haidi
3. okt 2021
57 

Detská zubná pasta a kefka Curaprox kids

Mali sme tú česť a mohli sme skúšať a testovať detské zubné pasty Curaprox kids a tiež detské zubné kefky Curaprox kids. Skúšala u nás, samozrejme, moja dcérka, pretože deti sú najväčší kritici. 🙂

Dcérka má 7 rokov a miluje skúšať nové veci, preto testovanie bolo zábavné a zaujímavé. Priznám sa, zubné pasty tejto značky sme ešte nemali. Poznali sme a používali len zubné kefky od značky Curaprox.

Dostalo sa nám do rúk hneď niekoľko druhov zubných pást a to tieto:

Zubná pasta Jahoda

Pasta, ktorú dcérka skúšala ako prvú, mala veľký úspech. Veľmi sa zapáčila, hlavne kvôli vôni. Dcérka ju prirovnávala k jahodovej žuvačke. Rovnako aj chuť, ktorá bola sladučká a zároveň šťavnatá. Táto pasta je zaujímavá tým, že je bez fluoridu a je vhodná od 2 rokov.

Zubná pasta Mäta

Druhú v poradí sme testovali mätovú pastu. Táto pasta je vhodná od 6 rokov a je jemne mentolová. Má nádhernú sviežu vôňu po mäte a zanecháva pocit sviežosti.

Zubná pasta Červený melón

Toto bola ďalšia srdcová záležitosť dcérky. 🙂 Tak ako pri prvej jahodovej paste, podobe aj pri tejto sa nedalo odolať šťavnatej chuti a prekrásnej vôni čerstvého melóna. Pasta sladučká a voňavá. Pasta je vhodná od 6 rokov.

U nás mala najväčší úspech jahodová pasta. Tá dcérke chutila a páčila sa najviac. Druhé miesto si vybojoval červený melón a najmenej sa páčila mäta a to kvôli jemnej mentolovej chuti, ktorú dcérka príliš nemá v obľube.

Celkové zhrnutie 🙂

Veľké plus dávam hlavne tomu, že pasty sú v podstate číre, priehľadné a v prípade nehody neni nič vidieť. 🙂 Páči sa mi veľká škála príchutí. Každý si určite nájde tú svoju, ktorá mu bude najviac vyhovovať. Neobsahujú škodlivé látky a to je pre mňa veľmi dôležité keďže kladiem veľký dôraz na zloženie. Balenie zubnej pasty je 60 ml a je také „akurát do ruky". 🙂 Zubné pasty sa určite oplatí vyskúšať. Stoja zato. Za mňa topka hlavne kvôli ich užasným vôňam.

Zubné kefky ultra soft

Kefky sú veľmi jemné a šetrné k ďasnám a zúbkom, ale zároveň štetinky vyčistia zúbky tak, aby zostali čisté.

Som veľmi vďačná, že sme sa mohli zúčastniť testovania, a tak spoznať lepšie pasty Curaprox.

#test_curaprox4 #recenzia

#recenzia_curaprox_kids70

Začni písať komentár...

Odošli