Ahojte, ideme prerabat dom a vymienat nabytky, skrine, postele, pisaci stol. Viete odporucit stranku odkial objednat? Je vela stranok, najlepsie vsetko z jednej. Alebo aspon tie skrine, komody z jednej a postele zvlast. Uplne jednoduche veci, ale zase nie uplne smejdy a ostary. Za tipy dakujem.

    Po čase...opäť...

    Videli ste v nejakom obchode jeden z tychto Lenorov? Alebo uz nie je sanca na ich kupu ☹

    (3 fotky)

    Prosím vás, syn ide na oslavu v sobotu, jeho mamina vravela,že môžem kúpiť niečo s tematikou brawl stars, neviete, či niečo majú aj v draciku? Cez internet nestíha už prísť. Ďakujem

    Este nikdy som pri knihe neplakala tak, ako pri tejto...

    Pracuješ 12 hodín denne: Nemáš život.
    Pracuješ 6 hodín: V živote nebude nič mať.
    Nepracuješ: Si darmožráč.
    Bývaš so svojimi rodičmi: Dávaš sa vydržiavať.
    Bývaš v podnájme: Cudziemu dávaš peniaze.
    Máš vlastný dom: Do konca života ho nesplatíš.
    Si podnikateľ: Vykorisťuješ druhých.
    Si zamestnanec: Dávaš sa vykorisťovať.
    Máš nové auto: Aké smiešne, kúp si dom.
    Nemáš auto: Aké smiešne, kúp si ho.
    Chodíš na dovolenky: Asi nevie, čo s peniazmi.
    Nechodíš na dovolenky: Určite na to nemá peniaze.
    Uverejnil si fotku: Rád púta pozornosť.
    Nič neuverejníš: Iste, niečo skrýva.
    Si sám: Nikto ho nechce.
    Si vo vzťahu: Uvidíme, ako dlho to vydrží.
    Pribral si: To budú zdravotné problémy alebo ich skôr či neskôr ich bude mať.
    Schudol si: To budú zdravotné problémy alebo ich skôr či neskôr ich bude mať.
    Máš tetovanie: Si násilník.
    Nemáš žiadne tetovanie: Nič si nezažil.
    Si ženatý: Kto ho k tomu asi tak prinútil?
    Si slobodný: Stále sa neženíš?
    Máš veľa detí: Koľko ich chceš mať? Kto ich bude živiť? To je nezodpovedné.
    Nemáš deti: Si neplodný, či kedy ich chceš mať?...

    Toto je naša spoločnosť a najmä internet a sociálne siete.
    Ľudia budú mať vždy o čom hovoriť a čo kritizovať.
    Preto, pokiaľ ste spokojní sami so sebou, všetko ostatné, najmä reči druhých, nech berie čert .... Cit.web

    Ahojte baby prosím neviete niektorá kde sa dajú kúpiť spoločenské šaty ? Potrebujem pre mamku ako svadobná mama ale veľkostne tak 6Xl až 8xl podľa rozmeru .

    My sme dali ušiť ale to dopadlo hrozne :( a tak sme prišli o 130 eur 😅

    Budem rada za každú odpoveď .
    Ďakujem

    Dobrý deň , prosím vás s dcérkou som do roka cvičila vojtovku teraz ide mať 5 rokov a pravidelne chodíme na rehabilitacie
    Chcem sa spýtať , vedeli by ste mi poradiť či by mala dcérka nárok aj na kúpele ? Ďakujem

    Baby mladší /9 rokov/ má kiahne...včera horučka 38.3 mal zimnicu ,unavený bol a dnes pozriem a už pľuzgieriky vo vlasoch a na tele...od rána sa mu robia nové pľuzgiere už ich má asi 30...uvítam rady keďže mi sme kiahne ešte nemali...🥴vonku aspoň na dvor po koľkých dňoch môžme?

    oxiba
    Správa bola zmenená    Včera o 18:51    

    Takto pred 12r si o takomto čase začal vypúšťať bazén...
    A tak testujem nový recept pre môjho malého/veľkého oslávenca - bezmúčna maková tortucha s mascarpone krémom, domácim malinovým džemom + čerstvým ovocím.

    (2 fotky)

    Kde kúpim dobre nožničky na strihanie vlasov?

    Ahojte prosím vás ktoré ste si objednávali znacku alo viete mi hodiť link odkiaľ najlepšie diky

    Ahojte baby ,dajte typ - na žehličku na vlasy s ktorou ste spokojné .
    Dakujeeem 😉

    Fazuľová polievka, jablkové koláčiky z lístkového cesta☕

    (2 fotky)
    modrykonik
    Dnes o 11:49    Čítané 128x

    Nosič náš každodenný: Alebo prečo je to fakt dobrá investícia...

    Mali ste už dieťa, ktoré vôbec nechcelo spať v kočíku? Že ste počas tehotenstva asi 2 mesiace vyberali kočík, potom ste mesiac vyberali, kde ho kúpite a nakoniec sa vám narodí dieťa, ktoré v ňom proste kričíííí a trpííí a vy s ním? Tak ja som presne také mala. No rozhodla som sa, že ja trpieť nebudem a začala som hľadať nosič, ktorý by bol vhodný už od prvých týždňov života bábätka (vedela som totiž, že šatkovanie nebude moja šálka kávy).

    Keď som prvýkrát počula o ergonomických nosičoch, netušila som, čo očakávať a poriadne som ani nevedela, čo to slovo znamená. No čo, prvo matka, nehanbím sa za to. Skrátka som ako mladá matka s malým dieťaťom  hľadala spôsob, ako cestovať, nakupovať, variť a zároveň udržať malú pri sebe pohodlne a bezpečne. No dobre, možno aj trošku štýlovo.

    Veľmi prirodzene som zablúdila ku značke Be Lenka, pretože som ju poznala cez barefooty. Navyše, ťahá ma to k slovenským značkám. Ale long story short, nosič Be Lenka sa nakoniec stal mojím záchrancom. A Prečo?

    Pretože mi pri nosení dcérky hlavne neodišiel chrbát. To je asi najväčší benefit. Keď si budete hľadať nosič aj pre väčšie deti, určite pozerajte taký, aby mal široké nastaviteľné popruhy (to je naozaj dôležité, váha bábätka sa oveľa lepšie rozloží). Konečne som zacítila, že môžem prejsť dlhšie vzdialenosti bez toho, aby som sa cítila unavená a „porkrivená". Plus, neviem, ako ste to mali vy, ale ja som prvý rok po pôrode hľadala opäť svoj štýl obliekania. Takže som hľadala niečo minimalistické, čo zladím aj k oblečeniu. Zásah.

    No najdôležitejšie bolo, že ho moje dieťa zbožňovalo. Keď som malú dala do nosiča, očká sa jej rozžiarili a objavila sa radosť. Čo viac matka potrebuje? Cestovanie sa premenilo z plaču na smiech a objavovanie. Nosič jej dal pocit bezpečia a pohodlia, zatiaľ čo ja som mala voľné ruky na ďalšie úlohy – napríklad na zmrzlinu alebo aj na venčenie nášho psa.

    Be Lenka nosič sa stal nenahraditeľnou súčasťou nášho života. Pretože aj neskôr, keď už mi dcérka v kočíku trošku obsedela, zasa prišla ďalšia fáza – ,,mami hopá“. A teda ja ju budem nosiť na rukách a tlačiť pri tom kočík? :D Vtipné. Šup s ňou do nosiča.

    A práve pre všetky tieto pozitívne skúsenosti sme sa rozhodli zaradiť ho do nášho výberu toho najlepšieho pre mamičky na náš e-shop. No a keďže vieme, aké je materstvo (aj finančne) náročné, pri kúpe nosiča dostanete od nás praktický ruksak Mamaleto úplne zadarmo ako darček 👉 https://i.modrykonik.sk/3JLpn4R

    No a ešte trošku nostalgie na záver. Ten pocit, že som jej stále mohla ovoniavať vlásky, bozkávať si jej malá hlavičku, na ten nikdy nezabudnem a som vďačná, že som to mohla zažiť ❤️.

    Ako sa spieva v tej piesni- 🏛️ Together forever and never to part 🔗👩🏽‍🤝‍👨🏼

    Baby dajte tip na darček pre kolegynku k 50tke😉

    Keď ideš k rodičom na návštevu a oni ťa vymknú.🤷🏻‍♀️
    Tak aspoň čakáme s týmto výhľadom.Krasny deň zienky❤️

    ahojte neviete prosím poradiť letíme v lete so smart wing a chcem sa spýtať či je možná zdieľaná batožina? teda či môžme mať s dcerou jeden kufor a muž so synom druhý ? alebo musí myť každý svoj kufor? dakujem

    Ahojte poraďte niečo v okoli Handlová - Prievidza smer PN nejakú restiku a niečo zaujímavé na videnie ….

    katethebest
    Správa bola zmenená    Dnes o 10:21    

    Výlet na najvyšši vrch v Aténach Mount Lycabettus🏛️Felixko sa nahundal teda riadne , ale s 3947292 prestavkami to vyšlapal😅

    (10 fotiek)

    Vedeli by ste mi poradiť ohľadom internetu do mobilu? Mám Tesco mobile kartu,tam si viem pustiť internet na aktuálny deň 500 mb,za 0.70€. je to fajn cena,len,mne je tých 590 mb zbytočne ,nestihnem to v ten deň minút.tak ak je niečo iné, zaujímavé.nepouzivam každý deň,len sem-tam keď si chcem niečo pozrieť mimo domu