modrykonik
8. máj 2024
584 

Nosič náš každodenný: Alebo prečo je to fakt dobrá investícia...

Mali ste už dieťa, ktoré vôbec nechcelo spať v kočíku? Že ste počas tehotenstva asi 2 mesiace vyberali kočík, potom ste mesiac vyberali, kde ho kúpite a nakoniec sa vám narodí dieťa, ktoré v ňom proste kričíííí a trpííí a vy s ním? Tak ja som presne také mala. No rozhodla som sa, že ja trpieť nebudem a začala som hľadať nosič, ktorý by bol vhodný už od prvých týždňov života bábätka (vedela som totiž, že šatkovanie nebude moja šálka kávy).

Keď som prvýkrát počula o ergonomických nosičoch, netušila som, čo očakávať a poriadne som ani nevedela, čo to slovo znamená. No čo, prvo matka, nehanbím sa za to. Skrátka som ako mladá matka s malým dieťaťom  hľadala spôsob, ako cestovať, nakupovať, variť a zároveň udržať malú pri sebe pohodlne a bezpečne. No dobre, možno aj trošku štýlovo.

Veľmi prirodzene som zablúdila ku značke Be Lenka, pretože som ju poznala cez barefooty. Navyše, ťahá ma to k slovenským značkám. Ale long story short, nosič Be Lenka sa nakoniec stal mojím záchrancom. A Prečo?

Pretože mi pri nosení dcérky hlavne neodišiel chrbát. To je asi najväčší benefit. Keď si budete hľadať nosič aj pre väčšie deti, určite pozerajte taký, aby mal široké nastaviteľné popruhy (to je naozaj dôležité, váha bábätka sa oveľa lepšie rozloží). Konečne som zacítila, že môžem prejsť dlhšie vzdialenosti bez toho, aby som sa cítila unavená a „porkrivená". Plus, neviem, ako ste to mali vy, ale ja som prvý rok po pôrode hľadala opäť svoj štýl obliekania. Takže som hľadala niečo minimalistické, čo zladím aj k oblečeniu. Zásah.

No najdôležitejšie bolo, že ho moje dieťa zbožňovalo. Keď som malú dala do nosiča, očká sa jej rozžiarili a objavila sa radosť. Čo viac matka potrebuje? Cestovanie sa premenilo z plaču na smiech a objavovanie. Nosič jej dal pocit bezpečia a pohodlia, zatiaľ čo ja som mala voľné ruky na ďalšie úlohy – napríklad na zmrzlinu alebo aj na venčenie nášho psa.

Be Lenka nosič sa stal nenahraditeľnou súčasťou nášho života. Pretože aj neskôr, keď už mi dcérka v kočíku trošku obsedela, zasa prišla ďalšia fáza – ,,mami hopá“. A teda ja ju budem nosiť na rukách a tlačiť pri tom kočík? :D Vtipné. Šup s ňou do nosiča.

A práve pre všetky tieto pozitívne skúsenosti sme sa rozhodli zaradiť ho do nášho výberu toho najlepšieho pre mamičky na náš e-shop. No a keďže vieme, aké je materstvo (aj finančne) náročné, pri kúpe nosiča dostanete od nás praktický ruksak Mamaleto úplne zadarmo ako darček 👉 https://i.modrykonik.sk/3JLpn4R

No a ešte trošku nostalgie na záver. Ten pocit, že som jej stále mohla ovoniavať vlásky, bozkávať si jej malá hlavičku, na ten nikdy nezabudnem a som vďačná, že som to mohla zažiť ❤️.

Aj ja odporúčam od belenka nosič☺️🥰

8. máj 2024

Začni písať komentár...

Odošli