebo a lepšie povedané predražený cukor také blbosti by som so určite nekupovala ale každého osobná vec ;)

iwuanka
31. máj 2021

Ja som pila caj, dokonca aj tie zazvorove extrakty, lebo len to mi pomahalo na nevolnost. A ja som rodila s penicilinom a zapalom priedusiek, cize kludne si daj paralen, vyliec sa aby si vladala rodit. 😉 ja som to teda ledvo udychala s prieduskami.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre