Negativny test, tehu príznaky a až doktor potvrdil tehotenstvo?

lejla13
29. jan 2019

Ahojte baby. Máte niektorá skúsenosť s tým, že vám menzes meškal, príznaky tehotenstva boli ale test negatívny? A až doktor vám potvrdil, že ste naozaj tehotná? Napíšte mi, budem rada 😊 ďakujem.

lucka12399
29. jan 2019

@lejla13 ja nemam osobne skusenosti, ale poznam zeny co to tak mali, jedna dokonca vo vyssom stadiu tehotenstva mala stale negativny test 🙂

fide
29. jan 2019

@lejla13 Ja som tak so synom bola tehotna .Až v 8tt vyšiel test. Veľmi slabučky. Už aj dr potvrdila tehotenstvo, lebo bola akcia srdiečka. Cele tehu som na striedačku bola v nemocnici... Brala duphaston a iný špecialista mojmu mužovi povedal že na 80% nedonosim hcg som mala veľmi nizke stale hrozil potrat .. no moja super dr. to zachranila tym ze ma dala šupnuť do nemocnici v inom okrese v 20 tt že ak by sa niečo dialo budu babo zachraňovať....bola som tam do 38tt kedy urobili planovanu sekciu... Syn je zdravý a robý veľkú radosť.

lejla13
autor
29. jan 2019

@fide @lucka12399 Lebo mne mešká 9 deň.. test negativny ale už par dni mi je zle, len tak niečo nezjem, unavena som, bolia ma prstia.. a takto zle mi.bolo aj prvy krat ked som bola tehu.. a som si na 99% ista že som,.

fide
30. jan 2019

@lejla13 ak sa o bábätko snažíte môže to byť aj hormonalny stav kedy niesi tehu, ale organizmus sa tak sprava...Ja som to pred týmto tehu zažila niekoľko mesiacov,. Dokonca v marci som mala biochemicke tehu a samozrejme potrat. Teda že krami neprídu organizmus sa správa, ako v tehu aj v maternici sa tvori vačok, ale od začiatku je neživý. Preto je hcg nizke.....V 5tt to šlo same vonku. Bola som bez čistenia len kontrolovane hcg ambulantne. Za 3 mesiace som bola riadne tehu čomu som vôbec neverila, dr mi hneď nasadila duphaston....a dnes som 35+5 a veľmi sa na tretieho drobca všetci tešíme. Aj tebe prajem aby to bolo ozaj tehu, aby si nebola sklamaná ale aby ste sa mohli tešiť. Teda ak to chcete.

danyb
30. jan 2019

@lejla13 ja ťa asi svojim názorom sklamem, lebo túžiš po bábätku ale je naozaj veľmi nepravdepodobné aby si bola tehotná ak máš negatívny test a MS ti mešká 9 deň... jedine žeby si mala veľmi posunutú ovuláciu, tak o sedem osem dní.. čo pri pravidelnom cykle nezvykne byť.. príznaky sú spôsobené vyššou dávkou progesterónu, ktorá je úplne bežná v luteálnej fáze, plus snažíte sa a psychika robí strašne veľa ☹ ja som patrila medzi snažilky 3 roky a poviem ti, že som mala všetky príznaky a nikdy som tehotná nebola.. ☹
ale veľmi ti prajem aby si sa čoskoro dočkala pozitívneho testu 🙂

lejla13
autor
30. jan 2019

@fide fuuuu. Tak chvalabohu že sa ti to dalo do poriadku a čochvila máte dalšie babo. Ja si nemyslim že u mňa je taketo falošné tehu.. pretože sme to neplanovali, teda ak je to pravda...

lejla13
autor
30. jan 2019

@danyb práveže sme sa ani nesnažili, ani neplanovali lebo mám doma 7 mesačne babo.. chranili sme sa, čiže ak som, ochrana zlihala... a budeme to musieť zvladnuť. No posledne tri menštruacie spätne som mala presne na deň..tak ešte stále čakám že čo z toho bude.. ale nezdá sa mi to

gubcikova
30. jan 2019

Mne vyšiel pozit.az v 8tt dovtedy neho.

nini1010
30. jan 2019

Prepac ale neverim ze si tehotna.je to psychika,viem vo dokaze ked zena tuzi byt tehotna a priznaky by sa takto skoro aj tak ani neukazali.

fide
30. jan 2019

Ak ste sa nesnažili a maš doma 7 mesačné bábo tak je ešte podľa mňa uplne v pohode že po pôrode nemáš normálne zabehnutý ciklus....ak dojčiš už vôbec nie...tak ti to môže meškať kôli tomu... To ja ti hovorim iba vlastnú skúsenosť, že aj to sa stáva že test nieje poz. a tehu môžeš byť. To som ale nevedela že maš doma bábo.... Moja sestra otehotnela keď mala 3 mesačné babo doma ...

beatrix85
30. jan 2019

@lejla13 Ja som to tak mala. Hoci som nad tehotenstvom nerozmýšľala ani ho neplánovala. Meškal mi menzes a jediný príznak bola picha á bolesť v podbrušku čo bolo uhniezďovanie zárodku ale ja som to vtedy považovala za nespúšťajúci menzes zo stresu. Urobila som si tehotenský test asi 5 týždeň po jednom nechránenom styku s manželom a test bol negatívny. Tak sme si vyradostnení že je to ok kúpili letenky do Amsterdamu😂 no po dalsich dvoch tyždňoch mi to nedalo a gynekologička mi potvrdila tehotenstvo. Mala som nízke HCG celé tehu a ani mi nebývalo zle. Krpček zdravý ako buk. Letenky prepadli na ten dátum lebo malý mal len 2 týždne ale o rok sme si Amsterdam užili aj s ním. Drž palce.

lejla13
autor
30. jan 2019

@fide nekojim lebo sOm sstratila mlieko,.. a cyklus mam pravidelny odvtedy. Jedine ze by teraz zahaproval. Ale potom si neviem vysvetlit tie priznaky tehu, hlavne ze mi je zleto. Presne ako v prvom tehu.. aj muz mi uz komentoval ze ja som urcite tehotna,..

@beatrix85 dobry pribeh😁😊 uvidim jak to so mnou dopadne...

danyb
30. jan 2019

@lejla13 ak máš sedem mesačné miminko, je ešte možné že ti hapruje cyklus ako aj hormóny v tele aj keď už nekojíš 🙂 podľa mňa tehotná nie si, daj vedieť ako si dopadla, ak ti bude meškať viac ako 14 dní, skoč za doktorom nech ti dá vyvolávačku, ak nie si tehu dostaneš MS ak si, bábätku to nijako neublíži 🙂 alebo nech ti odoberie krv na HCG a budeš mať istotu 🙂

lenkabukviarova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ajuga
6. feb 2019

@lejla13 ahoj, ako si dopadla? 🙂

lejla13
autor
6. feb 2019

@ajuga ahoj. Po 10 dnoch meskania prisli,.. ale stale mi bolo zle aj mi este byva. Bolia ma prsia hrozne. A toto uz mi skoncil menzes,.. dokonca sa mi zas zacina mlieko pustat a to 4 mesiac uz nekojim. Nechapem 🙈 ale test negativny tak ja neviem ci mam take zblbnute hormony alebo co.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre