pr_clanok
29. jan 2024
875 

Ako dosiahnuť sviežu vôňu bielizne? Vyhnite sa týmto chybám

Len máloktorá vôňa sa vyrovná vôni čerstvej bielizne. Ak však vaša bielizeň vychádza z práčky so zápachom plesne alebo nemá žiadnu vôňu, možno sa pýtate, ako môžete dosiahnuť sviežu vôňu bielizne. Našťastie existuje niekoľko spôsobov, ako môžete vôňu svojich odevov vylepšiť. Vďaka týmto tipom, od čistenia práčky až po zmenu spôsobu prania, bude vaše oblečenie v krátkom čase neuveriteľne voňať.

Prvým krokom k príjemne voňajúcej bielizni je čistá práčka. Ak si všimnete, že vaša bielizeň nezdá byť taká svieža ako kedysi, možno je potrebné vašu práčku vyčistiť. Vždy si najprv pozrite návod na používanie a starostlivosť o práčku, kde nájdete pokyny na čistenie. Zvyčajne sa odporúča čistiť práčku aspoň raz za mesiac – alebo každých 30 pracích cyklov, aby ste zabránili hromadeniu nečistôt a pracích prostriedkov v práčke.

Perte menšie množstvo bielizne

Aj keď chcete prať čo najviac, aby ste ušetrili energiu, vodu a čas, nikdy by ste nemali do práčky vtesnať príliš veľa oblečenia, než je odporúčané. Trik pri plnení práčky spočíva v tom, aby ste jej nechali priestor na čistenie a žmýkanie. Oblečenie do práčky nestrkajte nasilu a v hornej časti práčky nechajte niekoľko centimetrov. Niekedy je to účinnejšie ako parfémy do prania.

Nenechávajte mokré oblečenie ležať na kope

Mokré oblečenie, ktoré zostalo v práčke príliš dlho, môže začať zapáchať plesňou, ak sa okamžite nevyberie. Hoci tento zápach môže vzniknúť až po niekoľkých hodinách, odporúča sa, aby ste čerstvo vyprané oblečenie okamžite presunuli do sušičky alebo vyvesili na sušiak, aby ste zabránili jeho zápachu po plesni.

Dúfame, že ste sa z tohto príspevku poučili. Ak chcete niečo viac, tie najlepšie a najoriginálnejšie vône vám prinesú olejové parfémy na praní. Využite túto novú alternatívu aviváže a užívajte si svieže prádlo znova a znova.


Zdroj fotografií: elements.envato.com

Sponzorovaný príspevok

Nič mi tento článok nedal a na konci reklama na oleje. Skoda

29. jan 2024

Začni písať komentár...

Odošli