Výsledky z vyšetrenia

misicka921
15. apr 2024

Ahojte. Už som úplne mimo a zúfalá.. je to moje 4 tehotenstvo ( 3 deti úplne všetko v poriadku bolo) ale som z neho najdeprimovanejsia... Ani v jednom mi nevyšlo Triple testy na SLOS pozitivne robili sa opakovane a tie vyšli negatívne.. noo ale lekárka ma posiela na morfologicky ultrazvuk tam kde chcem rodiť je to normálne prečo tam nie kde som chodila bežné? Ako vám potom vyšiel morfologicky? Ja už salejem .. neviem ani poriadne vypnúť.. premýšľame aj nad 4D ultrazvukom.. ďakujem za každú odpoveď..

janai1
15. apr 2024

@misicka921 posiela sa bežne. Švagriná je 1x tehotná. Všetky výsledky perfektne a na morfo boli u Grochala v MT

misicka921
autor
15. apr 2024

@janai1 ja viem že bežné ale ja som myslela že keď keď vyšlo zle výsledky raz potom dobre či ten morfologicky ako vyšiel ktoré mali takto

anavixy
15. apr 2024

4D utz ti je na dve veci. Vies co je 4D? Ze sa dieta hybe na obraze.. ty potrebujes morofologicky utz na specializovanom pracovisku (to je napr Grochal.. na sk je ich viacero samozrejme podla toho kde byvas), nestaci ani obycajny utz u tvojho gynekologa aj ked aj ten sa nazyva morfologicky (velky utz). 3D/4D NIE JE to iste co morfologicky ultrazvuk, ten je dobry na fotky a ma ho uz vela gynekologov. A este teda tripple testy su uplna blbost, tie nemozes brat vazne (nenapisala si ani vysledok), neda sa na ne spoliehat, objednaj sa na morfologicky utz a/alebo platene (niektorymi poistovnami aj preplacane) krvne testy.
A este dodam, ze je to tvoje 4. tehotenstvo, takze predpokladam ze uz nemas 25 a asi ani 30r, co samo o sebe je dovod na pozitivne tripple testy. Pokial lekarke pripada zatial na sone vsetko tak ako ma byt, tak to je dolezitejsie nez vysledky tripple testov. A este k otazke, ano, uplne bezne maju zeny pozitivne tripple testy (aj oboje) a dieta je uplne zdrave.

misicka921
autor
15. apr 2024

@anavixy Triple testy mi vyšiel z toho jeden pozitívny na SLOS mám už 35 .. a ďakujem za vysvetlenie lekárka má poslala do nemocnice kam chcem rodiť preto ma to tak trošku vystrašilo .. a bežné ultrazvukové vyšetrenie bolo v poriadku každé akurát mám posun podľa ms a ultrazvukom 1 TT ..

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre