Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.

    Objednal som mame tieto 4 knihy. Čítali ste to niektorá? Sú v pohode?

    Pre tie, ktoré viete, tak pridávam fotku, že ako sa darí mojej skúšobnej sadeničke, ktorú som zasadil pred mesiacom a piatimi dňami. Už sa robia na nej prvé puky. Pre tie, ktoré neviete, tak pozrite do môjho profilu, aby ste vedeli o čom je reč. Plus fotky dnešného presádzania. Všetko odroda Moruga Scorpion.

    (3 fotky)

    Nitrančanky gratulujem k titulu v hokeji. Z ôsmeho miesta v základnej skupine získať titul je pecka. Klobúk dole.

    Dneska mám narodeniny a prišiel mi takýto dopis z DIGI. Keď neprší, tak aspoň kvapká.

    Tento rok je to 10. rok, čo pestujem čili papriky. Prvýkrát idem skúsiť zasadiť sadeničku, ktorú mám z odrezku z minuloročnej rastliny. Trvalo 2 mesiace, kým takto zakorenila. Som zvedavý, že či z nej niečo vypestujem. Inak pestujem každý rok vždy od semena.

    (2 fotky)

    Predávam veci tu aj na iných inzertných portáloch už pekných pár rokov. Mám kopec skúseností s kupujúcimi. Posielam veci aj na dobierku a mal som teraz jednu dobierku, ktorú dotyčný nechcel prebrať. Ostávali ešte 2 dni do prebratia. Keď som mu po 14 dňoch napísal, že čo sa deje, že prečo neprebral zásielku, tak samé výhovorky. Potom už ani nereagoval na správy, aj keď som videl, že ich čítal. Tak som mu nakoniec napísal, že ak ju nepreberie, tak všade na internete zverejním jeho meno, adresu a telefónne číslo. A čuduj sa svete ju posledný deň prebral. Áno najlepšie je poslať veci až po pripísaní peňazí na účet, ale nie každý chce posielať dopredu a preferuje dobierku. Skúsil som to takto a vyšlo to. Možno aj vy budete mať podobnú skúsenosť. V mojom prípade išlo o 80eur za bundu a 5,70eur bolo poštovné.

    Ďalšie sú doma. 118eur. Dneska kuriér doniesol. Že robia aj v sobotu, lebo majú toho extrémne veľa.

    Ulož.to, ako ho poznáme končí. Od 1.12.2023 sa nebude dať sťahovať z Ulož.to filmy, seriály, hudbu. Proste nič. Tak rýchlo využite posledných pár dní na to, aby ste si stiahli svoje obľúbené dáta.

    Už sú doma. 105eur. Poznáte?

    Trošku nám to tu cez prázdniny narástlo. Moruga Scorpion.

    (8 fotiek)

    Predávam veci tu aj na bazoši. Medzi inzerátmi som mal aj detské knihy. A prišla mi sms od jednej ženskej, že má záujem o detské knihy, ktoré našla na bazoši. Že ich kúpi všetky, ktoré mám v inzeráte. Myslel som, že to určite. A na druhý deň od sms poslala muža na aute a knihy prišiel zobrať. Normálne som neveril. Tých kníh bolo 23. Poteší.

    peterusoo
    Správa bola zmenená    10. jún 2023    

    Aj vo vchode to ide. Moja 9. sezóna. Moruga Scorpion Yellow. Kto ľúbi?