pr_clanok
11. dec 2023
830 

Vianočné vône nielen na Vianoce! To sú dokonalé sviečky Heart & Home

Domov sa počas týždňa a všetkých náročných dní dostávame zväčša až podvečer, kedy je už tma, zima a pochmúrne počasie, ktoré dáva predzvesť najkrajšieho obdobia počas roka - Vianociam. Po dobrej spoločnej rodinnej večeri si radi vydýchneme po všetkých povinnostiach, ktoré nás sprevádzajú počas pracovných dní. Pocit domova a blízkosť rodiny – to sú chvíle, ktoré si radi uchovávame nielen v našich spomienkach vďaka spoločným zážitkom a rodinným aktivitám.

Príjemný večer, vynikajúce jedlo a pitie, dobrá spoločnosť. K tomu dobrá kniha, šálka obľúbeného čaju a prenádherná vôňa sviečky. Páči sa vám táto predstava? Pretože nám skutočne áno!

A čo je na tom najlepšie – nemusí to byť výsadou iba niekoľkých dní či večerov v roku. Príjemnú atmosféru s neodolateľnými vôňami si u vás doma viete navodiť naozaj kedykoľvek. Nečakajte na neskôr, upokojte hektickú predvianočnú atmosféru a doprajte sipríjemné chvíle hneď teraz.

Dnes všetci veľmi dobre vieme, že každodenné starosti nás nútia žiť veľmi rýchlo a často krát bez toho, aby sme si vyhradili čas na oddych, pre seba a svojich najbližších. A práve preto vám prinášame jeden skvelý tip na to, ako si spríjemniť spoločné chvíle jednoducho a v pohodlí vášho domova. Áno – sú to dokonalé vône! Pri nich možno spomaliť, skvele zrelaxovať a uvoľniť zo seba každé napätie.  

Prírodné sviečky od Heart & Home

Predstava oddychu a relaxu sa mnohým z nás spája nielen s voľným časom, ale aj s tým spojenou príjemnou atmosférou. A práve tú azda nič nedotvára lepšie ako sviečky. Či už ide o romantický večer vo dvojici, spoločne strávený čas s rodinou pri hre spoločenských hier, relaxovanie pri pozeraní dobrého filmu alebo o rodinné stolovanie pri výbornom jedle, všetky tieto chvíle ideálne dotvoria sviečky a ich vôňa.

Heart & Home je prémiová značka sviečok, ktorá Vás okúzli nielen svojimi jedinečnými a dokonalými vôňami, ktoré prevoňajú celú miestnosť, ale tiež prírodným voskom, z ktorého sú sviečky Heart & Home vyrobené. 

Ide o prírodné sviečky zo sójového vosku bez parafínu, ktoré neškodia zdraviu, nečmudia, krásne voňajú a vďaka nízkemu stupňu horenia vydržia horieť veľmi dlho. Sú navyše veľmi praktické, krásne, nádherne voňajú a ak sa o ne budete správne starať, viete predĺžiť ich životnosť veľmi ľahko a jednoduchým spôsobom.

Heart & Home – prémiová značka

Oheň v nás od dávnych dôb evokuje pocit tepla, vášne, sily, ale aj romantiky, a preto nie nadarmo ľudia relaxujú pri horení sviece. Sviečky dokážu dodať domovu osobitosť a originálnu vôňu.

Vonné sviečky Heart & Homesú vyrobené zo sójového vosku, ktorý horí pri nižšej teplote a je šetrnejší k životnému prostrediu. Obal sviečok pozostáva z prémiových materiálov – sklenené telo a kovovýkryt,ktorý vďaka dizajnovému vyhotoveniumôže poslúžiť aj po minutí sviečky, napríklad ako dekorácia. Ďalším skvelým benefitom je, že produkty Heart & Home ponúkajú intenzívnu lahodnú vôňu.

Buďte bližšie k prírode

Zo sviečky Heart & Home sa doma môžete tešiť bez obáv. Jedinečnými vlastnosťami sviečok Heart & Home sú:

  • Sójový vosk bez parafínu
  • Čisté horenie bez sadzí
  • Taví sa pri nižších teplotách, čím sviečka horí pomalšie, a preto vydrží horieť dlhšie
  • Vôňa sa uvoľňuje rovnomerne po celý čas
  • Obal sviečky po jej dohorení možno použiť napríklad ako dekoráciu

Sviečky sa odporúča nechať horieť maximálne 2-3 hodiny v závislosti od veľkosti priestoru, a to predovšetkým pri prvom horení sviečky. Je to z toho dôvodu, že práve vtedy sa sviečka rovnomerne nahreje a ďalšie horenia sa už bude rovnomerne páliť bez zostatkov na stenách skleneného obalu. Pretože práve toto býva v mnohých prípadoch neželaný sprievodný jav, ak si vyberieme sviečky v skle, ktoré svojim dizajnom krásne dotvoria každý interiér.

Heart & Home – vône určené nielen na vianočné obdobie, ale aj na každý deň v roku

Vianoce sa každému z nás spájajú nielen s krásnymi spomienkami a spoločne stráveným časom s našimi najbližšími, ale aj s krásnymi vôňami, ktoré v nás evokujú spomienky na celý život. Či je to vôňa škorice, klinčekov, medovníčkov, obľúbeného parfumu, vianočného ihličia či mandarínok, jedno je isté – Vianoce sú skutočne kúzelné aj preto, lebo vianočné tradície opakujeme iba raz do roka.

Podporte preto ich prežívanie vôňami sviečok Heart & Home, ktoré krásne dotvoria kúzelný čas Vianoc. Vyberte si z ponuky vianočných vôní, ako napríklad: 

Doba horenia sviečok strednej veľkosti je do 30 hodín. Veľké sviečky prevoňajú váš domov až na 75 hodín. Na záver roka 2023 v ponuke sviečok Heart & Home pribudli aj nové jesenné vône, ktorými si taktiež môžete spríjemniť nie len aktuálne obdobie:

Vyberte si z ponuky desiatok krásnych a podmanivých vôní svoju srdcovú. Nechajte sa unášať na vlnách zmyselnej ambry, osviežujúcej limetky, upokojujúcej levandule či hrejivého vanilkového krému. Doprajte si tak dokonalý zmyslový pôžitok bez akýchkoľvek obáv.

Správna starostlivosť o sviečky Heart & Home

  • Správny typ sviečky je vhodné vybrať podľa veľkosti miestnosti, v ktorej bude horieť (sviečky strednej veľkosti pre malé až stredné miestnosti a veľké sviečky pre stredne veľké až veľké miestnosti).
  • Knôt pred zapálením zastrihnite na dĺžku približne jedného centimetra.
  • Sviečku nechajte horieť dovtedy, kým rozpustený vosk nedosiahne k okrajom sklenenej nádoby. Vďaka tomu predídete tzv. tunelovému horeniu, kedy po obvode nádoby ostáva nerozpustený vosk.
  • ·       S dĺžkou horenia stúpa intenzita vône. Nenechávajte však sviečku horieť dlhšie ako štyri hodiny.
  • Strednú a veľkú sviečku najlepšie zhasnete zaklopením kovového viečka.
  • Neprenášajte sviečku, pokiaľ je vosk rozpustený, a nenechávajte sviečku horieť v prievane.

Dbajte aj na bezpečnosť pri zapálenej sviečke

Ani pri romantickej atmosfére pri sviečkach však nikdy nezabúdajte na bezpečnosť. Pred spaním sviečku sfúknite, dajte si ju ďalej od horľavých materiálov a dodržiavajte aj tieto nasledujúce rady a tipy:

  • prednosť majú vždy prírodné materiály,
  • ak sviečka dymí, zahaste ju,
  • nevdychujte výpary priamo pri horiacej sviečke,
  • dostatočné vetranie pri pálení sviečok má svoj význam,
  • sviečka nepatrí do prievanu,
  • knôt sviečky by nemal byť pridlhý – postačí 1 cm, zvyšok odstrihnite,
  • sviečku nechajte horieť maximálne 4 hodiny,
  • zhasínajte sviečku správne –nesfukujte ju, 
  • nezabúdajte miestnosť po zhasnutí sviečky vyvetrať.

Prajeme vám krásne prevoňané Vianočné sviatky.


Sponzorovaný príspevok

Začni písať komentár...

Odošli