Ahojte žienky, ako ste na tom s chudnutím ?
    Ja som rozmyšlala, že skúsim zaradiť beh. Vraj z behania sa celkom pekne chudne. Najhoršie je na tom, že začnem behať 2-4 dni a potom prestanem. Nemám asi až takú silnú motiváciu. Viete mi poradiť ako na to ? Alebo, čo vám pomohlo ?

    Dobrý deň prajem. Chcela by som sa opýtať či nepoznáte náhodou dobrú alergológiu pre dospelých v Bratislave. Prejavuje sa u nás pravdepodobne silná alergia. :(. Ďakujem krásne za odporučanie vopred.

    Ahojte mamičky. Neviete o niekom, kto vie piecť a zdobiť torty ? Do budúceho týždňa cez víkend, by som chcela tortu. Alebo nejakú dobrú cukrareň v meste BA- Ružinov ☺️. Ďakujeem

    Ahojte mamičky, nevedeli by ste mi odporučiť niekde velmi dobrú kaderníčku BA - Ružinov ? Rozmýšľala som, že po ceste z práce skusim NIVY - kadernictvo KLIER, ale neviem či to nebude veľmibtam drahé a taktiež recenzie som o nich nenašla. Za každú radu, vám ďakujem. ✌️

    Ahojte mamičky, nemá niekto z vás náhodou knihu od autorky Gabriely Futovej POŠKOLÁCI ? Veľmi by som ju potrebovala a nie je nikde dostupná. Ak by ste mala nejaká, bola by som vďačná. 🤗 Vopred veľmi pekne ďakujem.

    Dobrý deň mamičky, chcela by som sa opýtať. Ja tu ešte Bratislavu moc nepoznám. Nevedeli by ste mi poradiť. Potrebovala by som sa objednať na USG prsníkov do Ružinova. USG prsníkov je v Ružinovskej poliklinike alebo priamo v Ružinovskej nemocnici ? Asi to bude jedno že kde by som sa mohla objednať. Za radu vám moc krásne ďakujem.

    Dobrý deň mamičky, chcela by som sa vás opýtať, či mi neviete odporučiť veľmi super kožnú ambulanciu v BA s perfektným prístupom ? Vopred veľmi pekne ďakujem☺️🤗.

    Ahojte mamičky, chcela by som sa opýtať, neviete mi náhodou povedať, kde sú najlepšie jednodňové wellnesy v okolí BA ? 😊

    Dobrý deň mamičky. Chcela by som sa opýtať, aký máte názor na laserové odstranenie znamienok na tvári, tele v Estethic v BA ? Odporúčate ?
    Ja sa veľmi bojím obyčajneho chirurgického zákroku, že mi ostanú jazvy, tak som rozmýšľala či laserovou by som radšej nepodstúpila. Máte s tým skúsenosti ? Ste spokojné ? ☺️ Ďakujem za vašu odpoveď.

    vodnarova
    Správa bola zmenená    26. jún 2023    

    Ahojte mamičky. Chcela by som sa vás opýtať, aké skúsenosti máte s laserovou operáciou očí v Excimeri v BA ? Odporúčate ? Po operácii ste sa ako cítili ? Je potrebné sa báť ?
    Viem, že u každého iného človeka pôsobia inak oči po operácii, ale chcela by som veľmi vedieť, či ste mali pocit zlepšenia, či dlhodobo dobre vidíte. Za každú skúsenosť Vám veľmi pekne ďakujem.

    Dobrý deň prajem mamičky😊. Chcela by som sa opýtať či mi neviete odporučiť nejakého dobrého gynekológa/gynekologičku v BA - Ružinov poprípade v inej časti BA. Veľakrát som počula, že gynekologička vedia byť prísnejšie, ale nemusí byť pravda. Ďakujem ✌️.

    Ahojte mamičky ☺️ neviete mi niekoho poradiť kto pečie vynikajúce torty narodeninové v BA Ružinov? Viete mi niekoho odporučiť ? Vopred vám veľmi pekne ďakujem. 🥰

    Ahojte mamičky, chcela by som sa opýtať aké máte skúsenosti s odstraňovaním znamienok na tvári ? Či už okolo nosa, líca..... Chcela by som si dať odstrániť znamienka, ale trochu sa bojím toho, či mi jazvy hlboko neostanú. 😔

    Ahojte mamičky. Chcela by som sa opýtať čím plníte celé kurča ? Aké suroviny väčšinou dávate do celého kurčaťa? ☺ Za každú inšpiráciu ďakujem.

    Ahojte mamičky. Máte skúsenosti so servisom tlačiarní v Bratislave ? Nevedeli by ste mi odporučiť nejaký servis tlačiarní ? Snáď nebudem za opravu viacej platiť ako stal môj tlačiareň.😅 Veľmi by som potrebovala dať do opravy :(. Do práce, do školy potrebujeme veľmi :(. Má len 2 roky tá tlačiareň. Ak by ste mi odporučili niekoho alebo servis, kto by mi tú tlačiareň opravil budem veľmi rada ❤ Vopred vám veľmi pekne ďakujem.

    vodnarova
    Správa bola zmenená    25. júl 2022    

    Ahojte mamičky, študovala niekto z vás extérne 2 roky učiteľstvo MŠ v BA na Strednej pedagogickej škole Bieloruskej ? A ako ste zvládali prax popri práci ? Ako to funguje ? Vopred vám veľmi pekne ďakujem za odpovede. 🤗.

    Ahojte mamičky, chcela by som sa opýtať, neviete v ktorých predajniach predávajú krásne spoločenské šaty na svadby ? Ste s nejakou predajňou spokojné ? Nitra a Bratislava okolie. ☺ Viete mi nejaké odporučiť ? Ďakujem krásne.

    HEh :D :D možno je to tak :D čo vy poviete mamičky nato ? :D