Ránko,
    viem, že za málo peňazí málo muziky, no nemusí tomu vždy tak byť. Vedeli by ste mi odporučiť stojanový ventilátor? Asi by mal mať aj kontrolku prehriatia, keď bude zapnutý aj niekoľko hodín počas našej neprítomnosti. Rada by som max 35€.
    Napíšte mi buď celý názov prosím alebo link.
    Ďakujem krásne 🍀

    dominika_cAMBASÁDORKA
    Včera o 21:01    

    Kedy ma dnes stihli odfotiť? 😅

    🤣

    Ahojte, mali by ste nápad, ako vtipne zabalit darcek - privesok? Niečo ako do väčšej, ešte väčšej, najväčšej krabice a pod.?

    marcsiiii87
    Správa bola zmenená    Včera o 20:00    

    Ahojte!
    Pri akych CRP hodnotách vám dáva dr. antibiotika?
    Mala som vcera 18, zatial iba bolest hrdla.
    Nedostala som zatial nic...
    Je to tak ok?
    Iba informatívne spytam

    Nemate prosim skusenost s pocasim na prelome august/ september na Floride?
    Ci vtedy moc prsi a je zamracene? Na nete statistky ukazuju kazda inak…

    Prvý krát na krátko 😭 už si ho hádam nepomýlia s dievčatkom 😄💇

    (2 fotky)
    veronicka1991
    Správa bola zmenená    Včera o 18:30    

    Vzdy sa neviem dockat kedy pridu skolkarske fotky ❤️❤️🙏🙏 aaaa dnes som sa potesila 💚🩶❤️moji krpci

    (2 fotky)

    Ja...keď mi dnes prišla fotka ultrazvuku ďalšieho vnučatka😍

    nesvadbovoAMBASÁDORKA
    Včera o 18:00    Čítané 107x

    Leto sa blíži a to je dobrý čas sa pozrieť na pár noviniek a stálic, ktoré nájdete v sortimente #dm. Lebo veď nie je zlé, trochu sa pozrieť iba na seba ako ženu, nie len matku a dopriať si pár chvíľ pre seba a hýčkať sa. Povedzme si ako je, zaslúžime si, no nie?

    U mňa sú textilné masky veľmi príjemným rituálom, ktoré si s radosťou doprajem spravidla každý piatok. S mužim uložíme decká, dám si dlhú vaňu, vyložím nohy a vyberiem si jednu z masiek, ktoré mám doma vždy v zásobe. K tomu prihodím pohár dobrého vína, fajn knihu alebo film a o parádny reset je postarané… Síce maličkosť, ale po celom týždni, kedy riešime logistiku okolo detí, prácu, domácnosť a bežné povinnosti, úplne najviac dobre padne..

    Ak ste milovníkom vane (ako ja), prísady do kúpeľa sú tiež výborným tipom. Či si vyberiete soľ na uvoľnenie svalov, penu, soľ alebo guľôcku, ktorá si pomaličky vyšumí, zatiaľ čo vy si užívate teplo a vôňu.. och, to je veľmi príjemné uvoľnenie… Kedysi som takéto prísady kupovala len pre dievčatá, ale časom som sa zvykla kupovať ich aj pre seba. Lebo je to maličkosť, ktorú pre seba môžem urobiť, ale čím príjemnejšie sa cítim ja, tým lepšie sa správam aj k ostatným. A na tom, predsa, dosť záleží..

    A aby príjemný pocit po vani či sprche trval čo najdlhšie, je skvelé podporiť ho telovým krémom. Lebo neviem ako vy, ale ja mám v lete pokožku extrémne suchú a vyžaduje si omnoho viac hydratácie. Siahnuť môžete buď po overených klasikách, olejoch, alebo skúsite nejakú voňavú limitku. Ja som dala šancu tomuto broskyňovému krému a jeho vôňa ma preniesla do detsva. Netuším, čo to bol za krém, ale používala ho moja krstná mama a dávala mi ho na tajňáša (lebo mamina by mi to nedovolila 🙂 ) a ja som sa tej vône nevedela nabažiť. A toto, toto je ona.. Aj som zabudla, že takú spomienku na detstvo mám.. Ak vám aj nevykúzli podobné spomienky, vedzte, že na pocit je mimoriadne príjemný a pokožku krásne hydratuje..

    S prichádzajúcim letom človek odhaľuje čoraz viac kože, takže intuitívne siaham viac aj po produktoch na holenie. S penou na holenie od Balea mám už naozaj bohaté skúsenosti a kupujem ju v rôznych variantoch či limitkách pravidelne. Je hustá, intenzívne pení, stačí jej celkom máličko a vďaka nej sa chĺpky odstraňujú bez problémov a hlavne, bez následných nepríjemných pupienkov.

    Nedávno som vyskúšala aj tuhý variant a ak plánujete letnú dovolenku alebo preferujete produkty ekologickejšie, môžem vám ju odporučiť. Pení o trošku menej ako tá “klasická”, ale stále funguje úplne dobre a spoľahlivo a prenesiete ju v pohode aj v príručnej batožine.

    A keď už sme pri tom lete, bosé nohy sú ďalšou úplne bežnou vecou. A zrohovatená pokožka nie je práve to, čo by sme chceli ukazovať, hejže 🙂 Ja si spravidla takto v máji dám jeden večer s týmito ponožkami. Čítala som na ne rôzne recenzie, že sú slabé atď. Ale teda u mňa fungujú 100%-tne. V podstate jediné, čo musíte urobiť, je poriadne umyť a vysušiť nohy, obuť si ponožky a dať si na hodinku pauzu. Veď dobré, nie? 🙂 A potom, aspoň taká je moja skúsenosť, najbližší týždeň nosiť ponožky, aby boli nohy neustále v teple. Ideálne si ísť aspoň dvakrát zabehať 🙂 Skrátka nechodiť naboso.. No a v čase, keď sa začne koža lúpať (ako háďaťu), sa ubrániť tomu, ju nasilu lúpať, a nechať ju prirodzene robiť to, čo má.. A potom si užívať už krásnu hebkú pokožku.

    No a toto už len udržiavam počas celého leta. Dobrú skúsenosť mám s týmto strojčekom. Používam ho najčastejšie po vani, kedy sú chodidlá mäkké a doplním krémom s ureou na noc spolu s ponožkami. Ráno sú chodidlá opäť mäkké a ja si môžem užívať príjemný pocit počas nasledujúcich pár dní!

    Čo v lete milujem a s radosťou si doprajem, sú pleťové spreje. Tento rok som si vybrala mangový a tá vôňa mi naozaj sadla. Skladujem ho v chladničke a je to skvelé osvieženie po dni, či pár hodinách na slnku. Len tak si ho nastriekať na telo a tvár.. Aj človek trochu lepšie hneď vonia (čo si budeme 🙂 ), aj sa v priebehu pár chvíľ dokáže citíť omnoho sviežejšie. Občas ho zvyknem brať so sebou aj na výlet, ale studený z chladničky má pre mňa jednoznačne lepšie “grády” a vychutnávam si ho po troškách celé leto.. Noo, a ani ten s aloe vera nie je na zahodenie 🙂

    A v neposlednom rade si extra starostlivosť zaslúžia aj naše vlasy. Lebo slnko, prípadne slaná voda na dovolenke, im dáva pekne zabrať. Ja som sa poistila tentokrát trochu skôr a kúpila si novinku v sortimente - masku balea med. Šampón a kondicionér používam už nejaký ten rok (a hoci občas podľahnem a kúpim si nejakú limitku, vždy sa vrátim k tejto značke, ktorá mojim vlasom, a dokonca aj dievkam, vyhovuje) a táto maska… Je skvelá. Vlasy mám krásne hladké a vyživené a na pocit proste príjemné a dobré.

    Inak, vedeli ste, že masku si máte na vlasy nanášať medzi šampónom a kondicionérom? Ak náhodou nie, tak už viete 🙂

    A ak mám náhodou extra veľa času (alebo, povedzme si ako je, nezabudnem 🙂 ), nanášam na vlasy aj sérum. Toto od alverde mi celkom sadlo a aj kaderníčka mi minule povedala, že kvalita vlasov išla u mňa nahor. Určite na to má vplyv aj to, že ich minimálne vystavujem teplu a nefarbím ich, ale aj dobrá starostlivosť robí pravdepodobne svoje..

    A toto sú moje tipy. Iste by sa ich našlo viac (môj muži by vám hneď povedal, že prechádzka dm-kou, nakupovanie, vybaľovanie a následné skúšanie patria bez debaty medzi moje veľké radosti 🙂 ) a budem rada, ak mi dáte do komentárov vedieť vaše skúsenosti alebo tipy na produkty, ktoré sedia vám. Lebo ja sa mimoriadne rada nechám inšpirovať 🙂

    Prajem vám aj spolu s #dm krásny deň!

    Ahojte, idem si robiť hygienické minimum kvôli práci, neviete prosím Vás niekto aké budú otázky? Prípadne nemá to niekto prosím vypracované? Vopred ďakujem za odpovede. 🙂

    nesvadbovoAMBASÁDORKA
    Včera o 17:47    

    Keď sa spojí krásny dizajn a dokonalá vôňa, vyzerá to asi takto 😍
    #dm

    Mate niektorá tento tepovac z Lidla? Spokojnosť?

    Dobrý deň. Idem do synom do centra poradenstva a prevencie k špeciálnej pedagogičke. Už bol u psychologičky tá mu dala odporúčanie ako s ním pracovať v prvom ročníku. Chcem sa spýtať čo vlastne robí táto špeciálna pedagogička keď už vlastne škola má správu ako má so synom pracovať.

    Pekný deň prosím vás vzťahuje sa mesačná výpovedná lehota z nájmu bytu ak mám nájom dohodnutý na dobu určite a ten konci k 30.6?Alebo zmluva jednoduchou zaniká bez akejkoľvek mesačnej výpovednej lehoty? Ďakujem

    Žienky prosím vás. Podnikateľský plán pre e-shop nemáte niekto? Bola by to veľká pomoc. Ďakujem

    Bezlepkovo-bezmliecna❤️