Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Ahojte,
    prosím vás vedeli by ste mi odporučiť pohodlný kvalitný rozkladací gauč, ktorý by v obývačke slúžil na sedenie a bol by jednoducho rozkladací na dennodenné spanie?
    Viem, že to bude niekoľko stoviek, no maximálne 350-400€. Úplne najlepšie by bolo z IKEI alebo teda nejakého kamenného obchodu, nech sa na to viem pred kúpou aj pozrieť. Poprosila by som buď presný názov, nech to viem vygoogliť alebo teda link.
    Ďakujem pekne 🍀

    Kočky prosím vás kde si viem stiahnuť hudbu zdarma, aby to bolo jednoduché a ako pre ,,hlúpych,, - nemusela som sa trápiť s angličtinou?
    Ďakujem

    Každý jeden kus zvieratka si zaslúži žiť 🙏❤

    Medvedí cesnak, dôležité info 🙏

    Prosím robte tak 🙏

    🙏🙏🙏

    Prosím vás skúšali ste niekto na migrény? Veľmi ma zaujíma, či to funguje. Mávam vďaka istým kvapkám už len raz za čas, tak zháňam niečo, čo mi pomôže. Magnezko beriem, nič mi nepomáha.
    Ďakujem

    https://merapy.sk/products/merapy-headmask

    (2 fotky)

    Kto máte apku Unicredit bank, prosím vás vedeli by ste mi povedať krok po kroku, ako si pozriem odoslané sumy? Naozaj na to neviem prísť... Ďakujem

    Máte nejaký nie veľký, obľúbený stroj na cvičenie doma? Ja mám teda dobrý bočný stepper, ale nejako ma to na ňom nebaví, aj tak cítim len lýtka 😄

    Ahojte,
    vedeli by ste mi prosím poradiť nejaký kvalitný parný hrniec, ktorý nie je až tak náročný na čistenie, teda že sa jednoducho čistí? O pár mesiacov mám gulatiny, tak by som si ho chcela poprosiť od rodičov...
    Ďakujem pekne 🙂

    Ahojte,
    žiarenie z mobilov - našla som toto puzdro, no nemajú ho skladom. Neviete o nejakom prosím?
    https://www.digitalnydetox.sk/obchod/tieniace-p...

    Pekný večer prajem 🙂
    Prosím vás ide mi o koberec. Nebude to hneď, ale budem mať byt a teda si ho budem zariaďovať. Mám koberec, asi 3x4m odhadom. V novom byte by som chcela iný, tento povysávať od psích chlpov a mojich vlasov atď je čistý pôrod. A to nemá ani nejaký vysoký "vlas". Neviete mi prosím nejaký dobrý vzhľadom na údržbu poradiť?
    Ďakujem pekne

    Skúsme to s niekým, fakt dobré 😄 https://www.facebook.com/share/r/h6gGf4cG4ryYQYr4/

    Kočky prosím vás chcem prekvapiť dcérku, až príde od tatka, ako najlepšie urobiť pečené gaštany? Najskôr dať do vody (na ako dlho?), potom nakrájať kôru či ako to nazvať a piecť ako dlho na koľko stupňov? Dlho som nerobila. Ďakujem

    https://tvnoviny.sk/ekonomika/clanok/880424-dan...
    Čítali ste? Mňa ako slobodnú mamičku to vôbec neteší, ledva vyžijem z výplaty... 😔

    Ahojte, dá sa prosím vás na fb nastaviť to, keď komentujem nejaký verejný príspevok, nech to hneď moji priatelia nevidia, ide toto, vie niekto?

    Všetkým dobrým dušičkám prajem krásny nový rok a veľa zdravia a lásky v ňom ❤
    Pekne prosím poradíte mi nejakú kratšiu rozprávku v angličtine? Musíme si s dcérkou pozrieť než začne škola, kvôli jednej úlohe. Ja sa a Aj veľmi nekamarátim, nepodarilo sa mi na YT nájsť.
    Ďakujem pekne

    zvieratko31
    Správa bola zmenená    6. dec 2023    

    Ahojte,
    neviete mi prosím poradiť eshop, kde kúpim cenovo dostupné zvonové dievčenské nohavice, nie rifle?
    Ďakujem

    Prosím vás, viete o nejakom olivovom oleji, ktorý je naozaj poctivý, dobrý svojim zložením a viem ho kúpiť v kamennom obchode? Zaujímam sa o to, čo sebe a dcérke dávam, ono nie vždy značka je kvalita a bez škodlivín.
    Nechcem tu strhnúť žiadnu hádku, lebo veľakrát prevyšuje ego a človek potrebuje rýpať, o toto ja skutočne nemám zaujem. Držte sa prosím otázky 🙏🙂
    Ďakujem

    zvieratko31
    Správa bola zmenená    21. nov 2023    

    Toto je tak úžasná pieseň, ďakujem za ňu, posielam aj pre vás ❤

    https://fb.watch/orO8MDlpc3/

    Prosim veľmi dobre si premyslite, či chcete psíka. Tak isto, ako my, cíti. Možno aj viac. Je to nevinné zvieratko 😓🙏

    "Dnes mi fakt rupli nervy. Dávno sa chystám napísať to čo DNES konečne napíšem.
    Hovoríme si ľudia, socializovaní, cítiaci, milujúci... a pritom je to presne naopak.

    Tvárime sa, že sme vyspelá spoločnosť s úctou k živým tvorom. Milujeme psy, mačky, škrečky, zajkov... proste sa tvárime akí sme ňuňu. NIE SME!

    Extrémny počet psov, ktorých ste si vy kúpili, ktorých ste mali za, citujem, „dieťa“, sa ocitá bez vás. Zrazu, s trochou výčitiek, ktoré ale máte len kvôli sebe a svojmu tzv.“smútku“ (a možno ani to nie) pošlete VÁŠHO psa preč.

    Ja vám napíšem ako sa správa VÁŠ pes, ktorého ste „museli“ dať preč. Ten VÁŠ pes k nám príde, príde z bytu, z vašej postele, z vášho objatia, mojkania .. VY STE STÁLE JEHO STRED VESMÍRU.
    Prvý deň je fajn, sranda, novinky, výlet... žiadne podozrenie.
    Druhý deň začína byť VÁŠ pes nesvoj, pátravo sa nám díva do očí. Tie oči sa pýtajú ... „Kde je??“, „Kedy po mňa príde??“.
    Tretí deň sa VÁŠMU psovi zrúti svet. Pri každej príležitosti uteká k autu, lebo chce ísť k vám. Pri každej príležitosti stojí pri dverách, lebo chce ísť domov. Prestáva mu chutiť jedlo. Už si neužíva ten „výlet“. VÁŠ pes sa nevie vyspať, oddýchnuť si ... začína byť ozaj unavený. A viete, že VÁŠ pes plače?
    On začína chápať, že je čosi veľmi zlé ... ale stále VÁM verí a čaká.
    Potom prídu dni, kedy je VÁŠ pes smutný... tak smutný, že sa ten smútok dá krájať. Už ho nerozveselia hravé domáce psy. Rozhodne sa nepohnúť sa od nás ani na krok. Sme posledné spojenie medzi vami a VAŠIM psom.
    My vieme, že sa nedočká, my vieme, že to chce „len“ hromadu trpezlivosti a VÁŠ pes zabudne. Nie, on to nepochopí, on zabudne.
    Vy ste si vyriešili problém ... a tým ste neskutočne ublížili VÁŠMU psovi.

    Odkazujem všetkým (už fakt neprosím), ktorí ste niekedy svojho psa poslali preč. Už nikdy viac si zviera nekupujte, neadoptujte, proste žite bez zvieraťa .. aby ste nemuseli ublížiť znova.
    A prosím všetkých, ktorí máte v pláne si zviera kúpiť. Dobre zvážte, či ho potrebujete tak veľmi, že spolu s ním zvládnete všetky úskalia života po dobu minimálne 10 rokov. Ak čo len na chvíľu zapochybujete, vykašlite sa na to radšej teraz, akoby ste raz mali VAŠE zviera poslať preč. ..vedzte, neskutočne mu ublížite.

    OZ FRBUL sa venuje buldočkom, mopsíkom, buldogom v núdzi už ozaj hromadu rokov. Roky išlo o psy týrané, stratené, opustené neznámym majiteľom ... vybudovali sme azyl pre zdravotne postihnuté a staré „placky“. Postihnutých psíkov máme v opatere trvale, dostávajú profesionálnu starostlivosť. To bol a je náš cieľ. Pomôcť tým, ktorý svojho pána nemajú, alebo pomôcť tým zdravotne znevýhodneným, o ktorých je často starostlivosť pre bežného človeka nemožná. Máme aj psíkov v dočasnej opatere, tie, ktoré majú to šťastie, že sú zdravotne relatívne v poriadku a po čase u nás strávenom idú domov. Ale VŽDY to boli psí bezdomovci.

    Prečo som toto potrebovala napísať? Lebo to, čo sa deje posledný rok je totálne šialenstvo. Prepchaté útulky, azyly, združenia, spolky, každá domácnosť kde sú ochotní pomáhať je plná psov ... vyhodených, nechcených. A raketovým tempom pribúdajú psy z rodín, psy, ktoré ste si kúpili, patrične rozmaznali, v horšom prípade absolútne nevychovali a nezvládli. Psy mladé, zdravé, pekné... VAŠE PSY.

    VÁŠ pes nie je v núdzi. Vy ste za VÁŠHO psa zodpovední. VÁŠ pes nie je bezdomovec v núdzi. Nehádžte vašu zodpovednosť na združenia, spolky, útulky, dobrovoľníkov... lebo citujem: „keď ho nevezmete, dám ho na bazoš... dám ho utratiť ... dám ho cigánom..“ Je to vaša zodpovednosť za VÁŠHO psa a verte, že raz vás skutočne všetko dobehne.

    PES:
    - Má chlpy
    - Keď pije žgrindá
    - Potrebuje ísť von keď sa vám absolútne nechce
    - Potrebuje ísť von aj keď prší
    - Stojí peniaze
    - Urobí neporiadok
    - Máva zablatené packy
    - Vyžaduje pozornosť
    - Roztrhá kúpenú hračku
    - Šteká
    - Niekedy je chorý
    - Dostane hnačku a vopred vás na to neupozorní
    - Niekedy sa pociká
    - Potrebuje pravidelné veterinárne ošetrenie (odčervenie, očkovanie, prehliadka)
    - Môže sa zraniť
    - Potrebuje výchovu
    - Potrebuje pohyb
    - ....a milión ďalších vecí VÁŠ pes potrebuje

    Keď vám hocičo z tohto vadí, stačí ak ste urobili len grimasu „ble“ ... verte, že psa doma mať nechcete.
    A ja chcem vidieť čo najmenej sklamaných a ublížených psov... VAŠICH psov.

    Tak a prajem pekný predvianočný čas. Idem sa pokúsiť vysvetliť trom psom s otáznikmi v očiach, prečo ste im zrazu zmizli zo života.

    Gabriela OZ FRBUL"

    Gabriela OZ FRBUL

    Prosím vás nevedeli by ste mi povedať, či viem nejako zmenšiť rifle (typu ako z Takka). Sú mi voľnejšie a mám ich rada, rada by som ich nosila. Keby som ich oprala na vysokej teplote, pomohlo by to myslíte?

    Pre tých, ktorí majú zlú náladu, na zlepšenie. Neverím, že sa nezasmejete 😂
    https://www.facebook.com/reel/753672216595889

    Ahoj,
    máte prosím niekto tento mikroskop? Než ho objednám, rada by som vedela aspoň pár recenzií. Už pomaly kupujem Ježíška, radšej v predstihu 🙏
    Ďakujem

    Veľký súhlas 👏❤

    Ahojte,
    musím sa trocha vyspovedať. Najskôr napíšem, že nebudem môcť veľmi reagovať, v práci to mám zložité a po práci sa musím venovať dcérke a domácnosti.
    Priblížim vám moje bývanie, kam som musela ísť, lebo som sa dostala do veľmi zlej životnej situácie. Neviem, ako to mám nazvať, možno ubytovňa. Predstavte si veľký rodinný dom, kde je vchod a na poschodí tri izby vedla seba. Jedna je teraz prázdna, ja som v prostrednej a vedľa mňa je asi dva mesiace jeden dosť jednoduchý chalan, odhadom 27r. Byvam tu s 11r dcérkou. Izba malá no máme tu všetko, jediné, čo máme spoločné je práčka. Som tu dva roky, až na to, že je to tu malé, sme tu celkom spokojné. Vystriedalo sa tu už pár susedov, poviem ako to je, my sme tu jediné normálne, ktoré sa vedia chovať, nerušia druhých s hlukom, berú ohľad na druhých a udržujú poriadok. Tento sused je veľmi hlučný, problém je ten, že sú tu ,,papierové steny,,. Chodím domov psychicky vyčerpaná po práci, potrebujem s dcérkou kľud. Je bezohľadný, nemá ale význam mu niečo hovoriť, to už som mu v kľude povedala prvé dni, čo tu býval. Prídem domov a stále počujem jeho TV, má ju neskutočne nahlas. Môžem si vypočuť celé správy, na ktoré sa nepozerám. Nemôžem mu povedať, aby si TV púšťal normálne, vysmeje sa mi do očí. Mne príde, akoby to robil naschvál. Už som s ním práveže mala potyčku kvôli tomu hluku, chodí na tri zmeny a keď raz (keby len raz!) z poobednej, začal o 11 telefonovať a on má dar hlasu, s malou ho voláme rozhlas. Strašne hrubý a hlasný. To ako OK, za to nemôže, ale veľmi dobre vie, že tu mám malé dieťa a ohľad neberie žiadny. Po príchode domov je tiež veľmi hlučný, mám špunty do uší, no mám z toho nervy, lebo ma z nich bolia. Chystám sa ísť dnes za majiteľom domu, býva kúsok vedľa. Je to veľmi zlatý starší pán, no on mu nepovie, lebo je až príliš hodný, ale ja to skúsim. Chodím domov už s depkami, lebo sused mimo práce je stále doma a stále počúvam jeho TV, prípadne pesničky. Presťahovať sa nemôžem, nemám na to financie. Už toto ledva zvládam... chcela som to zo seba aspoň dostať. Škoda, že je nočný kľud až od 22h, na to ale tiež kašle, minule som počúvala jeho TV v noci a to som mu nechcela ísť búchať, lebo by sa mi zobudila dcérka. Nespala som kvôli tomu dlho. Ach prečo sú ľudia tak bezohľadní a neempatickí voči druhým ľuďom 🙏😔 keby to bolo naopak, bol by väčší mier miermier. druhým ľuďom 🙏😔 keby to bolo naopak, bol by väčší mier.

    Ahojte,
    máte prosím niekto túto deku? Je naozaj tak pekná, dobrá? Myslím už na darček pod stromček...
    Ďakujem

    Dôležité 🙏

    Ahoj,
    vedeli by ste mi prosím napísať české banky, do ktorých sa dajú posielať peniaze cez IB - bez poplatku?
    Ďakujem

    "Vaše deti nenesú vinu za zlý deň, ktorý ste mali...
    Vaše deti nemôžu za manželské problémy...
    Vaše deti nemôžu za vašu frustráciu...
    Vaše deti nemôžu za zlú situáciu v práci....
    Vaše deti nemôžu za rany z detstva...
    Prišli, aby vás uzdravili, naučili vás milovať spôsobmi, ktoré ste si nikdy nedokázali ani len predstaviť.
    Prišli, aby dali vášmu životu zmysel, ktorý možno predtým nemal.
    Naučiť vás bojovať a napredovať každý deň.
    Je vašou zodpovednosťou poskytnúť im dobré detstvo založené na láske a prítomnosti.
    Potkýname sa a padáme, ale musíme vedieť liečiť svoje rany a poprosiť o odpustenie.
    Naučiť sa byť mamou/otcom každý deň, nie je jednoduché.
    Musíme bojovať s únavou, smútkom, strachom a ťažkými situáciami.
    Buďte prítomní, plní lásky k svojim deťom.
    Je to vaše najdôležitejšie dielo, v ktorom zanechávate svoje stopy....
    Láska, ktorú ste im v detstve priniesli do životnej cesty, v nich zostane....."
    To jediné zostáva.
    Zaslúžia si všetku vašu úctu a veľa lásky! .... Cit.web