redakcia
28. nov 2022
2605 

Písali ste už Ježiškovi?

Píšete listy Ježiškovi? My áno. Teda... píšeme, ako píšeme. Tí členovia rodiny, ktorí ešte písať nevedia u nás sa listy Ježiškovi kreslia. Viem, že v niektorých rodinách deti vystrihujú vysnívané darčeky z letákov hračkárstiev. No kreslenie má niekoľko výhod. Je úžasné sledovať, ako sa dieťa dokáže snažiť, keď po niečom túži. Keď musí darček nakresliť, starostlivo si vyberá, čo sa na liste objaví a tak nemá hrúbku telefónneho zoznamu. A v neposlednom rade, ja ako rodič mám stále nádej, že sa mi podarí dieťa „naviesť“ tým správnym smerom, dať mu do hlavy „červíka“ na nejakú zmysluplnú hračku, ktorá nebude len x-tou verziou toho istého produktu, ktorý už doma má.

Už s príchodom jesene sa mi v hlave rozbliká kontrolka a ja si začínam všímať deti, na čom „fičia“. Čo ich aktuálne baví a premýšľam, kam smerujú, čo by sa im zišlo v blízkej budúcnosti. Nenápadne im ukazujem zaujímavé veci, aby to tesne pred Vianocami nebolo príliš nápadné. Keď ideme „písať“ list Ježiškovi a premýšľajú, čo by si mali priať, tak im len nenápadne pripomeniem: „Pamätáš na tú stavebnicu, čo sme videli na internete? Tie nálepky boli super,... Veľmi si túžila po tej magnetickej tabuľke, čo ste mali v škôlke.“. A buď sa chytia alebo nie 😊

A presne vďaka magnetickej tabuľke, ktorú mala moja dcérka v škôlke, keď chodila ešte do slniečkovej triedy 😊 a teraz jej, ako žiačke lienočkovej tiredy veľmi chýba, som spoznala e-shop lerni.sk. Po strastiplnom googlení takej „štvorcovej dierkovej tabuľky, kde takým zázračným perom kreslíš guličkami obrázky a potom ich aj vymažeš“ som sa ocitla v raji pre rodičov, ktorí hľadajú za hračkami pre svoje deti viac ako len zábavu. Nájdete tam všetko - drevené hračky, detské puzzle, stavebnice, šrúbovačky, kreatívne pomôcky, náučné hry. Ale aj nálepky, tetovačky, pracovné listy,... Ako hovorím, malé nebo.

Deti sa nehrajú aby sa učili, učia sa pretože sa hrajú

V mojom ideálnom svete, by hračka mala rozvíjať potenciál dieťaťa, byť zároveň učebnou pomôckou, vyznačovať sa originalitou a vysokou kvalitou. A presne také produkty som našla v tomto internetovom obchode. Edukačné hračky, ktoré nájdete v ponuke lerni.sk, nabádajú deti experimentovať, učiť sa a sú odporúčané profesionálmi, ktorí sa venujú rozvoju schopností detí v predškolskom veku.

Hračky na lerni.sk sú jednoducho „iné“. Napriek tomu (alebo práve preto), že sa dieťa pri hre učí, ho edukatívne hračky bavia omnoho dlhšie. Pod pojmom edukatívne hračky nečakajte len niečo veľmi zložité. Okrem spomínanej tabuľky ma oslovili napríklad Nálepky na opätovné použitie – Ľudské telo. Deti bavia, no zároveň podporia ich kreativitu, predstavivosť a dieťa si cibrí svoju jemnú motoriku. Máme odtiaľ aj dočasné detské tetovačky, ktorých aplikáciu zvládne každé dieťa a odstránite ich veľmi rýchlo a jednoducho.

Kým píšem so staršou domáce úlohy do školy, menšia si píše svoje „úlohy“ na tabuľke Čarovné kreslenie. Má všestranné využitie, rozvíja fantáziu, je bezpečná k očiam, má nízku spotrebu energie a jednoducho sa ovláda.

Výber produktov je naozaj pestrý a spôsob vyhľadávania na stránke je prehľadný. Keď neviem, čo vlastne hľadám, vyfiltrujem si produkty podľa veku, pohlavia či materiálu. Ak viem, na ktorej zručnosti by som chcela s dcérkou zapracovať, vyfiltrujem si hračky podľa toho, či chcem stimulovať jemnú motoriku, koordináciu oko – ruka, grafomotoriku, logiku, pozornosť a sústredenie, reč a komunikáciu alebo chceme pri hre len oddychovať a zabávať sa.

Nie sme tak bohatí, aby sme mohli kupovať lacné veci

Páči sa mi, že lerni.sk spolupracuje len s overenými dodávateľmi. Pri výbere kladú dôraz na kvalitu materiálov, z ktorých sú hračky vyrobené. Kľúčom, podľa ktorého sa riadia pri výbere sortimentu, je najmä bezpečnosť a trvácnosť produktov. Tie sú totiž určené pre použitie nielen doma, ale aj v materských školách, kde ich používa množstvo detí dlhé roky. Škôlka je ten najlepší „crashtest“ pre hračku a tak som si istá, že nemusím mať strach z toho, že sa hračky ľahko rozpadnú alebo že počas malej chvíle nepozornosti dieťa poškodením hračky ublíži. Kvalitou hračiek či učebných pomôcok, ktoré ponúkajú sú si istí, keďže garantujú možnosť vrátenia peňazí až do 100 dní.

Jednoduchý, bezpečný a bezproblémový pre každého

Doprava zdarma pri nákupe nad 10 Eur je naozaj vzácny benefit. Ja často hľadám len nejakú drobnosť, ako darček pre neter či synovca a nie raz ma odradí, že 10 eurový produkt sa predraží o polovicu kvôli poštovnému. Za zmienku stojí aj vernostný program pre registrovaných zákazníkov. Za každý nákup na lerni.sk dostanete vernostné kredity, ktoré je možné premeniť na zľavu pri ďalšom nákupe. Pomyselný klobúk skladám pred ich zákazníckym servisom. V dnešnej uponáhľanej dobe veľmi ochotne pomôžu aj tým zákazníkom, ktorí nie sú zbehlí v nákupe na e-shopoch. Stačí im poslať e-mail a ochotní pracovníci zákazníckeho servisu objednávku spracujú za zákazníka.

Ak teda hľadáte inšpiráciu na vianočné darčeky, ktoré nebudú ležať "úhorom" a deti sa k nim budú radi vracať, lerni.sk stojí za navštívenie. Ja tam vždy nájdem niečo nové, zaujímavé a pre detskú hlávku podnetné.

Teraz môžete využiť aj zľavu 10% s použitím zľavového kódu: MODRYKONIK.

Tento článok vyšiel s podporou lerni.sk

Začni písať komentár...

Odošli