kajkach
24. aug 2020
127 

Svište od teraz súčasťou rodiny

Kúpeľ je neodmysliteľná časť nášho dňa s drobcami. Deti sa pri kúpaní uvoľnia, aj si oddýchnu. Tak som sa veľmi tešila, keď sme sa dostali do výberu na testovanie kozmetiky pre deti Dixi - Svište a vôbec ma nesklamali. Balík prišiel krásne zabalený a ostala som veľmi milo prekvapená, koľko produktov sme dostali na testovanie. (Šampón a balzám Šťavnatosť jahôdok a malín, Šampón a sprchový gél Sviežosť a sila Hôr, Sprej na ľahké rozčesávanie, Sprchový gél šťavnatosť jahôdok a malín, šampón a sprchový gél Sladkosť cukríkového sna). Naše svište boli veľmi zvedavé, čo sú to za zvieratká na obale, a tak sme sa čo-to o nich dozvedeli. Som rada, že práve toto naše slovenské zvieratko vybrala značka za svojho maskota. 

Deťom sa veľmi páčilo pribalené pexeso a maľovanky. Musím povedať, že obaly sú nesmierne prepracované, krásne farebné kresby a na zadnej strany zaujímavosti o zvieratkách a rastlinkách z nášho Slovenska. Všetky informácie sú dostatočne čitateľné. Taktiež kvitujem vrchnák, ktorý sa dobre otvára aj s mokrými namydlenými rukami a tiež obal, čo sa týka recyklácie, je možné dať do separovaného odpadu, odrobiť popisovú časť. Tejto značke ostaneme verní, keďže som si pozerala aj cenu, a tá sa mi zdá za detskú kozmetiku prijateľná, aj obsah 250 ml je akurát. Tešíme sa na ďalšie produkty od tejto firmy. Naši svišti si z neho robili aj penu. Dokonca aj nášmu ocinovi sa páči vôňa Sviežosť a sila hôr, tento sme minuli ako prvý. 

Musím o tomto produkte v superlatívoch, aj čo sa týka spreja na rozčesanie, je skvelý. Nie len rozčeše, ale aj pekne uhladí vlásky a vôbec nemastnejú rýchlejšie ako inokedy. Vyskúšala som na deťoch, aj na sebe, na dlhých vláskoch, raz dva rozčesané a pekné lesklé. Páčila sa nám vôňa aj konzistencia produktov, nemám im ani čo vytknúť. Keď som uvažovala, ako budem túto recenziu písať, vravela som si, že nejaký mínus musia mať, a tak som si dala záležať a dokonca som si s produktami umyla oči a vôbec ma neštípali. Z čoho som ostala nesmierne prekvapená. Sú to skvelé slovenské produkty, dopodrobna prepracované. Pokožka aj vlásky sú po nich hebké, svieže a krásne voňavé. 

Odporúčam všetkým maminkám. 

#test_dixi  #recenzia #dixi_sviste_skusenosti

Začni písať komentár...

Odošli