titulienka
26. sep 2021
484 

Testovanie s Bauli

Naša rodina je pomerne veľká, máme 5 detí a máme aj dvoch vnukov. Zdravá strava je pre nás dosť podstatná. Keďže máme ešte 3 školopovinné deti, ktoré rady papkajú, tak je pre nás niekedy dosť náročné vymýšľať jedálniček.

Podstatné su u nás raňajky, počas školy sú to desiate... Keďže, ako každé dieťa, obľubujú niečo sladké, snažím sa vždy vymyslieť niečo, čo je zdravé, chutné a aj sladké . 

Poväčšine si deti prajú na raňajky croissant s mliekom. Vyskúšali sme asi každý, ktorý na trhu je. Hlavne kvôli porovnaniu a ochutnaniu.

Natrafili sme na značku Bauli. Prvé, čo nás prekvapilo, bol obal, ktorý celkovo výraznými farbami zaujal nielen deti, ale aj mňa. Potom to bola úplne perfektne prispôsobená cena, náplne, a čo ma veľmi prekvapilo, bolo to, že croasanty sú aj viaczrné, ktoré sa stali, samozrejme, mojim víťazom. Hlavne ako maškrta v práci.

Deťom najviac chutil čokoládový a vanilkový. Bauli je iný ako ostatné croissanty. Cesto je ľahké, nadýchané, pripomínajúce babkine buchty z detstva. Náplň je rozmiestnená rovnomerne, čo sa u niektorých croissantov stráca.

Takže celkové hodnotenie Bauli je úplná spokojnosť. Bauli ostáva momentálne u nás prídavkom k desiatkam do školy, poprípade, rýchle občerstvenie v práci. Sme radi, že na trh sa dostala nová značka, ktorá našej rodine úplne sadla. Určite budeme Bauli odporúčať .

#test_bauli #recenzia #skusenosti_bauli170

Začni písať komentár...

Odošli