Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Materska skolka, dvanasty den. Obe deti maju sople. Kubko v noci zvracal same hlieny lepkave, dnes nejde do skolky. Povedal ze mu bude smutno ze tam nebude. 🙂

    Materska skolka, jedenasty den, bez placu. Som na neho hrda. Ucitelka ho pochvalila ze sa vie pekne poobliekat a obut sam. Este musime popracovat na jedle. Zje max polievku a chlebik na olovrant.

    Materska skolka, desiaty den. Dnes plakal len ráno, chvilku. Dnes prvy krat isiel bez placu. 🙂 som na neho pysna.

    Materksa skolka, den cislo devat. 4dni bol doma. Cele tie 4 dni sa vypytoval kedy ide do škôlky. Sice nie ze sa tesi, ale ze tam uz ist nechce. Kupodivu rano plakal len chvilku. A to len pre to ze sa bal ze pre neho nepridem. Snad uz bude lepsie. Ci? Hahaha. Dnes otrasne pocasie, sama som nevedela vstat z postele, Kinderkraft opat nesklamal a oboch som ich odviezla v dazdi super rýchlo. 🙂

    Materska skolka, osmy den. Standardne rano s placom. Stale tie iste otazky preco musi ist do skolky. Potesilo ma to, ze sa necha rychlo upokojit. Staci sa s nim porozpravat a je ok. V skolke v satni sme mali neprijemny incident, kde druha mamicka tak silno kricala, az vrcala, na svoju dcerku, lebo sa nechcela obut do papuciek az sa Kubko zlakol a vtedy sa rozplakal. Cize dnes isiel s placom do skolky, za co vdacime mamicke co dnes nezvladla svoje emocie. Okrem mojho, rozplakala aj tu svoju a dalsie 2 deti. V piatok ho nechavam doma, uvidime aky bude pondelok. 🙂

    Materska skolka, siedmy den. Standardne rano u nas je s placom a otazkou preco musim ist do skolky. Napriek tomu sa naranajkoval, obliekol. Dnes som brala aj mensiu na kociku, nemal mi s nou kto ostat doma. Pred bytovkou sa popytal na ruku, kedze som tlacila kocik s malou, supla som ho k nej. Kinderkraft grande 2019 odnesie cca 30 kg deti naraz. Hahaha. V skolke som opat pouzila hodinku a rucicku na dvojke a bez placu odisiel do triedy.

    Materska skolka, den siesty, 2 dni doma cez vikend. Rano sa sam zobudil s placom, maukanim, ze on dnes do skolky nejde. Dnes prvy raz bez ranajok, ponukla som mu aj pecene prasa na zlatom podnose, nedostala som do neho nic. Len vodicku. Cestou do skolky sa nechal niest na rukach, mame to len 5 minut pesi, ale v satni sa pekne obliekol, vypisal a s mojim argumentom, ze ked mala rucicka pride na dvojku po neho pridem, so slzickami isiel do triedy.

    Materska skolka, den piaty. Rano sme mali problem s ranajkami, chcel parku, snad sa nepovracia. Dnes isiel s ockom, cize to bolo lepsie. Dnes sa postazoval ze ho vyrusuju deti pri spani, lebo placu.

    Materska skolka, den stvrty. Hysteria prepukla uz pri obliekani doma. Preco musim chodit do skolky? Chcem ist do babky. Nechcem ist do skolky. Celu cestu do skolky plac, chcel byt na rukach. V skolke, mali sme stastie, boli sme v satni sami. Nechal si vysvetlit ze ked spapa chlebik, tak po neho pridem. Prvy krat isiel do triedy peso, sice so slzickami, ale uz nie s revom.

    Materska skolka, den tretí. Ja viem ze pre mna prides, ale ja budem za tebou cely den plakat. Ach...dievcata uteste ma ze to bude len chvilkove obdobie a ze raz v tej skolke nebude revat cely den.

    Dobry vecer dievcata, prosim vas ako to teraz funguje, ak mam pozit AgTest? Samozrejme zajtra volam obvodaka, ale karantena trva ako dlho? Mam 2 davky astra a prekonanie v decembri2021. Este sa musim objednat na PCR?

    Naozaj famozny vyber herca. Dnes pozeram do rana Netflix. #ruzove_vino #popcorn #sandman

    Dievcata, knihomolky, rozmyslam nad citackou knih, prosim poradte, oplati sa to? Nie je to narocne, citat takto knihy? Odporucte mi prosim nejaku dobru znacku, popripade presne aku mate. A v pohode to otvori aj pdf, word a take obycajne formaty? Mam kopu knih v mobile, ale citat to na mobile je utrpenie. Dakujem za odpovede