❤️

    Ďakujem za krásny darček 😍Milujem ťa najviac ❤️❤️💋💋💋

    (2 fotky)

    Ahojte prosim o radu syn bude mat 9 rokov ma oslavu na stadione cize placu je dost je to futbalista a aj kamosi...nejake zabavne hry alebo sutaze mna nenapada nic len ze si zahraju futbal🙈🤣dakujem za kazdy napad

    danupas
    Správa bola zmenená    Dnes o 19:43    

    Baby nemáte niektorá presne túto pohovku ?

    Milky bar😁🐾❤️

    malicka1986
    Správa bola zmenená    Dnes o 19:21    

    Baby zasa sa mi spravilo pri ustach take nieco,co to moze byt....
    Jeden cas som mala od toho pokoj a teraz zasa

    prosim vas, v ktorom filme- myslim, ze to bol animak- bola hlaska- Vsichni tady umřeme!😅

    Ahojte mamičky kúpili by Ste chlapcovi červený bycikel áno/nie.

    Moja Melody ❤️

    Prosím poraďte mi...zháňam originál pesničku z tohto videa...

    https://www.youtube.com/watch?v=rhBSRsy_5Rk


    Už som zúfalá...

    Ideme synovcovi na prve svate prijimanie 🥰100km za nami, 528 pred nami🫣 Bruno zatiaľ fajn, ale uvidíme...

    Ahojte prosím máte stymto sprejom na vlasy skúsenosti? Teda ci pomáha krepovitym nepodajnym vlasom ďakujem 😘

    Ahojte, boli ste tento rok niekto na koncerte Vondráčkovej 2024? Dojmy...

    Idem si po radu s kojenim a celkovo s papanim,mlieka mám dosť až veľa pred kojenim aj aj odsajem príde mi he nestíha papať,po chvíle ale keď sa kojí sa začína rozčuľovať a napájať zase neviem čo sa deje keď je ponúknem fľašu robí to aj pri fľašu po chvíľi nemali ste takýto problém ?

    nesvadbovoAMBASÁDORKA
    Dnes o 16:16    

    Nájsť krásu v malých radostiach všedných dní… 🥰

    Moje najobľúbenejšie jedlo. Kupujem pravidelne od lokálneho mäsiara. Cena 3,80eur/500g. Veľa, málo, akurát? Kto miluje tiež?

    Ahojte.. Myslite ze sa da ku tomuto stoliku kupit nahradna ta spodna polica?? Dqkujem

    redakcia
    Dnes o 14:15    Čítané 84x

    Cyklus detských respiračných ochorení

    Na jar a v lete, na rozdiel od zimných mesiacov, býva viac bezstarostných dní bez chorôb. Ak sa však deti pohybujú v kolektívoch, stretávajú sa s vírusmi a baktériami po celý rok. 

    K lekárovi aj desaťkrát za rok... 

    Najčastejšie sa na Slovensku detskí lekári stretávajú so zápalmi horných a dolných dýchacích ciest. A to v období veku 3 – 6 rokov, kedy deti môžu navštevovať lekára aj desaťkrát za rok. Môže za to prevažne kontakt s novým kolektívom v škôlke alebo pri nástupe do školy. Ako zvládnuť záplavu chrípkových vírusov čo najlepšie a pomôcť deťom v domácom prostredí? Poradíme vám niekoľko jednoduchých krokov, ktoré môžete podniknúť doma, aby ste udržali svoje deti zdravé a šťastné. Hodina denne na čerstvom vzduchu, športovanie, plávanie, zdravá strava plná vitamínov, dostatok spánku - to všetko môže posilniť imunitný systém vašich detí ešte pred ochorením. Ak sa však nevyhnete prechladnutiu a chrípke, nezúfajte.

    Kedy navštíviť pediatra? 

    Niekedy sa zdá, že najlepším riešením je hneď pri prvých príznakoch ochorenia zavolať lekára a začať s klasickou liečbou. Avšak nie vždy je to ideálna stratégia. Na vyšetrenie by ste mali prísť až po jednom či dvoch dňoch, keď sú príznaky ochorenia plne rozvinuté. Vtedy môže lekár rozhodnúť o správnej liečbe. Existujú však výnimky, ako napríklad novorodenci alebo dojčatá s vysokou teplotou, ktorí vyžadujú okamžitú lekársku starostlivosť. Veľmi dôležité je vedieť rozlíšiť aj typ kašľa a podľa toho určiť doplnkovú liečbu. Ak začne byť dieťa dýchavičné a kašeľ sa náhle zhorší, vtedy už kontaktujte lekára. No väčšina detských ochorení je zvládnuteľná doma s pomocou voľnopredajných liekov. Dostupné sú rady a informácie online či od farmaceutov v lekárňach.

    Horúčka sa dá zvládnuť do päť dní... 

    Pri liečbe bolesti a horúčky u detí je dôležité mať na pamäti, že jednorazové podanie antipyretík nemusí stačiť. Je lepšie udržiavať teplotu pod kontrolou, aby sa dieťa cítilo pohodlnejšie. Sledujte tiež, ako vaše dieťa reaguje na lieky a konzultujte s lekárom, ak máte akékoľvek obavy. Často je horúčka sprevádzaná aj inými príznakmi ako bolesť v hrdle, kašeľ či soplík, hnačka. Základom je odpočinok v domácom prostredí a dostatok tekutín. Ak teplota dieťaťa presiahne 38,5 stupňa alebo ak horúčka pretrváva dlhšie a dieťa ju zle znáša, podávame voľnopredajné lieky proti horúčke. No ani po prvej dávke nemáme vyhraté. Vo väčšine prípadov jednorazové podanie antipyretík nepostačuje. Vhodné je zvoliť si taký režim podávania, aby sa teplota udržala pod kontrolou a aby sa dodržalo správne dávkovanie. S dávkou starostlivosti môžete horúčku zvládnuť do 4-5 dní. Pamätajte, že nie je nič dôležitejšie ako zdravie a pohoda vašich detí.

    Vyberte pre vaše dieťa Paralen!

    Vhodnú formu podávania zvoľte podľa veku a kilogramov vašej ratolesti. PARALEN ® 125 mg tablety sú určené pre deti od troch rokov a od deviatich kilogramov, PARALEN ® 100 mg čapíky sú vhodné pre deti od siedmich kilogramov a PARALEN ® SUS sirup je pre deti od troch mesiacov a s minimálnou telesnou hmotnosťou päť kilogramov. Ak si na základe veku a kilogramov vášho dieťatka môžete vybrať z viacerých možností, rozhodnite sa podľa jeho zdravotného stavu – napríklad ak má hnačku, nie je vhodné podávať čapíky. Naopak, ak dieťa vracia, môžete siahnuť práve po nich. 

    Tento článok vyšiel s podporou PARALEN®

    Zdroj fotografií: Redakcia

    MAT-SK-2300231-2.0-05/2024

    PARALEN ® 100 je liek na použitie do konečníka. PARALEN ® 125, PARALEN ® SUS sú lieky na vnútorné použitie. Obsahujú paracetamol. Pozorne si prečítajte písomnú informáciu pre používateľa a poraďte sa s lekárom alebo s lekárnikom.

    Prosim odporúčanie na pláž v Taliansku? Piesková vhodná aj pre deti

    😂 😀

    viete mi prosim poradit nejakeho odbornika, gynekologa, s ktorym ste spokojne? senec + okolie. vdaka.

    Čaute, čo zvyknete nachystať pre gratulantov na narodeninovú oslavu konanú doma ? Chcem spraviť gyros šalát ten má uspech, slané spravím niečo z lístkového cesta a chcela by som ešte niečo...rozmýšľala som nad tzv. ruským vajcom alebo dačo podobným... viete mi dať nejaké tipy ? Určite nebudem doma niečo vysmážať na oleji tzv. rezňe a pod. Inšpirujte ma niečím 🙂 budem vďačná

    modrykonik
    Správa bola zmenená    Dnes o 10:59    

    Čo by malo byť v tehotenskom boxe? 🥰

    To je otázka, ktorú sme si položili, keď sme zakladali kategóriu pre tehotné. Ako ženy sme sa zhodli, že by to mali byť určite iba a hlavne praktické (nevyhnutné) produkty a cenu musíme nastavit férovo tak, aby ste vy, naše mamičky, naozaj čo najviac ušetrili...💰

    👉 https://i.modrykonik.sk/tehotenska_kolekce

    A myslíme si, že sa nám to aj podarilo! 🎯 V kategórii pre tehotné nájdete napríklad kyselinu listovú, olejčeky na tehotenskú pokožku, čaje pre tehotné, dojčiace vankúše, bambusové plienky atď., a to všetko za fantastické ceny 🤩

    A pokiaľ si produkty nakúpite ako hotové sety, môžete ušetriť až 49%! 🥳

    Verte nám, že lacnejšie už to naozaj byť nemôže 🙏 Presvedčte sa samy a pozrite si celú ponuku 🙏 👉 https://i.modrykonik.sk/tehotenska_kolekce

    (4 fotky)