konik_testuje
14. nov 2020
6292 

Skúsenosti s Plasmakosmetikou

12 žien z Modrého koníka malo možnosť otestovať Plasmakosmetiku na vlastnej pokožke. Prečítajte si ich úprimné dojmy a pocity z testovania.  ➡ Skúsenosti s Plasmakosmetikou


O svoju pleť sa staráte, no aj tak máte pocit, že jej niečo chýba? Každá žena túži po krásnej a zdravej pleti, ktorá by rozžiarila jej tvár a osobnosť. A aj keď súhlasíme, že ženy zrejú do krásy, súhlasíme taktiež s tým, že každá pleť si zaslúži potrebnú starostlivosť primeranú veku. Preto vám prinášame testovanie, ktoré sa postará o vašu pokožku a pomôže jej k zdravému a mladému vzhľadu! 

Čo budeme testovať

Aj vy sa chcete cítiť dobre a sebavedomo vo vlastnej koži? Začať deň pohľadom do zrkadla a vidieť sviežu a zdravú pleť bez známok starnutia? Čas plynie a s pribúdajúcim vekom pleť postupne stráca svoju pružnosť a schopnosť regenerácie. Prvé vrásky môžeme pozorovať už okolo tridsiateho roku života. K prejavom starnutia prispievajú aj stres, výkyvy počasia, smog, časté opaľovanie či nedostatok spánku, ktorý mamičky poznajú až príliš dobre. Tieto prejavy však môžete zmierniť. V boji proti starnutiu vám pomôžu prípravky Plasmakosmetika. Táto unikátna kozmetika posilňuje bunečnú regeneráciu kože, regeneruje, omladzuje a ochraňuje ju.

Tak čo, dámy, ste pripravené otestovať regeneračné a omladzujúce prípravky vo forme gélu a krému? Skúste na vlastnej koži, a to doslova, čo dokáže Plasmakosmetika.

PLASMAGEL je účinné sérum na ochranu a regeneráciu pokožky. Tento jedinečný prípravok sa postará o podráždenú, poškodenú či porušenú pokožku a stane sa vaším verným každodenným pomocníkom. Je vhodný aj pre detskú, atopickú či psoriatickú pokožku, ako aj na pokožku namáhanú mrazom či slnkom. Ideálny je taktiež na jazvy, drobné odreniny, ľahšie formy akné a po esteticko-chirurgických výkonoch. Mamičky ho ocenia nielen v starostlivosti po nástrihu hrádze, ale aj na jazvu po cisárskom reze a na poranené, popraskané bradavky. A čím je Plasmagel taký jedinečný? Využitím unikátnej a špičkovej biotechnológie pre výrobu cenných krvných proteínov a urýchľovačov regenerácie R.A.F. Ide o jedinú kozmetiku s týmito zložkami, ktorá skutočne a viditeľne regeneruje už od prvej aplikácie.

PLASMACREME je unikátny omladzujúci a vyživujúci krém pre extrémnu regeneráciu vhodný na citlivú, zrelú pokožku. Jeho zloženie z krvných proteínov, esenciálnych olejov, vitamínov a bambuckého masla sa postará o hĺbkovú výživu, regeneráciu, vyhladenie a omladenie. Vďaka urýchľovačom regenerácie R.A.F. omladzuje a posilňuje bunečnú regeneráciu kože, obnovuje vlastný kolagén a minimalizuje vrásky či kožné nedokonalosti. Bude vám vyhovovať aj v prípade, že vás trápi problematická, atopická, citlivá či ekzematická pleť. Nemá uplatnenie iba v boji proti známkam predčasného starnutia, ale pri opakovanom používaní pomáha redukovať hyperpigmentačné škvrny. Vďaka mimoriadnemu zloženiu je vhodný nielen ako nočný a denný krém, ale aj na citlivé očné okolie. Ľahká a príjemná konzistencia a vôňa po kvetoch ľanu sú iba čerešničkou na torte.

Pre lepšie výsledky a skutočne hĺbkové a intenzívne omladnutie používajte oba produkty spolu aspoň dvakrát denne. Plasmagel je vhodné použiť ako sérum a po jeho zaschnutí následne na pokožku naniesť Plasmacreme. 

Koho hľadáme

Na toto testovanie hľadáme 12 žien, ktoré by chceli svojej pleti dopriať potrebnú a zaslúženú výživu, vďaka ktorej spomalia jej starnutie a doprajú jej regeneráciu. Ženy, ktoré hľadáme, by si mali potrpieť na kvalitnú kozmetiku a mali by poznať svoju pleť, jej potreby i neduhy. Mali by to byť aktívne ženy, ktoré sa zaujímajú o poctivú kozmetiku a neboja sa výziev. Taktiež by mali byť ochotné podeliť sa s radosťou o svoje pocity a dojmy z testovania s ostatnými mamičkami. 

Ako sa zapojiť

Zapojte sa do tohto testovania a doprajte svojej pleti tú najlepšiu starostlivosť. Stačí, ak nám pod týmto článkom zanecháte komentár, v ktorom nám popíšete svoju pleť a to, ako sa o ňu staráte. Má vaša pleť nejaké rozmary, jazvy či iné nedokonalosti? Spomeňte nám aj tie. Aby ste mohli byť zaradené do výberu, komentár musí obsahovať taktiež váš vek.

Čas na zapojenie máte do pondelka 16.11.2020. V priebehu týždňa vyberieme 12 žien, ktoré budeme o ďalšom postupe informovať prostredníctvom internej pošty. 

Držíme vám palce ;)

#test_plasmakosmetika

Tak moja skin care rutina. Denná ( ráno), začína umytím čistiacim gélom, následne nanesiem tonikum a potom hydratačný krém so zeleným čajom a eukalyptom. Mám 22 rokov moja pleť je zmiešaná, veľmi je citlivá na ročné obdobie, v lete je mastnejšia a v zime dosť suchá, preto hydratačný krém používam aj v lete, v zime zase o niečo hustejší, veľmi som v zime spokojná s krémom od značky Juvena.
Večerná skin care, ak som počas dňa nalíčená tak odlíčiť, vždy sa odličujem krémovým odličovačom. Následné čistiaca pena,tonikum a nočný krém, ten zvyknem použivať najmä s koenzýmom Q10.
Moja pleť je dosť vyberavá aj čo sa týka makeupu, preto si dávam pozor a nekupujem si nikdy zmatňujúci makeup, pretože ju veľmi vysuší.
A už dlhšiu dobu bojujem s rozšírenými pórmi. Keď si idem naniesť makeup, nejak to zakamuflujem kvalitnou podkladovou bázou, ale bez makeupu mi to dosť prekáža 😏.
Mám rada aj pleťové masky, raz do týždňa nesmú chýbať, v tejto oblasti obľubujem masky od Havlíkova apotéka. 🌸

12. nov 2020

Úprimne, o tejto značke počujem prvý krát. Pár slov, ktoré ste o nej popísali znejú zaujímavo. Mám 42, takže pleť už má čo to za sebou, snažím sa byť dôsledná, čiže každý deň si ju ráno aj večer umyť pleťovou vodou, používať denný a nočný krém, občas nejaké vyživujúce séra, 2x týždenne maska. Mám 2 značky, ktorým som verná posledných cca 7-8 rokov, ani nie však kvôli mega spokojnosti ako skôr z dôvodu, že som nenašla za ne náhradu. Občas vyskúšam nejaký iný produkt a stále čakám, že ma niektorý osloví tak, že budem môcť zmeniť celý svoj pleťovo kozmetický arzenál. Tak že by to bola Plasmakozmetika? Moja pleť je zrelá, pár veku prislúchajúcich vrások. Pleť mám na jednej strane často príliš suchú a zároveň mastnú na čele a nose. Zároveň je veľmi citlivá, často páli, je začervenaná, rýchlo negatívne reaguje na rôzne vonkajšie podnety. Nuž, teším sa na testovanie Plasmokezmetiky. No a ak nie, tak možno sa nechám inšpirovať recenziami iných žien.

12. nov 2020

Moja pleť je suchá, stráca pružnosť, cítim napätie. Skúšala som všelijaké krémy, no žiaden účinok.
Veľmi rada by som vyskúšala tieto výrobky, či by mi pomohli.

12. nov 2020

Toto by som veľmi rada otestovala 😍 mam 27 a mesiac po pôrode a plet sa trocha zhoršila mam aj jemne jazvy po akne a cas na kozmeticku nieje mam ešte 3 ročnú 😁 plet mam zmiešanú trocha mastnú používam kozmetiku od zaija rano aj večer si ju umyjem gelom, micelarku, tonikum a následne krém 🙂

12. nov 2020

Ahojte, skúsim aj ja. Nepoužívam nič špeciálne, podkladový krém naň jemňúčko mejkap, kruhy pod očami riešim korektorom, mám zmiešanú pleť, mimické vrásky, 52 rokov a strašne rada by som túto unikátnu kozmetiku vyskúšala, po prečítaní zisťujem, že ju potrebujem ako soľ.

12. nov 2020

V mojom veku 46 rokov je potrebné hlavne hydratovať pokožku (zvonka aj zvnútra), minimalizovať vrásky a redukovať prípadne pigmentové škvrny, ktoré sa už ojedinele objavujú na mojej pleti. Pokožku mám citlivejšiu, pravidelne používam kolagénové sérum a vyživujúci krém. Mám roky osvedčenú kozmetiku, ale rada by som vyskúšala aj nové prípravky, ktoré by cielene riešili moje problémy 🙂

12. nov 2020

Tak aj ja skúsim šťastie a pripojím sa k testovaniu... Mam 36 rokov a co som si všimla, že mojej pleti chyba pružnosť. Momentálne používam od vichy mineral 89 booster quotidien... Tiež okolo očného okolia od balea dm, trpím viditelnymi pormi v okolí okolo nosa a taktiež mimickymi vráskami okolo očí a úst.. . Týždenne si nanasam pleťové masky.. Hľadám takú kozmetiku, kde moja pleť vydrží svieža po celý deň a zaujala ma preto táto kozmetika... Pleť mam skôr zmiešanú... suchsiu v okolí nosa v celovej oblasti zas mastnejsiu... Budem rada, keď spoznám aj Vašu kozmetiku

12. nov 2020

Som síce mladá (vek28) ale viem ze o pleť sa treba starať od mlada, aby tu svoju krásu a elasticitu nestratila. Používam preto denný krém, masky raz za čas a píling. Viac menej som striedala značky a vždy som chcela vyskúšala nové kúsky. Make up nepoužívam preto sa snažím investovať radšej do krémov a o starostlivosť o pleť. Preto si sem tam doprajem aj laserové ošetrenie u kozmetický po čistení pleti. Avšak keďže som teraz v 8.m.tehotesntva som sa dosť zanedbala a preto by som chcela vyskúšať vaše výrobky 🙂

12. nov 2020

Ahoj 😉 budem mať 33rokov..a pleť mám hrozne suchú.vraskavu..nemame v rodine také super dedične vlohy bez vrások.. začervenanie a vyrážky sú na dennom poriadku..stále skúšam novú kozmetiku..doteraz som nenašla s čím by som bola spokojná.. popraskané cievky, pigmentové škvrny...no jedna veľká katastrofa...
Rada by som skúsila túto značku... snažím sa starať o svoju pokožku..natieram..premasťujem... takže pre mňa originál testovanie.. pekný deň 🤗😉

12. nov 2020

ja mam 28 a po druhom porode som zacala mat strasne suchu plet.pouzivam cistiaci gel pouzivam kremy.nakolko mam dve male deti nemam vobec cas chodit ku kozmeticke tak by som sa tymto pripravkom velmi potesila 🙂

12. nov 2020

Toto mi teraz prišlo super do rany. Mám 32 rokov, 2 malé deti a času na seba čoraz menej. Použilvam kozmetiku Sothys, no na čistení som nebola pomaly 3 roky. Každý deň sa maľujem a pleť večer čistím, používam krém, no mám pocit, že by to chcelo ešte viac. Permanentná únava sa mi na tvári dosť podpísala, miestami sa ukazujú aj nejaké tie vrásky, vyrážky žiaľ stále tiež. Pleť mám podľa kozmetičky normálnu, no ja by som skôr povedala mastnejšiu.

12. nov 2020

Mám 34 rokov a už sa začínajú prejavovať prvé znaky starnutia pleti. Moja pleť je zmiešaná, sem tam suchá sem tam mastna 😐. O pleť sa starám denne ,nesmie chýbať denný krém a čistenie pleti. Jazvy na tvári nemám, no na bruchu mi zostali strie po tehotenstvach takže rada by som odskúšala či by na ne niečo zafungovalo 😉

12. nov 2020

Mam 28 rokov. 1 dieťa, 2. na ceste ☺️
Moja pleť už nie je to, čo bývala. Pri pohľade do zrkadla mi je jasné, že s tým musím začať niečo robiť. A práve v okamihu, kedy uvažujem, čo ďalej, po mojom obľúbenom kombe od Biodermy, sa mi na koniku zjavilo toto upozornenie 🤩
Moja pleť je suchá so sklonom k atopii (najmä v zimnom období) a po pôrode asi vplyvom hormónov sa objavili aj stopy seboroickej dermatitídy. Myslím, že moja pleť rozhodne potrebuje PLASMA kozmetiku ❤️

12. nov 2020

..cerstvych 32 r. Moja plet je od puberty problematicka (liecba akne aj s liecebnou terapiou od kozneho lekara). Problemy v podstate trvaju dodnes, aj ked vplyvom hormonov, zmeny prostredia (z tepla do zimy a opacne, prasne pracovne prostredie) sa aj mne plet meni.. Problemy vsak pretrvavaju a tak nie len zvonka ale zvnutra (vyziva pre telo) sa snazim o seba starat.. Tak ako kvalitna strava, nesmie chybat aj kvalitna kozmetika a vsak nie vzdy vysoka cena znamena kvalitu! Preto sledujem hlavne zlozenie vyrobkov. O plet sa staram hlavne rano a vecer, nesmie chybat krem s vitaminom C a serum s kyselinou hyaluronovou, tieto dve zlozky mojej pleti robia dobre. Rada vsak skusam aj nove kozmeticke produkty, nakolko vsetko v kazdej oblasti zivota ide "dopredu" tak aj v kozmetickom priemysle a vzdy sa najde este nieco lepsie a inovativnejsie.

12. nov 2020

Budem mat 34 rokov, a velmi citlivu priam fajnovu plet :/ mam autoimunitne pchorenie, cize ked je horsie, vzdy sa to ukaze na pleti. Chyba jej vyziva vtedy viac a je mdla. Cize stale hladam svoju ❤️ na plet.
Inak vo vseobecnosti je dehydratovana, na jesen a jar sa to zhorsi mam az supinky. Inak je viac menej zmiesana. V oblasti brady a usi sa mi robi akne. Co je viac menej novinka u mna. Niekedy sa nejaky “pubertak” vyrasi aj na cele :/ vrasky kvoli zlej hydratacii uz mam na cele vyrazne, a zacinaju aj nosoustne...
Momentalne pouzivam len ruzovu vodu, odlicovac, denny krem, 1x tyzdenne masku a utz spachtlu. Ale prave hladam, novu kozmetiku na skusku. Hlavne nejake dobre serum. Cize z objednavanim asi pockam. Ak by ste si ma vybrali. Moc by som sa potesila.

12. nov 2020

Mam 34 rokov a plet zmiesanu. O plet sa pravidelne staram, no napriek tomu mam na pleti nedokonalosti, objavuje sa mi aj akne. Dost sa mi tvoria supinky a ako musim nosit rusko skoro cely den, moja plet je v zlom stave. Viac sa masti pod ruskom a tvoria sa viac supinky. Rada sa zapojim do testovania niecoho noveho.

12. nov 2020

Prichadza zima, a tak ako sa citim bez energie ja, vnimam aj svoju plet. Mam 29rokov, pol roka do 30tky, tretie babatko "na ceste", co si budeme hovorit?! 😅 Potrebujem venovat trosku casu aj sama sebe a svojej pleti. Nie je nad to, vidiet zdravu, rozziarenu plet rano v zrkadle. Dnes bojujem so suchsou pokozkou, ktora potrebuje hydrataciu, takze pouzivam hlavne kremy zamerane na tento ucel. Plet sa mi potom odvdaci vlacnejsim vzhladom a hlavne mam dobry pocit z toho, ze jej doprajem nielen obcasnu davku make-upu, ale i starostlivosti. Okrem hydratacneho kremu a micelarnej vody momentalne nepouzivam inu specialnu kozmetiku. Zacala som v tejto oblasti aplikovat minimalizmus...aj vdaka tehotenstvu mam plet opat ako "babatko" bez pupacikov, ktore ma obcasne sprevadzali hlavne pred obdobim menstruacie...Rada skusam nove veci, kvalitne veci a ak do nej prave testovana kozmetika spada, urcite sa do sutaze rada opat zapojim🙂❤ Je prijemne "vyhrat" raz nieco pre deti, druhykrat mozno pre seba 🥰🤭

12. nov 2020

O tomto počujem prvý krát, mám 36 rokov a veľmi rada by som vyskúšala tento produkt, mám veľmi citlivú pokožku so sklonom k akné, čo má už na môj vek veľmi trápi 🤦‍♀️ hlave v zime, kedy mi vadí aj chlad, no a momentálne aj v tejto situácii, kedy je potrebné nosiť rúško a to ešte viac moja pleť trpí, starám sa o ňu ráno, večer, pokúšala som už čokoľvek, no stále sa trápim, chcem mať pleť pružnu, rozziarenu, nie mdlu, a hlavne sa chcem zbaviť akné a zápalových vyrazok na mojej pleti, občas si pripadam ako pubertiacka 😂😂

12. nov 2020

Mám 35 , a už aj zopár jemných vrások na čele, drobec je už väčší tak konečne mám chvíľku cez deň aj pre seba, ktorú momentálne venujem aj pleti, masáži , hydratácii, ale keďže sa ochladilo , moja citlivá pleť si už vyžaduje zmenu krému, a zatiaľ nie som 100%spokojná so žiadnym. Preto hľadám , a toto by bolo zaujímavé otestovať 🙂.

12. nov 2020

Mam 31. Mastnú pleť sklonu k akné. Par vrások na čele. O pleť sa starám čistením s npr čistiaci penivy gél. Inak nič extra nerobim. Na noc si dávam krém.

12. nov 2020

O tejto kozmetike som ešte nepočula .Mám 50 , mám suchú aj mastnú pleť používam kyselinu mliečnu a niveu a to je všetko...Rada by som ju vyskúšala možnosa v nej nájdem....

12. nov 2020

Ahojte 🖐️ volám sa Maťa a úprimne od skorej puberty trpím na nedokonalosť pleti. Najskôr to bola puberta a klasické prejavy, po ktorých každý "túži" a potom to boli tehotenstva, stresy, minimum času na seba. Az raz prišiel deň, a nebolo to dávno nebudem klamať, kedy som si povedala DOSŤ a začala sa o svoju pleť dôkladne starať. Je na nej hromada jazviciek, zväčšené póry, drobná krupicka.... No skrátka nič repre. Dosť sa za to hambim a ísť takto z kožou, doslova 😉, na trh nie je moc príjemné. Ale je to tak. Mam 27 a mam pocit, že je ten správny čas na kvalitnú zmenu. Moje kozmetické prípravky su úplne bežné dostupné, nakoľko nemám moc znalosti a nevyznám sa v tom množstve kvalitných a tiež aj menej kvalitných výrobkov, ktorých je na trhu, čo sa pecujucej kozmetiky týka, naozaj hromada. Bola by som preto rada, ak by som mala možnosť vyskúšať niečo kvalitné, nové a pre mňa úplne ohromujúci zaujímavé. Rada by som svetu a ženám s problematikou pleťou doniesla môj postreh, moju cestu ku krásnej pleti s touto kozmetikou značkou. Tak sa lúčim a budem dúfať..
🖐️😘

12. nov 2020

Mám 42 rokov a svojej pleti sa snažím venovať dosť času,v poslednom čase bojujem a pigmentovymi škvrnami a dúfam,že sa to podarí vylepšiť,pretože je to veľká výzva. Rada sa rozmaznavam,pretože už nie som najmladšia a objavili sa aj prvé vrásky,tak dám na radu odborníkov a snažím sa o pleť kvalitné starat. Nečakám zázraky,ale keby prišli,poteší ma to. Hladám niečo,čo mi bude vyhovovať a urobí má krajšou,predsa len- čas nezastavíme😁.

12. nov 2020

Každé ráno a večer si pleť cistim čistiacim gélom , následne ovocnými kyselinami a na noc kyselina hyauronova ❤️ V priebehu dňa keďže som na MD si doprajem masky : detoxikacnu alebo masku z mŕtveho mora 🙂 pleť každodenne hydeatujem Puritom s SPF 50 aj napriek tomu, leto už dávno zavrelo svoje dvierka 🙂
Sem tam si viem vyrobiť aj domáce masky : obľúbená je kvasnicova a kávová ☕️😊😊
O svoju pleť sa snažím starať v rámci možnosti ale aj tak mám stále veľmi zmiešanú pleť 🙂 vaše výrobky vyzerajú veľmi zaujímavo a bolo by mi cťou ich vyskúšať 🤩
Pekný dnik ❤️

12. nov 2020

Mám 27, používam hlavne prírodné produkty. Najmä rôzne oleje - zo pšenicnych klickov, kokosový, bambucké alebo kakaové maslo, občas čistý kolagen čerstvo namiesany s kyselinou 9hyaluronovou. Mám už aj nejaké drobné vrásky a tiež ma trápi ekzem, takže by som bola veľmi rada za možnosť vyskúšať si plasmakozmetiku

12. nov 2020

Mam 31 rokov a o svoju plet sa staram tak ze rano a vecer pouzivam cistiacu vodu, denny a nocny krem. S touto starostou som zacala tak 3 roky dozadu. Dovtedy som nepouzivala nic. Moja plet je pekna, jemna ale pribudajucim vekom si pyta starostlivost a preto by som rada vyskusala plasmakozmetiku. Sem tam sa mi vyhodi vyrazka ale skor je to sposobene kazdomesacnym cyklom. Make up pouzivam sporadicky, vacsinou mi postaci maskara, pripadne ani ta nie.

12. nov 2020

Juuuuj, tuto kozmetiku by som rada vyskúšala . Už som toho na sebe skúsila dosť a nieje zatiaľ taký, ktorý by zanechal wau efekt .
Mám 35 rokov a moja pokožka je sucha a pri nevhodnom kreme zacervenana.
Ráno si umývam tvar emulziou, nanesiem denný krém . Moc sa nelicim, takze žiadne podkladové bázy nepoužívam . Večer tiež emulzia, čistiace tonikum a nočný krém . Raz za čas maska.
Pleti by som sa mala viac venovať, pretože vidím, že už stráca elasticitu.

12. nov 2020

Moja pleť posobí momentalne unavene a ma drobne nedokonalosti sposobene hormonalnymi zmenamy, kedze som 8 mesiacov po druhom porode. Posledne obdobie je dosť sucha, aj ked v mladosti bola zmiešaná a problémová. Používam
prevažne bio kozmetiku a ličim sa minimalne. Najkrajsim líčenim je zdrava pleť. Tuto značku kozmetiky nepoznám a rada otestujem jej účinky.

12. nov 2020

Blíži sa obdobie, kedy moja pokožka najviac trpí, aj keď tento rok vďaka "náhubkom" sa to asi trochu utlmí... v zime totiž trpím na fľaky na tvári kvôli mrazom... nakoľko mám už 40 a kúsok, v mojom sortimente okrem krému nesmie chýbať sérum, milujem masky, tie si užívam každý týždeň nejakú inú... vrásky a ochabnutá pleť už začína, ale úsmev porazí aj to 🙂

12. nov 2020

Mám 21 rokov a o svoju pleť sa starám najmä preto,lebo si to bude pamätať. Ráno začínam oplachnutim tvare, na ktoru nanášam hydratačný krém, keďže moja tvár potrebuje pravidelnú dávku hydratácie. Večer sa odličujem najskôr pleťovým mliekom, neskôr
minerálnou vodou a opäť siahnem po hydratačnom kréme, ktorý je určený na noc.
Raz do týždňa, najmä cez víkend si doprajem pleťovú masku, a to hydratačnu a hĺbkovo čistiacu. Rovnako ako masku, si v priebehu týždňa doprajem aj tvarovu gymnastiku, ktorú určite odporúčam!

12. nov 2020

Mam 34 rokov. Rano zial okrem kremu (s kyselinou hyadrulonovou) ci pletoveho oleja (sipkovy) nic ine nestiham. Vecer sa odlicim (miceralnou vodou), vycistim plet strojom LumiSpa od NuSkin a cistiacim gelom, hydratujem plet bylinkovym hydrolatom (napr z ruze), nakremujem kremom a nasledne aplikujem nocne regeneracne serum (s AHA kyselinami). Raz tyzdenne si cistim plet doma vyrobenym peelingom (kavove zrna s esencialnymi olejami ako levandula ci kadidlo). Sem tam zajdem za kozmetickou na cistenie, obcas aj na chemicky peeling, ultrazvukove cistenie... Plet mam normalnu, mam rozsirene pory, uz aj vrasky odkedy mam deti 🙂 a obcas zacervenania.

12. nov 2020

O svoju pleť sa snažím starať už od teenegerských čias,čistenie pleťovým mliekom a ošetrenie krémom je už mojou každodennou rutinou.Medzi 20-30rokom si moja pleť užila úžasnú hormonálnu búrku 😂 (4x tehotenstvo s pleťou ako bábätko bez problémov a následne popôrodné obdobie,skoro 8rokov dojčenia (spolu),únava,nedostatok spánku,to všetko zanechalo na mojej tvári isté stopy.O mesiac budem mať 35rokov a okrém krému som si obľúbila hydratačné masky, emulzie a séra (kolagén,vitamín C).Občas sa mi zazdá,že sa to páči aj mojej pleti.Rada jej doprajem aj niečo nové😊

12. nov 2020

Moja denné rutina
Ráno s odličovačom odlíčim špinu z tváre, umyjem si s vlažnou vodou, a nakremujem sa.
Počas dňa sa často krémujem, nakoľko mám atopickú suchú pokožku a bez toho to nevydržím, rada by som našla niečo čo mi pomôže aj v tomto. Zatiaľ som nenašla. Večer znova to isté, akurát, že každý druhý deň si spravím peeling. Vačšinou to robím s mydlom z mrtvého mora na spôsob peelingu. Znova s a nakremujem. Nakoľko som make up artistka, tak často používam aj olejček na suchú pokožku, hlavne pod líčením. Moja pokožka je veľmi suchá, často fľakatá ( červené ), mám zanesené pôry , aj napriek tomu že týždenne si čistím doma. Mám menšie jazvy aj ( aj zvačšené pory po akné).
Mám 28 rokov a rada, by som vyskúšala niečo nové čo, by aj možno pomohol a nemusela by som sa každých 10 minúť sa krémovať, nebola by som suchá stále, a mala by som hľadkú a bez fľakov pletˇ.

12. nov 2020

Moja pleť je dosť náročná, vzhľadom na vyskytujúce sa ekzémy musím použivat krémy na citlivú pleť, momentálne riešim prvé vážne vrásky na čele, ktoré sa zvýrazňujú každym dňom výchovy syna🤣

12. nov 2020

V mladosti som nejak špeciálne neriešila pleť, kúpila som nočný, denný a očný krém.. a išlo to samo.. Až jedného dňa zisťujem..že pleť pred 40kou, po dvoch deťoch - s stým spojeným stresom, v lete extra slnko, v zime extra mráz.. predsa len potrebuje kvalitnejšiu starostlivosť. Základom vždy pre mňa bolo dokonalé večerné odlíčenie, nejak mi to stále rezonuje z článkov #beauty rutina# herečiek .. ktoré na fotkách vyzerajú zďaleka lepšie ako ja🙈 pravdupovediac keď už ani filter na mobile nepomáha má skrášliť podľa mojich predstáv🙉 musím niečo zmeniť ☝️ na testovanie tejto exkluzívnej kozmetiky sa veľmi rada dám, idem do toho, teším sa!

12. nov 2020

Mám 29 rokov.😉moja pleť je normálna až zmiešaná 🤔 Väčšinou si kozmetiku kupujem v lekárni 💊. Každý deň ráno si vyčistim pleť s micelarnou vodou a nanesiem denný hydratacny krém . Momentálne už dlhšie používam od biodermy hydrabio perfecteur. Večer sa odličim tiež micelarnou vodou , sem tam použijem aj termálnu vodu v spreji a potom si dávam hydratčnú nočnú masku od Urigae.
Keďže ma čoskoro čaká pôrod 🤰🏼tak by sa mi určite zišiel aj PLASMAGEL, keďže je vhodný aj na drobne rany , odreniny a jazvy 🔝. Budem dúfať že ho budem mat možnosť vyskúšať 🙏🏻☺️

12. nov 2020

Mám 22 rokov.🙂 Ku kozmetike mám veľmi blízko keďže som ju aj dva roky študovala.🙂 S mojou pleťou som si toho už odžila.🤦🏻‍♀️ Mám zmiešaný typ pleti a pleť náchylnú na akné... Aktuálne sa ju tiež snažím dať do kopy po tehotenstve, ale hormóny s ňou o dušu mávajú.🤭 Mám mastnejšiu T zónu a suché líca... Pár jazvičiek po akné (hlavne z puberty) ale aj jednu veľkú na líci... (keď som mala 5 rokov poškriabal ma celkom vážne pes) Kedysi ma jazva trápila ale dnes už o nej ani neviem a som s ňou 100% zžitá.🙂 O pleť sa starám asi ako každá matka na materskej.🤭🤣 Ráno a večer rýchlo vyčistiť penou, osviežiť tonikom, neskôr natrieť a občas sa dostanem aj k maske.🙂 Samozrejme nie každý deň na to myslím, ale každý deň sa snažím polepšiť lebo treba myslieť aj na seba.🙂

12. nov 2020

tak ja som si s pletou odskakala svoje - mam 32 a teda tri roky do zadu sa mi robili na brade nepekne hrce.. horko tazko sa mi ich podarilo zbavit ale zjazvenie stale vidiet. okrem toho trpim na klasicku T zonu.. co sa tyka kozmetiky vyskusala som toho uz velmi vela ale popravde ziadna znacka ma nepresvedcila zatial tak aby som si povedala ze s nou ostanem na zivot a na smrt 🤷🏼‍♀️

12. nov 2020

Rada by som sa zapojila do testovania a vyskúšala túto novú značku. Mam zmiešanú pleť, používam hydratačne a vyzivujuce kremy. Mam 35 rokov a 5 mesačného synčeka 🙂

12. nov 2020

Mam síce len 26rokov ale už viditeľné vrásky a momentálne sa rozhliadam po kvalitnej kozmetike, ktorá by mi pomohla spomaliť tvorbu vrások. Okrem toho momentálne prekonavam ovčie kiahne a ostávajú mi jazvičky tak určite budem hľadať kvalitný krém na ne, nechcem mať následky a určite by som krém použila aj na moje detičky ktoré taktiež majú kiahne. Okrem toho mám normálnu až suchú pleť a pokožku a syn má sklony k ekzému.

12. nov 2020

Takže mám 32 rokov,moja pleť je zmiešaná,ale mam problémy s pigmentovymi škvrnami,ktoré samozrejme riešim ale nejaké viditeľné zmeny bohužiaľ nevidím,o svoju pleť sa starám dosť intenzivne a používam myslím kvalitné značky,používam denný nočný krém,pleťový peeling vždy ráno ako súčast umytia neskôr nanesiem denný krém a pred líčením podkladový krém,samozrejme nechýba ani očný krém a večer opäť odlúčenie pomocou pleťové vody,ktorá je na moju pleť myslím tá pravá a čistím ju pomocou kefky na pleť,potom opäť nasleduje nočný krém a očný,o vašej značke som zatiaľ nepočula,preto by ma potešilo vyskúšať niečo nové 😉

12. nov 2020

Ahojte 😘tak sa pripájam aj ja mám 47 idem mať 48 rokov ale vôbec sa na to necítim, do vitríny som hlavne plávala,sauna,bicykel v zime korčule a hygiena klasika ráno umyť vodou a najlepšie mi robí krém ....proti vráskam ,inak mám skôr zmiešaný typ pleti, určite by som chcela vyskúšať niečo iné ale nie mastné len aby hydratovalo pokožku, ďakujem

12. nov 2020

Ja mám 26 rokov a pleť som mala vždy dokonalú. Aj počas puberty - úplná spokojnosť a pritom som sa o pleť nikdy nestarala. Potom sa to celé zmenilo a to počas štúdia na vysokej kedy som popri umornom učení mala tendenciu si nevedomky chytať tvár a mechanicky si ju poškodzovať tak, až to viedlo k tvorbe akné. No a počas hojenia som si chrastičku zas pekne rozškrabkala a po pár rokoch zisťujem že moja tvar -hlavne oblasť čela a okolo úst je posiata drobnými jazvami .zlozvyk mi ostal a chytám si tvar vždy keď mám stres čiže dosť často a pleť aj zmastnela.moja denná rutina teda pozostava z čistenia ráno večer a naneseni bb krému ktorý mi toto bojisko na pleti zjednoti ☺️

12. nov 2020

O mesiac budem mať 47 rokov a moja pleť by bola určite vďačná za možnosť, odskúšať túto Vašu kozmetickú radu. Zatiaľ som o nej nepočula. Momentálne riešim na mojej pleti po lete pigmentové škvrny na čele. K mojim denným rituálom patrí čistenie pleti kozmetickou kefkou a čistiacim gelom nemenovanej firmy. Večer pravidelne používam retinol a nočný krém a ráno nanášam na pleť na začiatok koncentrovaný vitamín C, potom pravdaže denný krém, očný krém, makeup a minerálny púder. Moja pleť je zmiešaná, sem tam sa objaví aj nejaká vyrážka, ale s pribudajúcim vekom môžem skonštatovať, že už tých vyrážok na pleti ubudlo. Takže teším sa a tajne dúfam, že budem mať možnosť skúsiť tieto Vaše produkty a prajem veľa šťastia aj ostatným žienkam, ktoré súťažia a chceli by taktiež testovať 🙂

12. nov 2020

Pleť mám normálnu,ale musím ju stále hydratovat.Milujem na tvar pouzivat jemné kremy s vitaminmi plus ružovú vodu.Ružovú vodu používam aj na odlicovanie.Velmi rada by som skusila aj iné výrobky🍀🍀🍀

12. nov 2020

Mám 28 rokov. Moja pleť je zmiešaná, občas mastná, inokedy suchá so šupinkami. Dlho ma trápilo akné. Po pôrode sa mi objavili výrazné vrásky v okolí očí, ktoré by som určite chcela riešiť. A tak isto mi na niektorých miestach na tvári počas tehotenstva popraskali cievky. Veľký dôraz kladiem na čistenie pleti. Ráno si tvár umyjem čistou vodou a utriem do nového uteráka (bezuterakova metóda mi prišla dosť nepraktická 😁). Potom použijem micelarnu vodu a denný krém. Make up používam len výnimočne 😊 večer si tvár umyjem gélom, micelarnou vodou a nanášam očný gél s roll-on guličkami (toto zbožňujem) a nočný krém. Lokálne dávam aj gél proti akné. Večer ide uterák do prania a ráno vyťahujem nový 🤷😊

12. nov 2020

No tak mam 30 rokov. Plet mam zmiesanu sklonom k akne s mimickymi vraskami v okoli oči a na čele. Jazvy a flaky po akne + neake tie vrasky pribudli aj z nedostatku spanku a starostlivosti o dieta.Celkovo plet posoby nezdravo a unavene. Starostlivost o plet: micelarna voda + denny krem vecer serum. V skratke by som to zhrnula ze bez make-upu nejdem nikam. Budem rada ak budem mat moznost vyskušat niečo nove.

12. nov 2020

Mam 28 rokov, 16 mesiaacov po porode dvojiciek, ktore sa narodili predcasne, cisarskym rezom v 29tt. Uprimne napisane, o tejto kozmetike pocujem prvykrat. Pred tehotensrvom som sa o plet starala denne, od porodu, je moja plet,, zabudnuta,, a toro by bol najlepsi cas a sposob na jej ozivenie. Taktiez mam vydurenu jazvu po cisarskom reze, takze by som vasu kozmetiku vyskusala aj na nej a po 5 mesacnom odsavani materskeho mlieka kazde 3 hodiny, neviem dat doporiadku svoje prsia. Plet mam v tvare T mastnu, no v ostatnych oblastiach zas suchu. Takze by som sa rada zapojila do testovania a vyskusala nieco nove

12. nov 2020

Tak skúsim šťastie aj ja. Mám 32 rokov a moja pleť si toho doposiaľ zažila svoje. 🤭 Najviac mi však dali zabrať obe tehotenstvá, kedy som mala nielen tvár ale aj dekolt a chrbát posiaty od menších po väčšie akné. Z neho mi ostali celkom nepekné tmavé fliačiky, ktoré dodnes liečim a snažím sa ich zmierniť.
Moja pleť je aktuálne v stave liečby, ledy doliečujem posledné nedokonalosti na tvári a konečne po dlhých rokoch som sa zbavila make-upu a môžem chodiť aj bez neho a necítiť sa nekomfortne. Aj keď ešte mám miestami fliačiky alebo maličkú jazvičku.
Moja pleť je zmiešaná, čelo a líca suché, nos a brada trochu mastnejšie. Pod očami sa mi už vytvárajú jemné prvé vrásky, taktiež sa začínajú objavovať aj tie mimické. Prosto rada sa smejem ☺️☺️
A moja rutina aktuálne? Ráno a večer si dôkladne umyjem tvár, krk aj dekolt. Nanesiem gél s kyselinou hyalurónovou. Večer opäť dôkladné umytie, odlíčim oči a nanášam aktuálne liečivo od kožnej lekárky, ktoré pôsobí cez noc.
Ale keď skončím liečbu, veľmi rada by som skúsila niečo nové a vhodné pre moju pleť ☺️

12. nov 2020

Ja mám 38,a moja pleť je zmiešaná v zime skôr suchá a v lete mastna,so stopami po akné,a občasnými červenými flakmi.Momentalne sa o ňu velmi nestarám,umyjem čistou vodou a nanesiem krem možno toto testovanie má nakopne sa jej viac venovať 😉,

12. nov 2020

Kedze uz 30 rokov odzvonilo (32) 🙂 Moja starostlivost zacina kazde rano po prebudeni...nesmie chybat oplach vlaznou vodou a po naslednom vysuseni pouzivam poslednych niekolko mesiacov antiaging serum manufaktura to mam zaroven aj podklad po make up...po celom dni sa uz tesim na nasledne odlicenie...cize odstranovac ocneho makeupu micelarna voda a zaverecna je zasa zmes olejov od manufaktury. ..
Co sa tyka mojej pleti je skor zmiesany typ nakolko klasika tzona skor sa masti a miestami prechadza cez suche miesta....vrasky pomaly pribudaju ale teda zatial jedna viditelna je medzi obocim a zopar na cele...plet uz nieje tak pruzna ako v dvadsiatke 😀 a taktiez som fajciar co tiez moc neprispieva.... Mam rada kvalitnu kozmetiku...cez leto som pouzivala uriage prestriedanu s manufakturou....tato ,,novinka,, ma oslovila a rada by som ju vyskusala❤️

12. nov 2020

Ja ja ja prosiiiiiim. Moja pleť vysiela S.O.S. vaše produkty ma zaujali... Mám 40 rokov a už asi 4 roky sa vyslovene trápim s problémovou pleťou. Moja pleť je veľmi náchylná na počasie, klímu v aute, často napnutá, často šupinkatá. Používam drahú kozmetiku z lekárne na zmiešanú citlivú pokožku, no výsledky... Podľa počasia... Ráno umývam gél, následne tonikum a krém. Niekedy sa však stane, že sa musím umyť prevarenou vodou aj v priebehu dňa. Večer vycistim a nočný krém. Masku zriedka, peeling som žiaľ nenašla zatiaľ taký, ktorý by mi viac pomohol, ako uškodil. Takže áno, mám veľmi problémovú pokožku a veľmi by som rada po prečítaní o danej kozmetike skúsila na vlastnej koži...

12. nov 2020

Ja by som si veľmi poprosila.. mám 21 rokov ale pleť mám ako by som to povedala tak zničenú .. samé vyrážky plus je cez lebo moja koža mastná a nikdy nezmiznú tie vyrážky snažila som sa ich umývať len vodou potom tvrdým mydlom teraz skúšam liehom nič mi nezaberá. .. strašne ma to štve kvôli vyrážkam si pripadám niekedy čudné

12. nov 2020

@larovnik lieh musi byt salyciliovy 2% mydlo si kup s kolonoidnym striebrom a par krat za tyzden pilinguj so sodou bikarnonou ale liecit sa treba aj z vnutra vycistot pecen pit caje zihlava ostropestrec alebo si dat skontrolovat endokrinny system hormony...

12. nov 2020

@ada510 ďakujem chápem skúsim niečo vymyslieť 🙂

12. nov 2020

Moja pleť bola stále bezproblémova, až na nerovnomerný tón pleti a mierne pehy, ani počas puberty som nemala problemy s akné alebo niečo podobné. Posledne 3-4 roky (mám 32) sa mi však začalo, najmä spodná časť tváre, už skoro pri krku, vyhadzovať akné a nič tomu nepomaha a to som už skúsila všetky možné produkty. odhliadnuc od tohto normálne používam kozmetiku Nuskin, s ktorou som zatiaľ najviac spokojna, prípadne ešte nejaké produkty od Larens a masky Glamglow. Váš produkt vyzerá tiež veľmi zaujímavo a rada ho vyskúšam 🙂

12. nov 2020

Krasnych 33, 4 dnovu dcerku a zmiesanu plet so sklonom k rozsirenym porom. Denne pouziva cistiaci gel rano a vecer, 3 x do tyzdna peling, denny a nocny krem.

12. nov 2020

So svojou pletou som uz toho prezila vela 2x mi strhavali kozu v nemocnici kvôli akne v puberte... bolo lepsie bolo horsie striedavo samozrejme tehotenstvo čoto pomohlo teraz ked mam 31 rokov uz je to ine ale som skor zmiešany typ pleti objavuju sa prve vrásky poskušala som vela no ten pravý krém som este nenašla no nevzdavam...plet čistim micelarnou vodou potom v sprche pouzivam mydlo s kolonoidnym striebrom a sodu bikarbonu ako piling s tym som najspokojnesia..občas masku z mrtveho.mora ...rano krem stahujuci pory ktory zaroven hydratuje trapia ma hlavne pigmentove skvrny....
Urcite by ma potesil vas nový vyrobok😁❤

12. nov 2020

Mám 30 rokov a už pozorujem prvé zmeny čo sa pleti týka. Mám jazvičky po akné, pleť takú nezjednotenú a taktiež mi príde pleť nejaká mdlá, pomaličky začínajú vrásky okolo očí. Starostlivosť je ráno umytie, nanesenie denného krému, prípadne séra, večer vyčistenie pleti a raz za týždeň nejaká maska. Zatiaľ som bohužiaľ nenašla značku kozmetiky, ktorej by som bola verná a s ňou spokojná..

12. nov 2020

Mám 33 rokov som rok po porode a plet sa mi velmi zhorsila. Nikdy som nepoužívala ziadne špeciálne kremy, vždy som umyvala tvar iba mydlom a vodou, ale mam pocit, ze je najvyssi cas zacat. Moja plet je momentálne problematicka a mastnejsia. Toto serum vyzera velmi zaujimavo a velmi rada by som vyskusala jeho ucinky na sebe

12. nov 2020

mám 34 rokov, každé ráno si odličujem pleť a nanášam kvalitný denný krém, no s pribúdajúcim vekom pozorujem na sebe vrásky, pleť je občas suchá akoby jej chýbala voda.

12. nov 2020

Mam 28r a moja denná rutina je, že si ráno umyjem tvar a dám krém, večer to isté občas keď si spomeniem dám si aj peeling a keď je príležitosť tak aj make up 😊ale som riadny stresmen a všetko sa odzrkadľuje na mojej tvari. Pleť mam zmiešanú, šupinatú, aknoznu a keďže som aj alergička tak moja plet je aj dosť citlivá takže by som veľmi rada vyskúšala produkty Plasmakozmetiky 😊

12. nov 2020

Moja rutina je každé ráno aj večer rovnaká vyčistiť pleť, esenicia, sérum, očný krém klasický krém. Raz za týždeň maska a peeling. Mám 28r. Pleť mám vďaka poctivej starostlivosti dobrú ale už sa objavujú prvé vrásky a rada by som to ešte trochu oddialila a verím že dobrou starostlivosťou sa to dá preto hľadám dokonalý produkt, ktorý mi v tom pomôže 😊

12. nov 2020

Takze moja plet....zmiešaná,v zime cista katastrofa,neskutocne sa vysušuje....plus novy problem psoriaza😔,takze bojujem a tomu prispôsobujem aj dennú rutinu...niekedy treba viac hydratovat,inokedy nie....snazim sa pouzivat kvalitnú kozmetiku,skusam stale nieco nove,nie vzdy ma kozmetika presvedčí....pevne verim,ze prave tato mi sadne a ostanem jej verna

12. nov 2020

Mam 38rokov,mam mastnu plet s prejavmi akne. Absolvovala som rozne procedúry aj na omladenie pleti. Rano a vecer kladiem doraz na cistenie pleti.

12. nov 2020

Mám zmiesanu až mastnú plet. Skincare rutina obsahuje olejovy odlicovac, následne setrny čistiace gel , hydratacne tonikum a potom idú rôzne kyseliny , striedal kyselinu HA , niacinamide, retinoidy , kyselinu glykolova, kyselinu azelanova, následne očný krem a mega hyddratacny krém... niekedy počas týždňa enzymaticky peeling a zeleny il

12. nov 2020

Mám 42 rokov a zmiešanú pleť,plno vrások.Starám sa o ňu najlepšie ako viem a to:ako prvé si opláchnem čistou vodou a potom dôkladne vyčistím pleťovým čistiacim gélom.Potom nastriekam ružovú vodu a po vsiaknutí dám ranný krém.Keďže financie mi nedovoľujú kúpiť kvalitnejšie produkty,používam len drogérkové.Večer prakticky to isté len nočný krém.Sem tam si dám aj plátenkovú masku a peeling.O tejto značke kozmetiky počujem prvý krát,ale podľa popisu produktov môžu byť fajn.Ak by ste ma vybrali,otestujem rada a možno nájdem aj to pravé orechové a priplatím si.

12. nov 2020

Mám 30 rokov, veľmi citlivú a suchú pleť s keratózou a miernou rosaceou. Mám začínajúce slabé vrásky, výrazne pehy a väčšie vačky pod očami najmä po zobudení. Každé ráno začínam rutinu jemným čistiacim gélom od Cerave, pokračujem ružovou vodou od Hanus med a následne nanesiem extrémne výživný revitalizačný krém od Avene. Ak je slniečko nezabúdam na spf 50 krém určený na veľmi citlivú pokožku bez parfumácie. Večer začínam rovnako čistiacim gélom od Cerave a ružovou vodou, pokračujem Niacinamidovým sérom so zinkom od The ordinary, nasledujem 1% retinolom od The ordinary a na záver hydratujem výživným vitamínovým protivráskovým krémom značky Rugard. Raz za týždeň použijem AHA+BHA chemický peeling tiež od The Ordinary. Make up používam príležitostne a odličujem dvojzložkovou micelárnou vodou, pokračujem Cerave gélom a následne aplikujem ukludňujúcu micelárnu vodu od La roche posay na reaktívnu pokožku so sklonom k začervenaniu, neskôr hydratujem Rugardom.

12. nov 2020

Moja pleť je strašná...zmiešaná a veľa čiernych bodiek 😒 natieram si pleť krémom na hydratovanie+masku proti čiernym bodkam

12. nov 2020

Jemine moja pleť je plná vrások, strhana..., trpím ekzemom v zimnom období.
Používam prírodnú kozmetiku Pompom a balea s kysenou hyaluronovou.
Vek 33r 😊

12. nov 2020

Ahoj volám sa Zuzana a mam 30 rokov. 😁 Už ako bolo spomenuté vyššie aj u mňa sa začínajú objavovať prvé vrásky okolo očí a na čele. Co sa týka každodennej pleťovej starostlivosti tak klasika, tvar umyť a naniesť väčšinou prírodný hydratačný krém. Keďže mam 2 dcérky tak mam aj peknú jazvu po cisárskom, teda 2😁. Taktiež strie na bruchu ktoré mi v podstate ani nevadia nakoľko je to taka pamiatka na tehotenstvo. Taktiež ma v letných mesiacoch trápi alergia na slnko, ktorá sa mi objavila asi pred 3 rokmi počas tehotenstva.hlavne v dekolte, čiže u mňa v lete hlbší výstrih není možný.😂

12. nov 2020

Volam sa Veronika 🙂, o tyzden budem mat 38 rokov a som mamickou krasnej 10-rocnej dcery Karoliny a sikovneho 10-mesacneho syna Richarda 🙂...o svoju plet sa staram od asi veku, v akom je teraz Karolinka, kedze som zacala pozorovat vo svojom utlom veku svoju maminu, za co som jej dnes vdacna a vidim, ze moja dcera ide ako cez kopir :D...dlhe roky som pouzivala kozmetiku Janssen, s ktorou som bola spokojna a objednavala som si ju pravidelne od svojej kozmeticky...kedze momentalne mam na seba pomenej casu, na kozmeticku cas nezostava, venujem svojej pleti len zakladnu starostlivost, ktora spociva v nasledovnych krokoch - cistenie (praskovym pudrom alebo penou s cistiacou kefkou), denny krem, nocny krem, kazdy druhy tyzden jemny piling a jeden krat do mesiaca detoxikacnu masku...v poslednych mesiacoch som vsak spozorovala, ze moja plet je unavena, vysusena, mdla a dokonca sa mi vytvaraju aj otvorene pory (inak mam normalnu plet, len v oblasti T-ka mastnejsiu)...ale citim, ze to nie je ono a hladam nejake vhodne riesenie...preto ma Vasa ponuka velmi zaujala a bude rada, ak budem moct produkty odskusat a v pripade spokojnosti aj odporucam ostatnym maminkam, ktore sa aj napriek vsetkym nasim mamickovskym a rodinnym povinnostiam nestavaju na posledne miesto vo svojom rebricku 🙂

12. nov 2020

Mám 26 rokov a moje staranie sa o pleť je odstránenie make-upu každý jeden deň a používam denný a nočný krém. Nikdy som nenašla tú správnu kozmetiku ktorú by som používala ako "rutinu". Mám suchú pleť ale dosť agresívne reaguje na rôzne potraviny a taktiež na kozmetiku. Určite by som chcela túto kozmetiku s radosťou vyskúšať a každý deň to zhrnúť vo fotografii a popise ♥️

12. nov 2020

No ja mám 38 a o pleť som sa začala starať tak riadne toť nedavno🙂 dovtedy to bolo len odlíčenie a sem-tam krem..genofond bude asi dobrý,lebo mi tipuju 25🙂 ale to neznamená nestatst sa o pleť. Takže dom začala a už je to poctivejsie, čo znamená dôkladné niekolkokrokove odlicenie (odličovač, pleťová voda, prípadne tonikum a čistá voda na záver), následne sérum s kus.hyaluronovou a krém. Občas obmieňam s inym sérom. 3x do týždňa dávam retinol a 2x do týždňa peeling s aha bha kyselinami. Občas pleťová maska. V lete používam na tvár vysoké spd. Výsledky už pomaly vidieť, no rada by som vyskusala niečo naozaj kvalitné a vysoko efektívne,preto s radosťou otestujem túto kozmetiku 😉

12. nov 2020

Mám zmiešanú pleť a v tomto prichádzajúcom zimnom obdobi začínam mat suché miesta ktoré sa supu. Trpim atopickym ekzemom, ktorý sa v puberte objavoval aj na tvári. Skúšala som snáď všetko od lekarenskej kozmetiky, havlikovu apoteku, rôzne super vychytávky a “zaručene hity” od veľkých značiek propagovanych v televízii. Keďže aktívne športujem moja pleť dostáva dosť zabrať. A samozrejme do toho nepočítam bežný stres s ktorým sa človek stretne či chce či nie. Momentálne používam hypoalergenny gél na čistenie ráno aj večer, serum na sťahovanie pórov, hydratacny ale nie príliš mastný krém. Bola by som rada, keby som mohla otestovať tuto kozmetiku, možno konečne Plasmakosmetika je pre mna tá pravá 🤗❤️

12. nov 2020

A aby som nezabudla mám tesne pred 31 😁

12. nov 2020

Kozmetikou som sa začala zaoberať už v puberte . No skôr tou dekoratívnou a to si vyžiadalo svoju daň. Upchaté póry, čierne bodky a samozrejme akné, ktoré som si priznávam škrabala a následkom toho mi ostali jazvičky. Teraz mám 25 a poviem Vám, už je to nejaký čas , čo sa karta obrátila a ja sa snažím dbať najmä o starostlivosť o pleť, než o jej skrášlenie . U mamičiek na materskej sa stres a starosti odrážajú vždy na tvári a niekdy si žiada ju niečim rozžiariť. Odličovač používam nielen vtedy, keď chcem zmyť makeup,ale každý večer pred spaním a ráno po prebudení. Následne použijem krém na tvár a pod oči. Som zástanca toho, že menej je viac. Momentálne používam nemenovanú prírodnú kozmetiku, no vždy všetko od jednej značky. Nikdy ich nekombinujem, ak sa to dá. Úprimne túto značku nepoznám, no rada ju vyskúšam 🙂

12. nov 2020

Pekný deň. Mám 37 rokov, pleť doteraz dosť problematickú, nakoľko som mávala ešte aj v tomto veku akné. Momentálne mám 2 mesačnú dcérku, takže pleť je bez aké, ale je unavená. Akási suchá, bez vitamínov a s kruhmi okolo očí.
Ó pleť sa starám denne. Ranná hygiena a rovnako večerná s čistením a krémom. Malujem sa momentálne minimálne.
Budem rada ak vašu kozmetiku vyskúšam a opäť rozžiarite moju pleť a rovnako poradím aj iným ženám.

12. nov 2020

Ahojte.Kazda zena potrebuje chvilku pre seba,napr. Aj na osetrenie svojej pleti,tak aj ja. Pravdu povediac mam uz po 30tke a stale som neobjavila kozmetiku ktora by mi vyhovovala tak,zeby som pri nej aj ostala🤷‍♀️ Co sa tyka mojej pleti je velmi sucha,cize ju rada hydratujem a odkedy som na materskej mam pre seba viac casu,pokial mala oddychuje. Samozrejme nemam cas venovat sa pleti pol dna,takze najviac sa staram po zobudeni a pred spanim.
Rada by som vyskusala Vasu kozmetiku a dala Vam realnu recenziu ako zaposobila na moju plet 🙂 A konecne je tu testovanie aj pre nas,maminky😊 takze uz len to urcite potesi kazdu z nas😁

12. nov 2020

Ahojte.momentalne mám tesne pred 35-tym rokom. Moja pleť je zmiešaná,dosť často mastná,ale robia sa mi aj šupinky a plus ju mám aj porovu (aknoznu), tzn.,že ich mám mierne roztiahnuté a viditeľné. Taktiež mám citlivú pokožku v tom,že si môžem dať akýkoľvek najjemnejši krém, pokožka mi na malú chvíľu po nanesení zacervenie.
Ráno a večer si čistím momentálne pleť hydra gélom a nanášam hydratacny krém. Plus večer som si zacala davat aj ružovú vodu, vraj je dobrá na vrásky...
Nakoľko sa ozaj čas nedá zastaviť,aj keď sa necítim ešte tak stará na pokožke to vidieť,hlavne okolo vonkajších kútikov očí a na čele,kde sa vytvárajú zatiaľ jemne línie prvých vrások.
Aj z tohto dôvodu,by som rada otestovala túto kozmetiku, aby som mohla trošku zmierniť nástup prvých vrások a taktiež,aby sa zabezpečila potrebná regenerácia a hlavne hydratácia pokožky.
Ďakujem aj za prečítanie a ak budem vhodný kandidát na testovanie veľmi sa tomu poteším ☺️

12. nov 2020

Ahojte 😊 mám 27 rokov, som maminkou na materskej dovolenke. Na starostlivosti o pleť si zakladám, síce na kozmetiku nechodím no vynahrádzam si to doma a to rannou aj večernou rutinou. Každé ráno začínam s čistiacou 3minútovou maskou od Havlíka, dočistím pleťovou vodou a dám denný krém, večer čistiaci gél, 1x do týždňa peeling, dočistím pleťovou vodou a dám si nočný krém alebo hroznový olej vhodný na moj typ pleti 😊 krásne pleť upokojí. Mám zmiešaný typ pleti a momentálne aj problém s nedokonalosťami. Veľmi rada by som testovala tieto produkty aj keď priznám sa ešte som o nich nepočula a bolo by to pre mňa prvýkrát 😍 o to viac by som sa tešila na skúšanie týchto produktov.

12. nov 2020

Tak toto by mohlo byť niečo pre mňa, moja pleť je trochu mastnejšia a s vekom a počtom detí (2 chlapci) mi pribudaju na tvarí aj vrásky, preto by bolo zaujimave ledovať, čo by spravila tato kozmetika s mojou pokožkou, bežne si čistim tvár vodou a nasledne dennym krémom, ak mám času nazvyš, pleť si vyčistím čistiacou penou s trochou luxusu použijem masku, moja tvár má od detstva aj jednu jazvu nad obočím, ktorá je v celku viditeľná možno b bolo zaujímave sledovať čo by kozmetika spravila aj s ňou, rada by som skusila tuto výzvu a podelkla sa o ziskané informácie, michodom by som musela krem poriadne skrývať lebo starši syn je zaťaženy na kozmetiku a poctivo skuma každy novy produkt, ktorý sa u nas objaví. Budem rada súčasťou tejto zaujimavej testovačky

12. nov 2020

Ahojte, moja pleť je suchá a veľmi citlivá . Mám 37 r. rokov. Ale o dva mesiace už 38r. Rada si doprajem kvalitnú kozmetiku a investujem do nej , pretože to je investícia do seba samej. 🙂

12. nov 2020

Pekný večer, mám pomaly 32 rokov a pleť mam od puberty tak strašne mastnú, že makeup používam naozaj len výnimočne. Často sa mračim (ľudia,niekedy hovoria, že zazerám, čo samozrejme nie je tak 😅) a to mi spôsobilo dve hlboké vrásky, medzi obočím, no tam by už pomohla len nejaká fakt,, dobrá,, ihla 😄, už som vyskúšala niekoľko prípravkov na mastnú pleť, no zatiaľ bezúspešne, testovala som hlavne rôzne prírodné mydla, micelarne čistiace vody, peelingy a nejaké krémy, úplné topky značkové to neboli, keďže ako slobodná matka dvoch detí si to dovoliť nemozem a preto by som rada vyskúšala aj vaše výrobky a co sa týka starostlivosti o pleť, tak asi taká klasika, ranná hygiena s tuhým mydlom, to mi trosku plet presusi a potom si dám krém a fungujem až do večera, decká dajú zabrať 😅 večer detto - umyť, micelarku, nočný krém a dobru noc.

12. nov 2020

Tato kozmetika ma veľmi zaujala, pretože hladam nieco, co by uz konecne mojej pleti "pristalo". Mam 33rokov,zmiešanú plet so sklonom akné, zväčšené pory, sem-tam jazvicka po akne, jemne vrasky, kruhy pod ocami. Moja plet je mdla, potrebujem ju ozivit po kazdodennom vypati. Preto by som aj rada vyskusala niečo nove, co ma ozivi 🥰

12. nov 2020

Ahojte mám 31 rokov, od malička som mala bezproblémovú pleť, až kým neprišli deti. Moja pleť je sucha a to hlavne na jeseň a v zime. Vtedy si pokožku musím natierať stále, nielen pokožku na tvári ale aj ruky, no na tvári sa mi robia suche miesta a preto používam kvalitnejsi krém ( neviem či môžem menovať konkurenta ) ktorý mi z časti pomáha ale čakám od neho viac, snáď si ma vyberiete a získate tak o jedného zákazníka viac ;)

12. nov 2020

Dobrý večer, mám 37 rokov a pleť mierne problematickú a hlavne mám malé jazvicky na lícach, ktorých sa neviem zbaviť ... pomslicky sa začínajú robiť aj prvé vrásky a ja stále neviem čo používať. Snažím sa dopriať pleti dobrú kozmetiku, ale neviem nájsť niečo čo by bolo vhodne presne na moju pleť...rada by som vyskúšala vaše výrobky a rada sa aj podelím so skúsenosťami ☺️

12. nov 2020

Mám 28 rokov. Moja denná rutina starostlivosti o moju citlivú pleť spočíva v 4 krokovej starostlivosti. T.j. ráno aj večer používam čistiaci olej alebo mlieko, tonizačnú vodu, sérum, očný krém a denný/nočný krém. O pleť sa takto starám už niekoľko rokov a verím že je to dobrá investícia nájsť si každý deň tých 10 minút času pre seba pri starostlivosti o môjho 4 mesačnéhi synčeka. Bolo by mi cťou vyskúšať Vaše produkty 🙂

12. nov 2020

V januári budem mat 38-rokov.Moja pleť bývala zmiešaná ale vplyvom poblúznených hormónov sa stala mastná.Napriek veku trápim na akné a keďže som typ,ktorý si pipienky vytláča,mám aj jazvičky na tvári ☹ Sem tam vidieť aj nejakú cievku a ako pozorujem posledné roky,keď nastane chladne počasie,mávam nepríjemne suché a citlivé líca.Vrasky okolo oči aj úst a tiež vrásky hnevu na čele.Momentalne používam po prvý krát vodu z ruží ale ešte len pár dni,tak neviem zhodnotiť účinky.Som fajčiarka a viem,že aj tým trpí moja pleť.Vyskusala by som tuto sadu nielen zo zvedavosti ale aj preto,že ma zaujíma výrobok obsahujúci práve to,čo ponúkate 🙂

12. nov 2020

Dobry vecer.
Mam 31 rokov a zmiesanu plet - T-zona, problematicka hlavne na nastavenie dobreho kremu, sera... Mam aj drobne jazvy po akne a sem tam sa objavi aj akne...
Plet mam mdlu a trebalo by ju urcite ozivit a rozjasnit.
S pribudajucim vekom pribudaju aj vrasky ktore mam pocit ze sa casom zacinaju prehlbovat najma okolo oci-celo....
Momentalne pouzivam drahu kozmetiku neviem ci mozem napisat znacku ak bude treba samozrejme zverejnim, a spociva to v 4.krokoch pre mna rano aj vecer...
Cistenie tvare
Tonikum
Ocny krem
A krem-denny,nocny
Ale aj tak by som vyskusala nieco ine kedze nie som stotoznena s vyrobakmi a rada sa pozriem po niecom inom kvalitnom.
Rada by som preto vyskusala tuto kozmetiku a podelila sa o moju skusenost. 😊😊😊

12. nov 2020

🍀🍀🍀Skúsim šťastie a pripájam sa k testovaniu... Mam 32 rokov a všimla som si, že mojej pleti chýba pružnosť 😒 Ráno a večer používam micerálnu vodu. Čo sa týka krémov,tak už som pokupovala rôzdne druhy a značky,stálo ma to kopec peňazí a žiaden mi nevyhovuje,kedže moja pleť je dosť mastná. Mám aj viditelné poriky okolo nosa a taktiež mimickymi vráskami okolo očí a na čele. Hľadám takú kozmetiku, kde moja pleť vydrží svieža po celý deň,nebude sa mastniť a tak, preto ma zaujala táto značka 😊 Budem rada, keď spoznám Vašu kozmetiku 😊🍀🍀🍀

12. nov 2020

Dobry deň 🙂 môj vek je 34 rokov a už v zrkadle evidujem posledne dva roky jemne vrasky a hlavne ako mi ochabuje pleť na lícnych kostiach a pod očami. Celkovo moja tvár vyzerá taká mdlá a nie plná života ako predtým. S akné problémy nemám. Pleť mam suchú a citlivú. Značky krémov mením nonstop, nie som verná zatiaľ konkrétne žiadnej značke, zatiaľ ma žiadna neoslovila tak, že by som z nej padala na zadok. Nebránim sa vyskúšať aj váš produkt, vyzerá luxusne 🙂 pekný deň

12. nov 2020

Už od mojich 25 rokov musím používať kozmetiku z lekárne. Dôvodom je začervenanie pleti a jemne zilky. Mám citlivú a na istých miestach suchu pleť. Problém nastal od vtedy, keď mi pleť v zime premrzla. Dnes mám 40 a o pleť sa musím naďalej starať dôkladne, preto by ma takéto testovanie potešilo. Pleť starne a chcela by som ju čo najdlhšie zanechať sviežu, mladú. Možno s vašim prípravkom by sa mi to podarilo. Ďakujem a prajem všetko dobre. 👍

13. nov 2020

Prosim o zapojenie do testovania mam 55 rokov použivam micelarmu vodu bioderma a Niveu na noc a deň nič lepśie som nenašla

13. nov 2020

Mam 34r a zmiesanu pleť, obcas mavam vyrážky a obcas suche fľaky... Pleť mam trosku citlivú, rozsirene pory a vidieť uz aj prvy naznak vrások. Starostlivosť predstavuje vycistenie od make upu, krém ktory nesmie byt mastný.. Momentálne skusam chemicky peeling od biodermi, takze uvidim...

13. nov 2020

Znie to zaujímavo 🙂 mam 42 rokov. Po preklenuti 40tky som si zvykla na rutinu. Čistenie serum idealne aj dve ocny krem a krem. Sera obmienam. Pouzivam aj oleje. Vyskúšať tuto zaujimabu kozmetiku by ma potešilo velmi. Moja pleť je zmiešaná.

13. nov 2020

Mám 29 rokov. Momentálne moja pleť veľmi trpí a s ňou trpím aj ja. Začiatkom zimy je moja pleť výrazne vysušená, do toho sa pridali nepríjemné boláky ktoré vznikli z vlhka s kombináciou rúška, kde už aj moja kozmetička a kožná lekárka sú zúfalé. Zostali mi okolo brady nepekné jazvy, ktorých by som sa rada zbavila. Po pôrode mi zostalo pár mini pigmentových škvŕn, avšak tie by neboli až taký veľký problém (tie beriem ako "spomienku" na tehotenstvo). Ráno začnem vyčistením pleti gélom od Yves Rocher, nanesiem si denný podkladový krém Hydra tiež od Yves Rocher. Pleť sa snažím čo najmenej zaťažovať make-up. Ak nemusím, nedávam si ho vôbec. Večer sa prípadne odlíčim, vyčistím micerálnou vodou, čistiacim gélom pleť umyjem dôkladne čistou vodou. Nanesiem bud nočný Hydra krém spomenutý vyššie ktorý striedam so sérom od značky Revolution a vmasírujem do pokožky.

Toto testovanie by ma potešilo, ako posledná nádej zbaviť sa nepríjemných škvŕn po akné.

13. nov 2020

Som 39-rocna mamina dvoch malých detičiek, pred pôrodom som sa nikdy svojej pleti nijak dôsledne nevenoval, zlom nastal až keď prišli detičky, pleť sa mi začala zhoršovať, objavili sa mnohé suché miesta, s ktorými si neporadili ani viaceré hydratačné krémy kvalitných znaciek. Môj pleťový rituál spočíva v odlúčení minerálnou vodou, aplikácii ružovej vody,nanesení hydratacneho krému, párkrát do týždňa použijem masku z ružového ilu, ktorú striedam s kavovym pilingom s mandľovým olejom. Nerozlucnym kamarátom je hyalurónove sérum a na vrásky opunciovy olej. Napriek množstvu produktov, ktoré používam, nie som spokojná s efektom, preto by som rada vyskúšala niečo nové.

13. nov 2020

Dobre ráno, mám 27 rokov. Rada by som sa tiež zapojila do testovania. Moja pleť poviem pravdu možno budem jediná žena 😀ale moc sa o ňu nestaram, moja starostlivosť vyzerať asi tak že ráno umyjem studenou vodou a natriem obyčajným hydratačným krémom väčšinou mám výrobky od avonu. Večer umyjem pletovou vodou clen and clear a sem tam nanesiem nočný krém ale to fakt že sem tam 😀. Make up v lete nepoužívam vôbec, mam ju prírodné hnedú od slnka 😀. Používam ho len v zime aj to len ak niekde idem (som na materskej, čiže je zázrak ak niekde idem 😀) a tuto zimu detto keďže van tajm, next tajm nás zatvára, vlastne túto zimu make up ani nepotrebujem 😂 preto by som skúsila kozmetiku ktorú by som už na svoj vek mala začať používať. Ešte k mojej pleti v podobe nedostatkov trápia ju upchate póry a niekedy aj akné v oblasti čela to hlavne pred svojími dňami inak je v pohode na svoj vek 😀.

13. nov 2020

Tento produkt by som velmiiiiiii chcela skúsiť nakoľko mám problém ,,so sebou,, že si skrabem tvár vytvarach chrasty kt skrabem a mám z toho jazvy . Je to môj veľký problém skúšam na ňom pracovať kremovat tvár . No stačí malý náznak pupiaciku či niečoho a už to skrabem .. preto rada by som skúsila takú pomoc na pleť. Inak používam krem od mary kay ten je super ale mám toho aj kopec z Avon čo je také obstojne . No každopádne taka pomoc pre moju pleť by bola ,,záchrana,,

13. nov 2020

O svoju plet sa staram od 16 rokov, kedze mam zmiesanu plet, čistenie bol zaklad. S akné som nikdy velky problem nemala. Za ten čas som vyskusala rozne znacky a pripravky, od lacnych a beznych, cez drahe lekarenske, po vylucne prírodné... Teraz plet vyzivujem aj zvnutra a pohravam sa s tvarovou gymnastikou. Moj den zacinam cistenim s micelarnou vodou a na to aplikajem sérum. Vecer opat cistenie, vacsinou uz peeling, alebo ciatiaca maska a hydratacny krem a krem na ocne okolie. Raz do tyzdna si doprajem masku, vascinou zlupovaciu. Hlboke vrasky ma zatial netrapia, ale co stale bojujem je mdla farba pleti, chyba jej jas, žiarivosť.... Momentalne ma cakaju 33.narodeniny, tak si planujem dopriat novu znacku kremu a seru, tentokrat trosku drahsiu ako zvyčajne, tak uvidime, ci sa doskam rozziarenia. Testovaciu kozmetiku nepoznam, ale zaujala ma ta plazma, mala by som veľké očakávania od nej 🤗

13. nov 2020

Tak tento produkt by som veľmi chcela vyskúšať 🙂 moja pleť to nutné potrebuje 🙂 mam 27 rokov a 5 mesiacov po pôrode.. Predtým som mala pleť veľmi mastnú, výrazne čierne bodky no ako som otehotnela pleť sa mi zmenila na normálnu až by som povedala ze suchu.. Takže musím si zvykať na novú starostlivost keďže predtým som nejak nemusela hydratovat 🙂 som kozmeticka a zbožňujem všetko čo sa týka kozmetiky ci už dermokozmetiky, pleťovej starostlivosti alebo dekoratívny 🙂 pleť rozmaznávam ako len viem pokiaľ mi to syn dovolí a nájdem si na to čas.. Ale vždy každé ráno a večer používam kvalitnú micelarnu vodu a pleťový krém 🙂 vždy aspoň raz za týždeň si nájdem čas na vitamínovu bombu pre moju pleť, spravím si peeling, dám si pleťovú masku a relaxujem aspoň chvíľku 🙂 moja pleť je mi za to vďačná 🙂 tak by som rada vyskúšala aj tento produkt 🙂

13. nov 2020

Za mesiac budem mať 29 rokov, avšak na to, aby som spomalila príznaky starnutia mojej pleti myslím už minimálne dva roky 🙂 Starostlivosť o pleť nezanedbavam ráno ani večer. Pleť si pravidelne čistím s micelárkou a gélom, na dočistenie používam tonikum, ktoré má aj iné benefity. V mojej skin care nesmie chýbať pravidelný peeling, masky a hydratačné produkty obsahujúce kyselinu hyaluronovú, ktorá tiež napomáha spomaleniu starnutia pleti🙂Túto značku nepoznám a rada by som si rozšírila obzory ❤️

13. nov 2020

Mam 41 rokov. Starostlivosť o pleť je mi veľmi blízka. Odmalička som chcela byť kozmetickou. Síce nakoniec som študovala niečo iné, ale svet kozmetiky mi zostal blízky. Veľa čítam, veľa skúšam. Večer sa vždy kvalitné odlicim, najradšej micelarnou vodou Bioderma Senzibio. Potom si umyjem pleť vodou a čistiacim gélom Cremorlab. Pleť ešte docistim pleťovou vodou. Mam už na čele vrásky, tak okrem letných mesiacov nanesiem na pleť sérum Lancome Genifique. Okolie očí osetrim hydratačný čným krémom Cremorlab. Teraz v zime na pleť používam pleťový krém Facederma s perlami. Ráno opäť umyjem pleť vodou a gélom a docistim pleťovou vodou. Teraz v zimných mesiacoch na osvieženie použijem energizujuce sérum od Dulcia. Očný krém a na deň rovnako krém od Facederma ale ľahšiu konzistenciu s hodvabom. Pred liečením ešte vždy nanesiem podkladovu bázu. Momentálne White magic od dermacolu. Raz do týždňa si urobím peeling a nanesiem masku. Skúšam rôzne. Teraz používam od Thalgo. Moju pleť najviac trápia pigmentové škvrny a rozšírené póry. A už dosť výrazne vrásky na čele. Aspoň raz za 3 mesiace sa snažím dopriať pleti starostlivosť v salóne, či už rádio frekvenciu alebo oxygenoterapiu, aby získala jas a pružnosť. Bolo by zaujímavé vyskúšať túto kozmetiku, zatiaľ som nič podobné neskúšala.
Emília

13. nov 2020

Túto značku ešte nepoznám a rada y som spozala. O moju plet sa starám najmä dobrym vyčistenim večer a kratkoy masážou s olejom z granátoveho jablka. Mám normálnu pleť a nevyžaduje extra starostlivosť, no nakoľko mám po 40-ke, určite by bolo nájsť niečo, čo by moju pleť hýčkalo a obohacovalo aj v tonto veku. Jemne vrásky už prichádzajú. 🙏🍀🙏

13. nov 2020

Mám 39rokov. Pleť nemám problematickú, ale už začínam pociťovať úbytok pružnosti. Nemám momentálne konkrétnu značku krémov, používam miceralne vody, tonika, denný a nočný krém. Túto značku priznám sa nepoznám, ale rada by som vyskúšala a našla si produkty na dlhodobejšie používanie, ktoré by mojej pleti pomohli a trošku ju "nakopli". Petra 🤗

13. nov 2020

Moja plet je sucha, mam atopicku dermatitidu v kombinacii so psoriazou. Mam 37 rokov a uz aj 2 pigmentove skvrny. O svoju plet sa staram pravidelne a velmi poctivo. Kazde rano zacina poharim vlaznej vody a nasledne si tvar vycistim cistiacim kremom, zmyjem a nanesiem hydratacne tonikum. Necham vstrebat a potom pouzijem ocny krem na ocne okolie a okolo ust a denny krem s ochrannym faktorom 30 na tvar a krk. Ak mam pocit suchosti pocas dna, tak si opakovane nanesiem tonikum, ktore mi plet pekne osviezi a zhydratuje. Okrem toho pocas dna pijem cistu vodu a bylinkove caje. Vecer pred spanim si plet znovu vycistim cistiacim krem, nanesiem hydratacne tonikum a ocny krem na okolie oci a ust a nocny krem na zvysok tvare a krk. 3x do tyzdna na noc pouzivam hydratacne masky, ktore plet uzasne zhydratuju a tympadom sa mi dari bojovat proti mojim suchym flakom na tvari a aj vraskam 😘

13. nov 2020

Tak po poriadku:
Mám o 5dni 35, čiže stále mám 34🙈😜.
Cely život trpim akné, keď som bola teeeeneger bola preferovana len Oxy kozmetika na tuto problematiku. Samozrejme nič, žiadna pomoc, žiadna zmena.
Mám svetlu pleť a k tomu pehy, nie som tzv.ryšavka , ale ťažko sa to všetko spolu s akné zakrýva (kryje).
Už okolo 27 som si priniesla z Bulharska pekný darcek v podobe pigmentoveho flaku na cele. Neskôr sa k tomu pridali ďalšie pod očami. Hneď ako príde prvé slnko musím používať silný faktor 50+ . To veľmi pomáha , odporúčam.
A okolo 30 už prišli aj vrásky, samozrejme okolo oči (smejúce) a bum na čele tri ryhy a o krku ani nehovorím.
Používam podľa mna kvalitnú kozmetiku La Roche Posay a k tomu pár doplnkov aj z Vichy.
Je čas na zmenu, a Vy ste moja šanca. Bolo by mi cťou vyskúšať tieto Vaše kvalitne prípravky .

13. nov 2020

Ahojte,môj vek 35 dve deti,moja pleť je extrémne mastná, rozšírené póry a dosť hrubá.Rano si ju musím najskôr umyť detským prípravkom, aký zrovna máme.Ked je suchá, nanesiem denný krém a večer repete, až na zámenu denný a nočný.Na mojej tvári je make-up asi 6x do roka, takže skoro vôbec.Vrasku mám medzi obočím a jednu čo sem-tam vybehne podľa mimiky na čele.Tuto značku pozerám prví krát, nepoznám ju.Rada by som vyskúšala už aj niečo nové.

13. nov 2020

Dobrý deň, tak s touto značkou som sa ešte nestretla, ale rada skúsim. Ja sa o svoju pleť snažím starať najlepšie ako viem a to už od puberty. Pravidelné čistenie ráno aj večer, krém denný, nočný, očný a sérum, taktiež každý deň a masky + peelingy podľa potreby. Sem tam sa objaví nejaká tá nedokonalosť v podobe akné, no badať už aj nejakú tú vrásku🤨. Pleť mám zmiešanú s T-zónou + citlivú a bledú (tvár s i pred slnkom chránim, tak z časti aj preto). Makeup nepoužívam, keď je treba, akurát korektor,na kruhy pod očami a transparentný púder.

13. nov 2020

Mám 35 rokov, pleť skôr suchú.
Moja starostlivosť o ňu spočíva v rannom umytí vlažnou vodou bez kozmetického prípravku.
Raz týždenne si na tvári robím peeling.
Po umytí natieram iba detským krémom, pretože ostatné mi nechajú príliš červenú pleť. Make up nepoužívam, iba korektor na pigmentové škvrny.
Váš krém by som chcela vyskúšať práve kôli ním, spravili sa mi počas tehotenstva a doteraz sa mi ich nepodarilo odstrániť žiadnym prípravkom.
Je to škaredé a rada by som sa toho zbavila.

13. nov 2020

Mám 45 rokov, pleť s rozšírenými pormi, drobnými jazvičkami, zmiešanú. Moja ranná rutina sa skladá z čistiaceho gelu, tonika, vitaminového sera, zmatňujúceho krémiku,očného krémiku. Nepoužívam make up. Na večer si pleť vyčistím čistiacim gelom, potom tonikom, sérum s kyselinou mandľovou a na koniec nočný hydratačný krém. Dvakrát týždenne používam peeling. Najviac ma trápia rozšírené pory a jazvičky. Preto by som rada vyskúšala niečo nové.

13. nov 2020

Mam 35 a moja plet je mastna v T zone. Rano pouzivam cistiaci gel a nasledne denny krem. Nemam nejaku oblubenu znacku kozmetiky- skusila som ich uz niekolko a stale hladam podla recenzii co by mi mohlo sadnut nielen na mastnu pokozku ale aj rozsirene pory. Kremy pre mastnu pokozku mi moc nerobia dobre kedze si nasledne dam make up a ten sa mi potom zlieva v T zone. Vecer odlicenie - pouzivam odlicovacie mlieko, cistiaci gel, a nocny krem. Raz tyzdenne si doprajem pletovu masku (vacsinou zlupovaciu) a peeling. Ku kozmeticke chodim tak raz za 3 mesiace na hlbkove cistenie pleti. Zacala som sa obzerat aj po vitamin C serum na ozivenie pokozky. Testovaniu by som sa potesila 🙂

13. nov 2020

Mam 48, aj ked mi hadaju podstatne menej, co ma tesi. Zrejme je to tym, ze moja plet je prevazne mastna-okrem oblasti lic, tie su extremne suche. A prave preto mam problem zohnat krem, ktory by zvladol oba problemy. Tym padom mam problem s make-up, lebo ako vieme, dobry krem je zaklad. Na pleti sa mi objavuju vyrazky, ktore su bud cervene alebo s bielou hlavickou...teda typicke akne. Som psoriaticka-aj ked chvalabohu, na tvari ju zatial nemam. Pouzivam krem z lekarne na problematicku plet. Nocny krem nepouzivam. Na odlicovanie pouzivam micelarnu vodu. Vyrobky na testovanie maju siroke vyuzitie a uprimne, rada by som ich vyskusala (vela kremov mi totizto pride rovnakych). Dakujem 🙂

13. nov 2020

Dobry den, mam 32 rokov a som mamickou 2 dcer, jedna 4r a druha 1r, cize som v jednom kole, prebdene noci a kojenie sa podpisali aj na mojej unavenej pleti, cievkach, kruhoch pod ocami. Inak mam zmiesanu plet, mastnejsiu v T-zone. Co sa tyka mojej dennej starostlivosti o plet, tak cistim si ju rano i vecer, pouzivam gel, tonizacnu vodu, krem (aj ocny), snazim sa pouzivat aspon raz tyzdenne peeling resp. masku, celkovo ide o prirodnu kozmetiku. Co ma najviac trapi su prave tie kruhy, cierne bodky a miestami rozsirene pory. Ku kozmeticke som chodievala pravidelne raz za 4t, teraz som ale rok nebola, lebo prisiel 2. porod, kojenie, babatko a jednoducho som si na seba nevedela najst cas. Teraz by som to ale rada zmenila a opat dopriala starostlivost aj sebe! 🙂

13. nov 2020

Pozdravujem, som po porode uz to bude o chvilku 8 meaiacov. Od vtedy badam na svojej pleti, ze je uplne ina. Objavili sa mi pigmentove skvrny, na cele a boli vyrazne hlavne v lete. Teraz je to uz lepsie, pouzivala som eucerin na zmiernenie skvr a myslim, ze trosku pomohol. Objavilo sa mi kopec vrasok,hlavne okolo oci 🙂 citim, se moja plet je taka zvadnuta a unavena (non stop kolotoc okolo babatka a domacnosti) 🙂 mam 31 r a rada by som skusila ci mi ta vasa kozmetika pomoze 🙂 ak mi date sancu.

13. nov 2020

Ahojte.
O svoju pleť sa poctivo starám a 2 krát denne (ráno a večer) si ju vyčistí čistiacim gélom a sonickou kefkou. Potom si dám tonikum a denný/nočný krém.
Mám 22 rokov, moja pleť je mláda ale veľmi suchá. V lete mi stačia menej hutné krémy ale v zimnom období potrebujem niečo masnejšie. Momentálne hľadám vhodný krém pre moju tvár, po ktorom ma pleť nebude svrbieť. Preto sa aj zapájam do tohoto testovania, možno budem mať šťastie a vyberiete ma na testovanie týchto produktov. Vyzerajú super a myslím, že také aj budú 🙂🍀

13. nov 2020

Mám 27 a paradoxne mi podľa toho, ako sa vyspím tipujú vek viac-menej 🙂
O pleť sa starám len večerným odlíčením, následne po sprche si dám na tvár obyčajnú klasickú niveu a nejako to neriešim.
Aj som mala záujem nájsť krém, ktorý by bol pre mňa, nakoľko sa objavujú prvé vrásky ktoré podľa aktuálneho hormonálneho stavu dopĺňa moje akné (pred menštruáciou a počas nej) no nedarilo sa mi, tak som to vzdala a ani nehľadala.
V práci, ktorá niekedy býva náročná, sa zamažem aj na tvári čo taktiež rieši studená voda a často sa na seba po príchode z práce pozerám ako na zombie... (po noci ani nehovorím, to mi začalo robiť vrásky až teraz, také tie nevyspané vačky pod očami ktoré proste nezamaskujete 🙂)
Rada by som sa stala adeptkou na toto skúšanie, nakoľko rada skúšam nové veci a najmä keď sú potrebné- čo už moja tvár naozaj ukazuje ako SOS 🙂

13. nov 2020

Posledné roky ( možno aj vďaka svojmu veku ) som si začala všímať, že už nemám pleť ako som mávala volekdy. Samozrejme som sa hneď začala viac zaujímať o svoju pleť. Moja pleť pôsobí stále unavene, už ani tá elasticita nie je ideálna a o vraskách ani nevravím 😂. Som dosť mimicky založená 😂, takže mimickych vrások mám fakt dost 😂. Aktuálne stále hľadám niečo z čoho by som mala naozaj wau pocit. Túto kozmetiku som si už obzerala a možno práve toto bude pre mňa príležitost vyskúšať, otestovať produkty . Môj vek je inak 36 👉🏼 šťastná mamina troch krpcov 😁

13. nov 2020

Dobry den mam 46 rokov. Moja plet je skor sucha trochu zmiesana, niekedy citliva. Obcas supinata v okoli nosa, mastnejsia na cele, nose a brade. Myslim, ze je na moj vek stale v dobrej kondicii, nijake extremne vrasky. Na cistenie pouzivam micelarnu vodu, gel a na vyzivu sera a kremy. Mam 2 znacky, ktore obmienam vzhladom k jej potrebam a rocnemu obdobiu. Na tvari mam 2 jazvicky z odsranenia znamienok. Jedna pod obocim a druha pod kutikom ust na brade. Rada by som sa zapojila do testovnia, je to pre mna, moju plet a aj vasu znacku vyzva lebo nie hocico jej sadne. Pekny den.

13. nov 2020

Ahojte. Mam 40 rokov. Moja plet je mastna, hlavne v T zone. Trpi rozsirenymi pormi, nastasie, vdaka starostlivosti, nemam cierne bodky. Plet si pravidelne cistim pealingom. Kazdy den rano plet kremujem dennym kremom. Nanesiem puder, obcas aj makeup. Vecer plet dokonale odlicim a nakremujem nocnym kremom.
Jazvy na tvari nemam, obcas sa mi vytvoria male pupaciky. Vrasky - pokial je moja tvar v pokoji, vrasky zatial nevidiet. No horsie je, ked sa usmejem - to uz ich zopar okolo oci mam. A mam par mimickych ryh, ktore su uz vyditelnejsie aj bez mimiky.
Dakujem a prajem pekny den.

13. nov 2020

Veľmi by som sa potešila testovaniu, nakoľko. Mam citlivú pleť a neskúšam nijaké kremy, okrem excipialu z lekárne. nakoľko teraz mam male dieťa ani nemám čas na nejakú dennú rutinu ohľadom pleti... Ale vek clevek nezaprie, mam 39,takze konečne by som bola aspoň donútenia 😉 vyskúšať niečo špeciálne pre moju pleť ❤️

13. nov 2020

Úžasná výzva na zaujímavé testovanie práve v období keď si každý večer (ráno nestíham rozjímať) hovorím pred zrkadlo: "čo sa to deje?, Čo ti chýba?". Moja pleť, ktorá bola vždy skôr mastná s akné, sa teraz tvári sucho, mdlo a povisnuto. Pred mesiacom som si nechala chirurgicky odstrániť znamienko "krásy" nad kútikom úst. Aj to je dôvod prečo sa snažím o dôkladnejšiu hydratáciu, no nedarí sa mi až tak ako by som si to predstavovala. V 35. rokoch si viem predstaviť aj krajší odraz v zrkadle. Moja denná starostlivosť spočíva v čistení pleťovým gélom, pleťovou vodou s rastlinným olejom a hydratačným krémom a sérom. Občas to preložím hydratačnou maskou.
No mám veľkú chuť skúsiť niečo nové, zaujímavé, čo by prinieslo aj výsledky.

13. nov 2020

Mam 43r.Plet si cistim 2x denne cajovnikovym tonikom.Pouzivam serum na vrasky plus 2x denne hydratacny krem.Raz za tyzden pouzijem peeling a obcas masku.Mam zmiesanu plet.Dost hlboke vrasky na cele medzi obocim a pod ocami.Rada by som spomalila starnutie.Cely zivot som bojovala s pehami s tymi som sa zmierila a teraz zase vrasky 😖😖😖...

13. nov 2020

Mám 25 rokov, som na rodičovskej dovolenke . O pleť sa starám tak že ráno používam ráno krém a niekedy aj make Up. Večer sa odlicujem micelarnou vodou, gélom na čistenie ,raz za týždeň maska. Mám suchu a citlivú niekedy akné. Po tehotenstve sa mi objavili pigmentové škvrny ako jemne pehy. Ešte večer si dám krém pod oči (robia sa mi jemne vrasky)alebo nechtikovy balzam na tvár.
Bola by som rada ak by som skúsila túto kozmetiku, lebo ju nepoznám a možno by bola pre mňa vhodná 😊

13. nov 2020

Rada vyskúšam nový typ kozmetiky, ktorá by pomohla mojej pleti zase dať ten správny šmrnc, keďže v poslednej dobe je dosť vidieť úpadok a jas ktorý bol na nej vidieť sa stratil. Mám normálny miestami podľa počasia suchý typ pleti sem tam jemné začervenania.

13. nov 2020

Dobrý deň, no keď čítam predchádzajúce komentáre, začínam sa hanbiť, ako sa starám ja o pleť, pretože nič poriadne pre ňu nerobím, teda ak nerátam pitný režim, nefajčím, cvičím tvárovu gymnastiku, ale žiadne drahé krémy, jednak na to nemáme moc €.. Večer si stihnem natrieť krém na tvár, samozrejme očistenú. Včera, keď som vyprevadzala starsiu dcéru do školy, som sa zľakla, ako vyzerám, pleť sivá, mdla, takže som si sľúbila, že sa polepsim.😊🌼🌻Mam v pláne si kúpiť nové krémy, a už na sebe nesetrit.

13. nov 2020

O svoju pleť sa starám pravidelne ráno a večer. Mám už svoje obľúbené výrobky ale veľmi rada skúšam aj iné značky. Mám 40 a starostlivosť o pleť je vekom dôležitejšia. Dúfam, že budem môcť vyskúšať aj tetno nový rad Plasmagel a podeliť sa s jej účinkami.

13. nov 2020

Ahojtee...Aj ja sa hlasim 🙄 🖐🖐 Mam 35 a o plet sa staram pravidelne a rada skusam novu kozmetiku, pretoze investicia do starostlivosti o plet sa ozaj oplati💰.. ved ktoru zenu by nepotesilo, ked si v mhd vypyta listok a sofer sa spyta ci "polovicny" 👧🙈🙈🙈? Moja plet je zmiesana, okolo oci uz badam aj jemne vrasky, obcasne ma nejednotny ton a je problematicka - to samozrejme zalezi aj od stravy, pitneho rezimu, spanku, stresu a hormonov 😊 Rano pouzivam cist.gel, tonikum, serum s niacinamidom a krem...vecer opät cist.gel a tonikum a potom podla nalady vitaminove serum ci esenciu a na zaver hydrat.krem...cca 2x tyzdenne pouzivam peeling a rovnako casto pleti doprajem aj masku - bud.cistiacu alebo hydratacnu... Velmi rada preto otestujem aj novy rad Plasmagel 🌸...
Som idealnym kandidatom na testovanie, kedze budem moct otestovat okrem ucinkov na plet aj ucinky na jazvy - mam.za sebou 2sekcie a buduci tyzden ma caka 3.operacia zlomeneho clenku, takze viete si predstavit ako asi vyzera moja noha - sama jazva 😣...Velmi rada sa o moje skusenosti podelim s ostatnymi mamickami a budem skakat po plafon ak.si ma vyberiete 🍀🍀🍀🤗😙

13. nov 2020

... mam 41 rokov, psoriazu, 2 juniorov s manzelom a hekticku pracu = minimum casu na boj s vraskami 😉 ... Nastastie (klop-klop) vdaka genetike este bez vrasky/vrasok, ale samozrejme cas nezastavim a raz to urcite pride (po vzore starkej a maminy ocakavam o par rockov). Kvoli psoriaze a uprimne aj kvoli tomu, ze je mi viac blizsi natural look, sa nelicim, pouzivam vylucne lekarensku kozmetiku a snazim sa co najviac nechat plet volne dychat ... Preco teda toto "bezvraskove" obdobie hoci aj takymto prilezitostnym testovanim este chvilku nepotlacit a nedopriat pleti toto fajnove combo, ktore by pomohlo mladistvy vzhlad udrzat 😉?

13. nov 2020

Plasmakozmetika 😍 pri čítaní jej popisu mi hneď napadlo, že by to mohlo byť niečo pre mňa! Mám 32 rokov a pri poslednom ošetrení u kozmetičky som sa jej pýtala na krémy proti vráskam. 🙈 Doma mám prváčku a o 2 - 3 týždne pribudne aj bábätko, takže ponocovania bude dosť. Okrem toho sa veľmi rada smejem a milujem 🌞, čo sa na pleti taktiež podpísalo. Moja starostlivosť spočíva v pravidelnom čistení, používam pleťové masky a vyživujúci krém. Jazvu síce nemám po pôrode, ale po operácii. Rada by som ju vyskúšala aj ako prevenciu proti sclerodermii, aby sa mi ložiská netvorili v oblasti tváre a dekoltu. 🤞

13. nov 2020

Obsahuje kyselinu citronovu? Lebo na nu som dost alergicka

13. nov 2020

O Plasmakozmetike som prvýkrát počula asi by pred mesiacom v lekárni,keď som hľadala nejaký účinný prípravok pre 2ročného syna na zjemnenie jazvy po operácii 👣. Mám 31, z toho 4roky je moja pleť vo výrazne horšom stave,aj keď sa o ňu príkladne starám (materská dovolenka , nedostatok spánku a stres robia svoje). Moja pleť je zmiešaná s výraznými pórmi v okolí čela a nosa), na líci mám 3 cm hrubšiu jazvu ako spomienku na detstvo😞. Na čele jemne vrásky. Pijem dostatok tekutín, najmä nesladené bylinkové čaje, vodu. Odlíčenie (micelárna voda sensitive zn.Mixa), očný,denný a nočný krém Avene , raz týždenne peeling od Garnier so zeleným ílom, občas zlupovacia maska .

13. nov 2020

Ahoj mam 35 r moja pleť je skôr zmiešaná, mam ju suchu,na iných miestach zas citlivú a na čele mastnú. O pleť sa starám jednoducho oplachujem vodou. A používam pleťovú vodu. Občas použijem marhuľový alebo makadamovy olej. Doprajem si raz za čas aj masky na tvár. Na levej strane líca mam asi cca 5cm jazvu z detstva a malé jazvicky pod bradou s herpesu. Možnosť vyskúšať výrobky bola by som vďačná. Katka

13. nov 2020

Ahojte, som aktívna slobodná mamina, mám 40 rokov, ešte chvíľu 🙂 a pleť som "vyhrala" na plnej čiare. Od skorej puberty ma akné veru potrápili riadne, ostali mi aj jazvičky, hlavne na lícach. Pleť mám v základe mastnejšiu ale aj citlivejšiu, miestami so sklonom k červenaniu, a aby toho nebolo málo, som aj riadna pehaňa 🙂. Pigmentové škvrnky nechýbajú, a aj keď poctivo používam 50 faktor, po lete sa zvýšenej pigmentácii nevyhnem. S vráskami to nie je také hrozné, iba mimické na čele a okolo očí. Hovorí sa, že mastnejšia pleť starne pomalšie, tak asi to sedí, lebo moje okolie, muži či ženy mi hovoria, že na 40 nevyzerám 🙂. Hoci mám problematickú pleť, starám sa o ňu ako najlepšie viem. Pravidelná návšteva kozmetičky 1xmesačne je u mňa samozrejmosť, v zimných mesiacoch som vyskúšala aj chemický peeling. Na čistenie pleti používam ráno, večer pleťovú vodu skôr na zmiešanú pleť, ale hlavne bez alkoholu. Večer,keď mám počas dňa aj make-up, tak aj nejaký penový čistič, prípadne mydlo, podľa stavu pleti. Veľmi rada používam oleje, levanduľový alebo olivový na masáž pleti večer po očistení. Tak isto masky na pleť nesmú chýbať, aj 2x za týždeň. Zinková ak mám horšiu pleť a potom hydratačné látkové, s kolagénom alebo s kyselinou hyalurónovou. Krémy používam hydratačné, v lete ľahšie, v zime mastnejšie. Pod krém občas použijem aj C-čkové sérum. Veľmi rada by som vyskúšala Plasmakozmetiku a dopriala svojej pleti niečo extra, nové a podelila sa o svoju skúsenosť s ostatnými maminami.

13. nov 2020

Dobrý deň, o váš značke Plasmacare počujem prvý krát. Mám 32 rokov a už mám viditeľné vrásky hlavne okolo očí 🙄. Maľujem sa zriedka. Moje pleť je mastnejšia. Používam pleťovú vodu, nejaké masky,hlavne na redukciu čiernych bodiek. Natierame sa kokosovým olejom. Tak to je asi moja každodenná starostlivosť o tvár 😉🍀

13. nov 2020

mám 33 a totálne zjazvenú pleť po akné, stále hľadám nejaké krémy a séra ktoré by mi zlepšili pleť a hlavne zjemnili jazvy po akné, pleť mám citlivú, rada by som vyskúšala aj túto značku,

13. nov 2020

Ahojte . skúsim sa zapojiť aj ja.Mam39r. moja tvár je hrozná.Akne mám už od základnej školy nie a nie sa ich zbaviť.Samozrejme zostávajú aj jazvy po akné.Skusala som rôzne výrobky a aj kozmetičku. 13rokou mám pigmentové škvrny po tvári.Takze slnko som prestala hľadať a radšej sa mu vyhýbam. Moja pleť je mastná. Aký režim na moju tvár? Ráno si umyjem tvár s vodou osušim a použijem čistiacu vodu. Poobede keď prídem z prechádzky so synom tak použijem čistiacu vodu.Večer umývam s čistiacim gélom . Krémy moc nepoužívam väčšinou iba v zime.

13. nov 2020

Dobry den, rada by som sa zapojila do testovania s Plasmakozmetikou. Znacku nepoznam, pocujem o nej prvykrat a prave preto ma zaujala. Mam 33 rokov a stale mam pocit, ze som nenasla to prave pre moju plet. Skusala som rozne znacky, ci lacnejsie, ci premiovejsie, prirodnu kozmetiku. Citam recenzie, fora a clanky aby som si dobre vybrala ale aj napriek tomu ked mi kozmetika vyhovuje pocitovo, nikdy sa mi este nestalo, ze by som videla na mojej pleti badatelne zlepsenie. Zakladom mojho starania o plet je perfektne cistenie pleti, micelarna voda a samozrejme cista voda, nasledne dosledna hydratacia. Na noc pouzivam nocny krem, rano po umyti serum. Som typ zeny, co vzdy chodi upravena a namalovana, ano aj do obchodu, aj na ihrisko so synom, aj ked sa nosia rusky momentalne.
Mam mierne zmiesanu plet s klasickou T - zonou, v zimnom obdobi pocitujem velmi nutnost zvysenej hydratacie.
Budem sa tesit ak ma vyberiete na testovanie. Ale rada si precitam aj recenzie od mamiciek, ktore budu testovat.

13. nov 2020

Mám 29 rokov a po tehotenstve sa moja pleť stala extrémne citlivou, suchou a napnutou. Moja ranná rutina sa začína vyčistenim pleti, nanesením séra s kyselinou hyaluronovou,vitaminu C a krému alebo séra pod oči nakoľko sa mi robia tmavé kruhy. A tak denného krému. Počas dna sa malujem zriedkavo. Bežne mi stačí špirála, tieň na obočie a bb krem. 🙂
Vecer sa najprv odlícim micelarkou, tak precistim plet odlicovacim olejom. Ked je pleť čistá nanesiem opäť serum s kys.hyaluronovou, pleť jemne prestriekam ruzovou vodou a nanesiem olej, ( striedam prirodny squalan alebo argánový olej ). Rada by som vyskušala sérum na moje prvé vrásky, ktoré uz začínajú byt viditelnejsie.

13. nov 2020

Sérum by som chcela vyhrať pre mamu vek 56 rokov chceli by sme otestovať ci bude i na staršiu pleť dakujeme

13. nov 2020

Mam 38 rokov a priznam sa ze o svoju plet sa nijako extra nestaram 🙄 ale chcela by som konecne zacat... mam zmiesanu az mastnu pleť s malymi pupacikmi na spankoch, na licach mam vyrazne cervene zilky, vrasok vela nemam, vdaka mastnejsej pleti...

13. nov 2020

Mám 26 rokov a mám synčeka ,ktorý má 5 rokov a som s ním doma 24 hodín denne 🙂 keďže ma veľmi veľa energie nemám veľa času na seba,ale na starostlivosť o svoju pleť dbám keďže tá o nás prezrádza všetko. Moja pleť je zmiešaná, čiže oblasť čela, nosa a brady mám mastnejšiu aj s upchatými pórmi,ale nie je ich veľa a oblasť líc a okolie očí mám suchšie, čo mi robí problém hlavne teraz v zimnom období ,keď sa mi tam tvoria suché fľaky,ktoré su červené a aj štípu. Moja denná rutina vyzerá nasledovne : Ráno používam jemný čistiaci gél alebo krémový čistič , sérum ktoré pripraví moju pleť na ďalšie produkty a následne volím ľahší hydratačný krém určený pre svoj typ pleti 🙂 a netreba zabúdať ani na SPF celoročne. Večer nasleduje odlíčenie používam penový čistič ,ktorý krásne prečistí póry a všetky nečistoty na pleti a aj mejkap , následne pleť tonizujem je to pre mňa veľmi dôležitý krok ,, na ktorý veľa žien zabúda a potom pokračujem v cielenej starostlivosti podľa potrieb mojej pleti použijem nočný krém/gél alebo nočný olej kedže aj taká zmiešaná pleť potrebuje byť poriadne vyživená. Samozrejme nezabúdam na svoje očné okolie,ktoré mám veľmi citlivé a preto používam chladivý očný gél,ktorý eliminuje vrásky a zároven bráni proti opuchom a kruhom pod očami. Preferujem produkty,ktoré su k tvári šetrné , nie sú agresívne a vysušujúce a hlavne nech obsahujú , čo najviac prírodných zložiek . Tvár si vždy umývam vlažnou vodou a snažím sa dodržiavať pitný režim a jesť čo najmenej cukru,aj keď to je pre mna veľmi ťažké keďže som milovníčka sladkého jedla :D . Dvakrát do týždňa používam čistiace a zlupovacie masky. Výhra by ma veľmi potešila keďže som ešte nemala skúšať takýto produkt

13. nov 2020

Rada by som vyskušala tuto značku, mam 27 a už od 15tich ma trápi akné,jazvy,čierne bodky,mastná pleť. Vyskúšala som už rôzne prípravky,kozmetičky, bola som u kožnej lekárky. Na svoju pleť som preto dosť zatažená, starám sa o nu ráno aj večer,pravidelné čistenie a rada skúšam nové krémy a budem rada ak objavím dalšiu kozmetiku,ktorá by mi sadla. 🙂

13. nov 2020

Priznam sa, ze tuto kozmetiku nepoznam, ale popis ma dost zaujal. Nakolko som atopik aj alergik, nemozem si kupit hocijaku kozmetiku a davam velky pozor pri vybere. Mam skoro 32 roko, vrasky este nemam, len par mimickych, ale chcela by som si takuto plet udrzat co najdlhsie. Takze vase pripravky by boli skvelou prevenciou. Ako alergik mam citlivu plet a tiez dost suchu na licach a v okoli ust. A co sa tyka jaziev... mam len 2 malicke po kiahnach z detstva. Velmi rada by som vyskusala tuto kozmetiku a podelila sa o skusenosti.

13. nov 2020

Mam 30r a rano na vycistenu plet nanesiem marine hyaluronics, ocny krem a hydrtacny krem pred odchodom z domu, kedze som na materskej si dam krem s SPF faktorom. Vecer plet vycistim dam kys HA nkrem pod oci a nocny krem, raz tyzdenne peeling 🙂

13. nov 2020

Moje pleť je citlivá so sklonom k vysusaniu a začervenaniu,takže používam len vybrané odskúšané značky. Starostlivosť spočíva vo večernom odliceni, čistenie gélom a použitie očného, nočného alebo denného krému.

13. nov 2020

Dobrý deň, mám 48 rokov a pomerne malé deti... Najmladšia bude mať 6 😉 mám normálnu až suchú pleť na lícach, ráno si čistím pleť gélom, potom si dám vitamín C a denný krém. Mám samozrejme aj vrásky nosoustne a na čele. Oči mierne opuchnuté a ovisnuté viečka. Na lícach mám pigmentové škvrny. Používam kozmetiku Avon a bola by som vďačná keby som mohla vyskúšať niečo lepšie. Adriana

13. nov 2020

Mam 33 rokov a zmiešanú pleť. Ráno použijem micelarnu vodu Yves Rocher a aplikujem NovAge oil balance solition vďaka čomu mam pleť krásne matnu. Večer znova micelarnu voda ak som mala BB krém alebo make up tak aj odlicovac a nanesiem nočný krém Optimals Agerevive. Veľmi rada používam aj roztok kyseliny hyaluronovej a každý deň pijem morský kolagén 😊 zdravo sa stravujem pijem dostatok vody a cvičím čiže snažím sa robiť maximum. Veľmi rada by som skúsila aj niečo nové 😍

13. nov 2020

Mám 36rokov moja pleť bývala mastná s akné, teraz rok aj niečo po pôrode mám pocit, že je suchá a akoby alergická, taktiež už okolo očí začali prvé vrásky, starostlivosť spočíva v dennom čistení a 2x do týždňa peeling

13. nov 2020

Popravde tuto kozmetiku vôbec nepoznám.Mam 37 rokov a myslim že o svoju tvar sa starám dobre.Nakolko je doba rusok 🙂 prestala som používať make up čo pomohlo mojej citlivej a vecne mastnej T zóne.Hoci na zakrytie jazvičiek po kiahniah použijem len malinké množstvo.Velmi rada by som vyskúšala tuto kozmetiku a keď sa nepošťastí doprajem to inej mamičke ❤️

13. nov 2020

Ahojte. Nerada priznávam moj vek keďže už nepatrim medzi najmladšie ale v poriadku ked to vyžadujete🙄43. ako teda vyzerá moja starostlivosť o pleť?
- svoju pleť líčim naozaj takmer každý deň! Cítim sa tak lepšie, nenalíčená vyzerám naozaj ako prispatá a nemyslím si, že samotné líčenie by jej nejako škodilo.Každý večer pleť starostlivo odlíčim, aj keď to nepatrí medzi moje obľúbené činnosti. Na oči používam už niekoľko rokov odličovacie mlieko od Biodermy. Je naozaj skvelé, jemné a oči pekne odlíči. Zvyšok tváre umyjem čistiacim gélom od BIODERMY Sensibio moussant a opláchnem vodou. Pleť vyčistí, zmatní a nevysuší! Nemám po ňom žiadny pocit napnutej pokožky. Nakoniec pleť natriem pleťovym krémom značky Estée Lauder Advanced time zone. Krém krásne vonia a pleť je po ňom hebulinká, omladená. Približne raz za dva týždne použijem peeling na tvár. Častejšie by som ho však naozaj nepoužívala, na moju citlivú pleť tento interval úplne stačí. ak sa mi zjaví nejaká vyrážka, nejako strašne ju neriešim. Pokiaľ má bielu hlavičku, jednoducho a jemne ju vytlačím a miesto ošetrím. Pokiaľ je červená viem, že nech robím, čo robím, nevytlačím z nej nič, akurát tak krv, preto do nej ani nerýpem, zakrývam ju korektorom a ona do niekoľko dní zmizne. Naozaj nechápem ženy, ktoré si takéto vyrážky vytláčajú, zbytočne do nich rýpu a tak si ich hojenie predlžujú.
Keď som mala asi 6 rokov tak sme sa kvôli hráčke poškriepili so sesternicou a tá v zurivosti ma poškrabala po líci. No dodnes mam jazvičku tak možno by mi plazmakozmetika pomohla 👍 dakujem za prečítanie a prajem pekny deň

13. nov 2020

Mám 38rokov,plet zmiešanú(na cele,nose a brade viditeľnejšie póry). Ale celkovo mám pocit pnutia,cize to posudzujem,ze je moja pleť dehydrovaná ... Na čele mám väčšiu pigmentovu škvrnu,ktora je v lete výraznejšia,taktiež mimické vrásky okolo očí a medzi obočím sa už u mňa vyskytujú... Moja starostlivosť spočíva v rannom a večernom vyčistení a namiesto krémov som začala používať oleje(arganovy, sipkovy)a taktiež serum s obsahom kys.hyauluronovej. 1-2x týždenne si aplikujem čistiacu masku,u kozmetičky som už nebola roky 🙄... Na brade mám jazvicku z úrazu v detstve ...

13. nov 2020

Mam takmer 37 rokov, takze uz pozorujem prve znamky starnutia😉citim sa skvele, ale plet neoklamem... Velmi rada by som si vyskusala tuto kozmetiku, kedze na nejake odborne osetrovanie pleti mi pri 4 malickych detoch vobec neostava cas.... Doma si plet cistim cistiacim gelom a davam si denny a nocny krem, niekedy pletovu masku.... Uz dlhsie pokukujem po nejakych kremoch na zmiernenie priznakov starnutia a takto by to bola skvela prilezitost😘

13. nov 2020

Takže začnem asi tým že mám 31 rokov a posledné 3 tehu dalo zabrať aj na pleti cítim sa ako 45 ročná Ráno začínam že si tvár naporiadok opláchneme po nočnom krému dám hydratačný krém neskôr dam make-up keďže moja tvár je nič moc .mám sem tam hnedé škvrny, maličké jazvičky od akné pleť mám miešanu sem tam je to ok a niekedy suchú inokedy zas mastnú .momentálne sa snažím skúšať nepoužiť žiadne výrobky aby mi nejak oživila tvár ale najviac ma hnevajú tie škvrny ktoré aj cez make-up sú vidieť trochu . Rada by som vyskúšala niečo nové ,kvalitné a ešte keby to oživilo tu pleť 😍

13. nov 2020

Mám 35 rokov, pleť vekom stráca pružnosť, je suchšia, čelo trošku mastnejšie. Snažím sa používať kvalitnú kozmetiku, momentálne mi vyhovuje značka Eucerin - sérum,denný a nočný krém,očný krém. Dvakrát týždenne si nanášam masku - čistiacu a hydratačnú.

13. nov 2020

Ahojte, volám sa Monika, mám 38 rokov. Nie som už najmladšia a vek sa ukáže aj na pokožke. Snažím sa každý deň pokožke dať čo najkvalitnejšiu starostlivosť. Každý deň používam čistiaci krém, potom dodám hydratačnú vodu a naposledy hydratačný krém. Okolo očí sa mi už zjavili prvé jemné vrásky, na to tiež používam kvalitný očný krém. Rada by som vyskúšala niečo nové už vzhľadom k veku. Dakujem pekne za možnosť.

13. nov 2020

Ooooo táto kozmetika vyzerá sľubne 🤩🤩🤩 rada ju vyskúšam na mojej pleti, ktorá je zmiešaná s mastnejsou T zónou, trápia ma rozšírené póry a mimicke vrásky. Rada experimentujem (už 39 rokov🤣😋) aktuálne môj ranný rituál vyzerá nasledovne : po vytiahnutí sa z postele 🥴 a po vyčistení čistiacim gélom Purito defence bariér, docistim pleťovou vodou aktuálne Balea, Mixa alebo Amia, následne použijem ružovú vodu a potom sérum bud s obsahom kyseliny hyauronovej, aminokyselinami alebo vitamín C a na to krém aktuálne so slimacim extraktom potom raňajky, káva a 5 miliónov činností...... Až kým nenastane večer a 🎆Večer odlicovacie obrúsky, odlicovaci olej, Mary key cleanser, pleťová voda a následne sérum na podporu hydratáciu alebo s kyselinou azaleovou, niacinamide, alebo kyselina alfalipoova+ hydratačný krém alebo olej. Jeden x do týždňa peeling, maska, čistenie ultrazvukovou spachtlou a intenzívna hydratácia. Ešte by som potrebovala nájsť hydratačný produkt šitý na moju pleť najmä teraz počas zimných mesiacov pociťujem potrebu naniesť niečo jemne, rychlovstrebave ale hydratačné, ideálne ak nezanecha mastný film na pokozke..... Teda rada vyskúšam niečo nové ♥️🎁 veď aj pod rúškom (tmy) musíme vyzerať 🔝

13. nov 2020

Juj, toto skvelá príležitosť je,
snáď sa šťastie na mňa usmeje.
Plasmakosmetiku nepoznám,
prvýkrát počujem, ale rada
vyskúšam, recenziu napíšem,
o svoju skúsenosť sa podelím,
a snáď sa aj nepeknych kožných
prejavov pomocou nej zbavím.
Mám 36 rokov, pracujem v odvetví,
kde rúško sa nesmie počas celej
smeny dole dať, a takto potom
aj koža vyzerá, nepekná, posiata,
ako keby druhá puberta somnou
mávala.
Všetko možné skúšam, experimentujem,
no zatiaľ bezvýsledne, jednoducho
koža hlavne na krku celé zle.
Mám aj jazvičky na tvári, maličké,
plasmakosmetiku aj na to použijem.
Vyskúšam, hádam sa pomocou nej
k želanému výsledku dopracujem.
Aj keď sa o pleť poctivo starám,
priaznivé výsledky zatiaľ nebadám.
O plasmakosmetiku preto bojujem,
do testovania tohto výrobku sa týmto
prihlasujem.
Zapájam sa teda vesele, nech sa
šťastie usmeje. 🍀🍀🍀

PS: prikladám foto, výsev v oblasti krku ma trápi už vyše pol roka a nie a nie sa toho zbaviť, vŕŕŕŕŕŕŕ

13. nov 2020

Ja bojujem ... od 10tich rokov bojujem s pletou, mala som silne akne, az tak, ze som si polezala aj v nemocnici, brala som kadejake lieky, pouzivala miliony kremov, olejov, masticiek, pudrov, liecila som krv autohemou, az nakoniec zabral jeden silny liek, v 22rokoch som sa ako tak zbavila celeho toho, co dalo zabrat v najkrajsich rokoch vasho zivota... jasne ze ostali jazvy, no je to neporovnatelny pocit. Ja sa staram o plet fakt celozivotne az dodnes, do mojich skoro 33rokov. Som po dvoch porodoch a cez ,,moje dni" sa stale moje verne priatelky objavuju..co uz celozivotny udel. Vyskusala som tony make-upov, plet mam normalnu, nemam ziadne extra naroky a momentalne pouzivam ocny krem a hydratacny pod make-up, najradsej mam cistiace mlieko a dobry make-up ktory sa stal sucastou mojho kazdodenneho zivota.. Pred mesiacom som sa pustila do uzivania kolagenu, uvidime ake divy to urobi 🙂 Rada sa zapojim a skusim nieco nove.. aspon pre ten dobry pocit

13. nov 2020

Ja sa o.plet starám klasicky bezne ako každá dáma,čistenie občas.maska a to dookola,pleť mam problematicku,citlivú veľmi,s červenými flakmi na lícach, keďže neznesiem hoc aku kozmetiku,stále skúšam co je naj

13. nov 2020

Mám 27 rokov a asi len posledné 2 roky naozaj dbám na svoju starostlivosť o pleť 🙂 . Zase nie, že som sa o ňu nestara vôbec, ale bol to len taký základ (aby sa nepovedalo 🙂 🙂😉 Dnes už naozaj sledujem čo si na pleť dávam, od puberty ju mám problematickú. puberta ma už síce prešla 🙂 (aspoň dúfam) 🙂 🙂 ale akné ostalo. Hlavne pred a počas mojich dní naozaj niekedy vyzerám ako keď som mala 15 ☹ a keďže ja keď vidím vyrašku, nevydržím bez toho aby som si do nej nerýpala, sem tam sa už zjavili aj menšie jazvyčky. snažím sa svoju pleť každy večer po dlhom dni poriadne vyčistiť a samozrejme dať jej aj poriadnu výživu. Veľmi by ma potešilo vyskúšať Plasmakosmetiku 🙂 🙂

13. nov 2020

Tuto znacku zatial nepoznam,a to som skusila uz mnoho😉moja rutina? Rano- cistiaci gel/mydlo + serum+krem a licenie,ak je treba.vecer- cistusci gel/mydlo/olej/-mieco z toho+peeling(2-3xt)+serum+nocny krem+ocny krem.1xt si doprajem masku,podla toho,co potrebuje pleť,najcastejsie ilovu alebo s ciernym uhlim,prip.hydratacnu,na osviezenie.niekedy si capnem uhorky na tvar,sacky od caju na oci 😉moja plet je zmiesana,s rozsirenymi pormi,sem tam j....vyrazka a cierne bodky a taktiez prve vrasky a unaveny ton.priznam sa,ze zatial som nenasla uplne idealnu radu a znacku kozmetiky...no zaroven sa snazim nepouzivat mnoho znaciek a dbam na zlozenie,takze chemicke kokteily u mna nehladajte😂a rada skusam nove veci,ved nikdy neviem,ci netrafim to prave...a mam 34r.

13. nov 2020

35 rokov, "mládí v pr***, do duchodu daleko". Zatiaľ čo ešte pred piatimi rokmi som bola šťastnou majiteľkou denného/nočného krému Cien, po 30tke sa nejak zlomili ľady a v skrini mám kozmetiku v cene týždňovej dovolenky v Chorvátsku. Nie úplne all inclusive, ale stále pri mori 🙂 Moja rutina akákoľvek, trvá....dlho. Odličovanie, čistenie, sérum, výživné pomády, očný krém, denný/nočný krém, BB krém, hotová sanácia. Od istej doby fandím iba kozmetike prírodnej. Prvý kontakt s kozmetikou pri ktorej som riešila zloženie, bol Ryor, momentálne sa u mňa stala stálicou kozmetika Annemarie Börlind, nejaké kúsky od Ryour, Yves Rocher a Manufaktúry. Mala som aj pár úletov mimo s predraženými MLM zaručene "prírodnými" prípravkami...takže je čo porovnávať. Chvíľu som váhala, či sa do tohto testovania prihlásiť, nakoľko sa už teraz snažím používať naozaj čo najmenej chémie a skôr časom overené značky. O Plazmakozmetike počujem prvýkrát. Čo ma prekvapilo ešte viac, ako môže byť niečo dobré od nástrihu hrádze, cez atopickú pleť až po vyhladenie pomaly najhlbších vrások. No zaujalo ma to, že bol vyvinutý v susedných Čechách a podnietilo to vo mne zvedavosť. Ja mám pleť skôr dehydrovanú, zmiešanú, syn je atopik, manželovi sa tvoria v zimnom období červené škvrny na tvári, ktoré je problém udržať pod kontrolou. Testovaniu by neunikli ani oni 🙂

13. nov 2020

Tento rok som oslavila 35 rokov a presne 1 rok som doma na materskej s malou dcerkou. Presne posledny tyzden zacinam uvazovat co so sebou, kedze som rada, ze si umyjem zuby rano a nanesiem krem. 😃. Inak som zvyknuta sa o svoju plet (kozu) starat, nakolko mam sklon k suchej pleti, avsak pocas svojich dni bojujem vzdy s akne. Takze musim vysusovat ale zaroven hydratovat. No poviem vam, nikdy som s pletou problemy nemala a po 30- tke akoby sa naraz objavili 🤦🏼‍♀️ Ale nevzdavam to 💪🏻😉

13. nov 2020

Tak toto by som chcela vyskúšať už mám po tridsiatke a prvé vrásky sa začínajú ukazovať 🙂 značku nepoznám no veľmi rada by som ju skúsila 🙂

13. nov 2020

Kozmetiku by som venovala svojej mamine, tá má 45 rokov a prešla si už rôznymi značkami známimi aj menej známimi a väčšina jej spôsobila začervenanie a tie čo aj nie tak nemali žiadny efekt. Potrebovala by naplnut pokožku na tvári, rapídne schudla a koža ostala uvoľnená, vytvára jej tak dosť hlboké vrásky. O pleť sa stará denným krémom Eucerin a aj nočným Eucerin krémom. Večer a ráno si tvár čistí vodou a mydlom. Nemá problém zverejniť svoje skúsenosti a rada sa podeli aj o fotografie ak to bude mať viditeľný efekt. S touto značkou sa ešte nestretla a ja osobne tiež nie. Ak by s ňou bola spokojná verím že by jej ostala verná. ❤️

13. nov 2020

🙋🙋🙋 Hlásim sa, resp. moja 30timi rokmi ošľahaná pleť sa hlási.
Moje základné pravidlá súčasnej skincare rutiny sú momentálne nasledovné: 1. čistenie (Cerave, Bioderma) 2. Hydratácia (Cerave, Vichi), 3. Exfoliacia (The Ordinary). 4. Výživa (A, B, C, D ... atd🙂 👉 💸💸💸 🤧
Do mojho fight klubu (v boji s vekom 🔞) hľadám posilu - nonstop 🆘
Som #goodproductfriendly 💁‍♀️

13. nov 2020

Ahojte 😉
Staŕam sa o pleť poctivo-denne a to ráno-čistenie, serum,očný a pleťový krém,podklad,makeup a věcer opať čistenie, tonikum,serum, očný a pleťový krém.
Minimálne 2x do tÝždňa maska a derma roller.
Kozmetiku striedam, momentalne mám Vichy a začínajú ma trápiť vrásky a suchá pleť, ktorá potrebuje zregenerovať, preto by som uvítala možnosť otestovania novej značky, ktorú ešte nepoznám... #test_dermakozmetika

13. nov 2020

Ahojte, mám 40 r, samozrejme už nejaké. vrásky a jazva po cisárskom reze či uraze, okolo nosa červené cievky, pleť nie je už ako v 20 také. Rada by som skúsila niečo čo by pomohlo na isté problémy či nedostatky. Mám aj zopár strií a pomarančovú kožu ...takže určite rada vyskúšam a podelím sa o skúsenosť 😉

13. nov 2020

Ahojky 🙂 co sa tyka pleti vyskusala som uz kdeco a popravde zatial s nicim nie som spokojna, citim sa na moj vek 29 rokov dost staro.. este som aj v piatom mesiaci 🥰♥️ a mam pocit ze moja plet sa este zhorsuje, chyba hydratacia, nie je pruzna miestami sucha, mastna s jazvami po akne, kedze mam na sebe denno denne rusko tak jednej vyrazky sa zbavim, hned dalsie tri su na ceste a tak.... vrasky zrazu na cele...je to na hlavicku...🙃 doma plna skrina kozmetiky a na co 🙂 strašne rada by som túto unikátnu kozmetiku vyskúšala, po prečítaní ma velmi zaujala a dufam ze konecne najdem co hladam 🙏☺️

13. nov 2020

Mam 29 rokov a mam zmiešanú pleť, čelo brada mastná pleť a zvysok je suchá, je to problém nájsť si tu správnu kozmetiku. Pleť si umývam pleťovým olejom, potom používam pleťový krém a raz do týždňa si spravím peeling 🙂 plazma kozmetika ma zaujala a veľmi rada by som ju vyskúšala

13. nov 2020

Mám zmiešanú pleť. Dvakrát do dňa ju čistím čistiacim gélom a následnej aplikujem sérum a krém.

13. nov 2020

Mam 30 rokov, moja pleť je zmiešaná, začínajú sa mi tvoriť vrásky okolo očí a mma tiež jazvu po sekcii. Tak by som ocenila výhru ktorá by veľmi potešila. Používam na pleť krém, micelarnu vodu, čistiacu penu. 1-2x týždenne peeling, masku. Myslím si že taká klasika v starostlivosti o pleť.

13. nov 2020

Budem stručná🙂
Vek: cez 50
Dieťa: 6-ročný úžasný chlapček
Pleť: zrelá, t.j. suchá, nie je už tak perfektne pružná a vypnutá
Veľmi citlivá
Silný sklon k začervenaniu (aj drobné "metličky")
Niekedy dokonca ekzém
T.j. mimoriadne vyberavá
Starostlivosť:
Vždy som si na pleťovú kozmetiku potrpela a kvôli spomínanej citlivosti a reakciám som už vyskúšala skutočne obrovské množstvo kozmetiky. Niektoré druhy sa mi osvedčili a vždy sa k nim vraciam, no rada doprajem svojej pleti aj nejakú zmenu.
Značky, ktoré používam, resp. som vyskúšala (len minimum z nich mi vyhovuje a vyskúšala som rôzne rady týchto kozmetických prípravkov): Payot, Sothys Paris, Vichy, Bioderma, Loreal, Nivea, La Roche-Posay, Avene, Eucerin, Elizabeth Arden, Ryor, Veleda, Neutrogena, Garnier, Dermacol, Skincare, Oriflame, Avon, Yves Rocher, Mary Kay, Mixa, A-derma, Ahava, Argan Oil, Astrid, Astor, Alter med, Biotherm, Bourjois, Excipial, Esthederm, Juvena, L'occitane, Lancome, Matis Paris, Nuance... proste asi väčšinu na trhu. Neuvediem, snáď kvôli reklame, ktoré prípravky u mňa z toho obrovského množstva víťazia. Spočítať sa však dajú na prstoch jednej ruky. Avšak v pripade, že by som mala možnosť Plasmakozmetiku testovať tu na Modrom koníku, určite veľmi rada porovnám jej účinky, ako aj osobné pocity s ostatnými vyskúšanými a tiež overenými prípravkami. Bude mi potešením a cťou, ak môj názor a moja skúsenosť poslúži iným dámam. Teším sa na testovanie Plasmakozmetiky🙂

13. nov 2020

Mám 37 rokov. Pokožku mám celý život extrémne vysušenú. Na tvári nevynímajúc. Nikdy som nemala silné akné, ale čierne bodky v okolí nosa mán doteraz. Už sú vidieť aj vrásky okolo očí. A to napriek dennodennej starostlivosti. Večer v sprche si umývam tvár gélom/mydlom a potom aj odličovacím mliekom a pleťovou vodou. Večer sa krémujem hydratačnými krémami. Ráno si tvar taktiež čistím pleťovým mliekom a pleťovou vodou a použijem krém. Minimálne večer si dávam aj sérum a samozrejmosťou je očný krém. Vyskúšala som už veľa kozmetických značiek. Aktuálne používam na noc sérum a krém zn. Dior, denný krém od Elisabeth Arden. Očný krém mám od Yves Rocher. No a ešte spomeniem pleťovú masku Aqua mineral a čistiace mydlo Natura Siberica. Pleťovú vodu mám aktuálne zn. Zaja, občas použijem aj micelárnu vodu Bioderma a pleťové mlieko používam aktuálne zn. Yves Rocher. Rada by som vyskúšala Vašu kozmetiku. Snáď by som konečne našla krém, ktorý by som nemala potrebu meniť za iný.

13. nov 2020

Zdravim 🙋‍♀️ takže v skratke ... Mám 36 rokov, pleť zmiešaná + akné, ale len brada. Mimické vrásky v okolí očí. Kozmetiku som vyskúšala úplne všetku, ktorá existuje. Dráhu, lacnú, prírodnú, domácu, čisté aloe, proste všetko, čo existuje, nakoľko akné na brade bolo v takom štádiu, že už mám jazvy. Najlepšie, čo mi zabralo je bio arganový olej a kozmetika Medik 8. Nie, nevyliecila som akné, ale prejavy sa zmiernili 😁

14. nov 2020

Mam 38, velmi suchu atopicku plet, ktora velmi potrebuje poriadnu vyzivu. Plet si pravidelne rano a vecer cistim, natieram vyzivujicimi kremami, 1x do tyzdna si davam masku a 1x za mesiac az 2 si doprajem kozmetiku. Moja plet je velmi sucha a takato vyziva by jej naozaj padla vhod.

14. nov 2020

Mam 31 rokov a zacali sa u mna prejavovat prve hlboke vrasky a minuly rok sa u mna naplno prejavila seborea spojena s pretrvavajucim akne, ktore mi na tvari zanechalo hlboke jazvy. Momentalne skusam rozne typy kozmetiky, ktore moju seboreu zmiernuju a podla popisu by mohla byt Vasa kozmetika vhodna. Kozmetika musi byt vyzivna a hojiva, aby sa mi nevytvorili na tvari dalsie rany. Momentalne pouzivam krem na seboreu od Cutishelp, spolu so zinkovou mastickou, Hojivymi gelmi od soaphorie, zaroven uz musim pouzivat aj kremy na vrasky, momentalne od loreal. Moja starostlivost vyzera pouzitim micelarnej/cistiacej vodicky, umyvacieho gelu a kazdodenneho pouzivania peelingu, po ktorom musim pouzit vyzivne masky alebo kremy a nakoniec pouzivam lahky denny alebo nocny krem.

14. nov 2020

Ráno len ruzova voda a krem s arganom, vecer cistiaca emulzia alebo cierne mydlo, po dokladnom jemnom osuseni, ruzova voda a podla chuti bud kvapky moringoveho oleja alebo nocne gelove hydratacne serum. Obcas nejaka ilova alebo vyzivujuca maska. Asi 2x do roka profesionalne cistenie pleti, najma po dovolenke pri mori. Plet mam zmiesanu, medzi 35-40r, s atopickymi flakmi, cize potrebuje neustale premastovat a zaroven ma sklon k akne. Zaujal ma Vas plasmacreme.

14. nov 2020

Mám 25 rokov a moja pleť je každé ročné obdobie iná. V lete mastná, v zime suchá, na jar a jeseň zmiešaného typu. Ráno si vždy pleť umyjem čistiacim gélom, potom použijem tonikum, nanesiem hydratačný krém na pleť a krém na očné okolie. Večer sa odlíčim, použijem cistiaci gél, tonikum, nočný krém na pleť a krém na očné okolie. 2x do týždňa používam peeling na pleť. Masku na tvár používam vždy 2x do týždňa.
Našťastie s jazvami na pleti problém nemám, čo sa veľmi teším. Kde tu sa objaví "doplnok krásy", ale z toho si ťažkú hlavu nerobím 😄 Používam kozmetiku manufaktura alebo havlikova apoteka

14. nov 2020

Mám 32 rokov a priznám sa, že moja pleť odkedy mám deti i napriek starostlivosti plače každé ráno 🤷‍♀️ pokým ju dostatočne nezahadzem ,,omietkou,, 🤦‍♀️🤔 nikdy nemiznuce kruhy pod očami, pleť nejednotneho odtienu, s mini jazvickami po kiahnoch.. To, že ako každá mama som unavená, nič nestihajuca, tak večerné kremikovanie a masky si užívam jak v 4* wellnese 😂 denna starostlivosť je asi celkom bežná. Ráno denný krém,podkladova baza, jemný make up a šup do škôlky. Večer odlicenie cistiacim mliekom, micelarkou, niekedy stíham aj masku následne nočný krém a spať 🙏 rada by som vyskúšala,,nepoznané,, lebo priznám sa, že som poskusala na tvár a jej neduhy už kadečo od reklamovanych zazracnych olejov, krémov kadečo a s ničím som nebola spokojná že by som si povedala..waaaau toto je pecka!!! Pleť mám zmiešanú a rada by som niečim docielila jednotný ton pleti, prirodzene rozjasnenu pleť a nie ako jesenné smutné počasie. Takže rozhodne by ma potešilo testovanie Plasmakozmetiky!!! 🥰🤗👑

14. nov 2020

Moja pleť je citlivá, preto by som rada vyskúšala niečo nové. Zatiaľ som nenašla to pravé. Citlivá a zároveň veľmi suchá. Používam preto iba bez alkoholovu pleťovú vodu, olejový odličovač a prírodný krém na tvár 🙂

14. nov 2020

Mám 32r a moja pleť je šupinkatá, dosť svrbí a lieky od kožnej Dr teraz nemôžem, keďže som v prvom trimestri. Rada by som vyskúšala túto kozmetiku, možno by mi to na moju pleť pomohlo, aby mi upokojila svrbenie a pevne verím, že by mi aj vyliečila šupinky... Doteraz som používala len hydratačný krém Cien a Niveu (plus mastný krém od kožnej Dr)

14. nov 2020

Moja plet je mastna. Snazim sa pouzivat produkty ktore nevysusuju Mam 30 rokov. Pouzivam ordinary kozmetiku. Rada by som skusila Vasu kozmetiku, nepoznam ju.Velmi rada by som docielila aby bola moja tvar rozjasnena.

14. nov 2020

Takže,moja 36 ročná pleť uz tiež niečo zažila 🙃veľa sa smejem,takže už mám aj malé vrásky 🤣pleť je zmiešaná, občas suchšia, občas mastnejšia, používam zatiaľ len hydratačnú pleťovú vodu a klasický obyčajný kozí krém 😉možno je čas na zmenu a práve tento váš zázrak mi bude vyhovovať 😘teším sa ,že to možno budem práve ja🥰👄🍀🍀🍀

14. nov 2020

Je tu vek, pri ktorom je už potrebné starať sa viac a kvalitnou kozmetikou. Mám 39 rokov. Moja pleť je vyberavá na kozmetiku. Používam micelarnu vodu, kozmetiku Juven na odlicenie, serum stále hladam, ktoré by vyhovovalo. Momentálne yves roche. Krém hydratacny Aven.Ak nehydratujem, robia sa mi supinky v t zóne. Ak hydratujem, je trochu mastná. Vrásky okolo oči, na čele už tiež. Rada by som zjednotila kozmetiku so jednej značky, v ktorej by som našla všetko.

14. nov 2020

hoci mám 44 rokov, no stále si hľadám vhodný produkt. toto testovanie ma zaujalo, nakoľko by som chcela mať zdravo vyzerajúcu pleť bez vrások.

14. nov 2020

Pekný deň, mám 23 rokov 🙂 o svoju pleť sa aktívne starám a objavujem už cca 3 roky. V puberte ma trápilo akné a začervenanie pleti. Hanbila som sa chodiť medzi ľudí bez makeupu. Začala som študovať, pozerať rôzne videá a čítať rôzne články čo by pre moju pleť bolo to najlepšie. Vyskúšala som cez rôzne značky kozmetiky, aj odbornú pomoc u kozmetičky a kožnej lekárky. Ako čas plynul našla som konečne kozmetiku ktorá mi momentálne pomáha a vyhovuje. The Ordinary, Geek and Gorgeous, Garnier. Každé ráno si pleť vyčistím čistiacim gélom od Garnier, použijem krém pod oči od Oriflame, následovne si dám sérum od G&G kys. hyaluronovú a nakoniec hydratačný gélový krém od Garnier. Večer najprv si odlíčim špirálu, potom makeup s micelárnou vodou od Garnier. Následovne použijem buď olejový odličovač od The Ordinary alebo čistiaci gél od Garnier s kys. hyaluronovou. Na vyčistenú pleť aplikujem krém pod oči, ak mám vyrážky tak Skinoren od kožnej lekárky, Niacinamide nemože chýbať 🙂 a na záver krém od The Ordinary. 2x do týždňa používam aj vitamín C aby moja pleť vyzerala jasnejšie, krajšie a hlavne bez vyrážok a jaziev od akné.

14. nov 2020

Dobrý deň, mám 45 rokov troch synov a manžela ( ten je ako ďalšie dieťa) . Pri toľkých chlapoch som vďačná za moju večernú pol hodinku kľudu v kúpeľni. Ráno sa iba umyjem a použijem hydratačný krém. Večer si už nájdem čas venovat sa sama sebe a svojej pleti. Dôkladne ju umyjem, odličim, vyčistim micelarnou vodou, potom použijem kremik proti vráskam okolo očí a krém s colagenom na celú tvár. Raz za týždeň si doprajem peeling a kvalitnú masku. Nemám síce problematickú pleť, ale vzhľadom na môj vek, jej musím dopriať kvalitné krémy, kvôli vráskam. Vždy rada skúšam novinky , stále som nenašla taky krém , ktorý by som nevymenila za žiadny iný. Možno má práve Vás presvedčí o tom ,že je ten pravý pre mňa. Zuzana

14. nov 2020

Tiež by som sa veľmi rada zúčastnila testovania 🙃
Mám 27 rokov, pleť zmiešanú, citlivú, so sklonom k akné.
Moja ranná rutina: Ranná maska (Havlíková apoteka), pokračuje toner zo slimačieho sekrétu a centelly (Some by mi), za ním 10% niacinamide (The Ordinary) a na zaver CBD krem (Havliková apoteka).
Večerná rutina: začínam odličovacou maskou (Havlíková apotéka), za ňou čistiaci jednominutovy elixir (tiež od Havlíka), 2x do týždňa ho nahradím 3min čistiacou maskou z ružového ílu (Havlíková apoteka), potom bylinná osviežujúca a hydratačná voda (takisto Havlikova ap.), nasleduje Gokujyun lotion s piatimi druhmi kyseliny hyaluronovej (Hada Labo), SubQ Skin peptidové sérum (Hylamide), Retinolový očný krém (Yeouth) a na záver podľa aktuálneho vzhľadu mojej pleti buď AHA-BHA-PHA krem (Some by mi), Makový olej alebo CBD krem (Havlíková apoteka) 😊 zdá sa to takto veľa, ale je to radosť 😊

14. nov 2020

Dobrý deň, volám sa Valéria a mám 23 rokov. Ak by som mala špecifikovať svoju pleť, opísala by som ju ako zmiešanú až mastnú pleť. Pokožka je vplyvom ročných období náchylná tak ako na teplo tak i na chlad. Najproblematickejšie miesto na tvári je jednoznačne okolie nosa. Čierne bodky, suchá odlupujúca sa koža, červené popraskané žilky. Na tvár používam radu čistiacich prípravkov od MaryKay, ktoré už nejaký ten mesiac testujem, no musím priznať, že viditeľný rozdiel nevidím. Čo mi rozhodne pomohlo bolo vymeniť krémy na tvár a používam už len 100% Bio Bambucké maslo. Po jeho nanesení ráno mám omnoho mastejšiu pleť, no netrvá dlho a maslo sa vstrebe do pokožky a mám pleť jemnú, hydratovanú dokonca mám pocit ako by maslo doslova “vystrelo” pokožku. Pleť sa natiahne a kruhy pod očami sa vyplnia. Momentálne som v 24tt tehotenstva a väčšinu času trávim doma. No pred tehotenstvom som sa aktívne venovala turistike a cvičeniu. Na horách musí pleť odolávať mnohým extrémom ako je chlad, teplo, silný vietor, čo spôsobilo, že moja pleť doslova dostávala zabrať. Keďže najbližšie výlety do hôr plánujeme s malým drobcom až na rok, veľmi rada by som dala pokožke oddýchnuť a chcela by som ju odmeniť za všetky extrémy (doslova) ktoré som jej spôsobila. Veľmi rada by som otestovala kozmetiku rady Plasmakozmetika a zistila, či dokáže zregenerovať tvár po extrémnej zaťaži.

14. nov 2020

Mám 38 rokov. V poslednom čase ma trápi citlivá suchá pleť. Veľmi často sa červená, kvôli rôznym faktorov ako je počasie alebo kozmetika. Musím si dávať pozor čo si nanášame na pleť. Moja denná rutina spočíva umytie, tonikum a krém a večer pridávam k tomu sérum.

14. nov 2020

Po pôrode mi ostala zmiešaná pleť s občasnými vyrážkami, suchými a citlivými miestami. Moja rutina začína čistiacim gélom, olejom od Marina Miracle a zakončujem krémom s spf. Večer je to isté akurát namiesto krému s spf používam hydratačný krém alebo masku na noc. Mám 27 rokov

14. nov 2020

Som 33 ročná mamina takmer 4 ročnej krásky 😊 o moju pleť sa starám dôkladne už veeeeľmi dlho, nakoľko v mladosti som zvykla mávať dosť problém s akné. Mám hrôzu z vrások 🙈 a preto používam kvalitnú kozmetiku už asi od svojich 20 rokov 😀 a teda krémikov som si vyskúšala naozaj hodne, som poriadny krémikový úchyl 😀 čo sa týka mojej rutiny v starostlivosti o pleť, každé ráno začínam umývaním pleťovým gélom, aplikujem tonizačnú vodu a hydratačný krém. Večer si pleť dôkladne odlíčim, vyčistím pílingom, aplikujem tonikum, hydratačné sérum a nakoniec sa rozmaznám hydratačným krémom. Samozrejme nesmiem zabudnúť ani na očné okolie, kde aplikujem výživný krémik. 2 - 3krát do týždňa si doprajem čistiacu alebo hydratačnú masku a milujem čistiace pásiky na nos a bradu, ktoré krásne vyčistia upchaté póry, tie používam 2x týždenne. Ako som spomínala, v mladosti ma trápila aknózna pleť,mám ju zmiešanú až mastnejšiu, teraz ma trápia rozšírené póry a najmä pigmentové škvrny, ktoré sa mi po pôrode zhoršili. V lete neexistuje jediný deň bez krému s SPF 50, BB krému s SPF 50, či make upu s SPF 20

14. nov 2020

Mám už po 40 a o svoju pleť sa dôkladne starám, zatiaľ len na báze krémov...vyzerám mlado a sviežo...rada odporúčam aj iným ženám prípravky, ktoré používam... neodporúčam ženám začať v skorom veku robiť veľké zásahy do pleti, pleť si rýchlo navykne a už niet čo ešte späť...rada vyskúšam aj vaše výrobky.

14. nov 2020

Mám 45 rokov, normálnu až zmiešanú pleť a tento krém používam už dlhšie, asi rok. Som spokojná, nemám žiadne problémy s pleťou 😊

14. nov 2020

Veľmi rada by som túto kozmetiku vyskúšala, doteraz som nejako extra pleťovú kozmetiku neriešila, klasicky denny-nočný krém, občas nejaká maska.Tým že už mám po 30-tke a tvár denno-denne namáham makeupom myslím že je správny čas začať sa pleti venovať viac. moja plet je bezproblemová, v zimnom období trošku suchá.

14. nov 2020

Mám 50 rokov a s pleťou vážnejšie problémy nemám. Starám sa o ňu štandardne. Používam denný a nočný krém pre zrelú pleť. Je to trošička genetika, ale aj vhodná starostlivosť. Krém by som veľmi rada vyskúšala a udržala si svoju pleť čo najdlhšie mladistvú.

14. nov 2020

Myslím si, že každá žena s príchodom bábätká pocíti príchod aj zmien v oblasti pleti. Tá moja dostala zabrať už počas tehotenstva, keď sa mi začalo výrazne objavovať akné v oblasti Tzony. Boli to nepekné veľké podkožné vyrážky z ktorých mi ostali výrazne jazvy a fľaky, z ktorými bojujem dodnes, aj keď má malý už skoro dva roky. V oblasti brady sa mi pravidelne vytvára pár nepekných vyrážok, ktoré netrvajú dlho ale fľaky nechávajú 😒😒. Mám 27 rokov a veru potrebovala by som pomôcť s týmto dlhodobým bojom. Používam denný i nočný krém, odlicovacie mlieko, vodu. Keďže sa blížim k 30tke rada by som už začala prevenciou aj proti starnutiu... Zaradenie do testovania by ma teda velmi potešila a verím, že by rovnako priniesla prospech mne vo forme výbornej starostlivosti a následných kladných výsledkov i vám vo forme propagácie a prípadných odporúčaní 😊

14. nov 2020

Tak skúsim teda šťastie aj ja. Mam čerstvých 30r 😂💪 2 dievčatka a teda tehotenstva sa aj podpísali na mojej pleti. Nikdy by som ale nepovedala ze všetko sa dokáže behom času zmeniť. Telo nepočítam ale ze pleť tak to je och. Veľmi zmiešanú pleť mam a neviem si nájsť správny krém ci sérum na pleť. Tvar umývam vlažnou vodou a kremujem len s niveou keďže pleť neakceptuje žiaden iný krém. O tom to prípravku počujem 1x a teda rada by som ho vyskúšala. Prajem veľa šťastia každej jednej z nás🍀

14. nov 2020

Dobrý deň, ja mám veľmi problémovú pokožku už od puberty, mam 27 rokov. Pleť mám suchú, popraskanú. Vyskúšala som už veľa prípravkov ale nič nepomohlo. Používam na odlicovanie jarischovu vodu pretože pred 3 rokmi som prekonala ťažký exzém, veľmi ťažko som sa ho zbavila. Nakoniec mi pomohla jarischova voda. So suchej pokozky sa mi častokrát robia v okolí obočia chrasty. Ďalej používam Niveu s obsahom vitamínu E, ta mi robí dobre na pokožku. Ďalej používam make-upu s obsahom olejov na suchú pleť ale velmi mi nepomáhajú. A keď to este natriem s pudrom tak už mám hotovú omietku 😒 tento produkt vyzerá veľmi dobre, nikdy som este o tom nepočula, ale to co som si momentálne o ňom prečítala tak ma veľmi zaujal, ak by ste ma vybrali rada vyskúšam a zhodnotím 🍀🍀🍀

14. nov 2020

Ahojte 🙂 mam 33 rokov, suchu, bledu pokozku s jemnymi vraskami a pigmentovymi skvrnami, ktore mi ostali po pôrode. Na tvar nepouzivam ziadne specialne pripravky nakolko som v pozicii hladania, co dodrziavam je ranne a vecerne cistenie pleti. No badam, ze moja plet potrebuje nejaku vzpruhu aby znovu po prebdenych nociach bola svieza.

14. nov 2020

O tejto kozmetike pocujem prvykrat...no rada by som ju vyskusala. Mam 30 rokov a v zimnych mesiacoch skor suchu plet. Po porode mi samozrejme ostali pigmentove skvrny na cele a nad hornou perou, s ktorymi bojujem a leto a slniecko im moc nepomohlo🙄 kazde rano plet vycistim cistiacim gelom a nanesiem denny krem, vecer ocistim cistiacim gelom, vmasirujem tekute zlato a nanesiem nocny krem. Po porode som schudla vyse 20kg a preto mam stale pocit, ze by som pleti potrebovala dodat elasticitu lebo niekedy je taka "ochabnuta"

14. nov 2020

Dobrý večer, tiež patrím medzi maminky ktoré rodili cisárskym rezom ale som vďačná za to veľmi vďačná pre niečo to asi bolo. Dlho som si vyčítala že prečo ale neskôr som zistila . Chvála bohu z môjho zdravotného hľadiska môžem len ďakovať za to že som rodila práve touto cestou. Už sú to tri roky a jazvycka je viditeľná ale neprekáža 😍. Mám pár mesiacov do okrúhlych 30tin.Plet a pokožka už nie je taká ako v 15tich. Kruhy pod očami vraskave a sklesle viečka to som cela ja . Lica mi zdobia červene zilky tvar má rôzne farby ale stále som to ja .Myslim si že je najvyšší čas niečo pre svoju pleť urobiť a ten chtíč vyzerať mlado sviežo tam je moc 🙏🏼. Nepoznám kozmetiku s radosťou by som vyskúšala ... vdaka za možnosť zapojiť sa

14. nov 2020

Toto znie zaujimavo a rada by som to vyskusala, kedze zacinam v poslednej dobe doma skusat kozmeticke ritualy, nakolko na kozmeticku pri dvoch malych detoch akosi nie je cas a ani peniazky... Kazde rano pouzivam micelarnu vodu a cistiace mydlo kedze mam mastnejsiu plet, pocas studensich mesiacov potrebujem zasa uz aj krem kedze sa mi zda plet suchsia 🤷‍♀️. Mam 34 rokov a zacinam uvazovat nad kremami proti vraskam... Najvyssi cas 😃

15. nov 2020

Mam 38 rokov a o plet sa staram poctivo, plet mam zmiesanu s jazvyckami po akne z "mládi" a jemnymi vraskami. Myslim si,ze aj maminka, ktora sa stara o deticky moze vyzerat upravene a mat zo seba dobry pocit. Denna rutina, rano je to ruzova voda, nasledne pouzivam kys. Hyaluronovu, potom krem s ceramidmi, na udrzanie vlhkosti v pleti, vecer odlicenie olejom, nasledne pouzijem cistiaci krem na docistenie pleti, ruzova voda ako tonikum,kyselinu hyaluronovu na uzamknutie hydratacie, serum na plet proti vraskam je samozrejmostou, vecer sa mi osvedcil na vlhku plet,pletovy olej nie krem, niekolkokrat do tyzdna prestriedam retinol a pletove masky, raz do tyzdna je samozrejmostou enzymaticky peeling. Velmi rada by som vyskusala vase produkty a rada sa podelila o pocity a skusenosti s kozmetikou aj so zienkami z modreho konika, krasny den

15. nov 2020

Mam 23 rokov a tento rok som mala cisarsky rez s dvojickami a opakovane otvorenie asi si niektoré mamicky vedia predstaviť ako vyzerá moja koža momentálne rada by som vyskúšala vašu kozmetiku na moju poporodnu jazvu a pigmentové škvrny od pôrodu na ktoré som minula uz vela drahej kozmetiky ale nič mi nepomohlo.. Čo sa týka typu mojej pleti cez leto je mastná a v zime zase suchá.. Pouzivam iba čistiace vody od garnier cez leto pretoze vsetky krémy a tonika robia moju pleť ešte mastnejšou a v zime detsky krem johnsons pretože dobre premastni moju pleť ale nezanecha ju ani suchu ani mastnú proste peknú žiarivú.. Rada by som ešte spomenula ze ak pouzivam hocijaký krem ci tonikum hned na druhy den mi vyskočí akné pretosom v tom stratila zaujem a momentalne som so svojou pleťou spokojná a vsak trápi ma moj popôrodný problém.

15. nov 2020

Mám 40 rokov a na svoju pleť si potrpím kvalitnou kozmetikou, ako raz povedala moja naj kamoška - nové čižmy si kupis i o rok ale novu tvár Ti nikto nepredá... a toho sa držim. Som uz 6 rokov kozmetickou poradkyňou známej kozmetickej spoločnosti a používam všetko čo treba od čistiacich gelov, cez tonika, pílingy, masky až po séra a krémy. Viem čo moja plet potrebuje, kde su jej kvality aj nedostatky. Mám zmiešanu pleť, so sklonom k masteniu v oblasti t zóny, rozšírené pory ktoré sa vekom budú už iba rozširovať ale zároveň suché oblasti spánku a líc. Zároveň sa mi v oblasti kutikov ust začali tvoriť suché miesta - niečo ako prechodný ekzém. Popritom ma občas potrapi zopár vyrážok. Všetko to znie tak hrozne ked je to napísané a pritom fakt vyzerám super 🙂 No Rada by som vyskúšala po 6tich rokoch niečo nové lebo mám pocit že pleť si už "zvykla" a chcelo by to opäť nakopnúť a dodať vitalitu, jas a podvihnuť pokožku v oblasti sánky. Regeneračné a omladzujúce.... toto znie tak dobre, po tom túžim

15. nov 2020

Mám 41 rokov, kedysi som na koníku objavila kladné recenzie na kozmetiku Nuance, ktorú používam a som s ňou spokojná už niekoľko rokov. Možno nastal čas, ju vymeniť za niečo účinnejšie a novšie v boji s mojou problematickou pleťou (začínajúce vrásky, jazvičky po akné). 🙂

15. nov 2020

Rano a vecer si cistim tvar ruzovou vodou
Rano pouzivam gel buffet, retinol a denny krem s UV faktorom
Vecer gel buffet, hyaluronic gel, ruzovy okej a nocny krem.
Mam 62 rokov a jazvu pri oboci

15. nov 2020

Mám 27 rokov a moja pleť posledný rok je uplne zle hlavne na lícach. Tvoria sa mi akné čo som ja v živote nemala problem s pleťou..
Pleť klasicky cistim odlicovadlom od garnier ak som nalíčena následne mineralnu vodu v spreji a potom na akné zinkovu masť, ta mi aspoň tie akné vysusi ...
Skusala som tiež hoci čo ale stále sa mi to vracia...samozrejme pleť mám suchu ..
Určite by som rada vyskúšala vaše produkty 😊
Vyzerajú zaujímavo ❤️

15. nov 2020

Dobrý deň, používam veľa kozmetiky . Moje denne a nočné rituály dodržiavam pravidelne. Pomáha mi najviac užívanie Zinku , a čistenie pleti globálnym sérom LR, potom micelarna voda Microsilver a na to hydratačný krém. Každý týždeň si hydratujem pokožku nočnou hydratačný maskou a taktiež si aplikujem čiernu uhlikovu masku na vyčistenie pleti, ktorá má zbaví 78% nečistôt. Ak mám zapálenú kožu pomáha mi cajovnikovy olej. Na krk si aplikujem hydratacny gél z kokosu a na okolie viečok denný alebo nočný očný gél. Všetky tieto procedúry má fascinujú a milujem, keď je moja pokožka jemná, hydratovaná a čistá. Okrem toho nezabúdame na pitný režim, ktorý je nesmierne dôležitý. Mám 27 rokov a určite by som rada vyskúšala vaše produkty.

15. nov 2020

Dobrý deň..mám 34 a rada by som vyskúšala túto značku krému /gélu a rozmaznala svoju pleť, ktorá je citliva a veľmi suchá.. pokiaľ jej už hneď ráno nevenujem pozornosť zmení sa na o 5 rokov staršiu..takže ráno musím dostatočne hydratovať a večer už len lahulinky kremik.. s experimentami krémov mám žiaľ dosť skúseností a poväčšina musela hneď po prvom použití do koša.. Inak používam rôzne masky ktoré striedam a len jemný Peeling 2x do týždňa aby som ešte viac tvár nepodráždila.. To je v skratke asi všetko .. Ďakujem

15. nov 2020

Ahojteeee 🙂 moja pleť má 28 rokov a čoraz viac sa stáva problematickejšia a vyžaduje si omnoho viac starostlivosti ako kedysi 🙈 vidieť, že roky idú a klimatické podmienky sa menia nezvratnou rýchlosťou.....noooo nič iné nám všetkým neostáva len pravidelne a každodenne sa o pleť starať 🙂
🌞 Moja rutina začína rannou hygienou 🙂 v prvom rade si umyjem tvár vlažnou čistou vodou, kedy si tvár jemne premasírujem 👏 následne si na tvár nanesiem dostatočnú vrstvu krému na citlivú a suchú pleť a urobím si jemný make up 👍
🌜 Večer si tvár dôkladne odlíčim vlhčenými obrúskami a vyčistím pleť od celodenných nečistôt, potom si tvár opláchnem čistou vodou a nenesiem nočný krém.
Momentálne používam krém od Manufaktúry (kedysi postačil detský krém alebo obyčajná nivea) na citlivú a suchú pokožku. Raz za mesiac si urobím hĺbkové čistenie a doprajem si masku na tvár 🙂 Toto testovanie by veru veľmi potešilo 🙂 😍

15. nov 2020

Mám 27rokov a moja plet patrí do kategórie "citlivá". Kedže sama som alergik, tak pokiaľ zjem niečo nevhodné, príliš cukru, bielej muky alebo viac mliečnych výrobkov, tak sa to vždy na nej podpíše. Prvé vrásky okolo očí pribudli najmä za posledný rok, teda odkedy sa nám narodila dcérka :D
Moja každodenná rutina v kupelni (samozrejme za prísneho sledovania a napodobňovania dcérkou) zahrna čistenie jemnou pleťovou penou s konjac hubkou, potom nasleduje kvetinová ružová voda, potom krém na očné okolie a denný krém. V prípade, že sa ráno chystáme na prechádzku v týchto chladných dňoch, tak nanášam ešte výživnejší krém, lebo sa mi zvyknú tvoriť šupinky v okolí obočia a na koreni nosa 🙂 dcérka všetko sleduje, každý kremin mi poctivo otvorí a potom zatvorí a sama si dáva detský prírodný krém :D
a z neduhov mojej pleti by som mala spomenut jazvičky z čias akné, aj ked už nie su take vyrazné, ale kde-tu ešte vykukujú na svet :D

15. nov 2020

Mám 39 rokov. Moja plet je citliva a zacina sa menit aj vplyvom veku 🙂 Cistenie pleti je moja kazdodenna rutina. Pletova voda na citlivu plet, krem, obcas peeling alebo maska. Najhorsie obdobie je pre mna jar a jesen, kedy sa mi na tvari robia cervene skrvnky a plet sa supe, je extremne citliva na zmeny. Dalsou zatazou na plet je pre mna nedostatok spanku, kedze mam rocne dietatko 🙂

15. nov 2020

Tak takú kozmetiku by som s nadšením otestovala.Mám 46 no o mesiac už vlastne 47 rokov.Moja pleť je zmiešaná takzvaná T-zóna,ale čím som staršia pozorujem,že pleť sa viac vysušuje,pribudajú vrásky.Každý deň používam pleťovú vodu,večer micelárnu,denný krém,očný krém a večer nočný.Raz prípadne dvakrát do týždňa používam peeling a masku.A podľa toho či sa v ten deň líčim,tak vtedy samozrejme používam ešte odličovacie mlieko,alebo čistiaci gel na pleť.Na pleti mi ostali ešte z detstva jazvičky po kiahňach a čo ma ešte trápi sú zväčšené póry na nose a kruhy pod očami.

15. nov 2020

Dobry, milujem kozmetiku vsetkeho druhu a hlavne vela skusam, preto by som.rada vyakusala aj toto😗

15. nov 2020

Rada by som sa zapojila do tohto testovania, táto kozmetika znie celkom fajnovo. Moja denná rutina nieje musím priznať nič moc, obyčajný krém, sem tam ak sú peniažky nazvyš si kúpim aj nočný krém.
Mám 40 rokov a pleť dosť ochabnutú, nuž vidno už starnutie pleti 🤷🤷🤷

15. nov 2020

Chcela by som vyskúšať túto kozmetiku, lebo mám po tridsiatke veľké problémy s pleťou. Síce som sa zbavila akné (ktoré som za mlada nikdy nemala), ale ostali mi na pokožke červené fľaky a hlavne veľmi suché miesta, ktoré potrebujú veľkú hydratáciu. Mám 32 rokov a pleť namáhanú denno-denným líčením (make-up kvôli začervenaniu kože po akné, očná linka, špirála).

15. nov 2020

Pekne pozdravujem mám 31r. A stále ma trápi akné ostávajú mi po ňom nepekne jazvy ktorých sa vobec nemôžem zbaviť su to tmavé škvrny som s toho uz zúfalá kožná lekárka mi nič nepredpisala na tie škvrny vraj na trhu to chýba:/ hlavne v oblasti lícnych kosti a úst o pleť sa starám takto umývam sa mydlom a vodou nasledne odmastním čistiacim mliekom a nakremujem sa a makeup pre istotu ani nepouzivam škodí to mojej pleti hned ma ďalšie akné tak len špirálu veček odličim umyjem

15. nov 2020

Dobrý večer, 27 citlivá pleť, prvé vrásky a rozšírené póry, s ktorými bojujem už od puberty. Konečne mám rutinu, ktorá ma zbavila akné, ale kamošky čierne bodky sa zatiaľ nikam nechystajú...zjavne..
Ráno čistiaci gél, kyselina hyalurónová, Niacinamide so zinkom a spf. Večer čistiaci gél, kys. glykolová, kys. mliečna a šípkový olej 🙂
Vlastne vždy skúšam niečo nové, kozmetika patrí medzi moje záľuby. O vašej značne počujem prvý krát. Rada ju vyskúšam 💆🧖

15. nov 2020

Takže mám 36 rokov a nejaké tie vrásky už sú vidieť. Moja pleť je zmiešaná až miestami suchá. O svoju pleť som sa donedávna veľmi nestarala, ani som nepoužívala drahé prípravky, až minulý rok som na odporúčanie známej začala používať Lumispu (prístroj na odlicovanie a čistenie pleti). Zamilovala som sa do nej, a hlavne do toho aká bola moja pleť hneď viditeľne ziarivejsia a krajsia. Tak som si začala kupovať aj lepšie krémy a dnes už používam aj séra, ráno hyaluronove a večer si dávam peptidove serum a následne aj peptidovy krém. Veľmi rada skúšam výrobky a ešte radšej mám, ak vidím aj výsledky. Rada by som skúsila niečo nové, nech ten dopadok veku trocha spomalím. Aplikovala by som si to aj na jazvu, ktorá mi zostala na krku po operácii štítnej žľazy, aj dcérka sa mi prednedávnom nešťastne popalila na líčku, tak by som jej to týmito výrobkami možno pokúsila vyliečiť. Bola by som Vám veľmi vďačná a veľmi rada by som sa zapojila do testovania týchto skvelých výrobkov. Ďakujem

15. nov 2020

Moja tvár kedysi bola rozmaznavana maskami serami hydratacnymi kapsulkami no nejako v poslednej dobe zostala zanedbana. No dúfam že toto testovanie by ma nakoplo znovu na k tomu aby som dala svojej pleti čo si zaslúži

15. nov 2020

Dobry vecer mam 61 rokov cely zivot som pouzivala iba kozmetiku Nivea vsetky druhy podla veku Moja plet je hladka bez vyrazok len kolo oci a pod ocami mam vrasky chcela by som skusit nieco nove snad date sancu aj nam vekovo starsim aby sme vyskusali ako krem posobi na nasu vyzretu pokozku aj my chceme este zaziarit Dakujem

15. nov 2020

Mam 31 rokov a moja plet je zmiesana az mastna. Od puberty som riesila akne a to zapricinilo ze moja plet ma aj drobne jazvy. Co sa tyka akne, je to ovela lepsie ale stale to nie je ono. Je to uz len lahka forma akne. Plet sa mi dost upravila po tehotenstve a porode, jzvicky vsak stale ostali. Rada by som vyskusala kozmetiku, ktora by mi pomohla na jazvy a zacinajuce vrasky. Vyskusala som uz niekolko kozmetickych produktov. Niektore pomohli a niektore vobec. Aktualne mi asi najviac pomaha pravidelna navsteva kozmeticky. Mam tiez jazvu po cisarskom reze a jednu malu jazvu aj na tvari po chirurgickom zakroku - vyberanie znamienka. Zaujalo ma ze Plasmakozmetika riesi aj tieto problemy, preto by som ju velmi rada otestovala a napisala recenziu.

15. nov 2020

Mam 46 rokov a som maminou 4 d ér a rada by dom testovala. Moja pleť by sa potešila konečne by nabrala lesk a Ožil je dosť suchá nema život.

15. nov 2020

Na Stedry den budem mat 32 rokov, mam dve deti, pri ktorych cas na kozmeticku nieje,tak si musim robit doma kozmeticku sama. Plet si pravidelne umyvam cistiacim gelom, pouzivam krem denny a nocny, masku si spravim dvakrat do tyzdna. Pouzivala som kedysi makeup kazdy den,bez neho som ani kos nevyhodila,ale odkedy zacala sezona nosenia rusok,tak uz nepouzivam, skor len vynimocne. Pouzivam aj cistiace vody, vyskusala som vela znaciek a druhov,ale stale to nie je to prave orechove.na pleti sa mi zacinaju robit prve vrasky, pigmetove skvrny z tehotenstva trochu ostali, a trapi ma aj akne hlavne v okoli brady - s akne som bojovala vzdy,zas nic strasne,ale bolo a z neho mi ostali aj jazvicky po tvari. A zacala som pouzivat aj krem proti vraskam a aj na ocne okolie. Na cierne bodky som vyskusala vela od pasikov,cez vody aj vytlacanie - ale furt su mini na nose.manzel mi stale hovori,ze on nic nevidi,ze som pekna aj s obcasnym pupakom - asi aby sme usetrili na kozmetike😊ale nie sranda (hlavne ked prichadzaju moje zenske dni pupaky pridu),ale jaby som chcela aby bola moja plet krasna aj na dotyk aj na pohlad a aby bola ziariva a vyzivena.rada by som vyskusala,aby som nasla stalu a vhodnu kozmetiku pre moju plet

15. nov 2020

Mam 39 a pleť problematickú
Starostlivosť max pleťová voda a denný a nočný krém a všetko čo mi moja dcéra dá na tvár 😁Rada by som niečo vyskúšala nové, len nájsť niečo vhodne a prírodné, je problém

15. nov 2020

Dobrý večer. Možno veľmi neskromne, ale myslím si, že som naozaj vhodná kandidátka na testovanie vašich výrobkov. Mám 37 rokov, 2 deti (2 a 6 rokov) a pleť... no nič moc 🙈. Odskúšala som už veľa druhov kozmetiky drahšie i lacnejšie varianty, no po krátkom čase mi každá kozmetika začala vadiť. Vyhádzala som sa z nej. Momentálne používam Oriflame, s ním sa mi pleť ako tak upravila, no stále to nie je ono. Samozrejme si každé ráno aj večer pleť umyjem najskôr čistiacim gélom, následne dočistím micelárnou vodou, použijem hydratačnú emulziu a denný/ nočný krém. 2x do týždňa sa snažím aj o nejakú tú masku. Ako asi každá žena túžim po krásnej pleti bez pupákov, začervenania, zväčšených póroch. Tak verím, že to čo som sa dočítala o vašej kozmetike, by mi mohlo pomôcť nielen vyzerať lepšie, ale aj zvýšiť si sebavedomie.

15. nov 2020

mám 38 rokov a nakolko mám problém so štítnou žlazou moju pokožku je ťažko vyživiť.pleť je zmiešaná a o to je to ťažšie. pleť si pravidelne čistim pleťovým gélom a nanesiem denný alebo nočný krém.nakolko som na materskej tak makeup nepoužívam.

16. nov 2020

Je mi 30, pleť mám citlivou takže pupínky a zarudnuti mě už moc nepřekvapi, poslední dobou pozoruji i vrásky u očí :( z toho jsem špatná, také trpím na černé tečky, s kteryma neumím zatočit ... používám čistící mléko, micelarni vodu, tonikum. Koupila jsem si i speciální čistící kartáček. Jednou za čas si dám masku a použijí peeling. Pod make up používám krém.

16. nov 2020

Zdravím...
O kozmetike s plazmou som ešte nepočula, rada by som teda vyskúšala niečo nové...
Keďže zvažujem opäť zmenu kozmetiky.
O pleť sa pravidelne starám, kedysi som mala aj menšie akné, to už našťastie zmizlo...(sem tam sa ale nejaké urobí).
Pleť mám normálnu, občas T-zónu...ako kedy...
Mám 31 rokov, dôležitá je pre mňa hydratácia pleti.
Rada vyskúšam a podelím sa o nové poznatky.
Ďakujem 🤗

16. nov 2020

#test_plasmakosmetika
Svoju pleť by som charakterizovala ako suchú, citlivú a dehydrovanú, občas so sklonom k ekzému na pár miestach. Pravidelná denná starostlivosť u mňa predstavuje samozrejme, dôkladné čistenie pleti, ako ráno tak aj večer. Používam micelárnu pleťovú vodu, čistiaci olej, dva krát do týždňa si doprajem peeling a masku na pleť. Najmä v oblasti T-zóny mávam citlivú a suchšiu pokožku, na nose často šupinky, dokonca aj drobné jazvičky, preto by ma veľmi potešilo otestovať túto skvelú kozmetiku. Zatiaľ som o nej počula nejaké informácie, samé pozitívne. Žiaľ, ani v mojom prípade nie je možné zastaviť vek. Som presne medzi tridsiatym a štyridsiatym rokom života, veeeľmi rada by som otestovala účinky plasmakosmetiky, zaujala ma táto téma ešte minulý rok na jednom seminári. A keďže moja pleť by potrebovala kvalitnú kozmetiku, záleží mi v akom stave bude moja pokožka o ďalších 5, či 10 rokov, preto by mi urobilo radosť vyskúšať aj niečo nové, inovatívne, v oblasti dermokozmetiky. Baví ma fotografovanie, veľmi rada by som sa potom podelila ďalej o svoje skúsenosti či poznatky z testovania aj s ďalšími mamičkami 🙂 😉

16. nov 2020

#test_plasmakosmetika Mám 34 rokov a suchú pleť občas s výskytom akné. Starostlivosť o pleť spočíva v pravidelnej rutine (pleťová voda, olej, masky, peelingy, masáže, krémy). Rada by som vyskúšala túto kozmetiku.

16. nov 2020

Ani ja som nepočula o tejto kozmetike, momentálne mám pleť dosť zničenú po chemotreapiach a možno by to bola dobrá varianta

16. nov 2020

Veľmi ma zaujíma či táto kozmetika obstojí a aká bude takže sa teším na recenzie hlavne čo sa týka jaziev. Mam čerstvo po 30 tie a keďže tento rok bol pre mňa šialený, tak žiaľ sa to odzrkadlilo na mojej pleti aj napriek tomu že na kozmetike a skín care nešetril a taktiez si aj čas vždy nájdem. Trápi ma jazva na krku ku ktorej som tento rok prisla. Je keloidna a vyskúšala som na ňu už takmer všetky drahé krémy ktoré sľubujú hojenie a vyhladenie, žiaľ všetko neúspešne. Nehanbím sa za tú jazvu ale volím už väčšinou roláky a tričká s vyšším lemom, pretože naozaj nieje pekna. A je dosť viditelna, a hneď prvé otázky sú či mi operovali štítnu žľazu.. a potom vysvetľovať že nie to nebola stitna... Pleť mám suchú citlivú, so sklonom k zacarvenaniu.

16. nov 2020

Take vyzvy mam rada! Nazov kozmetiky znie bombasticky, ci aj ucinky su take, rada vyskusam. No nie kazda kozmetika mi robi dobre, prave nedavno som experimentovala s kremom na nohy a este tyzden som sa davala dokopy so sovjim starm osvedcenym. Plet mam suchu, po umyti vlasov priam supinatu. Kedze mam 38 rokov, bez kozmetiky proti vraskam sa uz nezaobidem. Najhorsie su tie okolo ust, tam a na cele by som potrebovala zabojovat s casom a okolitymi podmienkami 🙂

16. nov 2020

Plet mam zmiesanu, rokov 38. Keby som nepouzivala roznu kozmetiku, nechcem vedet, ako by vyzerala 😒 Plazma sa mi spaja hlavne s regeneraciou, bola by som ozaj zvedava, do akej miery a na ako dlho dokaze odstranit vrasky ci skvrny od slnka. Ak mi date moznost testovat, budem o jej ucinkoch pavidelne infprmovat ak ostane zeny na Koniku.

16. nov 2020

Pekný deň prajem ,
Ak mám úprimne povedať o vašej kozmetike počujem prvý krát . Na moju citlivú ekzemovu pleť som vyskúšala od A-Z . Vždy mám problém nájsť vhodný krém na pleť keďže mám aj akné aj ekzematickú pleť . Čo sa medzi sebou veľmi bije pretože akné je treba vysušiť a ekzém treba premostiť . Vždy mám problém hlavne keď ide zima .
Koľko krát som už zúfalá a neviem si rady . Za prípravky na pleť som vyhodila toľko EUR ale ak by mi aspoň pomohli a ak aj pomohli uškodili zase na tom druhom . 😖 Mám dosť aj jazvy po akné a bojim sa aby sa nepridali aj nejaké výrazne vrásky . Rada by som skúsila aj vašu kozmetiku keďže som o nej ešte nepočula . Možno to bol osud a akorat vaša by mi sadla 😻 ďakujem za prečítanie

16. nov 2020

..no ja som zatiaľ v stave 👉 zrútenia sa...toľko čo som ja prečítala článkov,tipov a rád čo a ako robiť, čo sa týka pleti..toľko som asi ani v škole knižiek neprečítala😂..moja pleť je po 30tka jeden des... vrásky, pigmentové škvrny a veci, ktoré ani neviem ako sa volajú na tvári(do plaču či do smiechu 🤷🏾‍♀️)..ano môžem si za niečo aj sama..ale sa tvárim,že nie 🤫teda po 30tke začal boj a zároveň aj hľadanie ihly v kope sena 🤷🏾‍♀️ keďže mam pocit,že všetko čo sedí iným ,mne bohužiaľ nie...ale za tých pár rokov čo mi svieti na začiatku číslo 3 som našla nejaké výrobky, ktoré mi sadli a potom mám za sebou radu ďalších , na ktoré ani radšej nepomyslim 🤦🏾‍♀️.. mám zmiešanú pleť a zároveň aj citlivú.. takže v drogerke som občas strávila aj hodiny aby som niečo vypátrala..áno nakupujem väčšinou v drogérii (šak dám si ruku na srdce),mala som aj produkty z lekárne..ale teda neviem.. česť výnimkám.. tak asi by som to zrhnula 😉..vašu značku uprimne nepoznám..nejako ste mi unikli 🤭som ale známa tým,ze rada skúšam nové veci..lebo som už vo veku,kedy beriem všetko ako výzvu 😉teda prečo nie..a svojmu " ksichtu " už asi viac ublížiť nemôžem🤷🏾‍♀️🤦🏾‍♀️ smutné ale pravdivé.. ešteže existuje makeup, pomyslím si každé ráno 😂😉
Ale táto značka sa mi páči na prvý pohľad,lebo áno ja som človek čo pozerá aj na obal 🤷🏾‍♀️😉a keď tie účinky budú aspoň polovičné na mojej pleti,budem to brať ako zázrak 🙏

16. nov 2020

Mám 24 rokov, moja pleť je zmiešaná, cez leto mastnejšia, v zime suchšia. Mám od puberty problematickú pleť, náchylnú na akné, no skoro nič mi nezaberá. V tehotenstve som mala lepšiu pleť, po pôrode sa dosť zhoršila, rada by som skúsila niečo nové. Ráno vstanem, umyjem si tvár čistou vodou, osuším a nanesiem tónovací denný krém. Som doma na materskej, preto som väčšinu dňa bez make-upu. Keď idem von, nanesiem make-up a púder, niekedy iba púder, podľa toho, či mi treba zatrieť akné. Večer po sprchovaní použijem čistiaci gél alebo peeling, pred spaním si umyjem tvár vodou, osuším a vatovým tampónom potriem tvár micelárnou vodou. Nakoniec ošetrím len miesta, kde je akné starostlivosťou o problematickú pleť. Raz za týždeň si dám masku. Rada skúšam nové výrobky, ktoré mi budú vyhovovať, najradšej by som sa zbavila akné.

16. nov 2020

Vek 43. Som po operacii stitnej zlazy a bojujem s velmi suchou pokozkou. Je velmi zvadnuta a sivasteho nadychu. Mam uz viacero vrasok. Na tvari je mala jazvycka z detstva ( po kiahnich) a pigmentove skvrny.
O pokozku sa snazim start pravidelne. Rano aj vecer micelarna voda na ocistenie, potom serum a na to denny krem rano, nocny vecer. Raz do tyzdna si robim peeling a raz za tuzden vyzivnu masku. Niekedy si ju vyrobim aj sama. Napriklad uhorkovu na zmiernenie pigmentovych skvrn.
Okrem ineho sa snazim.prilis neslnit, solaria su u mna uplne tabu.
Do testivania by som sa rada zapojila, rada budem zdielat skusenoati aj fotky. Budem verit, ze ma vyberiete.

16. nov 2020

Dobrý deň prajem, moje meno je Andrea, 6.12 dovršim 32 rokov. Mám 2,5ročnú dcérku a na ceste je druhé bábätko. Nikdy som nemala krásnu pleť a sama si zato môžem lebo neustále som mala prsty na vyrážkach. Teraz od unavy mam aj kruhy pod očami, sem tam nejaké jazvyčky. Rada by som vyskúšala niečo čo som ešte nemala možnosť vyskúšať. V lete mám mastnu pleť a v zime suchú. Zazraky nečakam lebo nemožem si dovoliť luxusne krémy ktoré obsahujú látky na omladenie, regeneraciu atd... to by som sa musela vydať za miliardára 😉 ak by ste ma vybrala verte uprimne by som sa potešila. Budem sledovať koniec sutaže prijemne čitanie výlevov žien 🤣😅

16. nov 2020

Samozrejme ako každá žena aj ja sa o svoju pleť starám.Výber krémov ,je obmedzený mojou citlivou a suchou pokožkou. Mám rosaceu , nad hornou perou mám 2 cm jazvu.Môj vek -58 rokov a to znamená,že moja pleť volá SOS.

16. nov 2020

Mam 31 rokov a pleť suchú občas až extrémne.O svoju pleť sa rada starám a rada by som vyskúšala aj túto značku, keďže s ňou ešte nemám nijakú skúsenosť.Stále hľadám ako sa vraví ,,to pravé orechové´´❤

17. nov 2020

Pekný deň mám 28 rokov. O svoju pleť sa už ale starám veľmi svedomito a ako beauty blogerka mám vyskúšané mnohé produkty. Preto viem, čo je a čo nie je pre moju pleť dobré a čo od produktu očakávam. Svoju skincare rutinu dodržujem ráno aj večer vždy správnym čistením pretože sa držím hesla zdravá pleť je krásna pleť aj bez makeupu. Následne nevynechavam krok tonizácie a použitia sér často siaham práva po hyalurónovom. Momentálne som pridala do rutiny aj vitamín C. Ako každá žena chcem vyzerať dobre, samozrejme prirodzene stopy starnutia na pleti už mám a jasne mám doma ešte dve deti tie tiež zanechajú na pleti stopy😃najmä kruky a vačky pod očami. Rada by som sa rozšírila obzory a vyskúšala tieto novinky. Samozrejme foťák a zdieľanie mojich dojmov sú mi blízke a to nie len tu na koniku ale aj na iných sociálnych sieťach🤍

17. nov 2020

Mam 45 rokov citlivu pleť ,rada sa zucastnim tohto testovania kedze moja plet je zacervenala uz aj vrasky su viditelne svrbi ma plet mam rosaceu a momentalne som prisla z nemocnice kde som sa liecila z covid a tento virus tiez poznacil moju pleť kremy co mma doma momenttalne mi este viac spôsobujju svrbenie pleti.

17. nov 2020

Mam nieco po 30-ke 😉 momentalne svoju plet trochu zanedbavam v porovnani s nedavnou minulostou ... kedze mam 3 mesacne babo 🙂 trochu osviezit by mi urcite pomohlo. Moja denna rutina je umytie pleti kvalitnou kozmetikou rano, hydratacia kremom a v podstate uz toho vela nestiham .... vecer dokladne odlicenie a ocistenie pleti, na noc tiez krem.

17. nov 2020

Mam 38, pracujem v zdravotnictve. Moju plet poznacil stres, suchy vzduch a nocne sluzby . Starostlivost o plet je klasicka cistiaci gel, pletova voda , krem. Plet uz zacina byt troska ochabla a straca “zivot” po ruskom , ktore mam na sebe 12 hodin v sluzbe. Plet si bohuzial pamata aj neodborny zasah z cias puberty. ... rada by som tuto kozmetiku vyskusala a budem verit, ze to bude prave ten maly zazrak , ktory sa stane mojou dennou rutinou.

17. nov 2020

Ahojte. Mám 34 rokov, dve detičky a tretie na ceste. Mám veľmi suchú a problematickú pleť. Nikdy som nepoužívala drahé prípravky, iba obyčajne krémy, preto by som túto kozmetiku veľmi rada vyskúšala

17. nov 2020

Ahojte, mamičky,

ďakujeme za vaše komentáre a za váš záujem. Výber žien na testovanie úspešne prebehol a vybrané mamičky boli kontaktkované inernou poštou 🙂

Tie, ktoré si nenašli správu od nás v internej pošte, neboli vybraté.

V tomto komentári vás však označujeme úplne všetky, ktoré ste sa zapojili, aby ste dostali upozornenie o ukončenom výbere a taktiež, aby sme vám všetkým poslali 3 srdiečka. Čiže označujeme a posielame srdiečka aj vybraným aj nevybraným.

❤❤❤

Krásny deň prajeme,

konik_testuje

@13katarinka13, @14eva, @186mery, @1978martina, @1samer11, @23ludmila, @299janka, @2katka2, @36khana, @ada510, @adazdca, @adelluska, @adrika762, @aeowyn22, @ajja1, @akijenka, @aknitram123, @alechandrab, @alexk12, @alis110, @andabubua, @andreaa5, @andulka451, @angelikastimova, @anika666, @annlia, @anula106, @arozaja, @b4rbork4, @balintovaveronika, @barbie77, @bebe8888, @belasyoblacik, @berny74, @bizubcek, @blbovina, @blondik85, @branislava1980, @brona235, @bubub, @budkac, @cecilia29, @cestarik, @cevrik5, @crazy_lubka, @dadka1993, @daniela2604, @danqs, @dantita, @danusskaaa, @darina1952, @dominika74, @dreamer4, @drobec336, @e640, @efaz, @ellahopka, @emiliakandracova, @emmulienocka, @engynka, @evicaopica, @fajnovka2, @flowerspring, @fodorka, @freckled_cat, @freyavanov, @gabika87, @gabikus, @gujami, @halamcekova, @handmadejulka, @hellovali, @hermiinka, @herodias, @herriett, @hrozienko25, @ika7, @inguska3, @irenaliza, @ivafutty, @iviik, @ivkazba, @jajavk, @jajkaaa9, @jakubik, @janhe, @janinka50224, @janka2898, @janka_cerv, @janulilienka, @jennifer007, @juliaonofrej, @juliettka88, @juliuska, @julkacsin, @kajkach, @kajkajanka, @kaktusko22, @kapia, @katarinaba, @katarinka148, @katika9145, @katusqa9, @kika5125, @kika_konec, @kikuska9935, @knedlik544, @komada, @konsuelita, @koren131, @krstinymojhosyna, @kvetinka58258, @kvetinkatn, @lajosova, @larovnik, @lasdeni, @laviedeluz, @lejlinka868, @lenka2507, @lennkka17, @lenradka, @lenulai, @lenulik10, @lenulka351, @lesstat, @lienka_9, @lienko_ars, @livi, @lubinaxyz, @lucia1683, @lucia239, @lucijalucy, @lucka227, @luckalatte, @lucynka21, @luna116, @luss6226, @maggie20, @maja4567, @majjka136, @makamy, @malabrunetka, @malinoismum, @mama_veronika, @mana173, @maocka, @margareta17, @mariadarina, @mariska1989, @martapir, @martha83, @maruska2269, @mathias232, @mauuutinka, @maxinaca, @megan6, @melani19, @menojelucia, @mibarka, @michaellaella, @miiceencoovaa, @mikela06, @miki_miska, @mimikas, @mimiua, @mimkao, @mini81, @mirabella26, @mirka6789, @mirushqa17, @misel1010, @mispuldo, @mobi3, @moira22, @monikacernakova, @mslt, @nanka1977, @nasta197, @nikita151, @nikki2201, @nikoleta_mini, @nikuskad, @nostres, @oliva1212, @patricia91, @peha1606, @petka76, @poky4, @rebekakotulka, @reni1512, @rita27, @rommitomy, @ruzova09, @sabinocka25, @sade88, @sapa20, @sarkes, @selen13, @severankasr, @sheila2004, @silvia062, @silvinkaf, @simonecka84, @simong, @sisa05092007, @skajkaalica, @slnecnica228, @slniecko131, @smarianna, @smile1212, @sofinkazarka, @somtu2019, @sonica, @stastnamamulka, @stefanydvorscak, @stenly_l, @sunsetsunrise, @supernova1, @susi57, @syslik221, @tali10309, @tatianasevcikova, @tatkacigerova, @terezka_ms, @terka224, @tinka349, @tinus87, @tosaneda, @trnava91701, @val9, @vevkad, @vilki, @vive, @vyskocka18, @wasenarka1, @wayfarer, @willi, @wilma, @xadriana, @xixi9991, @ywett1703, @zadarmo1, @zajaciq, @zetinkatka, @zuziakubko, @zuzickaf1, @zuzkanr, @zuzu90, @zzzuzzzu

18. nov 2020

Dakujem ❤️

18. nov 2020

Ďakujem 😘

18. nov 2020

Dakujem pekne ❤️

18. nov 2020

Ďakujem

18. nov 2020
20. nov 2020

❤❤❤

20. nov 2020

@konik_testuje Ďakujem❤️❤️❤️

22. nov 2020

12 žien z Modrého koníka malo možnosť otestovať Plasmakosmetiku na vlastnej pokožke. Prečítajte si ich úprimné dojmy a pocity z testovania. ➡ https://www.modrykonik.sk/testing/plasmakosmetika

16. dec 2020

Začni písať komentár...

Odošli