modrykonik
24. apr 2024
557 

Keď je kúpanie dieťatka krásnym rituálom

Aj kúpacie produkty a sety, rovnako ako tie tehotenské, jedálenské a „na kolieskach" majú svoj príbeh. Keď sme sa zamýšľali nad tým, čo praktické a nevyhnutné je rozhodne MUST HAVE kúpacej výbavičky, tak sa niektoré z nás museli vrátiť ďaleko do minulosti, zatiaľ čo mladšie kolegynky to majú necelý rok za sebou a pár to ešte len čaká. Čo je ale najdôležitejšie, sme si isté, že sa nám podarilo!

👆 Akcia trvá od 21.3.2024 do vypredania zásob👆

Rozkošná osuška aj kvalitná kozmetika

Asi každá z nás vidí všetky tie roztomilé fotky spojené s detským kúpeľom – nevinný kukuč bábätka alebo batoliatka schovaný pod detskou osuškou s kapucňou, ideálne v tematike zvieratka. Tak presne takú sme do ponuky zaradili aj my! Naša Mamaleto osuška s uškami, ktorá dieťaťu, podľa našich skúseností, vydrží minimálne až do prvého stupňa základnej školy, je mäkká a má husté vlákna, ktoré dokonale sajú. A jej bomba cena vás v momente zvažovania presvedčí o tom, že ju musíte mať!

Rovnako tak nájdete v ponuke aj kvalitnú kozmetiku do kúpeľa, ktorá je šetrná k jemnej detskej pokožke. Koža ako taká je najväčším orgánom našich tiel, a aj keď môže byť nám, dospelým, úplne jedno, čo si na seba dávame a čím sa umývame, u detí by sme týmto smerom ísť rozhodne nemali. Ich pokožka je po narodení a útlom veku natoľko citlivá, že musí dostávať len to najlepšie, aby nedošlo k jej podráždeniu ak nie k trvalému poškodeniu. Preto sme dbali na zloženie produktov a vybrali do našej ponuky e-shopu aj Vami testovanú kozmetiku značky Hipp.

👆 Kliknite sem a nakúpte si produkty na kúpanie v MEGA zľavách! 👆

Bohatá manikúra a detská žinka

Strihať alebo nestrihať? Toto je častokrát veľký „rozdeľovač" názorov, postojov a pohľadov na strihanie nechtov novorodencov a bábätiek. Či už ste na akejkoľvek strane, časom nožnice potrebovať jednoducho budete. Tak prečo si ich rovno nezaobstarať aj s pilníčkom, dvomi hrebienkami na vlasy, teplomerom, náprstnou kefkou, ručnou odsávačkou soplíkov a mini klieštičkami? Všetko toto je totiž nevyhnutné aj praktické a opäť vás ku kúpe Mamaleto manikúry vo fáze rozhodovania presvedčí bezkonkurenčná cena 11.26 EUR! 

A ako posledná prichádza naša tak obľúbená umývacia žinka. Keď sme ju prvýkrát držali v ruke, vzala si ju jedna kolegyňa rovno domov a umýva sa s ňou ona 😁. Dôvod je prostý: Je neuveriteľne jemná a hebká na dotyk! Možno by ste mohli oponovať, že sa žinky (kedysi, alebo možno niektoré aj dnes?) opotrebujú praním, stvrdnú, zapáchajú a sú zdrojom baktérií atď., čo súhlasíme – máte pravdu a môže to tak byť. Lenže práve z toho dôvodu sme si my vybrali umývaciu žinku slovenskej značky Ritka v suchu, ktorú mimochodom vyrábajú skúsené mamičky z bambusového froté, ktoré ani po častom praní netvrdne a ostáva príjemné na dotyk. No a zároveň sa pri ňom nemusíte obávať ani zápachu alebo iných komplikácií.

Darček ku každej objednávke značky Elmex

Zuby, zuby, zuby... v podstate od prvých chvíľ, kedy sa budú zakladať a potom aj viazať a tlačiť na svet, budete o nich vedieť! To nám verte 😁 A potom príde tá milá povinnosť: ich čistenie. Samozrejme, že na to budete musieť prihliadať a použiť aj detskú zubnú (vhodnú) pastu, ale hodí sa, aby si ich v tých úplných začiatkoch sem tam „prebehlo“ aj dieťa. K tomu sa mu skvele hodí prvá kefka Elmex, ktorá je v tvare hryzátka so super úchopmi pre detské ručičky. Schmatne ho, vloží si do úst, pretože to je jeho reflex a prirodzený vývoj a už sa všetko v pusinke jeho hryzením a stláčaním krásne čistí... Bežná cena za tieto 2 produkty je 9.96 EUR, no u nás ho dostane zadarmo ku každej objednávke kúpacích produktov.

Nakúpte si čokoľvek z kúpacej kolekcie v e-shope Modrého koníka a ušetrite s nami slušnú sumičku 💙 Lebo nakupovať na Koníku sa oplatí! 💙

Začni písať komentár...

Odošli