Ahojte, poradite mi hru na mobile pre dievča cca 8-10r? Ďakujem krásne 💐

    Ideálny kočík pre každodenné dobrodružstvá?

    Ak hľadáte kočík, ktorý kombinuje komfort, praktickosť a všestrannosť, Petite&Mars Royal2 je ideálnou voľbou. Tento populárny a obľúbený model sa teší veľkej priazni medzi rodičmi, a to z dobrých dôvodov:

    👉 Priestranné sedadlo s polohovaním do úplného ľahu
    Jednou z najväčších výhod kočíka Petite&Mars Royal2 je jeho priestranné sedadlo. Môže byť napolohované až do úplného ľahu. Navyše chrbtová opierka má možnosť odvetrávania v podobe sieťovanej zadnej opierky po sklopení do ľahu, čiže dieťa v letnom teplom období má zabezpečenú kvalitnú cirkuláciu vzduchu.

    👉 Výborné odpruženie a kolesá pre akýkoľvek terén
    Petite&Mars Royal2 je vybavený odpružením, ktoré spolu s robustnými kolesami umožňuje hladký prejazd aj po nerovných povrchoch. Či už ide o trávu, kamienky, lesopark, alebo mestské kocky, tento kočík zvládne všetko. To je dôvod, prečo ho mamičky tak veľmi oceňujú.

    👉 XXL Strieška pre celoročnú ochranu
    Kočík je vybavený XXL strieškou, ktorá poskytuje výbornú ochranu proti slnku, vetru a dažďu. Táto strieška je celoročným plusom, vďaka ktorému je kočík ideálnym spoločníkom za akéhokoľvek počasia.

    🎉 Aktuálne nájdete Petite&Mars Royal2 v najvýhodnejšej cene na trhu u nás v e-shope navyše aj s fusakom a batohom Mamaleto (ktorý sa dá pripnúť na kočík) ZADARMO 👉 https://i.modrykonik.sk/letna_akcia_kociky_2024 🎁.

    (3 fotky)

    Na prvej fotke oblieka Patrik - Adamka 🩵
    Na druhej fotke Adamko - Livušku 🩷
    🩵🩵🩷

    (2 fotky)

    baby objavila som si nove krcove zily, uz sa z toho asi zblaznim. viem ze cas nezastavime no neda sa to aspon nejako spomalit?

    Dievcata mate uz ten novy hrudny pas pre zeny na behanie od Garminu? Ako ste spokojne? Co je lepsie oproti staremu? Vdaka za recenzie🙂

    Ahojte, viete mi odporučiť nejakú dobrú reštiku v Prahe? A čo tam treba vidieť? ĎAkujem moc

    Baby môžete mi tento regál z Lidla niektorá odfotiť čo ho máte doma ?Chcem vidieť aké to je veľké a aj tie boxy ďakujem

    konik_testuje
    Dnes o 07:34    Čítané 13x

    Skúsenosti s produktami detskej výživy značky France Lait

    Zabezpečiť správny rast a vývoj našich najmenších je pre každého rodiča prioritou. Výživa je základom zdravého života, a preto je dôležité, aby deti dostávali všetky potrebné živiny v tej najlepšej forme. Vyberať si produkty detskej výživy, na ktoré sa môžete spoľahnúť, je teda kľúčové. A vy ich budete mať teraz možnosť testovať!

    Čo budeme testovať

    France Lait je už 60 rokov odborníkom na detskú výživu. Ponúka celý rad dojčenských mliek a potravín, ktoré zohľadňujú potreby každého dieťaťa a sú veľmi dobre znášané. Laboratóriá FRANCE LAIT striktne sledujú kvalitu a optimálne dávky vybraných živín v produktoch. Každý z nich tak pokrýva všetky výživové potreby dieťaťa určitého veku.

    France Lait 2 Následná dojčenská mliečna výživa: Táto výživa obsahuje mliečne tuky v špecifickom pomere s rastlinnými olejmi, ktoré vytvárajú unikátnu zmes OptiNutri. Táto zmes je navrhnutá na podporu optimálneho vývoja zraku a mozgu vášho dieťaťa. Obsahuje 13 vitamínov, 11 minerálov, železo, vápnik, vitamín D, vitamín C, esenciálne mastné kyseliny a bielkoviny. Mliečny tuk je významným zdrojom energie, ktorý je dôležitý pre rast a vývoj dieťaťa. Navyše, mliečna výživa France Lait 2 poskytuje vysokú znášanlivosť a je ľahko stráviteľná. 

    France Lait Pšeničná mliečna kaša medová: Tento výživový prípravok na báze obilia je určený pre dojčatá a malé deti od 6 mesiacov. Obsahuje 13 vitamínov a 11 minerálov, ktoré podporujú zdravý rast a vývoj dieťaťa. Pšeničná mliečna kaša je obohatená o proteíny, komplex sacharidov, vitamíny a minerály, ktoré sú nevyhnutné pre optimálny vývoj. Kaša je ľahko stráviteľná a vynikajúco chutí, stačí pridať iba vodu.

    Koho hľadáme

    Hľadáme mamičky s detičkami vo veku 6 až 12 mesiacov, ktoré sú ochotné skúšať nové veci a zaujímajú sa o zdravú a vyváženú výživu pre svoje deti. Dieťa by nemalo trpieť alergiou na mliečnu bielkovinu alebo laktózu. Ak spĺňate tieto požiadavky a radi by ste vyskúšali nové produkty, ktoré uspokoja každé hladné bruško, potom hľadáme práve vás! 

    Samozrejmosťou je ochota podeliť sa s výsledkami testovania s nami na Modrom koníku nielen slovne, ale aj prostredníctvom fotografií.

    Ako sa zapojiť

    Napíšte nám v komentári pod článok, na základe čoho si vyberáte produkty pre svoje deti. Ste verná svojej overenej klasike, alebo rady skúšate nové veci? Nezabudnite spomenúť aj vek svojho dieťatka a či netrpí alergiou na mliečnu bielkovinu alebo laktózu.  

    Prihlásiť sa do testovania je možné do nedele 16.06.2024. V priebehu týždňa potom vyberieme 25 mamičiek a o ďalších krokoch ich informujeme v internej pošte.

    Tešíme sa na vaše komentáre a skúsenosti!

    konik_testuje

    modrykonik
    Správa bola zmenená    Dnes o 07:30    

    ⭐Tipovačka⭐

    Ahojte, baby, aj vy máte také upršané ráno 🙄? Poďme si ho trošku spríjemniť. Dáme si na tento týždeň ďalšiu tipovačku.

    Tipovačka sa týka aktuálnej akcie - naša kočíková expertka a poradkyňa Ľudka pre vás urobila výber zaujímavých športových a cestovných kočíkov a ku každému navyše dostanete obľúbený batoh Mamaleto ZADARMO 😍. Farbu batohu si po zakúpení môžete vybrať. Ďalšie plus - kočíky sú v najlepších cenách na trhu 💃 👉 https://i.modrykonik.sk/letna_akcia_kociky_2024 🙂

    Tak baby, teraz k ⭐Tipovačke⭐ - tipnite si, aký objem litrov má náš ruksak, ktorý dostanete k športovým a cestovným kočíkom? Napr. 5 L, 6 L a pod.

    Hráme o Mamaleto Mušelínovú plienku (dizajn si môžete vybrať) a detskú kozmetiku HiPP Kúpeľ na dobrú noc (350 ml) a Pleťový olej (200ml).

    Losovať budeme jednu zo všetkých odpovedí (nie iba z tých správnych) v piatok 14.6. 🥳!

    #letna_akcia_kociky_2024 #tipovacka

    mravenekAMBASÁDORKA
    Správa bola zmenená    Dnes o 07:19    

    Takto pri pondelku ešte upozornenie pre všetky milovníčky súťaží 🙂
    Tentokrát môžete so 101 Drogéria vyhrať
    🟣 3x Apple Watch SE
    💙 10x ročnú zásobu o.b.® tampónov
    Stačí zakúpiť akékoľvek produkty o.b.®. Súťaž prebieha v termíne od 22. 5. do 11 .6.
    Viac informácií nájdete na www.101drogerie.sk/sutaze
    #101drogeria

    modrykonik
    Dnes o 06:41    Čítané 53x

    Vítame Ambasádorku Baagl

    Koniec školského roka je za dverami. Rodičia sa tešia na zaslúžený oddych, deti azda ešte viac. No so školskou tematikou sa na Modrom koníku bude stretávať aj počas prázdnin. Máme radosť, že vám môžeme predstaviť novú Ambasádorku pre Baagl, inovatívnu značku špecializujúcu sa na výrobu ergonomických školských batohov a aktoviek!

    Baagl kladie dôraz na zdravie a pohodlie detí. Ich produkty kombinujú moderný dizajn, vysokú funkčnosť a kvalitné materiály, čo zaisťuje ich dlhú životnosť a spokojnosť zákazníkov. Baagl sa neustále snaží zlepšovať a rozširovať svoju ponuku nielen tašiek, ale aj všetkých doplnkových produktov, aby uspokojila potreby školákov a ich rodičov.

    Spolu s Táňou @nelinkabublinka si počas leta posvietime na všetky dôležité záležitosti súvisiace s výberom vhodnej školskej tašky, ako správne nastaviť batoh alebo aktovku, či ako predísť zdravotným rizikám spôsobeným asymetrickým zaťažovaním detskej chrbtice. Ak ju ešte nesledujete, je načase to napraviť, spolu s Baagl si budete môcť na jej profile zasúťažiť o hodnotné ceny.

    Zoznámiť sa s Táňou môžete prostredníctvom jej uvítacieho článku.

    My ťa, Táni, vítame v našom tíme a tešíme sa na tvoje príspevky!

    Prajeme veľa úspechov! 

    Tím Modrý koník

    Mám pocit, ako keby som ho pila včera celý deň 😀

    Baby, viete mi poradiť, kde sa dajú kúpiť také obaly/sáčky na oblečenie (napr. na jednu mikinu, jedno tričko) v akých bývaju tie veci original zabalené, keď vám napr. príde balík z nejakého obchodu? Nemám na mysli tie obaly na uskladnenie vecí. Snáď som sa vyjadrila aspoň trochu zrozumiteľne a chápete, aký sáčok myslím. 😀 Ďakujem!

    nelinkabublinkaAMBASÁDORKA
    Dnes o 06:37    Čítané 139x

    Prípravy na nový školský rok s Baagl

    V ruke držím fotografiu mojej mladšej dcérky. Stojí pod zakvitnutou sakurou, ktorú sme sadili pred necelými siedmimi rokmi spolu s manželom a staršou dcérkou. Mesto si vymyslelo veľmi peknú symbolickú akciu, kde rodičia detičiek narodených v danom roku, posadili za svoje novorodeniatko strom. Bolo to už takmer pred siedmimi rokmi. Pani učiteľky v škôlke vybrali práve túto sakurovú alej ako prírodnú kulisu na fotenie detičiek na škôlkárske tablo. V hlave mi víria spomienky. Na ten malý uzlíček, ktorý tak neskutočne rýchlo narástol. Ani neviem, kedy sa to stalo a od septembra máme doma už druhú školáčku.

    Pred nami je teda vzrušujúce obdobie plné prvých čiarok, dopletených písmeniek, zabudnutých desiatových boxov v školskej taške a, v neposlednom rade, učenia sa trpezlivosti.

    No skôr ako sa vrhneme do tohto kolotoča, čakajú nás predsa prázdniny. Čas kedy by sme mali nabrať sily, a samozrejme, pripraviť všetko potrebné na nový školský rok.

    A práve touto prípravou vás budem sprevádzať najbližšie tri mesiace. Predovšetkým však výberom vhodnej školskej tašky. Teší ma, že môžem byť novou Ambasádorkou českej značky aktoviek a batohov BAAGL, za ktorou stojí tím ľudí, ktorí sa neboja výziev, prichádzajú s novými originálnymi nápadmi, milujú moderný dizajn, sledujú trendy a pritom starostlivo dbajú na kvalitu, ergonómiu a predovšetkým zdravie našich detičiek. Ich motto znie: „Vyrastať s Baaglom, znamená vyrastať s odvahou. A presne také ich tašky sú. Prekrásne, odvážne a štýlové! Samozrejme, ich portfólio produktov je omnoho širšie, vyrábajú širokú škálu výrobkov pre malých aj veľkých školákov ako peračníky, desiatové boxy, vrecká na obuv, kufríky na výtvarnú a mnoho ďalších.

    Postupne sa vám pokúsim predstaviť túto značku. Spolu si vysvetlíme, čo je dôležité zohľadniť pri výbere školskej tašky, vypichneme nejaké rady fyzioterapeutov, prečo je tak dôležitá ergonómia, ale aj ako správne nastaviť batoh či aktovku. Nebudú chýbať moje tipy, postrehy, budem sa veľa pýtať na vaše názory a diskutovať pod príspevkami. Teším sa, že si budete môcť na mojom profile v priebehu týchto troch mesiacov, ktoré nás čakajú zasúťažiť nielen o školské tašky, ale aj o ich doplnkové produkty.    

    V závere článku by sa patrilo konečne predstaviť. Volám sa Táňa, mám 37 rokov a som mamou dvoch dcér, 6-ročnej Simonky a 9-ročnej Bianky. Od septembra budeme mať teda doma prváčku a štvrtáčku. Často bačujeme samé v trojici, keďže náš tatino pracuje v zahraničí a tak máme doma obvykle babinec odtrhnutý z reťaze, ktorý nemá kto krotiť 😊

    Koník je moja srdcovka, našla som tu priateľov, vysnívanú prácu a aj veľa rád. Teším sa, že sa vďaka tejto spolupráci stanem opäť aktívnym členom tejto komunity, nielen tichým pozorovateľom. Rada fotografujem, píšem a čítam knihy. Moja guilty pleasure sú papiernictvá. Milujem perá zošitky, bločky, zápisníčky, zakladače a tak si dokážete predstaviť, že začiatok školského roka je pre mňa ako malé Vianoce.

    Teším sa na moje pôsobenie. Dúfam, že budú moje príspevky pre vás prínosné a dozviete sa z nich niečo nové.

    Vaša Ambasádorka Táňa

    Frogies
    Máte prosím skúsenosť s touto stránkou ? Aj vám doručili balík ?

    #test_gerber2
    Našu Emmku zas vybrali na testovanie tak ideme na to .🍀😍príchute Banán a mango a Slivka 😋

    Ahojte . Pracujete niekto vo VUB ,alebo ste tam otvárali účet dieťaťu?
    Ja som v pondelok tam otvárala účty dcéram. Prvá ma 15 čiže ona už má účet pre mladých
    Mala tam byt odmena 60e ak bude mať na sporiacom účte aspoň 50e mesiac. No v piatok jej prišlo 60 e od banky a na sporiacom ešte nic nemala . Nikde na nete sa neviem dopatrat co je to za odmenu .
    Do banky neviem ci sa dnes dostanem .
    Ďakujem

    Dokázali by ste odpustiť tým, ktorí vám ublížili?
    Má mnohé zdravotné benefity a liečivé účinky, tvrdí psychologička Lucia Záhorcová z projektu Odpustenie.sk. Vychádza jej aj super kniha...
    Čítajte: https://lepsiden.sk/ako-odpustit-tym-co-nam-ubl...

    mima267
    Správa bola zmenená    Dnes o 05:22    

    Baby, chystáte sa do Albánska? Alebo boli ste tam? Páčilo sa Vám tam?

    nebeskabrana
    Správa bola zmenená    Dnes o 04:43    

    Baby, mam novu chladničku zapnutá od piatku. Beko Neo frost....
    Ale asi sa už zbláznim neustále ide nevypne sa pri požadovanej teplote len ide ide ide
    Merala som večer decibel lebo som počula viac chladničku ako film a nemerala som až 53 najtichsie ide 42cca ale inak vkuse hučí
    Koľko dní vám toto robila nová chladnička kým konečne stichla??
    Lebo mam pocit že sa zbláznim ja aj syn ( autista citlivý na zvuky)

    Dobrý večer, užívam kortikoidy na ihalaciu..
    No zajtra chcem ísť na odber krvi... môžu mať výsledky skreslené hodnoty kvoli tomu?
    Dodám ze chcem odbery na čierny kašeľ.

    dominika_cAMBASÁDORKA
    Včera o 21:48    

    Na sklonku víkendu mi tu ostala ešte povinnosť vyžrebovať výhercu poslednej súťaže 🙂 Srdečne gratulujem mamičke, na ktorú sa tentoraz usmialo šťastie - @lucielovasova1985 🙂 Ostatným ďakujem za zapojenie a teším sa na ďalšiu #babylove súťaž ❤️

    veronikaveron
    Správa bola zmenená    Včera o 19:59    

    Prosim vas, syn (8r) je alergik, dávam vyse mesiaca lieky od alergie a sprej do nosa a aj napriek tomu v noci chrápe. Antihistaminika nevedia zmenšiť nosnú mandlu, ak ju ma teda zvacsenu? Alebo preco chrape? Ďakujem